22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • SamFisher22
    kösz a választ:D
    #off ya amugy kazincbarcikán lakok:D A LÉGNET ISMÉT TÖBBET AD DD:::D:DD adják a szar fenykepezőket az uj előfizetőknek, és másfél 2 éves hűségnyilatkozatokat kell aláirogatni és szutykot adnak:D amugy mi az a p2p prioritás?:D
  • tompka
    Ja xD

Neem. Csak egyszerüen nem jáccok. Egy játék sincs a gépen :)
  • gebana
    hú, azóta is tölti a pályát? XD
  • tompka
    Nekem mind1. december elején játszottam utoljára :D
  • gebana
    erre való a cfos progi, amivel torrent + cod2/bf2 békésen megyeget pl. ^^
  • tompka
    Ja, a pingek is "normálisak" szoktak lenni. Csak töltés közben ne jáccál! :) nálam 15-40 szokott lenni. tor. melett 150 :D de most újított a upc. tor közben is csak 47
  • tompka
    Légnet? nahát kicsi a világ :D hol laksz? Kazincbarcika? Ha ott akkor sztem nyugodtan menny át chellora. Elég jó, stabil,és no p2p prio :)
    "a légnet ismét többet ad" hát lenne kifogásom a többet ad szóval. :D
  • SamFisher22
    hello

a mostani netem (légnet, pantelnek egy alvállalata vagy mi a gyász) igencsak a végét járja. több hónapos huzavona után ugyan olyan sz*r (pingetek egy általuk ajánlott 9x%-ig rendelkezésre állo szervert, amire 80%-os packetlosst ír). most akarok váltani chello mediumra (5120/768 kbit/sec) 6k lenne 1éves hűséggel. na most az a kérdésem, h mennyire stabil a net, mennyire tud alacsony pingeket, minimális packet loss-t biztositani, mert aktivan játszom onine, és a mostani netemmel ez már szinte lehetetlen..(2percenként ledob a szerver losing key packets miatt) esetleg vmi megoldást a mostani netemre? vmi uj virus esetleg ami blokkolja a netet?
    válaszokat előre is köszi, üdv, sam
  • gduck
    Ha jól értelmezem az ÁSZF-et, akkor nem kerülsz át automatikusan! De hűség nélkül április 1.-től simán választhatod a silvert, mert csak 500Ft-tal fizetsz többet ;)
  • gebana
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dodo55
    Nem érted.
    Nincs hűségem. Lejárt januárban, extreme volt, medium lett.
    (Nem akarok hűséget, valószínűleg jön a Digi)

És olvastam, hogy br 10000 lesz a Silver. Csak azt nem tudom, hogy ez hűséggel, vagy csupaszon, mint most 9500 így a medium. Pluszba nem -e fognak engem átdobni az újakba automatikusan azért, mert nincs már hűségem? És ha igen, és bronzeba, akkor hány tűzoltókészülék van az itteni UPC irodában?
  • gduck
    Feljebb (azaz silverre) hűség idő alatt is válthatsz :D "Lefelé" (bronzra) csak hűségidő után!
  • bertino
    nekem nem kell betörnöm, bemegyek melóba és ott van. :)
    ilyen téren szerencsés vagyok.
  • PyRex
    ó persze, ez így megy ^^
  • komposzt
    A 11.Kerúletben nem volt semmi gond!Lehet,hogy kémprogram,virus miatt lassú a gép.
  • gebana
    törj be valahova, beillesztesz 1 wifi routert aztán hagyszóljon XD
  • PyRex
    naja :)
  • bertino
    meg pár szolgáltató irodája gigabitekkel felvértezve, de sajnos nem lakossági szférában és összegekért :D
  • PyRex
    egyébként félreértés ne essék: én örülnék, hogyha komoly konkurencia lenne mondjuk egész budapesten minimum... de sajnos adsl a chello-hoz képest sehol sincs, más gyorsabb szolgáltató meg elvétve van (mondjuk victor hugo utca környékén van pár lan-os szolgáltató) és ennyi sajnos.
  • PíszLávJuniti
    jaja, nem konkurencia
  • PyRex
    de az olyan kevés hely mondjuk a upc "lefedettségéhez" képest, hogy nincs is szüksége versenyre.
  • PíszLávJuniti
    De ott ahol elérhetők a Lannetes szolgáltatók, ott a UPC sem tud velük versenyezni.
  • mflex #13942
    miért nem hívod fel a UPC-t?
  • bertino
    "izé"
  • John Cena
    Srácok nekem majdnem Tökkéletesen működik a Chello netem csak valamikor 5-6óránként gondol 1etés le áll a 4világító izék közül 2világít 1 villog ilyen Motorola Modemem van tudnátok segíteni? mi lehet a probléma?
  • tompka
    Hát igen a januári emelés sajna csak 2napig tartott. de állati volt :)
  • PyRex
    A UPC-nek kicsit könnyebb helyzete volt sok évvel ezelőtt, amikor alig volt még internet előfizető az országban. Most már nagyon nagyot koppanhat egy szolgáltató, has elkezd milliókat költeni a fejlesztésre, hálózat kiépítésre, közben pedig nem lesz annyival több új előfizetője. Mivel inkább egymástól próbálják meg átcsábítani őket. Olyan ez mint a mobiltelefónia: ha bejönne egy negyedik szolgáltató, esélye sem lenne, hiába menne a többi ára alá.
  • gebana
    mindenhol az a csúcss ami elérhető. van mikronetes ismerősöm, nálluk csak az van semmi más a közelben és max csomag 786kbit/s és majdnem annyit fizet mint és az extrémért.

hameg a digi elkezd terjeszkedni, mértne lenne esélye? :D tvben lenyomta :P

sajnos nem emlékzem az upc netes szolgáltatásának a bejövetelére, akkor milyen volt, ő is egyből mindenütt? nameg mais van még, ahol upc net nem elérhető.

szerintem versenyezzenek csak, nekünk az a jó :D
  • Dodo55
    Na, most látom mi van.
    Nekem most Medium van hűség nélkül, havi 9500.
    A Silver az hűség nélkül lesz 10000?
    Mert ha igen, akkor szerintem váltok arra, viszont ha a bronze lesz a medium helyett, és a hűségnyilatkozat hiánya miatt automatikusan átraknak arra, akkor valaki szóljon az itteni önkormányzatnak, hogy gyorsan építsenek egy tűzoltó garázst a UPC épületéhez közel...
  • PyRex
    az az igazság, hogy sem a digi, sem a tvnetwork nem tud versenyezni a upc-vel, ami országszerte iszonyat sok helyen elérhető, ugyanazokkal a csomagokkal. persze vannak olyan emberek, akik kihasználhatják a fenti szolgáltatók előnyös csomagjait (ha olyan helyen laknak), de valljuk be, relatív elenyésző százalék...
  • tommyg
    mert egy f0s
  • PíszLávJuniti
    a linuxos verzió stabil
  • Zinaj
    Ez vaon miert?2 honapig tokeletes volt..nem vagom :(
  • Zinaj
    Döluge hiba
  • gebana
    jogos, elnézést
  • HunnernesKonge
    Majd ha bevezetésre kerül akkor bennelesz :P
  • shabba
    Elég könnyen kiderítheted. Ráböksz egy területre, kilistázod a csomagokat és azt fogod látni hogy 1.5, 4 és 8 Mbps-es csomagokat fognak kínálni 4400,6900,8900-as díjakon mind a LAN-os, mind a kábelnetes területeken. IceNet magas sebességű csomagok csak Debrecen egyes részein van, ott ahol TVN és Digi egymásnak erős konkurensei.
  • Mighty
    Azt nem tudom, hogy ez az ice net-re is vonatkozik-e.
    http://www.tvnetwork.hu/egyeni/akciok/akc_net_1.html Ezen az oldalon van a lista.
  • PíszLávJuniti
    mivel más lannetek infrastruktúrája, ezért jobb feltételekkel üzemeltethető. a háztömbökig optika nem fog telítődni (mint most a upc hálózata), a hatalmas tartalékok miatt.
    a upc meg nem fog befosni, mivel csak a sűrű panelekben konkurencia, máshol nem.
  • gebana
    nameg infós suli :S :D