22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • shabba
    Internet ÁSZF 2008.03.31
  • shabba
    De kihalt a topic, de pedig egy hónap múlva új netes csomagok lesznek:

Start 512/256 kbps
    Bronz 2048/1024 kbps
    Silver 10240/2048 kbps
    Gold 20480/3072 kbps
  • dstern
    Hadd OFF-oljak már egy kicsit...

Ehhez mit szóltok? http://www.upc.hu/pdf/budapest_digital_080331.pdf
  • bertino
    hát mondjuk UPCnél biztos van meló, jah
  • PíszLávJuniti
    viszont ha rádszakad annyi meló hogy 0-24 ben kell gürcölni, akkor sux
  • bertino
    én mennék, ha lenne képesítésem hozzá
    az ilyen embereknek a legjobb a munkamorálja, ha olyan a főnököd is, hogy nem sóz mindent a nyakadba
  • devilk
    kihagynám.................
  • st4min4
    http://www.profession.hu/allas/173501
  • PíszLávJuniti
    a telefon is hülyéskedett hét elején
  • bertino
    http://itcafe.hu/hir/magyar_telekom_kabellopas_javitas.html
  • bertino
    jah, pár méteres kábelekt lenyultak főelosztokból
    sztem tuti bennfentes info alapján :P

nem fogják egyhamar orvosolni a problémát... :D
  • tommyg
    mert 2 órája jöttem haza -.-
    am a tegnapi kimaradás most volt a hiradóban, hogy országszerte net meg telefon kimaradások volt mert pesten a khm-ök elloptak pár méter rézkábelt
  • fishBNS
    Jah... vagy DigiTV-s netre =] aztan mormon vallasra,majd nem eszem hust sem. Sot...
  • bertino
    térj át skype-ra
  • fishBNS
    Ha semmi koze,akkor miert csak 2oraja MSNezel? ;D Mellesleg nem tudok mast elkepzelni,mivel a tegnapi kimaradasig minden mukodott. Azota viszont nem tudok MSN-re csatlakozni.
  • tommyg
    msn-nek semmi köze a szolgáltatáshoz, amúgy miskolci vagyok és 2 órája már msn-ezek
  • fishBNS
    Miskolcon meg mindig remek a szolgaltatas... Tegnap ota nem lehet MSN-re se kapcsolodni. Csak gratulalni tudok...
  • tommyg
    na ez is igaz
  • bertino
    még mindig 100x jobb, mint ADSL...
  • tommyg
    szerencse csomag?
  • do2
    jóság ?
  • devilk
    UPC= egy nagy kalap ..... (mindenki gondolja hozzá amit akar:D
  • precision
    hája, p2p az szivacs...
    weben keresztül nem lehet azokat a patcheket leszedni? [nem ért hozzá]
  • Dodo55
    A peerenkénti letöltési sebesség kerek 2 vagy 4 KBps, a bandwidth monitor grafikonja meg tiszta tüskés kinézetű, pár másodpercenként felugrik 300-400-500-ra, utána meg vissza 100 köré.

Aki azt mondja, hogy ez nem korlátozás, az hazudik. Tegnap éjjel tökéletesen ment, nem volt ilyen ugrálás sem.

Kurva jó, hogy 10 perc helyett 1 órát kell várnom egy kibaszott patchre.
  • Dodo55
    A UPC-t nem zavarja, hogy lekorlátozta a Blizzard Downloadert?

Mert engem kurvára.

Tényleg mondja már meg valaki mi történt 2007 június 1-én, mert akkor lett hirtelen a szinte tökéletes szolgáltatóból az egyik legszemetebb cég.
  • Brand
    miért lett törölve a 13695-ös hszm?
  • Brand
    minek örüljek?
  • tommyg
    mivan ott 4 től nemvolt netem mostanáig (Miskolc)
  • bertino
    örülj neki.
  • Brand
    Hali! Nekem medium van kb 2 hete és szinte összevissza "jár" a sebesség...

Ez idővel "beáll" vagy reklamálnom kell,mert most a felét sem éri el és szinte nem nagyon töltök semmit.

Köszi
  • zeki
    Miskolcon haldoklit a szolgáltatás !!!
  • tommyg
    hm fura 1.7.6-al valahogy kihoztam most a maxot
  • Zoelee
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem ami nem a technikusos témához tartozik, de mivel ide nagyjából tapasztalt chellosok járnak, ezért gondoltam megkérdezem.
    Mediumom van, és a letöltés tényleg jó mert nagyjából eléri a max letöltési sebességet, de a feltöltés kb 2 hete nagyon rossz. Akármilyen speedtestet csinálok, a feltöltés a felét se éri el a 768-nak, de a letöltés rendben van. Szal csak arra lennék kíváncsi, hogy más tapasztalt-e ilyet vagy ez egyedi eset?
  • tommyg
    technikus
  • Taddeus
    a saját net bekötésemnél nekem is csak pozitív tapasztalatom volt a technikussal, és a környékbeli ismerősöknek is. szerintem amúgy ez biztos kerület függő is. mi elég nyugis helyen lakunk, ismerősöm a belvárosban kötögetett netet és nem sok jót mesélt.
  • precision
    Nekem meg pont ellenkező tapasztalatom van. Igaz, hogy chello előtt t-online kábel netem volt, így gyakorlatilag a falból kijövő coax már a helyén volt, csak egy szűrőt kellett neki kicserélnie a kábeldobozban. Ennek annyira megörült, hogy még viccelődni is volt kedve, jó fej volt. Elkezdte magyarázni a dolgokat hogy jelszó, outlook expressben emailfiók...stb. Szóval még segíteni is akart :)
    Ja és előző lakásunkban is chello volt még anno mikor az 512es csomag volt a csúcs, és ott nem volt ez hogy a kábelek már megvoltak. És akkor is teljesen normálisak voltak. 3an jöttek ki és 5 perc alatt megcsinálták az egészet.
  • Taddeus
    ...folyt
    szerelőről még annyit, h nagy átlagban úgy bánnak velük, mint a kutyával a "kedves" ügyfelek(tudom, tudom, amiatt a 99% miatt, van rossz híre a többi ügyfélnek), úgyhogy nem kell meglepődni, ha nem füligérő szájjal roppantja az F-csatit a coaxra :) szvsz, ha megcsinálja szépen, működik, és nem rontja nagyon a nappali összképét a fikuszok között szlalomozó coax, akkor kár vergődni ezen, örülj, h elsőre bekötötték sikeresen, és megy is a net...

üdv
  • Taddeus
    Üdv,

Summa, summárum...

Ipod: arról meg végképp nem ő tehet, ha elfogyott...

Kábelek: szerintem már előre rettegett a "majd inkább mi megcsináljuk" mondattól :) ha coax-ra gondoltál, akkor sok sikert. aztán majd ha kellőképpen szétkábelezted a lakást, és be sem áll a modem online-ba, akkor ne lepődj meg, ha lóvés kiszálással jönnek ki, mert beletúrtál a kábelezésbe... ha meg utp, azzal úgyis azt csinálsz, amit akarsz, mert a modem eth portjáig szolgáltatnak...

Sebesség: 5Mbit/768kbit a csomagot max. sebessége. a garantált minimum letöltés, vmi 256kbit körül van(ÁSZF-ben benne van), sokaknak itt kemény 80KByte-tal szakít a "management" miatt, úgyhogy én a helyedben örülnék, hogy az ÁSZF szerinti "maximálisan elérhető sávszélesség"-et, te el is éred...

Üdv
  • bertino
    akkor ennek elég rosszkedve lehetett télleg :D
  • milk41
    hát,nem.de még az ipodot se adta oda azzal az okkal hogy "a készlet erejéig tart" pedig még 1hét se telt el hogy azt reklámozták hogy ingyen ipod nano-t adnak...na mind1

ui.:még a kutyára is rászólt hogy ne szagolgassa a cuccait mert különben elmegy...pff