22959
-
lokissrác #13561 Mit mondtak ? -
ladminka #13560 "UPC ügyfélszolgálatnál ma voltam, kiborítottam a bilit"
minden elismerésem :((( -
#13559 Én panda-t tuti nem fogok felrakni. Nem az a jobb amelyik lassabb. Az kehet, h Panda az találna vírust még akkor is ha nincs (mint a régi verzió, biztos a legújabba is bennevan :D), mind1... Sztem neked fogalmad sincs hekkertámadásokról meg ilyenekről ^^
Mind1 használd egészséggel.
Sry az offért, abbahagytam. -
marci03 #13558 Ezt sajnos nem értem.Ha ftp progival lépek be egy szerverre, mondjuk a 6135-ös porton, akkor az nem minősül ftp protokollnak?Mert bizony nem megy rajta a letöltés, ugyanazok a lassulások vannak, mint a torrentél.
Nincs véletlenül olyan megoldás erre, mint a torrentnél?
Valami speckó kliens progira gondolok.
UPC ügyfélszolgálatnál ma voltam, kiborítottam a bilit, holnap hív valaki tőlük, de úgysem fognak semmit csinálni. -
#13557 ne offoljatok már vírus kereséssel -
ladminka #13556 http://www.hwsw.hu/hirek/31735/gyanus_furko_antivirus.html
-
lokissrác #13555 Hogy mi volt az a hiba? Hát ezt ne kérd tőlem, mittomén valamien vírus.. nem mind1? bejött és kész.. mindeki azt használ, amit jónak lát. Nem a gyorsaság számít egy vírusírtónál, hanem hogy minél alaposabb legyen, minél gyorsabb, annál szarabbul nézi át a géped... Lehet nem értek hozzá, de tapasztaltam, te meg lehet nem vagy tudatában, hogy mik vannak a gépeden.. :DD sztem ha felraknád a pandát, szegény 1 órán át csak a vírusokat, haccertámadásokat, reklám és spam vírusokat írtana, én tudom hogy jót használok, ennyi :) -
#13554 Azért kiváncsi lennék, hogy pontosan mi volt az amit a NOD32 nem fogott meg. Biztos van valami karantén vagy napló, írd már le mit fogott meg :-) Esetleg ha tudod is honnan van az a vírus v akármi amit nem fogott meg a nod azt is leírhatnád. -
#13553 Jaj ne... 3 éve NOD32 -t használok, nemhiszem h bejutott valaha is vírus a gépembe, még az ilyen webes trojanokat, adwareket is megfogta warez oldalakról. Panda-val én jópár évvel ezelőtt megszívtam, azóta nem bízok benne, tesztek se adnak okot h kipróbáljam.
Az h azt mondod a NOD32 -re, hogy szar (ami tesztek alapján a leggyorsabb volt ha jól olvastam) csak téged minősít, bár előző hozzászólásaid már bizonyították a hozzáértésed :D
De ha a NOD32 -t szarnak minősíted, akkor legalább AVG -t vagy Avast-ot raknál fel. Panda az akkor is talál vírust ha nincs attól tartok, nem kell minden baromságot bevenni. -
#13552 #13545 -
#13551 avg rulz -.- -
lokissrác #13550 A nod akkor is szar, akárki akármit mond... leszedtem a nodot, feltettem a pandát, egyből jelezte hogy spamvírus, meg reklám buziságok.. tehát ennyit a nod-ról, azt a díjat nem annak adtam volna :D
Frissítettem a nod32-t, hisz az volt az első, hogy beállítom és frissítem.. de röhögve bejön minden vírus :: D Semmi védelmet nem biztosít.. ja a másik.. végig futtattam a víruskeresőt, de nem talált semmit, de furcsa.. és ez a panda feltétele előtt volt.. nem furcsa? Ennyi a nod.. : ) nade ez nem vírusírtó topic, hanem chello ::) -
#13549 Sőt még a fel sem frissített sem istenigazából ... nem véletlenül szerepelt a NOD a legjobban mindig is a még nem ismert (új) vírusok irtásában is ...
Keményen kamuzik a gyerek -
#13548 Ide jársz hazudni? Mert a felfrissített nod32 biztos nem. -
#13547 talán nem áratana frissíteni a vírusdefiníciós adatbázist, ha egyáltalán tudod miaz, és persze tűzfalat se ártana bekapcsolni -
#13546 Hát ha téged is beenged, akkor tényleg nem elég hatásos -
#13545 láma -
Zóanagyvarázsló #13544 Eddig enm is volt szükséged semmi antivirre, most meg kiderül, hogy özenlenek a gépedre a vírusok még azzal együtt is? ;) -
lokissrác #13543 Na most feltettem a nod32-t... de röhögve beengedi a vírusokat :S tehát olyan mintha nem is lenne..:D -
#13542 Nekem az előző gépem hasonló volt mint a tied (AMD Athlon 2400+, 512MB ram, Ati 9600pro), és kb. 2 évig használtam NOD32 mellett (most is azom van). 1 másodpercel nem tartott tovább a programok betöltése, tökéletesen működött. -
lokissrác #13541 Már xp van egy jóideje.. de amugy futott rajta, csak picit lassú volt :D -
devilk #13540 baromság. -
tompka #13539 Thx
hát eléggé Tré egy cég. 2007.március óta van itt upc de ezt az oldalt nem frissítették :S
kénytelen vagyok az info csatornára tenni a tv-t :D -
st4min4 #13538 http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat/iroda_kereso
de telefonon is le lehet mondani
meg akár még alkudozni is lehet. vannak olyan ügyintézők, akiknek van joguk felajánlani kedvezményeket. -
lokissrác #13537 Hm.. ezeket a dolgokat nem is tudtam... mondjuk 1 éve nem használok vírusírtót és nem történt lassulás sosem, csak az xp lassul be pár hónap után, ami net nélkül is megtörténik :D tapasztaltam.. hirtelen ujraindulás? Hát izé :D:D ismerős, napi 2 alkalommal csakúúúgy, bár pont akkor csinálja, mikor a winamp nyitva van, kicsit furcsálom, talán azért, mert vistára van alapozva már és az xp behülyül, de ez lehet hülyeség, nemtom..
A gépem 5. éves lesz most tavasszal, nem egy nagy csúcs.. 1G ram, 2,6 celeron procko, abit alaplap.. ennyi... meg ati 9550.. de tavasztól már oan gépem lesz ami űber elsz.. dual team rules :D na visszatérve, akor már lesz vírusírtóm ,mert azt már tán nem húzza le a dual core-os gépet.. :D de ha van vírusírtóm, akkor kétszerannyi idő míg betölt egyes programokat.. -
devilk #13536 Ez teljesen lol... -
tompka #13535 értem. csak így majd bekell menni az ügyfélsz.-hoz amit azt se tudom hogy hol van -
#13534 nem sok szolgáltató van szerintem, akinek a honlapján csak ugy le lehet mondani a szolgáltatást...
nálunk is csak írásos formában lehetséges. -
tompka #13533 Miért nem lehet lemondani dolgokat a upc.hu-n? csak hosszabítani és újat rendelni lehet, lemondani nem. -
st4min4 #13532 szerencsére hamarosan elkészül az az ÁSZF, amiben az is benne lesz, hogy az ilyen zombigépeket 2 figyelmeztetés után "a hálózat védelme" jelszóval szerződésbontással kikössék a fenébe. -
#13531 most nézem az aláírásod...celeronra vista -t raktál, hát hogyismondjam...fogadd ismét őszinte gratulációmat -
#13530 egy vírusírtó lehuzza a géped? akkor neked biztos vmi ősrégi masinád lehet
egy nod32 vagy eg AVG (ha már ingyenes kell) semmennyire se fogja le a gépet... a ram már fillérekbe kerül, nem lehet ez a kifogás
a géped már szinte biztos a botnet tagja, ami annyit tesz hogy a tudtod nélkül a gépedet arra használják hogy a többi többtízezer hasonló "nem kell vírusírtó" emberke gépével együtt támadást indítsanak a neten
gratula... -
#13529 "Minek vírusírtó? :D:D:D:D kell a fenének.. "
Látod ezért van tele az Internet botnetekkel, ezért kapunk annyi spamet.
Az "átlagfelhasználó" úgy gondolja, minek vírusirtó, az ő gépére nem kerülhet vírus. Minek tűzfal, az ő gépére nem jutnak be. Ő ért a géphez (mert elvégezte az ECDL tanfolyamot is).
Aztán kezdődik a lassulás (a gépé és a hálózati kapcsolaté is - ez utóbbinál természetesen az Internet-szolgáltatót kell hívni, mert biztos miattuk lassul), az érdekes viselkedés, az állományok rejtélyes eltünése, a hirtelen újraindulások.
Majd a vállalati hálózatok rendszeradminisztrátorai felvehetik a harcot az Internet irányából tóduló spamáradattal, DDOS támadással és hasonló nyalánkságokkal. -
lokissrác #13528 Minek vírusírtó? :D:D:D:D kell a fenének.. hetente egyszer felteszem és annyi, eddig sose volt semmi baja a gépemnek...meg csak lehuzza minden vírusírtó.. az egyetlen ami jó, és 100%-os a Panda, de az is lehuzza a gépet a picsába, bár jó meglehet, mert szar gépem van, nade ha meglesz az új akkor se lesz máshogy, no vírusírtó.. -
lokissrác #13527 Köszi a választ!!! Azt hiszem megkaptam a megfelelő választ! :) -
#13526 pff... -
lokissrác #13525 Nekm egyáltalán nincs vírusírtóm, tehát minden eshetőséget kizárva is lehet lassabban töltődnek az oldalak, mint amien a letöltési sebesség.. -
tompka #13524 A kábel hálózat mennyit bír max? Mert nálam fura a sebesség. Már másodjára az "egekben" van. (több mint 20mbit, medium árral) felvan túrva az egész város. azóta ilyen. A múltkor is gyorsabb volt és pont akkor kezdték ezt az ásatási dolgot.
(upc, helyi szolga, és az a gyors optikai cég autója rohangál összevissza)
-
Theodoric #13523 Korábbi problémámra (szar a net, lassan vagy sehogy sem betöltödő weblapok stb.) a megoldást az hozta hogy letöröltem az avast! virusirtóm és a jólbevált régi AVG-t tettem fel újra és láss csodát... minden oldal hasit mint a szélvész. nem hittem volna hogy pont a virusirtó tehet róla, de szerencsére elsőként pont ezt szedtem le és teszteltem mi történik...
Hátha valakinek segit. -
#13522 alapból a 21-es az ftp port. ettől eltérő portokat elvben korlátozhat, de az nem is feltétlenül ftp, tehát nem az ftp-t korlátozza, hanem a portot :) most ezt jól megaszontam.