UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki vagy te,hogy másokkal így beszélj akiket ráadásúl nem is ismersz.
Amúgy megérdeklõdtem elõtte és ahol én lakom ott biztosítani tudják a 4/4-et.
Te kis ostoba nyikhaj.
Muhahahahahhaha
<#mf2>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

HunnernesKonge
Schrank örüljéééé a 4M/4M tudod hány kis torrentes kecseget fog elvinni? 😄

Lesz normális pinged ÉÉÉÉRTED? <#idiota>
Tikal
ja, bocs, van még egy másik szolgáltato a városban, de fel van osztva a város... ahol régebben laktam ott nem upc volt, és volt szélessávu netem, meg kábelem is, olcsobban... és ott is volt 24h ugyfélszolgálat stb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem tudom mit vagy ilyen ellenséges, ha nme is tetszik a digi, legalább annak örülj hogy van konkurencia, egy kis verseny sosem árt, fõleg ha egy multi van jelen, aki ráadásul elég f****... én sem azért vagyok chellos mert ez a legjobb, hanem azért mert csak ez van, a t-online-t hagyjuk.... nem tudom most is ugy van e még de telefont azért nem fogok bekottetni hogy legyen netem, meg amugyis szar volt, amikor volt régebben adsl-m....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schrank
én szarok rá remélem majd nyittok neki topikot is
amúgy meg mint linkeltem csak egyes pesti kerületek egyes részein van 4/4 meg ilyen LAN arány te kis ostoba <#puszis>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Miért is ne?
PL Debrecenben is lesz júli 15 után.
Mi ezzel a baj?LOL
Ha neked nem tetszik nem váltasz.De az biztos,h én fogok.
LOL<#eplus2>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
VI., IX., X., XI., XV., XIX ., egyes területein és vidéken Dorog, Hatvan, Kiskunhalas ez aztán a nagy elõfizetõ tábor a chello meg multicég ne hasonlítgassuk az ilyen kis szarokhoz ezt is hat cég csinálja

Ha meg tényleg úgy lesz ahogy ígérték,kiba sokan fognak váltani a Digire..persze már akinél ez lehetséges.

Ajajj <#shakehead>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mighty
Korlátlan volt az mindig is. Idõben korlátlanul lehet(ett) használni 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
chello is 2 kerülettel kezdte bp-en... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
korlátlan volt mindíg csak a sebesség csökkent a korlátlan minusz adatforgalmi mennyiség különbségétõl <#ravasz1>
ez egy szar nézd meg 3 vidéki városban vannak jelen meg pesten itt-ott <#levele>

Tikal
UPC hirdette éveken át a korlátlan netet és csak most valosult meg 😊

DigiTV megy nem? igaz szopnak vele páran, de megy és olcsobb....
Amugy ki tudja lehet hogy mukodik, bár a honlap elég szegényes, pl nem derül ki számomra hogy ez most mindenhol ahol kábel van vagy csak Budapesten?

Egyébként csak arra lennék kiváncsi hogy milyen tachnikai akadálya van annak hogy a UPC ne szopassa az ugyfeleit a tv csatorna kiosztásokkal, mert ugye elég mocsok modon vannak össze válogatva... nagyon remélem hogy hamar beköszönt a digitális musorszorás, de lehet akkor is kitalálnak majd valamit hogy ne legyen olyan jo a felhasználonak akibõl élnek...

schrank
két kerületnek egyes "területin" <#taps>

schrank
"2007. május 2.-tól a XV. ker. és XIX. ker. egyes területin rendelhetõ LAN(!)" <#hehe>

schrank
hány éves vagy ember ezek hirdették a szuperolcsó kábeltévét aztán hol vannak ? még veboldaluk sincs fel van nekik töltve egy szórólap szkennelt változata ne legyél már ostoba milyen netszolgáltó ha még saját magának sem tud weboldalt létesíteni <#taps>

Mighty
Rendben, chello ébresztõs órámat cserélném Nintendo DS-re (elemet adok hozzá) 😊
Elsõ szerzõdéskötésemkor még nem nagyon adtak ajándékot, sz'al csak ezzel tudok szolgálni 😊

PyRex
nyelvtan: 1

azon kívül megint magadat égeted, mivel: http://digikabel.hu/

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
ezt most láttad reggel a mesébe vagy még tegnapi estimesébe <#hehe>

Hello
Már 1,5 éve vagyok Chellos(medium).De most váltani fogok.
Jött egy jobb lehetõség😄igi kábel(UPC kábelen kersztül jön,effektíve nem lesz ezzel sem gond,mint a Chello-val sem volt).Internet:4096/4096 Kbit/s 4500!!!FT-ért.Ráadásúl korlátlan az adatforgalom,és nem kell hûségnyilatkozatot aláírni,hanem bármikor vissza lehet mondani.
Szerintem nagyon megéri.

ma tudtam fullsávon tölteni (Prof), torrent is megjavult, a stream halt be úgy 2 hete, de nagyon.

precision
nálam stabil 9,95 Mbit 😊

Bazinga!

Nyóckeres társaim, péntek délután volt egy pár órás leállás azóta stabil 3mbitem van a 10 helyett. Nálatok mi a helyzet?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hogy mostanság mi a helyzet, azt már nem tudom, mert egy év után úgy dobtam ki a csellot a lakásból, mintha egy szkunk nevû állatka lett volna 😉

Az viszont tény, hogy amikor sok éve én kötöttem szerzõdést, akkor biza valaki lenyúlta az akkor épp aktuális "ajándékot" (nem reklamáltam, mert valami számomra haszontalan kütyü volt, tán egy ébresztõóra)

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

schrank
hiszek murphy törvényében úgy hogy :

precision
schrank: miújság mostanában a ping terén? 😊

Bazinga!

schrank
az attól függ ki mire használja <#vigyor5>

Balumann
Nem is tudtam, hogy nedvesen kéne tartani... :|

Yan
mért nem locsoltad két naponta. 😉

&#165; xfire: kistekila

Munch
Nekem is adhatnának egyet, két hónapig féltempóm volt, mert kiszáradt a modemem. Most cserélték.

schrank
én is elcserélem a britannika hungarika együttes tavaly elõtti dupla nagylemezét egy nintendó déesre válaszokat PÜ-ben várok "ráfizetés" jeligére <#hehe>

Yan
ha olyan sok megmaradt,
a #11402-ért cserébe kaphatnék? 😉

Tikal
egyébként nem vagyok hálozati szakérto, nem értem hogyan mukodik és mérik a sebességet, de most ugy látom hogy csak akkor nagy a sávszél ha kevesen neteznek... hm?

Tikal
te olyan kedves vagy hogy téged mutogatni kellene 😊

KINEK ÉS HOVA KULDJEM A SZERZODÉSEM HOGY KAPJAK IPODOT? MEGMONDANÁD? még az akcio keretén belul kötöttem szerzõdést, mégsincs ipodot, ha olyan kurva nagy UPC szakérto vagy kérlek segits már, talán még kettot is kapnék 😄

Kösz hogy a felhasználokat szerencsétleneknek nevezed, gondolom te magad feléjuk sorolod, és irto elégedett vagy magaddal, de kérlek kicsit vegyél lejjeb az egodbol, semmi okom hogy hazudjak neked, mint mondtam, ha meg vannak még a tavaly augusztusi felvételek a központtal utána is nézhetsz, ugy érzem te valami bennfentes vagy kulonben nem lennél ekkora ***fej, bocs, és köszi a segítséged, most már tudom hogy valoszinuleg mindenki torrentezik és ezért volt szar a net 😉
üdv

Mo.Organ
ember téged mutogatni kellene.
Amúgy Ipodot és minden ami az akcióhoz jár azt mindenki megkapja. Nem az a lényeg hogy mikor kötötték be a netet hanem hogy a szerzödést mikor kötötted. Egyébként az akcióban annyi ipod megmaradt hogy akár mindenkinek kettöt is lehetett volna adni. Senki nem nyulja ls az ipodot.

5M-ás kapcsolatom van és minden oldal terheltségi szintje kurva nagy? 😊
Ezt nem így mérik te zseni, hanem arris függvénye és a rajta lévõ szerencsétleneken. Ha egy olyan arrisra vagy rákötve ahol 300 emberbõl 290 torrentezik akkor az szívás. És akkor cumin vagy te is.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Tikal
tudod sok minden fugg attol hogy mi a hiba jellege. nekem is voltak pozitiv élményeim az ugyfélszolgálattal, mikor más modem gondjaim voltak, elment a net stb.... viszont az hogy nem jottek ki szerelni valami adminisztrácios hiba miatt, ezt jobb eltusolni.....
gondolj csak bele, nekik én csak egy user vagyok, ki a faszt érdekel hogy le korlátoztak, mit tudok tenni, le vannak védve a szerzõdésukkel, esélyem sincs hogy panaszt tegyek, de ez igy van minden multinál, telefontársaságok stb.... kinek panaszkodjak a fogyasztovédelemnek? még ha igazam is van, ugyse kapnék ipodot 😊

most legutobb a sebesség csokkenés miatt irtam nekik...
"A kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet-szolgáltatás technológiai sajátosságaiból fakadóan egy adott területen az adatforgalomra rendelkezésre álló sávszélesség megoszlik a felhasználók között.

Az Ön által említett hálózati kapcsolat a következõ feltételek függvénye:
- a szolgáltató hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltetõ hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltetõ szerverének terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal szerverének terheltségi szintje.

A Chello Internet szolgáltatásunk esetében [/b]nincs garantált sávszélesség[/b], ezért az elérési- és válaszidõ a hálózatok terheltségének függvénye."

most erre mit mondjak? 😄
5M-ás kapcsolatom van és minden oldal terheltségi szintje kurva nagy? 😊
hogy lehet az hogy eddig gondom nem volt azzal hogy egyszerre toltok, rádiot hallgatok, közben youtube videok-at is toltok stb most meg ilyen port korlátokrol hallok??? de a port korlátozás is biztos benne van a szerezodésben valahol....

sonico
szal nintendo nincs senkinek? 😞

😊

Skynet85
Nem tom amikor én köttetem még digi féynképezõ volt az ajándék. Akkoriban már birtikosa voltam egynek ami jóval jobb volt mint az ajándék szal inkább az ingyé honapokat kértem.

Amugy kopogjan le, komoly bajom az upc-vel még sosem volt sõõt volt hogy a support viszsa hívot, hogy kijavították a hibát elnézést kérnek és, ha gépnél leszek probáljam ki minden tökéletes-e.

Tikal
váháháháh 😄
ha utána tudsz nézni és meg van nekik még a tavaly augusztusi felvétel amiben ezt elpanaszkodtam szivesen megadom az adataim, de akkor kérlek intézz egy ipod-ot vagy egy kárpotlás nintendo-t köszi 😄
a lényeg amugy, remélem lejott, augusztusban rendeltem, szeptemberben szereltek ( vmi kis hiba a rendszerben) és ezért nem kaptam ipod-ot...
hm, miért hazudnék egyébként?

de ha igy állsz hozzá akkor el se mesélem hogy a korlátos idokben lekorlátoztak ugy hogy még pc-m se volt, csak a modemet hamarabb bekototték mint megkaptam a gépem, és a kikapcsolt modemet lekorlátozták, majd mikor megjott a pc és észrevettem hogy kicsit lassu a net egy hét mulva helyre rakták, persze ekkor sem kárpotoltak vagy ilyesmi, áá dehogy....
errol meg van még a levelezésem is, ha nagyon érdekel elküldöm, de mondom akkor már tényleg intézz nekem egy nintendo, mert már nagyon járna nekem valami... 😊
üdv

Yan
még 3 nap...
(igéret szerint)

Golyo69
😄

GGMU

schrank
nem cseréled el erre az enkiclopédiára ez 1400MB a tied meg csak 2MB ez lenne életed nagy lehetõsége <#hehe>

Golyo69
én anno még egy KODAK 2 MP-es digitális gépet kaptam 😄 pedig nekem is késve hozták a netet legalább 3 héttel 😄 és mégis megkaptam!!
még ma is használom és egész szép képeket lehet vele csinálni 😄

GGMU

schrank
jaaa az nekem már úgy néz ki hogy letelt <#kuss>

Yan
én meg kaptam 3 hónap "minõségi szolgáltatást" 😊
(lehet hogy több is lesz)

schrank
fasza nintendó én meg két évre aláírtam egy világenkiclopédijáér vagy miért amirõ asse tudom mi az <#hehe>

sonico
Sziasztok!

Érdeklõdnék, h aki most fizetett elõ, és kapott Nintendo DS-t, van-ééé kedve eladni? 😊 pmet írjon akinek van, thx 😉

Mighty
Mondatának melyik része a hazugság? Az, hogy nem kapott ipod-ot, vagy az amelyikben feltételez valamit? Szerintem egyikre sem lehet kerek-perec kijelenteni, hogy hazugság...

Mo.Organ
Nézd csak azt tudom mondani hogy hazudsz.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Tikal
hm, legutobb az ipod-al ugy jártam hogy megrendeltem az akcio vége elott, regisztráltak stb, persze szerelni nem jottek, ezért rájuk telefonáltam vagy két hét mulva hogy hol vannak, ja bocsi, jott a válasz, pár nap mulva jonnek, persze ekkor már lejárt az akcio igy ipod-ot sem kaptam...gondolom ninetndo is annak jár aki a tûz kozelben van....