22959
-
#13804 most akkor a professionalról átmehetek goldra ingyen? -
carlos05 #13803 Ez gyakorlatilag ugy lett kitalálva, h aki akar letölteni, de csóró az is fizessen többet 2kval vagy megszívja... -
#13802 csókoltatom a digineteseket, amikor elkezdik a budapestiek is igénybe venni tömegesen, na akkor jön a szopacs, sebessége le fog esni a béka segge alá és/vagy ott is lesz p2p korlát. (az ászf-ben ugyanis ott is belevették a lehetőségét... szia) -
#13801 Akkor viszont a hűségidő letelte után a minimum és medium előfizetők rosszabbul járnak :( -
#13800 Eddig az volt a szöveg hogy a hálózat nem bírja el a nagy fogralmat a P2P miatt, azért kell korlátozni. -
devilk #13799 oda ne rohanjak... kenjék a hajukra a feltöltési sebességüket amikor azt sem képesek normálisan szolgáltatni amiért fizet az ember.... -
#13798 Ezt a hwsw fórumból "ollóztam" ki...
-
#13797 Minden benne van az ÁSZF-ben! A régi előfizetőkkel nem tolnak ki, mert őnekik marad a régi csomag! A régi csomagok nem szűnnek meg, csak átváltani/újjonan előfizetni nem lehet majd rájuk! Csak az új előfizetők járnak rosszul a kisebb csomagok választása esetén! -
devilk #13796 A UPC színvonala úgy csúszik lefelé, ahogyan maga az ország is... -
devilk #13795 Ennél a szolgáltatónál szerinted ér valamit is a hűség? Nem!!!
Hányszor kaptál valami engedményt vagy bármit?
(kivétel, amikor az ember már szerződést bontana) -
#13794 már a csapból is az folyik,azok a hülye buzeráns reklámok :) -
#13793 Szerintem aki most hűséges Mediumos, nem fog többet fizetni az új akciós hűséges silver csomagnál. csak ezt tudom elképzelni :) -
#13792 nem tudom elhinni,hogy megmerik lépni... -
devilk #13791 Azt a sok pénzt amit kidobtak Badár-Szőke reklámokra lehetett volna fejlesztésre is költeni. LOL -
#13790 Ezekszerint a Mediummal jár a szívás? -
devilk #13789 ... hanem az, hogy átlátható, olcsó, és JÓ MINŐSÉG legyen az amiért az ember pénzt "kidob". -
devilk #13788 Nem értem, hogy a UPC-nek minek kell össze-vissza csinálni mindent... Miért nem lehet egyszerűen megemelni a fel- és letöltési sebességet? mint 1 évvel ezelőtt...
Szerintem ezen a cégen az arculatváltás sem segít, mert engem nem az érdekel, hogy innentől kezdve nem sárga és kék lesz a színük... -
#13787 igaz... ezt benéztem :) -
Zóanagyvarázsló #13786 Világosan írják az ÁSZF-ben, hogy a mostani csomagok megszűnnek. -
Zóanagyvarázsló #13785 Nem járna így senki rosszul, mert az árak csökkennek, és legfeljebb módosít felfelé az ember. Vagy beéri jóval olcsóbban a csökkentett sávszéllel. Nem kell itt dramatizálni. (Persze mindez akkor áll, ha feltételezzük a jelenleg egyértelműen legkézenfekvőbbnek tűnő egy az egybeni csomagváltoztatást.) -
#13784 szerintem ezek nem helyettesítő hanem kiegészítő csomagok lesznek...ergo nem 4 hanem 8 csomag lesz
már csak az árakat kell majd jól belőni hogy megtalálja jól a célközönséget -
Zóanagyvarázsló #13783 Viszont a régi csomagok megszűnnek. Akkor miért is nem érintenek minket? -
#13782 Honnan vagy ilyen jól informált,mert idáig csak találgatások mentek ez ügyben,ergo senki nem tud semmit. Én a prof-ban vagyok, vagyis én jól járnék, ha igy lenne,de ezt kötve hiszem, hogy akik mediumosok (mert azok vannak jóval többen),velük igy kib@sznának!
Ilyet nem lehet "promlémamentesen" megcsinálni...
-
#13781 A lényeg az, hogy "arculatváltás" lesz április 1.-jétől (és ez nem tréfa!) Ezért változnak a csomag elnevezések is! A "régi" csomagokra már nem lehet április 1.-jétől előfizetni, de lehet hogy egy ideig megmaradnak mert még azokat is tartalmazza az ÁSZF!
minimum -> start (512 kbit/s-re csökkentett letöltési sebesség)
medium -> bronz (2048kbit/s-ra csökkentett letöltési, 1024 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
extreme -> silver (2048 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
professional -> gold (3072 kbit/s emelt feltöltési sebesség) -
nnagy21 #13780 Tetves banda. Azért, hogy két hete képtelenek megoldani a hibát, és közlik, h a gépem szar még fizessek többet is március 1-től????? -
#13779 hát ezt most én se vágom :D -
#13778 ? :)
mit takar az hogy digitális? ugyanúgy kábelen fog jönni, és szerintem ugyanúgy érinteni fog minket -
#13777 a lényeg annyi hogy ezek az új net csomagok azaz a digitális csomagok!!
szal minket nem érint -
#13776 Vagy lesz ebben az országban egy olyan cég,aki lesöpör mindenkit,mert a pénzt nemcsak az előfizetőkből lehet "kiszedni" (bár ez a legegszerűbb megoldás),ami előbb utóbb bőven megtérülne a diginek,igaz ez csak elmélkedés,de hátha valaki ebben a k..országban, nem az adófizetők seggén akarja kihúzni a nyelvét. -
ManoNegra #13775 Majd kiderül. De az biztos, hogy egy cég pénzt akar! Minél többet! Ehhez pedig (gondolom én) rendelkezik valamilyen stratégiával, ami alapján előb utóbb kicsikarja a lehető legtöbb pénzt az előfizetőkből...
Ne legyen igazam, de ez így szokott működni. A Digi még friss hús itt nálunk. -
devilk #13774 bocsi, nem havidíj, hanem hűségnyilatkozat. teljesen elkavarodtam:D -
devilk #13773 de komolyan gondolom.
1, nincs havidíj
2, a 10 mbites-net csak 2500 huf...
kell ennél több? vagy ez is csak szemét üzleti becsapás?! -
ManoNegra #13772 Az lehet. De én manapság már a Máltai szeretetszolgálatrol sem tudom elképzelni, hogy a tiszta jószándék, és az emberek életének jobbítása a célja! Egy profitorientált multirol végképp nem!! -
#13771 #13724
-
nnagy21 #13770 Sziasztok!
Még mindig érdekelne, hogy nálatok is szarakodik-e a net...
Linkeljétek be lsz, hol találok az új csomagokról leírást, tőletek hallom először.
Köszi -
#13769 nekik legalább megvan a hálózati kapacitásuk a szolgáltatott netsebességekhez.. -
ManoNegra #13768 "ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minőséget adjanak."
hehe... ugye ezt nem gondoltad komolyan -
devilk #13767 Nem tudom minek örültök annyira, hogy az up-ot felviszik egy kicsit, ráadásul több pénzért. nevetséges. látszik, hogy a chelló és az egész upc egy nagy zsidócég... állandóan csak nyerészkedne. kicsit vicces a helyzet amikor így is nagyon nagyon sokan panaszkodnak az internet sebesség miatt. (köztük vagyok én is)...
ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minőséget adjanak. olyan embereknek nyújtsanak internetet akik mondjuk soha nem tudnák megfizetni a "szuper" upc-s árakat. most lehet azzal jönni, hogy más technológiát használ a DIGI. És? Szerintem az embereket nem a technológia érdekli, hanem az, hogy amire előfizettek azt kapják ténylegesen...
hiába vagyok chello extreme csomagban, az egész egy nagy kalap nulla. a sebesség mérés és a letöltés is kimutatja mi a valóság.... -
Zóanagyvarázsló #13766 Az árak között amúgy sincsneek áthidalhatatlan különbségek, ha egy az egyben váltják a jelenlegi négy csomagot, akkor a minimum és professional előfizetők spórolhatnának sokat, igaz az előbbiek sávszélt is buknának, de felfele módisítani mindig lehet, és 400 Ft-tal drágább, de sokkal gyorsabb a bronze. Ha így történne meg a váltás, az ésszerű, és összességében kedvező lenne az előfizetőkre nézve. Szóval egyelőre még korai vasvilláért rohanni, legalábbis ezért... -
#13765 Elvileg ahogy néztem az árakat eléggé hasonlóak, ha pl a medium=silver csomaggal. hűséggel kb az is 6000 körül lenne...,mindegy egyenlőre az egész egy nagy rébusz :)