22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zóanagyvarázsló
    jelenti=jelentheti
  • Zóanagyvarázsló
    Ez azt is jelenti, hogy jelenleg a közalkalmazotti csomag egy módosított medium, a jövőben pedig egy módosított silver lesz. Talán sokan jelezték az igényüket komolyabb sávszélességre, ezért kapnak - több pénzért - komolyabb csomagot.
  • mflex #13762
    épp most nézem, hogy azt meg kihagytam..faxa,akkor nemtom
  • PyRex
    hmm, csúnya vége lenne, fogyasztóvédelem, stb...
  • bertino
    na és ha rábaszik ?
  • PyRex
    és akkor aki most extreme-ben van...? az rábaszik?
  • mflex #13758
    egy biztos fejleszteniük kell..
    visszafelé nem mehetnek,talán most a UPC az aki előbb lépett a többi szolgáltató ellen (legalábbis reméljük,hogy igy van).

Szerintem a start egy teljesen új csomag...
    a minimum a bronz
    a medium az a silver (külföldön egyébként is igy hívják)
    a prof pedig a gold

Remélem , hogy jól gondolom
  • PyRex
    ha megint általános emelés lenne, akkor szerintem arról tudnánk és akkor mind a 4 csomag emelkedne, de itt 4 csomag marad de változik. a 2 nagyobb csomag előfizetői jól járnának, de a két kisebb? és azok vannak többen! ezt nem merik megtenni...
  • tommyg
    ez az amit nemtudok
  • PyRex
    hülyeség, akinek most minimuma vagy mediuma van, azt szerinted melyikbe teszik?
  • mflex #13754
    mondjuk nekem is a prof van,de kitudja? hátha jól sül el :DDD
  • tommyg
    nem, az utóbbi emelésnél is mindenkinek megemelték a sávszélét, most is megfogják
  • mflex #13752
    A 45-ik oldalon olvasni:

"A Szolgáltató az Előfizető által vállalt hűségnyilatkozat ellenében a chello medium vagy upc internet chello silver csomag mindenkori havi szolgáltatási díjából az időről-időre közzétett akciós feltételeinek megfelelően legalább 30%, a belépési díjból pedig 50 % kedvezményt biztosít közalkalmazotti és köztisztviselői szolgálati jogviszonyban álló, szakmai kamarai tag, fogyatékkal élők országos érdekképviseleti szervezetével tagsági viszonyban álló, állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő közlekedési társaságoknál, a közszolgálati műsorszolgáltatókkal, oktatási intézményekkel, helyi önkormányzatokkal munkaviszonyban álló, tűzoltósági, rendőrségi, vagy vám- és pénzügyőrségi, vagy fegyveres rendvédelmi állományba tartozó Előfizetői részére. („DolgozóNet közalkalmazott kedvezmény”) "

Ebből nekem az jön le, hogy medium=silver...
    Vagy?
  • PyRex
    szerintem a következő lesz:

márc 30-tól nem lehet ezekre előfizetni, csak az új csomagokra. a régi csomagok előfizetői a régi sávszélt kapják a régi árért (amíg tart a hűségük), aki meg új előfizető, az pedig az új csomagokat az új árért.

Kizártnak tartom, hogy a 12360 forint helyett most csak 12 ezret kell majd fizetnem plusz még megemelik 3 megásra az upload sávomat...
  • precision
    nem tudni még hogy mi hogyan lesz
    én azt tartom elképzelhetőnek hogy a user ugyanazért az árért mehet ezekbe az új kategóriákba, vagy marad a régiben és kevesebbet kell majd fizetnie

bár lehet álmodik a nyomos és az új csomagra való váltáshoz kell majd perkálni és ha maradunk az a free :)
  • tommyg
    meg fogják :))) olyan nincs hogy neked emelek neked meg nem
  • PyRex
    de igen, harmadannyi feltöltési sebesség, drágábban... ^^
  • PyRex
    na azt írják, hogy a jelenlegi csomagokra március 30-tól nem lehet előfizetni. ami azt jelenti, hogy én a profommal szívni fogok, mert a sávot tuti nem emelik meg (szerintem), de ne legyen igazam...
  • tommyg
    attól nem részesülsz hátrányban
  • PyRex
    fasza, most hosszabbítottam meg a prof-omat... erre jön a gold...
  • nnagy21
    Sziasztok!
    Napok óta siralmas a netem. Oldalak alig jönnek be. Speedtest szerint letöltés néha megy, feltöltés semmi!!!!
    Csepelen (vagy akár a környéken) észleltetek ilyen problémát ti is?
  • Brand
    Mivel szerintem a Digi kabel erőteljesen nyomul,nem tudom elhinni, hogy ezt meg mernék lépni,ha megteszik felbontom a szerződést.Drágább nem kell...
  • Brand
    Dehogynem hátrány! Viszont ez szerintem durva lenne.
  • Zóanagyvarázsló
    Fe lehet úgyis fogni, hogy a topikban is gyakran elhangzó követelést tlejesítik (ti. a nagyobb csomagúakat ne korlátozzák le annyira, mint a kis csomagúakat), a P2P-korlát feloldásával (mérséklésével), de a sávszélesség némely csomag esetében való csökkentsésével stabilabb netet tudnak biztosítani, és arányosabbá tudják tenni a korlátot. Ezzel egyúttal terelnék a jó népet a drágább csomagok felé.

Persze ez csak egy lehetéséges értelmezése a helyzetnek (ergo találgatás), túl sok konkrétat ugyebár nem tudunk.
  • Zóanagyvarázsló
    Én csak arra reagáltam, hogyha egy az egyben lecserélnék a csomagokat, akkor valóban hátrányos lehetne a kisebb csomaggal rendelkezők számára. Tudtommal, ha nem teszik az ÁSZF módosítása, akkor lehetőséget kell biztosítaniuk a szerződésbontásra, egy bizonyos határidőn belül. Talán ez is le van írva benne konkrétan.
  • Tigristank
    5120 kbit/s (medium) letöltési sebesség helyett 2048 kbit/s (bronz), ez neked nem hátrány? Feltéve persze, ha abba sorolnak át a jelenlegi csomagok esetleges megszűnése miatt.
  • tommyg
    nemtom mi megy itt de megint parasztkodik a cselló
  • Brand
    A szerződésben ilyen nincs benne,mármint hogy én elfogadom, hogy kissebb lesz a letöltési sebességem.
    Szerintem itt most csak találgatások mennek:)
  • tommyg
    ja télleg most látom, derossz
  • Zóanagyvarázsló
    Mert 512 kevesebb, mint 1280, illetve 2048 kevesebb, mint 5120.
  • turandot
    3. upc internet szolgáltatási csomagok

chello start csomag 3.333,33 Ft+áfa/hó, azaz 4.000,- Ft
    chello bronze csomag 6.666,67 Ft+áfa/hó azaz 8.000,- Ft
    chello silver csomag 8.333,33 Ft+áfa/hó azaz 10.000,- Ft
    chello gold csomag 10.000 Ft+áfa/hó azaz 12.000,- Ft
  • tommyg
    sztem is mér kerülne bárki is hátrányba azzal hogy növelik a feltöltést?? a letöltés minden csomagba marad úgy ahogy volt
  • Brand
    3 hete köttetem be a mediumot, ha ez miat hátrányba kerülnék (amit kétlek), szóval nagy felháborodás lenne, mert elég sokan vagyunk mediumosok!
    Szerintem ez baromság,már neharagudj!
  • tommyg
    miért érinti hátrányosan??
  • shabba
    1 hónap múlva, ha majd bevezetik biztos kiderül. Akkor már ki lesznek írva, mik az akciós árak.
  • Tigristank
    Ha felváltják a mostaniakat, akkor akiknek jelenleg minimum és medium előfizetésük van, akkor őket hátrányosan érinti, amennyiben Start ill. Bronz csomagba sorálják át őket. :S
  • Brand
    Akkor ez most,hogy van?
    Maradnak a régiek és mellete lesz ez vagy felváltják a mostani csomagokat?
    Mennyibe kerülnek?
  • tommyg
    jól bizony :D
  • precision
    hm dupla up? jól hangzik
  • tommyg
    jeee