UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy rakás helyrõl kibaxták a upc-t, ahol a Eurokábel volt a góré, ott most mindenki nyalja a fibernet kibadrága netét.
Jó lenne hogy ha észrevennéd nem mindenki jár csak az sg fórumára, és amirõl te esetleg nem tudsz az is létezik.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
tudom, hogy a hálózatikártyát kell regisztrálni a prov.chello.hu-n, de az viszont már kérdés, hogy késõbb ha visszakötöm az aztali géphez egyszerüen menni fog, vagy újra kell regelni azt a kártyát is?
A#1
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Mert ezzel a válasszal nem vasgyok elõrébb:
A tarterületekre Ön (FTP-kapcsolaton keresztüli feltöltéssel) elhelyezheti saját weboldalait, vagy dokumentumait. A webtárhely a members.chello.hu/login címen érhetõ el, ahol a login az elõfizetéshez tartozó felhasználói azonosító. A webtárhely nem bõvíthetõ.
(chello GyIK)
Tehát kifizeted havonta a sokkal drágább árat?? Grat, okos vagy 😊 chello prof pl. havonta hûség nélkül valami 27 ezer ha jól emlékszem...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
El kell fogadni, hogy most az up ugyanannyi mind a 2 csomagban, ez ellen nem tehetsz semmit. És mivel az ÁSZF nem az elõfizetõk kárára változott ezért nincs jogod módosítani.
Ugyanis ezt írtad alá.
Imhol a bizonyíték:
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Segítséget kérnék. Elég láma vagyok ezért bocsánat elõre is. Teljesen besz@rt a netes gép, már semmi sem fogja meg a tolakodó dolgokat. Újra kell telepíteni a win-t. Segítsetek, hogyan kell újra beállítani a net hozzáférést! Ha kérhetném privátban, lehet durván is fogalmazni amiért ilyen amatõr vagyok, csak segítsetek PLEASE!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Új ASZF július 1-tõl (lényegi rész):
A szolgáltató az Internet kiegészítõ díjcsomag és a chello szolgáltatási csomagok tekintetében olyan hálózatkezelési rendszert alkalmaz, amely a szûkös kapacitású erõforrások – a szolgáltató hálózata biztonságának fenntartása és az elõfizetõk közössége érdekeinek elsõdlegességén alapuló – hatékony kihasználását teszi lehetõvé.
eom$
Mindegy, remélem a hálózatfejlesztés végeztével megszûnik vagy legalább emberi mértékûvé emelkedik a p2p limit és nem fogja befolyásolni a napszak sem. Ha ez megvalósul akkor már megérte DSL-rõl váltani mert minden más paraméterben jobb a szolgáltatás.
Ez kb ugyanolyan nonszensz, mint a 8GB elsejére, csak a másik végletben.
^^
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Pár hete lehetett olvasni egy cikket az egyik online hír portálon, hogy kitûntették a UPC-t mint a legjobb sávszélesség emelõ szolgáltatót. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy a díjat odaítélõ bizottság tagjai közül senkinek sincs UPC internet elõfizetése, ugyanis a "fejlesztések" elindítása óta (kb március), letöltésre szinte használhatatlan a szolgáltatás. Itt elsõsorban a p2p szolgáltatásokat értem. Érdemes gyorsan átfutni a Chello nem hivatalos fórumát a HWSW-n, ahol már több mint 70 oldalon keresztül lehet olvasni a hozzászólásokat a "priorizálásról", ugyanis az ügyfélszolgálat elismeri, hogy priorizálják a p2p csomagokat. Ez annyit tesz, hogy a letöltés sebessége 25Kb/sec és 150Kb/sec között ingadozik még annak is aki a 20Mbit-es csomagra fizet elõ és meg sem közelíti az emelés elõtti sebességet
forrás:tékozló homár
Ja és a legfontosabb :ez igy egy szar nem kellett volna emelni,de maradt volna a korlát szar ez igyis ugyis kezd elfogyni a türelmem kéne egy csinos levél nekik!Kb 5000 user levele esetén döntenének!
Kellene egy lemondónyilatkozat 5000 névvel a címükre??
Milyen jogon lassít ?akkor mi is lassítsuk a befizetéseket,azzal az indokkal,hogy a felhasználók szempontjából ez a legjobb!
4 862 MB
Nekem sem megy a p2p megbízható forrásból tudom lassítva van az adatforgalom,erre kellene valamilyen program a szolgáltató(isp)elõl relytve küldeni a csomagokat ,vagy van más tippetek?