22959
-
#13924 de nállunk 6 koli meg suli meg könyvtár :D meg wifin is osztják :D -
#13923 durva :DDD -
#13922 Na igen, egyetemi háló RLZ ;)
-
#13921 ez igen! -
#13920 valós, kolis, nameg nappal van :S :D
-
#13919 reggel ennek a fele se volt:( -
#13918 jahogy :D
azthittem eksztrémed van :D
akkor nemszóltam -
#13917 ez a prof-nál max?
nemááá :))) -
#13916 mármint sírni :D nem írni :) -
#13915 akkor ne tessék írni, maxon szedsz :P -
#13914 1,2M -
#13913 hát ha ez a jövő, akkor biztos :DDD -
#13912 hát igen csomo mérvadó speedtest oldalt nézel...
Ez vmennyire mérvadó, kezdj el leszedni egy filet és nézd meg mennyivel jön -
#13911 1 avi 15-20 perc, de ha nekem azonnal kell mert uncsizok? :D
de üssekő, elég az 5mbit is letöltésnek, de ha a fel is annyi lenne mr vidámabb lennék ^^ -
#13910 ehhez nem kell jövőbe látni, csak matek és egy kis hálozati ismeret szükséges hozzá -
#13909 de borulátó vagy :D legalább sok pucér androidcsaj rohangál majd :D veszel 2 angelina joliet meg egy penelope cruzt és net közelébe se mész :D -
#13908 én sem értem -
#13907 De ugyan minek kell egyetlen végpontra az az írtózatos sebesség?? Már a 10Mbit/s is bőven elég! -
#13906 Előbb utóbb jön a SKYNET is és akkor nekünk annyi :DDDD -
#13905 csak a fele,mint aminek kellene lennie, de még igy gyorsabb,mint reggel volt :DDDDD juhéjjj -
#13904 :DDDDDDDDDDDDDddd
ezzel kiegyeznék,na megnézem a speedtest.neten...
-
#13903 Na mérek egy sebességet,mert reggel olyan lassú volt ,hogy legszívesebben kibaxtam volna a modemet! -
#13902 Mindenki azt modja, hogy majd akkor ha többen lesznek akkor milyen xar lesz.
Csodálom itt micsoda jövőbe látó emberek vannak,azt nem tudjátok megmondani, hogy 2 éven belül milyen változások lesznek a UPC-nél pozítiv irányba? :DDDDD -
#13901 egyelőre :P -
#13900 teljesen igazad van. viszont ők akkor is 20 megás netet használnak és fele annyit fizetnek mint én. :D
-
#13899 az ilyen egy-két lakótömbben/utcában esetleg kerületben lévő olcsó és gyors netcsomagokra nem ugy kell tekinteni mint ahogy teszik itt egyesek
oké, gyors, mert kb egy maréknyi ember terheli le az egész hálózatot... amint el kezdenek terjeszkedni, úgy jönnek majd a kapacitás problémák, amint egyre több ember fogja használni...máris nem lesz ennyire rózsás a helyzet
persze, lehet azt mondani hogy hűha azannyát xx/xx mbit és csak xxxx Ft, aztadejóhüdekafa a upcnek befellegzet, az összes ember odaköltözik abba a háztömbbe és a upc eláshatja magát...
nem ilyen egyszerű, majd ha pl digi széleskörben elterjedt lesz és muszáj lesz bevezetniük ugyanúgy a hűségnyilatkozatot, emelni az árakon, és mikor az a 20 meg 30 mbit "csak" 10 lesz vagy kevesebb, és ők is ugyanúgy fogják korlátozni a p2p -t akkor mi lesz?
Nem védem a upc -t, nekem se tetszik ami most van. Az is tény, hogy _idővel_ akár versenyhelyzetet is teremthet a digi... de a jelenlegi helyzetben tű a szénakazalban, gyakorlatilag semmi hatással nincs a upc -re. -
shabba #13898 Ezt hol olvastad? Tudtommal nagysebességű, olcsó IceNet csomagok csak Debrecenben van ahol a Digi és TVN LAN egy helyen konkurál. A többi TVN területen ilyen nincs, ott a többi konkurens sebességei és árai szerint áraz TVN is. -
#13897 ezsem rossz, de még nem digi :D
hxtp://www.digikabel.hu/Internet.html
20/20 4500FT :D ez már seedszerver :D -
#13896 30/10 az alábbi budapesti területeken:
Budapest XIV., XVI. kerület
Budapest III. kerület (Római-Pók u. ltp., Békásmegyer)
Budapest Kőbánya-Újhegy
Budapest Népfürdő utca - Párkány utca
Budapest Angyalföld
Budapest XI. kerület - Kelenföld
Budapest XIV. kerület - Stefánia
Hát ez nem sok... -
#13895 A UPC inkábbb ilyeneken "gondolkozzon" el, mert lassan tényleg hülye lesz , aki náluk lesz ügyfél.
30/10 = 6.490FT áfával :)
Becsüljék meg és próbálják megtartani azokat, akik bizalmat szavaztak nekik...
-
midsummer #13894 nálam mostanában rendszeressé vált, bár eddig csak rövidebb időre. -
#13893 De ár tekintetében meg:
minimum = bronz
medium = silver
extreme = gold
-
#13892 ez ez majd legyen már benne a fejlécbe :D
Start: 0,5/0,25 Mbit
Bronze: 2/1 Mbit
Silver: 10/2 Mbit
Gold: 20/3 Mbit -
#13891 Havidíjakkal, számlákkal kb minden Magyarországon lévő szolgáltató trükközik. Sajnos. -
#13890 de.
én pl. meg vagyok, leszámítva 1-2 kisebb gubancot, a torrent korlátozást megoldottam (nálam már nem korlátozzák -> nyasgem), és még olcsóbb is lett 3 rugóval a szolgáltatás (prof.)
CSAK ÉN NAIV, SIMÁN BESZOPTAM, HOGY AZÉRT LETT OLCSÓBB, MERTHOGY "JAJJ URAM ÖN KIEMELT ÜGYFELÜNK, MERT A LEGNAGYOBB CSOMAGRA FIZET ÉVEK ÓTA" - aha persze, FRANCOKAT! Azért vitték le 12 ezer akármennyire, mert jön a GOLD - igaz az hűség NÉLKÜL is OLCSÓBB és NAGYOBB SÁV (felfelé), szóval ez kicsit kiakasztó - de ezt leszámítva nincs problémám :) -
#13889 Azok megteszik, miután megjavult a netjük, ahogy te is tetted. Jobban járnak, ha értesítik a szolgáltatót.
7 éve vagyok chello előfizető és egy kezemen meg tudom számolni a netkimaradásokat. -
#13888 loooooooool XD -
#13887 Van benne vmi. :DD -
midsummer #13886 meg vannak, akik irnának, csak nem tudnak, mert nem megy a net. :F -
#13885 Azt az aprocska tenyt ne felejtsd el, hogy aki meg van elegedve, nem fog ide irkalni.