22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    most akkor a professionalról átmehetek goldra ingyen?
  • carlos05
    Ez gyakorlatilag ugy lett kitalálva, h aki akar letölteni, de csóró az is fizessen többet 2kval vagy megszívja...
  • PyRex
    csókoltatom a digineteseket, amikor elkezdik a budapestiek is igénybe venni tömegesen, na akkor jön a szopacs, sebessége le fog esni a béka segge alá és/vagy ott is lesz p2p korlát. (az ászf-ben ugyanis ott is belevették a lehetőségét... szia)
  • gduck
    Akkor viszont a hűségidő letelte után a minimum és medium előfizetők rosszabbul járnak :(
  • PíszLávJuniti
    Eddig az volt a szöveg hogy a hálózat nem bírja el a nagy fogralmat a P2P miatt, azért kell korlátozni.
  • devilk
    oda ne rohanjak... kenjék a hajukra a feltöltési sebességüket amikor azt sem képesek normálisan szolgáltatni amiért fizet az ember....
  • mflex #13798
    Ezt a hwsw fórumból "ollóztam" ki...

• gduck
    Minden benne van az ÁSZF-ben! A régi előfizetőkkel nem tolnak ki, mert őnekik marad a régi csomag! A régi csomagok nem szűnnek meg, csak átváltani/újjonan előfizetni nem lehet majd rájuk! Csak az új előfizetők járnak rosszul a kisebb csomagok választása esetén!
  • devilk
    A UPC színvonala úgy csúszik lefelé, ahogyan maga az ország is...
  • devilk
    Ennél a szolgáltatónál szerinted ér valamit is a hűség? Nem!!!
    Hányszor kaptál valami engedményt vagy bármit?
    (kivétel, amikor az ember már szerződést bontana)
  • mflex #13794
    már a csapból is az folyik,azok a hülye buzeráns reklámok :)
  • mflex #13793
    Szerintem aki most hűséges Mediumos, nem fog többet fizetni az új akciós hűséges silver csomagnál. csak ezt tudom elképzelni :)
  • mflex #13792
    nem tudom elhinni,hogy megmerik lépni...
  • devilk
    Azt a sok pénzt amit kidobtak Badár-Szőke reklámokra lehetett volna fejlesztésre is költeni. LOL
  • PíszLávJuniti
    Ezekszerint a Mediummal jár a szívás?
  • devilk
    ... hanem az, hogy átlátható, olcsó, és JÓ MINŐSÉG legyen az amiért az ember pénzt "kidob".
  • devilk
    Nem értem, hogy a UPC-nek minek kell össze-vissza csinálni mindent... Miért nem lehet egyszerűen megemelni a fel- és letöltési sebességet? mint 1 évvel ezelőtt...

Szerintem ezen a cégen az arculatváltás sem segít, mert engem nem az érdekel, hogy innentől kezdve nem sárga és kék lesz a színük...
  • precision
    igaz... ezt benéztem :)
  • Zóanagyvarázsló
    Világosan írják az ÁSZF-ben, hogy a mostani csomagok megszűnnek.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem járna így senki rosszul, mert az árak csökkennek, és legfeljebb módosít felfelé az ember. Vagy beéri jóval olcsóbban a csökkentett sávszéllel. Nem kell itt dramatizálni. (Persze mindez akkor áll, ha feltételezzük a jelenleg egyértelműen legkézenfekvőbbnek tűnő egy az egybeni csomagváltoztatást.)
  • precision
    szerintem ezek nem helyettesítő hanem kiegészítő csomagok lesznek...ergo nem 4 hanem 8 csomag lesz
    már csak az árakat kell majd jól belőni hogy megtalálja jól a célközönséget
  • Zóanagyvarázsló
    Viszont a régi csomagok megszűnnek. Akkor miért is nem érintenek minket?
  • mflex #13782
    Honnan vagy ilyen jól informált,mert idáig csak találgatások mentek ez ügyben,ergo senki nem tud semmit. Én a prof-ban vagyok, vagyis én jól járnék, ha igy lenne,de ezt kötve hiszem, hogy akik mediumosok (mert azok vannak jóval többen),velük igy kib@sznának!
    Ilyet nem lehet "promlémamentesen" megcsinálni...

• gduck
    A lényeg az, hogy "arculatváltás" lesz április 1.-jétől (és ez nem tréfa!) Ezért változnak a csomag elnevezések is! A "régi" csomagokra már nem lehet április 1.-jétől előfizetni, de lehet hogy egy ideig megmaradnak mert még azokat is tartalmazza az ÁSZF!

minimum -> start (512 kbit/s-re csökkentett letöltési sebesség)
    medium -> bronz (2048kbit/s-ra csökkentett letöltési, 1024 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
    extreme -> silver (2048 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
    professional -> gold (3072 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
  • nnagy21
    Tetves banda. Azért, hogy két hete képtelenek megoldani a hibát, és közlik, h a gépem szar még fizessek többet is március 1-től?????
  • bertino
    hát ezt most én se vágom :D
  • precision
    ? :)
    mit takar az hogy digitális? ugyanúgy kábelen fog jönni, és szerintem ugyanúgy érinteni fog minket
  • tommyg
    a lényeg annyi hogy ezek az új net csomagok azaz a digitális csomagok!!
    szal minket nem érint
  • mflex #13776
    Vagy lesz ebben az országban egy olyan cég,aki lesöpör mindenkit,mert a pénzt nemcsak az előfizetőkből lehet "kiszedni" (bár ez a legegszerűbb megoldás),ami előbb utóbb bőven megtérülne a diginek,igaz ez csak elmélkedés,de hátha valaki ebben a k..országban, nem az adófizetők seggén akarja kihúzni a nyelvét.
  • ManoNegra
    Majd kiderül. De az biztos, hogy egy cég pénzt akar! Minél többet! Ehhez pedig (gondolom én) rendelkezik valamilyen stratégiával, ami alapján előb utóbb kicsikarja a lehető legtöbb pénzt az előfizetőkből...

Ne legyen igazam, de ez így szokott működni. A Digi még friss hús itt nálunk.
  • devilk
    bocsi, nem havidíj, hanem hűségnyilatkozat. teljesen elkavarodtam:D
  • devilk
    de komolyan gondolom.

1, nincs havidíj
    2, a 10 mbites-net csak 2500 huf...

kell ennél több? vagy ez is csak szemét üzleti becsapás?!
  • ManoNegra
    Az lehet. De én manapság már a Máltai szeretetszolgálatrol sem tudom elképzelni, hogy a tiszta jószándék, és az emberek életének jobbítása a célja! Egy profitorientált multirol végképp nem!!
  • mflex #13771

• nnagy21
    Sziasztok!
    Még mindig érdekelne, hogy nálatok is szarakodik-e a net...
    Linkeljétek be lsz, hol találok az új csomagokról leírást, tőletek hallom először.
    Köszi
  • PíszLávJuniti
    nekik legalább megvan a hálózati kapacitásuk a szolgáltatott netsebességekhez..
  • ManoNegra
    "ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minőséget adjanak."

hehe... ugye ezt nem gondoltad komolyan
  • devilk
    Nem tudom minek örültök annyira, hogy az up-ot felviszik egy kicsit, ráadásul több pénzért. nevetséges. látszik, hogy a chelló és az egész upc egy nagy zsidócég... állandóan csak nyerészkedne. kicsit vicces a helyzet amikor így is nagyon nagyon sokan panaszkodnak az internet sebesség miatt. (köztük vagyok én is)...
    ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minőséget adjanak. olyan embereknek nyújtsanak internetet akik mondjuk soha nem tudnák megfizetni a "szuper" upc-s árakat. most lehet azzal jönni, hogy más technológiát használ a DIGI. És? Szerintem az embereket nem a technológia érdekli, hanem az, hogy amire előfizettek azt kapják ténylegesen...
    hiába vagyok chello extreme csomagban, az egész egy nagy kalap nulla. a sebesség mérés és a letöltés is kimutatja mi a valóság....
  • Zóanagyvarázsló
    Az árak között amúgy sincsneek áthidalhatatlan különbségek, ha egy az egyben váltják a jelenlegi négy csomagot, akkor a minimum és professional előfizetők spórolhatnának sokat, igaz az előbbiek sávszélt is buknának, de felfele módisítani mindig lehet, és 400 Ft-tal drágább, de sokkal gyorsabb a bronze. Ha így történne meg a váltás, az ésszerű, és összességében kedvező lenne az előfizetőkre nézve. Szóval egyelőre még korai vasvilláért rohanni, legalábbis ezért...
  • mflex #13765
    Elvileg ahogy néztem az árakat eléggé hasonlóak, ha pl a medium=silver csomaggal. hűséggel kb az is 6000 körül lenne...,mindegy egyenlőre az egész egy nagy rébusz :)