UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: csucsorr
Kerdeznek olyasvkit aki Sasad vagy Kelenfold kornyeken lakik es chellos. Mennyire stabil a szolgaltatas, es pingekre hanyadan all most a ceg? Regen chellos voltam, es akkor maga volt a pokol, de hamarosan valtani szeretnek, mert nem jo massal osztozkodni 192 kbit ADSL uploadon....
A Chellohoz kapott Nintendo DS játékszoftver nevére lennék kíváncsi. Köszi
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de itt ahol jó maradt a ping/böngészés/letöltés/torrent stb egyszerre, rémélem nem fogják újra 0-ra visszavenni azért mert nagykanizsán nem tudnak netrádiózni
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
már nagyon unom hogy mindig csak lepattintják az embert, nem is idegesitem magam veluk, bár egy szép levelet már irtam... központ ugyis azt mondja hogy náluk minden rendben....nem fogja azt mondani hogy bocs de tiltjuk a portokat és még a justmusic-ot se tudod majd hallgatni....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bár ha kb. júl. közepén is ilyenek lesznek a dolgok, akkor lehet h bepöccenek én is, de addig türelmes vagyok. =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
2. olvassa már el azt a szerzõdést amirõl beszél, ott nem garatnálja a upc a full sebességet...oda van bele írva szépen hogy milyen sebességet garantál
3. "A PÉNZÜNKÉRT NE SZOLGÁLTASSON MEGFELELÕ ELÕRE SZERZÕDÖTT MÓDON" ... hát pedig pont hogy úgy szolgáltat, ld. 2. pont (szerzõdés olvasás)
Az hogy mostanában kimaradások vannak az a fejlesztés miatt van. Ennyi. Ja és nem is vagyok vmi upc bérenc v. hasonló, csak mezei user, aki nyitott szemmel nézi a dolgokat :)
Bazinga!
Egyik haver indította !
Mikor kapcsolnak hogy ez karcsúsáv nem széles telkáb,meg le-fel töltök éjjel nappal megy a tv-kben megõrítve az elõfizetõket...
Mediumom van és én tudtommal nem 300kb-ért fizetek 8ezret havonta hanem 510kb-ért.
Szerintetek várjak még párnapot vagy ugassam le az UPC-t?
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
10/1 helyett: 1/0,099
üsz szerint minden rendben (náluk).
(gép, modem restart volt)
<#fejvakaras>#fejvakaras>
¥ xfire: kistekila
Ha torrent oldalrol van szó akkor felesleges dolgokrol kérdezel.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
2nap alatt leszedtem 2 HD filmet és még egy pár dolgot, és ma vettem észre hogy be van lassúlva a netem ( 50-60 Kbyte ). Medium csomagom van és úgy tudom hogy korlátlan a letöltésem. Most akkor mi van?
10240kb/s a letöltés?
vagy 1280kb /S
Vivimos por ti, vence por nosotros.
* Feltöltési sebesség (max): 1024 kbit/s
* Email postafiók (POP3): 5 db cím és 25 db alias (álnév)
* Webmail: van
* Levéltárhely: 50 MB/db
* Webtárhely: 50 MB
* A hálózatra köthetõ számítógépek száma: 1 db
* Havidíj (listaár): 11.510 Ft
* Belépési díj: 24.000 Ft
* Ingyenes vírusszûrõ és spam-szûrõ szolgáltatás a chello postafiókhoz!
hmh elütöttem volna?vagyis 10240kb/S!!!ezen vitatkozzunk nem?tehát?
5 Megabyte (MB) = 5,120 Kilobytes (KB)
10 Megabyte (MB) = 10,240 Kilobytes (KB)
20 Megabyte (MB) = 20,480 Kilobytes (KB)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Utálom hogy nekünk magyaroknak miért jó a trágya is,de mondjuk a chello mondjuk a svédeknél,finneknél miért nem tudta ezt megcsinálni?
Nemsoká lehet a médiában értesülni egy bomba meglepetésrõl a Magyar netközösségben!
Elõáll egy új teljesen új szolgáltató aki nem bassza át az ügyfeleit!
Titkos elõre nem látható csiribiri trükkökkel !
Jövõ héten pedig a fogyasztóvédelemé a fõszerep :)))
fuckupc!
http://www.kelkoo.se/b/a/ssc_100015813_24mbit.html
Aki most kötött be Chellot, attól kérdezném, hogy a DS-hez milyen játékot adtak?
Köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sõõõõõt....
csak érdekelne<#pardon1>#pardon1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
köcce
és vajon mikor lehet majd ujra kiütni a számlálót?
nem tudja valaki?
vagy valami megoldást?
köcce