UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
eom$
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kábelnet 999 - 001 ADSL
eom$
Játékban is 100 felett vannak a pingjeim mostanában 😞 Gyorsítás kezdetekor minden jó volt a nettel, de utóbbi idõbe nagyon rossz... ahogy olvasom másnak is. Remélem megoldják ezeket a problémákat, minél elõbb :S
most hogy meg volt egy bazi nagy vihar néha az egész városban nincs net.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Valami cat- akármivel kezdõdnek a chellos domain-ok.
és az milyen hogy ups-s seederek (********router.upc.hu) is vannak, azokrol jon maxal. Lehet hogy valami torrent cache szerverrel kisérletegetnek a p2p tehermentesítésre?
pl bithumenrõl soxor összejön a full
jo lenne ha megcsinálná ka p2p-t
De aza nem a központi hiba.... Ja és msotanába átmentem warezhuszárba😊 Bár nem annyira keményen de átmentem most 60329 az adatforgalmam.. ami még nem is vészes szerintem😄
A melóhelyemen is töltök le ezerrel ott 20 megabites van. de ott megakadt a számláló 800 megánál😄 de január óta csak úgy méri nekem😊
Szóval ûbermegagigaextrawarezhuszár lettem😊
Ja és terméseztesen rendes pingel játszok wow és diabloval, és nincs lag.
Bazinga!
és az milyen hogy 8 ezer ft az 1 megás chello? 3 ezer ft miatt meg már nem váltok kisebb csomagra
most boldogan netezhetek és msn-ezhetek 10 megabiten hmmmm
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Általában megbízás alapján készülnek el a céges weboldalak 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De azért akkor is durva, hogy ilyen hibák vannak a rendszerben.
Megküld jelszóemlékeztetõben egy jelszót, de nem fogadja el.
Meg nézelõdtem kíváncsiságból a kódban, és tele van html megjegyzésekkel, de elég durva szövegekkel. PL: You should overwrite it to something else.
Ez egy css linkelés elõtt.
És hasonlók, tehát látszik, hogy valaki megbízásból csinálta a webes felületû rendszert.
Szóval a webes felület az, amivel nem vagyok igazán megelégedve, sok bajom volt már vele, de maga az internetszolgáltatás minõsége továbbra is kitûnõ, de tényleg megcsinálhatná már jobbra a webes rendszert a UPC...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Remélem megoldják.
Amúgy ha betelefonálsz, akkor megváltoztatják neked és azzal már minden mûködni fog.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Akartam egy új IP címet, mindegy miért.
Meg akartam változtatni a MAC címemet, és akkor újra beregelni.
De valamiért úgy döntöttem, hogy belépek elõtte a prov.chello.hu-ra, és nagyon jól tettem.
Mert nem fogadja el a felhasználónévet/jelszót.
A webmail, és a forgalommérés beenged, de a prov.chello.hu modemreg, és az adatmódosítás nem!
Az adatmódosításban kértem a jelszó elküldését emailben, és meg is jött, és benne is volt a felhasználónév, jelszó, ugyanaz, amit tudok, de mégse enged be vele.
Ez most egy óriási probléma, ugyanis ha valamiért újra kell regelnem a modemet, akkor nem fogom tudni.
És nemrég sokan jeleztek ugyanilyen problémát.
Szóval valamit sürgõsen tenni kéne...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni