22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    hát lehet hogy azt meg lehet csinálni hogy az egyik gépre rákötöd a modemet usb -n, és ha van benne hálókártya is akkor utpvel tovább a másik gép hálókártyájába... lehet hogy menne, de nem értek hozzá
    egy routerrel mindenképp jobban menne, nem nagy befektetés, de megéri...szóval szerintem routerrel próbálkozz
  • rvn
    Üdv! Meg lehet azt oldani h 2 gépen akarom használni a kapcsolatot egyik a halokartyat hasznalna masik az usb-t? Ha meg lehet akkor leirna valaki h hogyan?
  • PyRex
    we love chello! :p
  • precision
    én sem
  • PyRex
    én az vagyok és mégsem kaptam... ^^
  • Zóanagyvarázsló
    Annak a levélnek nem sok köze van a Chellóhoz, a kábeltelevíziós módosításokra hívja fel a figyelmet, és szó nincsen benne drasztikus áremelésről, néhány egyszeri díjat emelnek meg, tehát az a bizonyos "olvasói levél" igencsak csúsztat.
  • st4min4
    "Biztos kaptál levelet, hogy "Változások 2008. március 31.-től". Olvasd el. És az apróbetűst is."
    Nem kaptam, mivel már nem vagyok chello előfizető. Ha kaptam volna, nem kérdezném.
  • Mighty
    NSD azt írta, hogy a Profról Goldra váltás nem lenne magasabbra átlépés. Persze ez változhat, majd kiderül.
  • HunnernesKonge
    Köszi -.-
  • PyRex
    mondjuk a prof esetében egyértelmű lenne, hogy goldot kapjak, max fizetem tovább a hűséget.
  • Mighty
    A szerződés lejártáig fizeted az eddigi díjat. Az, hogy lehet-e majd a goldra áttérni majd kiderül március 31-e környékén, esetleg hamarabb.
  • HunnernesKonge
    Üdv!
    Nem figyeltem mostanság a topikot, annyit szűrtem le hogy megint variálás van a csomagokkal.
    Kérdés:
    Ha én jelenleg Chello Prof csomagban vagyok érvényes hűséggel, akkor a szerződés lejártáig az eddig fizetett összegért kapom továbbra is a szolgáltatást vagy variálhatnak vele; illetve hogy módosíthatom én ezt a csomagot az újonnan bejövő gold csomagra?

Válaszokat előre is köszi.

És már megint csinálhatok majd új topikbannert. bravó UPC gratulálok :D
  • devilk
    Biztos kaptál levelet, hogy "Változások 2008. március 31.-től". Olvasd el. És az apróbetűst is.
  • PyRex
    hagyjuk már a kurucot...
  • st4min4
    Ebből is csak a lényeg maradt ki. Miről is van szó? Mert itt csak a válaszlevél található. Kuruc(dez)infó.. pfff...
  • devilk
    http://kuruc.info/r/1/21892/

Így veri át a UPC az embereket.
  • devilk
  • mflex #13827
    ha átládnád,akkor az gond lenne "nekik" :D
  • devilk
    Átláthatatlan fos az egész amit a UPC csinál...
  • tommyg
  • mama2
    Remélem, jól árusítottátok a tányéros tévét
  • mflex #13823

• mflex #13822
    hát igen ,elméletileg igy van:)
  • gduck
    Neked valószínűleg a silver olcsóbb lesz, a gold meg ugyanannyi mint most az extreme (ha jól tippelünk ;) )
  • Zóanagyvarázsló
    Elég szomorú lenne azon pitiánerkedniük, talán meg sem teszik. Nekem pont most jár le az extreme, így bőven válogathatok a lehetőségek közül, akár a régi, akár a az új rendszert tekintve. Én jó dolognak tartom, hogy lesz egy olcsó, böngészéshez, levelezéshez tökéletes szélessávú kapcsolat, belépő áron, a többiek pedig ár/érték arányban jobban járnak, az "új professional" is reálisabb áron lesz.

Viszont egyelőre semmi olyan okot nem látom, amiért itt egyesek szidalmazzák a UPC-t. Nem, nem kell ezeket a nagy cégeket szeretni (én sem teszek így, de nálunk nincs jobb alternatíva), de a szövegértelmezés nélküli fröcsögésről megvan a véleményem.
  • mflex #13819
    A #13814 hsz-ben Shabba ,írt erre egy elég ésszerű magyarázatot,talán úgy lesz :)
  • precision
    hát ha hihetünk a hwswről származó infonak akkor nem
    mivel csak az up emelkedik a down nem
  • mflex #13817
    Hol van ilyenkor a upcdolgozó nevezetű user?
  • mflex #13816
    "De ez utóbbi erősen upc-n múlik"

hát pont ez a baj
  • gduck
    Jaja, - az ÁSZF újbóli átnézése után - éppen most akartam beírni én is :D
  • shabba
    Az extrem ugyanígy léphet a goldra, hisz ott is 500Ft-os listaár difi van mint médium és silver között. A profosok meg szerintem átmehetnek majd szintén a goldra, ők inkább árcsökkenést kapnak, mint sávszél emelést. De ez utóbbi erősen upc-n múlik. De mivel olyan kevés profos van, így olyan minimális bevétel csökkenéssel járna, hogy szerintem megléphetik.
  • gduck
    Igen, az elmélet szerint a két kis csomag feljebb léphet ugyanazon árért....

minimum ---> bronz
    medium ---> silver
  • mflex #13812
    Akkor a mediumosok örülhetnek,mert tulajdonképpen "pár forintért" átléphetnek a silverbe (a te elméleted szerint),bár a gyakorlatot még nem ismerjük,de talán ez a legvalószínűbb megoldás :)
  • gduck
    Minden attól attól függ, hogy az akciós havidíjak hogy alakulnak majd :)
  • shabba
    A minimum és bronze csomag listaára között 330Ft differencia van, a médium és silver között 500Ft. Akciósan nagy valószínűséggel még ennyi sem lesz a különbség, nagy valószínűséggel ugyanannyiért fogják adni. Szóval csak nagyobb sávszélt fog kapni az átmigráló, árban nem hiszem hogy rosszabbul jár majd.

A profosok szerintem ugyanúgy átmigrálhatnak majd a goldba, hisz számukra nincs más reális alternatíva. Olyan kevés prof előfizető van hogy ez sok vízet úgysem fog zavarni.
  • carlos05
    Most ne mondd már h az jóljár aki semmit nem csinál.. tehát nem változtat felfelé... 5mibt ről 2-re te váltanál ugy h fizetsz 1000el kevesebbet? én biztos nem. Ehelyett többet kell fizetni. és aki eddig mediumos volt az lehet azért volt az mert nem ohajtott 2ezerrel többet fizetni 10mbitért..
  • mflex #13808
    Elméletileg a mediumosok akkor a silver-be lépve ,mindkét sebességük emelkedik... A kérdés az, hogy ez kb mennyivel lesz több, (szerintem nem sokkal)
    Viszont aki extrem-ben van, az csak a gold-ba tud felmenni,de még mindig nem értem , hogy a prof-ban lévőkkel mi a franc van ?
  • shabba
    Miért járnának rosszabbul? Amikor ugyanolyan vagy egy nagyon minimálisan drágább árszinten átléphetnek bronze vagy silver csomagba, amikhez nagyobb sávszélesség tartozik.
  • gduck
    Nem tudni, amit ott írnak az nem VALÓS, mivel a prof már jelenleg is 20/1! LOL!

Tehát a 10/1 -> 10/2 NEM, a 20/1 -> 20/3 IGEN ????
  • mflex #13805
    Na erre kiváncsi vagyok én is?