22959
-
midsummer #13884 ma 14:45-től 23 óráig nem volt netem.
i (L) upc. -
devilk #13883 Érdekes, hogy 10-ből 7 embernek BAJA van a UPC-vel... Elgondolkoztató... -
devilk #13882 100%-ig egyetéretek veled.
shabba! Te meg nem tudom mit vagy oda a UPC-ért ennyire... Kiváncsi lennék, hogy te nem játszanád el a nagy halát ha pl vennél valamit 9000 Ftért és nem azt kapod amit kéne, kellene. Az éremnek 2 oldala van tesó. -
#13881 Hát ja. Ha netán napközben hasít maxon a torrent, jön egy modemreset és utána vánszorog 30k-val. -
#13880 Az utolsó mondatod volt az egyetlen amiért érdemes volt koptatni a billentyűt. Valóban senki nem kényszerít(het) semmire, de ha van véleményem azt leírom és ennyi, ha nem tetszik ne reagálj rá,illetve ne olvasd el vagy ugord át stb, de amint láthatod nem én vagyok az egyedüli negatív véleményű itt! -
shabba #13879 Mit nem lehet azon megérteni hogy van egy hírközlési törvény, ami kimondja hogy az ÁSZF-ben történő változásokat 30 nappal korábban közzé kell tenni. A UPC ennek mindig is megfelelt, ezért lehetett eddig is mindig 1 hónnappal előre tudni, hogy mikor lesznek sebesség emelések és milyen mértékűek. Ez most is ugyanúgy történt mint az előző alkalmakkor, az ÁSZF-ben pedig láthatod milyen új csomagok lesznek, milyen sebességgel, listaáron és egyebek.
Az hogy milyen akciós árak, feltételek lesznek, az pedig majd kiderül akkor, ha már rendelni is lehet ezeket a csomagokat vagyis március 31 után. Ez is eddig mindig így volt.
Nem értem minek kell úgy eljátszani a nagy halált, azért mert várni kell 30 napot, ahhoz hogy megtudd a további részleteket és rendelni lehessen a terméket. Ha akarod megvárod, ha nem akkor mész másik céghez ha lehetőséged van rá. Senki nem kényszerít semmire. -
#13878 jah
sebaj, had reseteljenek csak :D -
#13877 :DDDDDDDDD -
#13876 énmeg a torrentkorlátozásukat utálom. mien jogon? :@ ha nem bírják a szervereik, tessék lentebb venni a sávszélt és becsődölni :D -
adj neki!!:D -
#13874 Máris jobban érzem magam :DDDD -
Grifidos #13873 ?
Nem én resetelegetek, hanem a gyökér UPC.
Mikor messziről belenyúlnak na akkor változik a netem sebessége.
Majd amikor itthon vagyok és resetelnek én is nyomok a modemnek egy áram megvonást. -
#13872 Na jó, lehet egy-két nappal korábban :) -
#13871 legtöbb szolgáltatónál ezt tanácsolnálják legelőször
ha megcsináltad akkor lehet anyázni nekik, hogy mostmár nézzék meg helyszínen, mi a gond. -
Grifidos #13870 Na mostmár tényleg ki van a tököm ezzel a gyökér szolgáltatóval.
Ezek a buzik másképpen nem tudják megoldani a korlátozást, csak azzal hogy állandóan resetelgetik azt a qrva modemet!?!
Nem baj, év végén jön a digi, ezek meg beszophatják. -
#13869 "Minden kiderül március 31-e után."
Ennél frappánsabbat úgysem tudtál volna írni :D, de előbb szeretnénk , ha kiderülne :) -
#13868 Sajnos én is olyan utcában lakom:(, egyenlőre ahogy néztem a város másik felét "építik"... -
#13867 Ja, ez az ügyfélvesztéses duma mindig felüti a fejét, de eddig még nem volt látható jele.
Minden kiderül március 31-e után. -
#13866 úgyis az nyer eki olcsóbban nagyobbat ad. én már digis lennék ha lenne, de sikerült kifogni 1 olyan utcát ahol még nincs :S mondjuk, remélem ajd lefedik dunaújvárost rendesen :D aztán bontom az upc-t :D -
#13865 na XD azt szülők kezelik :D (koli) -
devilk #13864 Kaka a chelló... -
#13863 Egyébként meg,ahogy mi itt lassan 1 hete "pofázunk" erről az egészről ,úgy a konkurens cégek "besúgói" is nagy valószínűséggel,jóval többet tudnak már,mint amit mi próbálunk kitalálni,ergo a konkurencia "estlegeselőrébblépése"nem lehet egy valamire való érv sem ezek mellett. XD meg ilyenek... -
#13862 Milyen konkurencia?
Ha igy folytaják nem lesz konkurencia, csak kullogás utánuk, meg ügyfélelvesztés stb... -
devilk #13861 Szerintem a chello-t már rég lehagyták... -
#13860 Nem szeretnék, hogy a konkurencia a változtatások előtt megelőzze őket valamivel. Asszem érthető. -
devilk #13859 :D -
devilk #13858 Verry nice!!!!!!!! -
devilk #13857 a postaládát nézd meg otthon ne az emailt:) -
#13856 Hát ez éppen ugyanolyan elcseszett belső politika, mint maga rendszer.
-
#13855 nyilván változásokat nem fognak kiteregetni mindenkinek :)
érthető... -
#13854 Más fórumokon azt olvastam, hogy hátast fogunk dobni,de, hogy ez jó értelemben vagy rossz értelemben lett írva,azt már nem írták oda.
Mindenesetre kezd eleg(ünk)em lenni az olyan cégekből, akik az utolsó pillanatban nyögik ki, hogy mi a faszt akarnak.
A digi-hez betelefonáltam csak érdeklődésképpen, ha telefonon megoldható lenne, akkor leoboázott volna a hölgy,annyira készséges volt és minden elmondott,amire csak kiváncsi voltam. A upc-nél nem tudnak semmiről-mondta az ügyfélkezelő ,minek vannak egyáltalán,nekem mindenből lemagasabb csomag van megrendelve,de úgylátszik ,ez sem sok vízet zavar.
A háttérből figyelő UPC "melósoknak" csak annyit üzenek kapják be!!! -
#13853 akkor telefonálok és kérek jelszót mailhoz, mert azt nemtoom XD -
devilk #13852 pedig én a héten kaptam:D -
#13851 postai levelet nem, netes chellós átirányítva van rendes mailomra és oda nem jött:D -
devilk #13850 Pedig küldtek. Még egy táblázat is van alul, hogy mi hogyan...stb. "előkészítés" az új "jövőre"... :D -
#13849 én nem kaptam ilyen levelet -
tompka #13848 Én kaptam bibí -
#13847 ok! kösz -
#13846 szerintem nem tudja a modem egyedül mindkét gépet egyszerre a két porton keresztül kiszolgálni, de majd jön vmi hozzáértőbb és megmondja -
#13845 jöv 7 en fektetnék be csak errea hétre kellene a 2 gépes net mert albiba vok.A chellos modenbe van utp csatalkó is meg usbs is ...2 t eccere nem tom használni?