22959
-
ladminka #13643 Nem eszem meg a szart, de nem is balhézom, hanem normális, emberi hangnemben megkérem, hogy adjon frisset. De te biztos keményebb legény vagy.
Ha 4 napos a jelszó, akkor bizonyára nem az érvényességével van gond, de más esetben is tudnak segíteni. (gondolom, kipróbáltad a felhasználónév mezőbe a teljes e-mail címed is)
-
#13642 hmmm engem webmail-re nem enged belépni csak forgalommérőre, nemtudjátok miért?? -
#13641 Köszi! Bocsánat, hogy nem tudtam ezt a lehetőséget,mivel új chellos vagyok, éppen ezért kérdeztem itt!Egyébként, hogy lehet, hogy lejárt ,amikor 4 napja köttetem be a prof-ot?
És igen a péket is elküldöm, ha nem megfelelő a szolgáltatás, vagy Te megeszed a száraz szart is?
Ha egyszer chellonak szavaztam bizalmat,akkor nyilvánvalóan elvárom, hogy mükődjön is rendesen és nehogymár pár nap múlva új jelszóért kelledjen kosladnom.
chhh -
ladminka #13640 Nem kell elküldeni senkit melegebb éghaljatra. A péknél is kurvaanyázni szoktál mikor kenyerek vásárolsz? Felmész chat-re és MEGKÉRED az operátort, hogy adjon új jelszót, mert a réginek valószínűleg lejárt az érvényességi ideje. (így csak a webmail-re enged belépni meg talán a forgalommérőre, de a selfcare-re nem) -
#13639 erre senkinek nincs ötlete,vagy a UPC-nél kell elküldeni valakit melegebb éghajlatra? -
Dodo55 #13638 Ja. Nekem most 1300kBps le, meg 130kBps fel. -
lokissrác #13637 lol... optimalizálták a sebességem.. eddig a medium 600-al töltött max, mostmár 630 :: ) -
LaciMaci #13636 Opticum 4000C beltérim van -
LaciMaci #13635 Az lenne a kérdésem (nem chello-s), hogy a softcam.key kódot hova kell írni a beltéri egységben??? -
#13634 alias-t ugye itt tudok létrehozni, illetve létrehoznám, ha nem baszna ki állandóan invalid blabla.. szöveggel, pedig ugyanazt a felhasználó nevet és jelszót adom meg,amit e-mailben is elküldettem "vele" közben.
Szóval ilyenkor mivan? Vagy én vagyok láma?
A tkm kivan már...
Ötletek?
thanks... -
lokissrác #13633 Azért, mert fórumoznak látod.. :D Kurvára ráérnek.. dejó már nekik :D -
clyde22 #13632 T. "upc dolgozó"!
Ha jól összeszámolom még csak hülyeségeket írogattál ezen a fórumon. Talán jobb ha nem is látogatod. Szerintem neked közöd nincs a upc-hez( persze te 100 Mbitel torrentezel munkaidőben) valami játékos lehetsz, akit zavar, hogy nagyon sok előfizető inkább letölt mint játszik. Eddig még egyik információközlésedet sem fogadhatjuk el hitelesnek. Inkább arról írjál, miért ilyen szinvonaltalan a UPC ügyfélszolgálati irodájának a munkája, hogy órákat kell várni mire sorra kerülsz. -
#13631 Azért ennyire korlátolt nem lehetsz. Ilyen nálunk nem lesz, nem fogja az állam levágni az aranytojást tojó tyúkot. Csak számolj utána, hogy mennyi áfa és adó vonzata van a sok netezőnek, ami befolyik az államkasszába. Meg rögtön jelentem is fel az UPC-t az adatvédelmi törvény megsértéséért, ha ilyet tenne. -
LaciMaci #13630 Sziasztok!UPC-Direct el kapcsolatos kérdésem lenne:
Ha elköltözök mennyibe kerül a teljes átszerelés a másik lakásba??? -
Dodo55 #13629 Nem kell ahhoz fegyver. Elég ha levágnak 10000 előfizetőt 1 héten belül, majd találkozik mondjuk az egyik szolgáltató ügyfélszolgálatán 2-3 ilyen ember, annyira elbeszélgetnek, hogy elmennek isznak valamit, közben besötétedik, mennek a kihalt utcán, jön velük szemben egy ismertebb politikus, belekötnek, az visszaszól, ahelyett, hogy menne tovább, a mérges letiltott előfizetők meg az alkohol hatására nem gondolkodnak, hanem ütnek. Ennyi. Mondom nem kell ide fegyver.
Vagy ugyanígy levágnak 10000 előfizetőt, 1 hét múlva visszaengedik őket, összegyűlnek egy fórumon, van köztük 1-2 programozó, írnak valami programot/elmagyarázzák hogy kell, majd a 10000-ből ott lévő mondjuk 3000 user szét DoS-ol vele valami kormányzati szervert, vagy valamelyik szolgáltató szerverét.
Esetleg 1 napon belül mondjuk 50000-et lekorlátoznak valami nagyon minimális sebességre, ami pont elég még ahhoz, hogy megszervezzék, hogy 10-20 ezren hirtelen megjelenjenek a parlament előtt. Akkora tömeget azért nem tud feloszlatni párszáz rendőr, viszont 10-20 ezer ember a parlament vakolatát szépen fel tudja oszlatni ha arról van szó. -
tompka #13628 xD -
lokissrác #13627 Muhahahhahaha akkor Mon-n senkinek nem lesz nete és minden net szolgáltató csődbe megy :: D -
tompka #13626 Legálisan is lehet leszedni dolgokat. Tudod neten való online vásárlás. :) -
#13625 Itt abszurdisztánba ??
Inged gatyád rámenne, és még veszítenél is .... sőt a végére még talán mocskos terroristának is ki lennél kiáltva.
-
Zóanagyvarázsló #13624 Szerintem ennél komolyabb dolgoknak sincs/sem lenne "véres következménye". Biztos velem van a baj, de nehezen tudom elképzelni, hogy tömegek ragadnának fegyvert, mert nem tudnak DVDRipeket letölteni :) Ennek az egésznek nagyon komoly jogi és technikai akadályai vannak, nem fog a közeljövőben megvalósulni, tehát a mai viszonyokból kiindulni fölösleges. -
Dodo55 #13623 Ha ezt Magyarországon bevezetik, akkor annak véres következményei lesznek.
Nem fenyegetőzök, valószínűleg én nem tennék semmi olyat, de ismerem a magyarokat, így is elég szemétségeket kell eltűrnünk, még ha jogilag szabályos lenne a letiltás, mert bűncselekmény az illegális letöltés, akkor is olyan olaj lenne a tűzre, hogy emberéletekbe kerülhetne. Önmagában semmiség, vezessék is be Nagy-Britanniában, ahol ingyen ad gépet az állam mindenkinek, meg ilyesmi, de Magyarországon olyan lenne, mintha azért börtönbüntetés járna, hogy felvesszük az utcán talált pénzt a földről. Meg akkor itt az internet, nagyon jól tudja mindenki, hogy percek alatt képes elterjedni bármi, és fél óra alatt képesek tízezrek összegyűlni, és akár valami olyat tenni, amit esetleg megbánnának.
Egyszerűen az van, hogy önmagában ez semmi, de ha úgy nézzük, hogy az internetet akarják vele korlátozni, egy olyan országban, ahol az életkörülmények nem engedik meg a legtöbb digitális adat legális beszerzését, akkor nagyon is veszélyes próbálkozás.
(Mielőtt valaki félreértené, én most Magyarországról beszélek, hogyha itt vezetnék be) -
#13622 nincs olyan, hogy nem lehet felmondnai egy szolgáltatást
max kiszámláznak pár 10 ezres kötbért
amit ha nem fizetsz ki, behajtják rajtad keményen kamatostul. -
#13621 Vagy nem tudjátok véletlenül, hogy fel lehet-e mondani az előfizetést?
És ha igen, mennyibe kerülne? -
#13620 nem kell 20x beírni -
#13618 ha kapnék egy ilyen levelet, azon nyomban feljelenteném a upc-t, hogy belenéz a PRIVÁT dolgaimba. Meg is nyerném a pert picsagyorsan, bárcsak kapnék levelet! Lenne sok pénzem! -
#13617 Áááááááááá most jöttem rá
Ezek a marhák tutira a sima titkosíttatlan ftp forgalomra gondolhattak, hogy majd ott szépen leloggolják a fileneveket, és eldádázzák a csúnya file-okat másolgató usereket (ennél többet szerintem legalábbis nem tudnak tenni).
SSL-el persze ugyanúgy nem tudnak kezdeni semmit.
-
#13616 csak azt fogják elérni, hogy mindenki visszamondja a netet a legkissebb csomagra -
#13615 Aha. A bilibe meg pont belelóg a kezük, de csak azért, mert halkan csuktam be a mesekönyvet.
Titkosított adatfolyamból mi derül ki? -
#13614 Olvastuk a cikket http://www.sg.hu/cikkek/58103/internetmegvonas_a_letoltesekert_a_briteknel, , reagáltunk is rá.
Megvalósíthatatlan (honnan is tudná a titkosított adatfolyamból, hogy az mi a f.sz ?!?)
Totális átverés az egész. -
#13613 akár így lesz, akár nem
semmi értelme
maga a levelezőszerver fog beledögleni a figyelmeztetések kiküldésébe, annyian töltögetnek már. -
upcdolgozo #13612 Sziasztok. Rég jártam erre. Új információkat osztanék meg veletek az alább idézett hír kapcsán.
Cégünk értesülései szerint MO, mint EU tag, hamarosan csatlakozni fog ehhez a kezdeményezéshez, így már folynak az előkészületek az esetleges rendszer bevezetésére. Ez természetesen szolgáltatótól független dolog lesz amint a törvény hozzánk is elér, így érinteni fogja az ADSL és kábeles netet is. Ahogy hallottam, már a T-Online-nál is készülőben van a tervezet.
"Egy, a jövő héten benyújtandó javaslat szerint Nagy-Britanniában törvény kötelezné az internetszolgáltatókat, hogy szakítsák meg azon felhasználóik internet-hozzáférését, akik a második figyelmeztetés után sem hagyják abba szerzői jog által védett tartalmak illegális letöltését – adja hírül a Timesonline kiszivárgott információkra hivatkozva. (A Green Paper, azaz a törvénymódosítási folyamat első lépéseként elkészített javaslat egyik vázlata jutott a birtokukba.)
A tervezet szerint azok, akik kalózanyagokat töltenek le, először egy figyelmeztető levelet kapnának, majd, ha továbbra is folytatják ezt a tevékenységet, akkor ideiglenesen le kell tiltani az internet-hozzáférésüket, ám ha ez is eredménytelen, akkor fel kell mondani a velük kötött szerződést. Emellett a szolgáltatóknak a bíróság rendelkezésére is kell bocsátaniuk a törvénytelen letöltést végzők adatait. (Hogy ezeket az adatokat a szolgáltatók megoszthatják-e, meg kell-e osztaniuk egymással is, arról még vita folyik.)
A becslések szerint Nagy-Britanniában hatmillió olyan felhasználó van, akik töltenek le kalózanyagokat, s a jogtulajdonosok szerint évi több milliárd font az ebből eredő káruk, ezért már jó ideje tárgyalnak a négy legnagyobb brit szolgáltatóval a helyzet kezeléséről. A Timesonline szerint a megbeszélések jelentősen előrehaladott állapotban vannak – mivel az Egyesült Államok és Franciaország elkészítette a „három csapásként” emlegetett hasonló tervezeteit, ezért nagy a nyomás Nagy-Britannián –, s már csak olyan részletproblémákat kell megbeszélniük, hogy például a wifis internetezés esetén mi a teendő, illetve, hogy milyen hosszú időnek kell eltelnie két figyelmeztetés között stb." -
#13610 "le kell szedni" :))))
mondjuk még kiskorú vagy, így anyádékat fogják bilincsbe verni, reklámozd csak a hülyeséged melldöngetve.... -
#13609 Köszi a válaszokat:) -
#13608 hihetetlen, hogy ez hetente mindig előjön ez az átlag téma. -
tompka #13607 Ja most már értem thx :)
fú hát akkor spórolni kell -
#13606 Jelen esetben a decemberi, a januári és végül a februári adatforgalmat nézik. -
Zóanagyvarázsló #13605 Bármely egymást követő 3 hónapra vonatkozik. Tehát január-február-március éppen úgy kitesz egy ilyen ciklust, mint február-március-április. Nem negyedéves bontásról van szó. -
tompka #13604 Bezzeg akkor emelték meg amikor pont rosz volt a gép, és nem tudtam nagyon tölteni. Most meg amikor lekell szednem egy csomó mindent ilyenkor meg normális 5mbit :)
eddig ebben a hónapban 109GB-ot termeltem. és még a felénél sem vagyok, amit lekell szedni xD
A 3hónap átlagát veszik mint forgalom. De melyik 3hónap. most újjévkor automatikusan újraindult január-febr-márc? vagy folytatódik?
és ha folytatódik akkor onnantól kell számolni a 3hónapot, amióta bekötötték? azaz áprilisban lett upc, akkor ápr-máj-jún? és így tovább... -
#13603 ja télleg, az más :) -
tompka #13602 A múltkor belinkeltem képet. Vmit csináltak. És egy picit megemelték a sávomat :)
a város új optikát kapott. és érdekes. azóta itt mászkál az a másik céges kocsi. ami 10/10 és 20/20as netet ad. aszem lesz vmi :D