22959
-
Zóanagyvarázsló #13764 jelenti=jelentheti -
Zóanagyvarázsló #13763 Ez azt is jelenti, hogy jelenleg a közalkalmazotti csomag egy módosított medium, a jövőben pedig egy módosított silver lesz. Talán sokan jelezték az igényüket komolyabb sávszélességre, ezért kapnak - több pénzért - komolyabb csomagot. -
#13762 épp most nézem, hogy azt meg kihagytam..faxa,akkor nemtom -
#13761 hmm, csúnya vége lenne, fogyasztóvédelem, stb... -
#13760 na és ha rábaszik ? -
#13759 és akkor aki most extreme-ben van...? az rábaszik? -
#13758 egy biztos fejleszteniük kell..
visszafelé nem mehetnek,talán most a UPC az aki előbb lépett a többi szolgáltató ellen (legalábbis reméljük,hogy igy van).
Szerintem a start egy teljesen új csomag...
a minimum a bronz
a medium az a silver (külföldön egyébként is igy hívják)
a prof pedig a gold
Remélem , hogy jól gondolom
-
#13757 ha megint általános emelés lenne, akkor szerintem arról tudnánk és akkor mind a 4 csomag emelkedne, de itt 4 csomag marad de változik. a 2 nagyobb csomag előfizetői jól járnának, de a két kisebb? és azok vannak többen! ezt nem merik megtenni... -
#13756 ez az amit nemtudok -
#13755 hülyeség, akinek most minimuma vagy mediuma van, azt szerinted melyikbe teszik? -
#13754 mondjuk nekem is a prof van,de kitudja? hátha jól sül el :DDD -
#13753 nem, az utóbbi emelésnél is mindenkinek megemelték a sávszélét, most is megfogják -
#13752 A 45-ik oldalon olvasni:
"A Szolgáltató az Előfizető által vállalt hűségnyilatkozat ellenében a chello medium vagy upc internet chello silver csomag mindenkori havi szolgáltatási díjából az időről-időre közzétett akciós feltételeinek megfelelően legalább 30%, a belépési díjból pedig 50 % kedvezményt biztosít közalkalmazotti és köztisztviselői szolgálati jogviszonyban álló, szakmai kamarai tag, fogyatékkal élők országos érdekképviseleti szervezetével tagsági viszonyban álló, állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő közlekedési társaságoknál, a közszolgálati műsorszolgáltatókkal, oktatási intézményekkel, helyi önkormányzatokkal munkaviszonyban álló, tűzoltósági, rendőrségi, vagy vám- és pénzügyőrségi, vagy fegyveres rendvédelmi állományba tartozó Előfizetői részére. („DolgozóNet közalkalmazott kedvezmény”) "
Ebből nekem az jön le, hogy medium=silver...
Vagy? -
#13751 szerintem a következő lesz:
márc 30-tól nem lehet ezekre előfizetni, csak az új csomagokra. a régi csomagok előfizetői a régi sávszélt kapják a régi árért (amíg tart a hűségük), aki meg új előfizető, az pedig az új csomagokat az új árért.
Kizártnak tartom, hogy a 12360 forint helyett most csak 12 ezret kell majd fizetnem plusz még megemelik 3 megásra az upload sávomat... -
#13750 nem tudni még hogy mi hogyan lesz
én azt tartom elképzelhetőnek hogy a user ugyanazért az árért mehet ezekbe az új kategóriákba, vagy marad a régiben és kevesebbet kell majd fizetnie
bár lehet álmodik a nyomos és az új csomagra való váltáshoz kell majd perkálni és ha maradunk az a free :) -
#13749 meg fogják :))) olyan nincs hogy neked emelek neked meg nem -
#13748 de igen, harmadannyi feltöltési sebesség, drágábban... ^^ -
#13747 na azt írják, hogy a jelenlegi csomagokra március 30-tól nem lehet előfizetni. ami azt jelenti, hogy én a profommal szívni fogok, mert a sávot tuti nem emelik meg (szerintem), de ne legyen igazam... -
#13746 attól nem részesülsz hátrányban -
#13745 fasza, most hosszabbítottam meg a prof-omat... erre jön a gold... -
nnagy21 #13744 Sziasztok!
Napok óta siralmas a netem. Oldalak alig jönnek be. Speedtest szerint letöltés néha megy, feltöltés semmi!!!!
Csepelen (vagy akár a környéken) észleltetek ilyen problémát ti is?
-
#13743 Mivel szerintem a Digi kabel erőteljesen nyomul,nem tudom elhinni, hogy ezt meg mernék lépni,ha megteszik felbontom a szerződést.Drágább nem kell...
-
#13742 Dehogynem hátrány! Viszont ez szerintem durva lenne. -
Zóanagyvarázsló #13741 Fe lehet úgyis fogni, hogy a topikban is gyakran elhangzó követelést tlejesítik (ti. a nagyobb csomagúakat ne korlátozzák le annyira, mint a kis csomagúakat), a P2P-korlát feloldásával (mérséklésével), de a sávszélesség némely csomag esetében való csökkentsésével stabilabb netet tudnak biztosítani, és arányosabbá tudják tenni a korlátot. Ezzel egyúttal terelnék a jó népet a drágább csomagok felé.
Persze ez csak egy lehetéséges értelmezése a helyzetnek (ergo találgatás), túl sok konkrétat ugyebár nem tudunk. -
Zóanagyvarázsló #13740 Én csak arra reagáltam, hogyha egy az egyben lecserélnék a csomagokat, akkor valóban hátrányos lehetne a kisebb csomaggal rendelkezők számára. Tudtommal, ha nem teszik az ÁSZF módosítása, akkor lehetőséget kell biztosítaniuk a szerződésbontásra, egy bizonyos határidőn belül. Talán ez is le van írva benne konkrétan. -
#13739 5120 kbit/s (medium) letöltési sebesség helyett 2048 kbit/s (bronz), ez neked nem hátrány? Feltéve persze, ha abba sorolnak át a jelenlegi csomagok esetleges megszűnése miatt. -
#13738 nemtom mi megy itt de megint parasztkodik a cselló -
#13737 A szerződésben ilyen nincs benne,mármint hogy én elfogadom, hogy kissebb lesz a letöltési sebességem.
Szerintem itt most csak találgatások mennek:) -
#13736 ja télleg most látom, derossz -
Zóanagyvarázsló #13735 Mert 512 kevesebb, mint 1280, illetve 2048 kevesebb, mint 5120. -
turandot #13734 3. upc internet szolgáltatási csomagok
chello start csomag 3.333,33 Ft+áfa/hó, azaz 4.000,- Ft
chello bronze csomag 6.666,67 Ft+áfa/hó azaz 8.000,- Ft
chello silver csomag 8.333,33 Ft+áfa/hó azaz 10.000,- Ft
chello gold csomag 10.000 Ft+áfa/hó azaz 12.000,- Ft -
#13733 sztem is mér kerülne bárki is hátrányba azzal hogy növelik a feltöltést?? a letöltés minden csomagba marad úgy ahogy volt -
#13732 3 hete köttetem be a mediumot, ha ez miat hátrányba kerülnék (amit kétlek), szóval nagy felháborodás lenne, mert elég sokan vagyunk mediumosok!
Szerintem ez baromság,már neharagudj! -
#13731 miért érinti hátrányosan?? -
shabba #13730 1 hónap múlva, ha majd bevezetik biztos kiderül. Akkor már ki lesznek írva, mik az akciós árak. -
#13729 Ha felváltják a mostaniakat, akkor akiknek jelenleg minimum és medium előfizetésük van, akkor őket hátrányosan érinti, amennyiben Start ill. Bronz csomagba sorálják át őket. :S -
#13728 Akkor ez most,hogy van?
Maradnak a régiek és mellete lesz ez vagy felváltják a mostani csomagokat?
Mennyibe kerülnek? -
#13727 jól bizony :D -
#13726 hm dupla up? jól hangzik -
#13725 jeee