22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • gebana
    de nállunk 6 koli meg suli meg könyvtár :D meg wifin is osztják :D
  • mflex #13923
    durva :DDD
  • gduck
    Na igen, egyetemi háló RLZ ;)

• mflex #13921
    ez igen!
  • gebana
    valós, kolis, nameg nappal van :S :D

• mflex #13919
    reggel ennek a fele se volt:(
  • precision
    jahogy :D
    azthittem eksztrémed van :D
    akkor nemszóltam
  • mflex #13917
    ez a prof-nál max?
    nemááá :)))
  • precision
    mármint sírni :D nem írni :)
  • precision
    akkor ne tessék írni, maxon szedsz :P
  • mflex #13914
    1,2M
  • mflex #13913
    hát ha ez a jövő, akkor biztos :DDD
  • precision
    hát igen csomo mérvadó speedtest oldalt nézel...
    Ez vmennyire mérvadó, kezdj el leszedni egy filet és nézd meg mennyivel jön
  • gebana
    1 avi 15-20 perc, de ha nekem azonnal kell mert uncsizok? :D
    de üssekő, elég az 5mbit is letöltésnek, de ha a fel is annyi lenne mr vidámabb lennék ^^
  • precision
    ehhez nem kell jövőbe látni, csak matek és egy kis hálozati ismeret szükséges hozzá
  • gebana
    de borulátó vagy :D legalább sok pucér androidcsaj rohangál majd :D veszel 2 angelina joliet meg egy penelope cruzt és net közelébe se mész :D
  • precision
    én sem értem
  • gduck
    De ugyan minek kell egyetlen végpontra az az írtózatos sebesség?? Már a 10Mbit/s is bőven elég!
  • mflex #13906
    Előbb utóbb jön a SKYNET is és akkor nekünk annyi :DDDD
  • mflex #13905
    csak a fele,mint aminek kellene lennie, de még igy gyorsabb,mint reggel volt :DDDDD juhéjjj
  • mflex #13904
    :DDDDDDDDDDDDDddd

ezzel kiegyeznék,na megnézem a speedtest.neten...

• mflex #13903
    Na mérek egy sebességet,mert reggel olyan lassú volt ,hogy legszívesebben kibaxtam volna a modemet!
  • mflex #13902
    Mindenki azt modja, hogy majd akkor ha többen lesznek akkor milyen xar lesz.
    Csodálom itt micsoda jövőbe látó emberek vannak,azt nem tudjátok megmondani, hogy 2 éven belül milyen változások lesznek a UPC-nél pozítiv irányba? :DDDDD
  • precision
    egyelőre :P
  • gebana
    teljesen igazad van. viszont ők akkor is 20 megás netet használnak és fele annyit fizetnek mint én. :D
  • precision
    az ilyen egy-két lakótömbben/utcában esetleg kerületben lévő olcsó és gyors netcsomagokra nem ugy kell tekinteni mint ahogy teszik itt egyesek

oké, gyors, mert kb egy maréknyi ember terheli le az egész hálózatot... amint el kezdenek terjeszkedni, úgy jönnek majd a kapacitás problémák, amint egyre több ember fogja használni...máris nem lesz ennyire rózsás a helyzet

persze, lehet azt mondani hogy hűha azannyát xx/xx mbit és csak xxxx Ft, aztadejóhüdekafa a upcnek befellegzet, az összes ember odaköltözik abba a háztömbbe és a upc eláshatja magát...
    nem ilyen egyszerű, majd ha pl digi széleskörben elterjedt lesz és muszáj lesz bevezetniük ugyanúgy a hűségnyilatkozatot, emelni az árakon, és mikor az a 20 meg 30 mbit "csak" 10 lesz vagy kevesebb, és ők is ugyanúgy fogják korlátozni a p2p -t akkor mi lesz?

Nem védem a upc -t, nekem se tetszik ami most van. Az is tény, hogy _idővel_ akár versenyhelyzetet is teremthet a digi... de a jelenlegi helyzetben tű a szénakazalban, gyakorlatilag semmi hatással nincs a upc -re.
  • shabba
    Ezt hol olvastad? Tudtommal nagysebességű, olcsó IceNet csomagok csak Debrecenben van ahol a Digi és TVN LAN egy helyen konkurál. A többi TVN területen ilyen nincs, ott a többi konkurens sebességei és árai szerint áraz TVN is.
  • gebana
    ezsem rossz, de még nem digi :D

hxtp://www.digikabel.hu/Internet.html

20/20 4500FT :D ez már seedszerver :D
  • Mighty
    30/10 az alábbi budapesti területeken:

Budapest XIV., XVI. kerület
    Budapest III. kerület (Római-Pók u. ltp., Békásmegyer)
    Budapest Kőbánya-Újhegy
    Budapest Népfürdő utca - Párkány utca
    Budapest Angyalföld
    Budapest XI. kerület - Kelenföld
    Budapest XIV. kerület - Stefánia

Hát ez nem sok...
  • mflex #13895
    A UPC inkábbb ilyeneken "gondolkozzon" el, mert lassan tényleg hülye lesz , aki náluk lesz ügyfél.

30/10 = 6.490FT áfával :)

Becsüljék meg és próbálják megtartani azokat, akik bizalmat szavaztak nekik...

• midsummer
    nálam mostanában rendszeressé vált, bár eddig csak rövidebb időre.
  • gduck
    De ár tekintetében meg:

minimum = bronz
    medium = silver
    extreme = gold

• gebana
    ez ez majd legyen már benne a fejlécbe :D

Start: 0,5/0,25 Mbit
    Bronze: 2/1 Mbit
    Silver: 10/2 Mbit
    Gold: 20/3 Mbit
  • Mighty
    Havidíjakkal, számlákkal kb minden Magyarországon lévő szolgáltató trükközik. Sajnos.
  • PyRex
    de.

én pl. meg vagyok, leszámítva 1-2 kisebb gubancot, a torrent korlátozást megoldottam (nálam már nem korlátozzák -> nyasgem), és még olcsóbb is lett 3 rugóval a szolgáltatás (prof.)

CSAK ÉN NAIV, SIMÁN BESZOPTAM, HOGY AZÉRT LETT OLCSÓBB, MERTHOGY "JAJJ URAM ÖN KIEMELT ÜGYFELÜNK, MERT A LEGNAGYOBB CSOMAGRA FIZET ÉVEK ÓTA" - aha persze, FRANCOKAT! Azért vitték le 12 ezer akármennyire, mert jön a GOLD - igaz az hűség NÉLKÜL is OLCSÓBB és NAGYOBB SÁV (felfelé), szóval ez kicsit kiakasztó - de ezt leszámítva nincs problémám :)
  • Mighty
    Azok megteszik, miután megjavult a netjük, ahogy te is tetted. Jobban járnak, ha értesítik a szolgáltatót.
    7 éve vagyok chello előfizető és egy kezemen meg tudom számolni a netkimaradásokat.
  • gebana
    loooooooool XD
  • Blekk Síp
    Van benne vmi. :DD
  • midsummer
    meg vannak, akik irnának, csak nem tudnak, mert nem megy a net. :F
  • Mighty
    Azt az aprocska tenyt ne felejtsd el, hogy aki meg van elegedve, nem fog ide irkalni.