UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
a szolgáltató feladata az, hogy felmérje reálisan azt a külsõ körülményekhez (pl. userek letöltési szokásai) köthetõ valószínûségi intervallumot, ami alapján meghatározza a szolgáltatással kapcsolatos ígéretét. tehát valószínûtlen, hogy a felhasználók 90%-a a nap 24 órájában tölt mint az õrült, így a szolgáltatónak nem kell azzal számolnia, hogy ez bekövetkezik, így tehet olyan ígéretet, amit csak akkor nem tud teljesíteni, ha tényleg a nép 90%-a ilyen irreális módon kezd viselkedni. viszont olyan ígéretet nem szabadna tennie elvileg, ami reális valószínûséggel bekövetkezõ külsõ hatások, vagy reális valószínûségû külsõ körülmények fennálltával számára teljesíthetetlen.
Mindezen még túl is tenném magam (elvégre remélhetõleg tényleg csak a fejlesztések végéig tart), de az egészben az a sunyi mentalitás zavar, hogy még csak egy hangyányi apróbetû sincs errõl sehol hivatalosan leírva. Az ügyfélszolgálat is idáig tagadta, mostanában kezdik csak beismerni, hogy priorizálnak.
Mielõtt megkövezne bárki, nem vagyok HC letöltõgép , bõven beleférek az adatkorlátba (ahogy a korábbiba is). Ha viszont szeretnék valamihez hozzájutni, akkor azt az általam elõfizetett csomagnak megfelelõ sebességgel várnám el és nem az 7-8 évvel ezelõtti modemes csigatempóval.
Mi lesz az Internettel 2007-ben? Itt megtudod: http://www.onlinevallalkozas.hu/63065
eom$
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A márciusban elkezdett és országosan június végéig tartó,
sávszélesség-bõvítéssel összefüggõ kapacitásbõvítési munkálatok befejezéséig
átmenetileg szükségessé vált az adatforgalom menedzselése, annak érdekében, hogy
minden elõfizetõnk számára megfelelõ minõségû internet-szolgáltatást tudjunk
biztosítani. Ennek érdekében, szükség esetén egyes adatforgalmi
csúcsidõszakokban priorizáljuk az adatforgalmat és elsõsorban a leggyakrabban,
legszélesebb körben használt alkalmazásoknak (böngészés, levelezés) biztosítunk
elsõbbséget.''
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mi lesz az Internettel 2007-ben? Itt megtudod: http://www.onlinevallalkozas.hu/63065
viszont éppen ez a legjobb példa arra, hogy miért neccesebb egy fizetõs ftp-t üzemeltetni, mint egy p2p oldalt. ha kereskedelmi céllal történt volna az egész, akkor a büntetés ennek a hatványa lett volna, de a bíróság nem talált így nagyobb fogást a célszemélyeken. szóval értelmetlen arról beszélni, hogy melyik a "balhésabb", melyikkel bukik nagyobbat az ember, mert egyértelmû.
Sok köcsög így bassza tönkre a warezt....
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Bizony ütötték már meg bokájukat így nem is kevesen. De te olyan okos vagy biztos tudod. <#whatever>#whatever>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
rövid távon úgy tûnik, hogy káros dolog lenne az, ha a fizetõs szerverek nem üzemelnének, hosszú távon viszont a leírtak miatt építõ hatású. minél inkább elõretör a fizetõs letöltés, annál demoralizáltabbá válik a letöltõk közössége. így nem lenne értelme a scene-nek sem, mert akármilyen fellengzõsen hangzik, a scene groupok önzetlenül, minden szempontból önfenntartva mûködnek, és nyomják ki a juzereknek a rengeteg rilizt. a politikájuk lényege éppen az, hogy ne fizess ki ezekért pénzt.
Nem hinném, hogy 2 k lenne AZ áram legfeljebb ha egész nap folyamatosan megy. Nekem ha otthon csak akkor megy vagy zenehallgatás vagy
jáccás agy valami úhyhogy a háttérben csoroghat a letöltés.
bakvarjú egy átlagos gép min. 2k villanyt zabál egy hónapban ,forrás : amíg konzolom volt fizettem x ft villanyt a pc-re váltás követõ évben kaptam egy 28k-s villanyszámla különbözeti csekket <#miaz>#miaz>
1. Full sebességgel jön mindig
2. Nem kell hisztizni azon hogy mikor töltöm vissza
3. 2 nap alatt letöltesz Kb. 50GB és ha ezt vissza kellen töltened na akkor az mennyi idõ és mennyi felesleges gépjáratás.
4. Sokszor a legszarabb minõséget fogod letölteni.
Ez az én véleményem.
Amugy nem szoktam letölteni max havonta egyszer vagy még annyiszor sem. Ilyenkor én sms oldalt használok. Nekem gyors kényelmes, és leszarhatom a visszatöltést.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja hogy soher vagy 200 ft-ra akkor remélem még töltöd akkor egy pár hétig és majd fizeted a villanyt.
Most váltottam Medium csomagra. Eddig 4Megás ADSL volt és a torrent letöltés simán ment 300K környékén. Mióta chello van max 100-150-re megy fel de az is jó esetben. Most töltök egy filmet 35000 Seed és 45K-al jön. Én állítok rosszul be valamit vagy a UPC korlátozza a torrent forgalmat?
az én pingem mindig olyan 2-3 között van😊