22959
-
SamFisher22 #13964 kösz a választ:D
#off ya amugy kazincbarcikán lakok:D A LÉGNET ISMÉT TÖBBET AD DD:::D:DD adják a szar fenykepezőket az uj előfizetőknek, és másfél 2 éves hűségnyilatkozatokat kell aláirogatni és szutykot adnak:D amugy mi az a p2p prioritás?:D -
tompka #13963 Ja xD
Neem. Csak egyszerüen nem jáccok. Egy játék sincs a gépen :) -
#13962 hú, azóta is tölti a pályát? XD -
tompka #13961 Nekem mind1. december elején játszottam utoljára :D -
#13960 erre való a cfos progi, amivel torrent + cod2/bf2 békésen megyeget pl. ^^ -
tompka #13959 Ja, a pingek is "normálisak" szoktak lenni. Csak töltés közben ne jáccál! :) nálam 15-40 szokott lenni. tor. melett 150 :D de most újított a upc. tor közben is csak 47 -
tompka #13958 Légnet? nahát kicsi a világ :D hol laksz? Kazincbarcika? Ha ott akkor sztem nyugodtan menny át chellora. Elég jó, stabil,és no p2p prio :)
"a légnet ismét többet ad" hát lenne kifogásom a többet ad szóval. :D
-
SamFisher22 #13957 hello
a mostani netem (légnet, pantelnek egy alvállalata vagy mi a gyász) igencsak a végét járja. több hónapos huzavona után ugyan olyan sz*r (pingetek egy általuk ajánlott 9x%-ig rendelkezésre állo szervert, amire 80%-os packetlosst ír). most akarok váltani chello mediumra (5120/768 kbit/sec) 6k lenne 1éves hűséggel. na most az a kérdésem, h mennyire stabil a net, mennyire tud alacsony pingeket, minimális packet loss-t biztositani, mert aktivan játszom onine, és a mostani netemmel ez már szinte lehetetlen..(2percenként ledob a szerver losing key packets miatt) esetleg vmi megoldást a mostani netemre? vmi uj virus esetleg ami blokkolja a netet?
válaszokat előre is köszi, üdv, sam -
#13956 Ha jól értelmezem az ÁSZF-et, akkor nem kerülsz át automatikusan! De hűség nélkül április 1.-től simán választhatod a silvert, mert csak 500Ft-tal fizetsz többet ;) -
#13955 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dodo55 #13954 Nem érted.
Nincs hűségem. Lejárt januárban, extreme volt, medium lett.
(Nem akarok hűséget, valószínűleg jön a Digi)
És olvastam, hogy br 10000 lesz a Silver. Csak azt nem tudom, hogy ez hűséggel, vagy csupaszon, mint most 9500 így a medium. Pluszba nem -e fognak engem átdobni az újakba automatikusan azért, mert nincs már hűségem? És ha igen, és bronzeba, akkor hány tűzoltókészülék van az itteni UPC irodában? -
#13953 Feljebb (azaz silverre) hűség idő alatt is válthatsz :D "Lefelé" (bronzra) csak hűségidő után! -
#13952 nekem nem kell betörnöm, bemegyek melóba és ott van. :)
ilyen téren szerencsés vagyok. -
#13951 ó persze, ez így megy ^^ -
komposzt #13950 A 11.Kerúletben nem volt semmi gond!Lehet,hogy kémprogram,virus miatt lassú a gép. -
#13949 törj be valahova, beillesztesz 1 wifi routert aztán hagyszóljon XD -
#13948 naja :) -
#13947 meg pár szolgáltató irodája gigabitekkel felvértezve, de sajnos nem lakossági szférában és összegekért :D -
#13946 egyébként félreértés ne essék: én örülnék, hogyha komoly konkurencia lenne mondjuk egész budapesten minimum... de sajnos adsl a chello-hoz képest sehol sincs, más gyorsabb szolgáltató meg elvétve van (mondjuk victor hugo utca környékén van pár lan-os szolgáltató) és ennyi sajnos. -
#13945 jaja, nem konkurencia -
#13944 de az olyan kevés hely mondjuk a upc "lefedettségéhez" képest, hogy nincs is szüksége versenyre. -
#13943 De ott ahol elérhetők a Lannetes szolgáltatók, ott a UPC sem tud velük versenyezni. -
#13942 miért nem hívod fel a UPC-t? -
#13941 "izé" -
#13940 Srácok nekem majdnem Tökkéletesen működik a Chello netem csak valamikor 5-6óránként gondol 1etés le áll a 4világító izék közül 2világít 1 villog ilyen Motorola Modemem van tudnátok segíteni? mi lehet a probléma? -
tompka #13939 Hát igen a januári emelés sajna csak 2napig tartott. de állati volt :)
-
#13938 A UPC-nek kicsit könnyebb helyzete volt sok évvel ezelőtt, amikor alig volt még internet előfizető az országban. Most már nagyon nagyot koppanhat egy szolgáltató, has elkezd milliókat költeni a fejlesztésre, hálózat kiépítésre, közben pedig nem lesz annyival több új előfizetője. Mivel inkább egymástól próbálják meg átcsábítani őket. Olyan ez mint a mobiltelefónia: ha bejönne egy negyedik szolgáltató, esélye sem lenne, hiába menne a többi ára alá. -
#13937 mindenhol az a csúcss ami elérhető. van mikronetes ismerősöm, nálluk csak az van semmi más a közelben és max csomag 786kbit/s és majdnem annyit fizet mint és az extrémért.
hameg a digi elkezd terjeszkedni, mértne lenne esélye? :D tvben lenyomta :P
sajnos nem emlékzem az upc netes szolgáltatásának a bejövetelére, akkor milyen volt, ő is egyből mindenütt? nameg mais van még, ahol upc net nem elérhető.
szerintem versenyezzenek csak, nekünk az a jó :D -
Dodo55 #13936 Na, most látom mi van.
Nekem most Medium van hűség nélkül, havi 9500.
A Silver az hűség nélkül lesz 10000?
Mert ha igen, akkor szerintem váltok arra, viszont ha a bronze lesz a medium helyett, és a hűségnyilatkozat hiánya miatt automatikusan átraknak arra, akkor valaki szóljon az itteni önkormányzatnak, hogy gyorsan építsenek egy tűzoltó garázst a UPC épületéhez közel... -
#13935 az az igazság, hogy sem a digi, sem a tvnetwork nem tud versenyezni a upc-vel, ami országszerte iszonyat sok helyen elérhető, ugyanazokkal a csomagokkal. persze vannak olyan emberek, akik kihasználhatják a fenti szolgáltatók előnyös csomagjait (ha olyan helyen laknak), de valljuk be, relatív elenyésző százalék... -
#13934 mert egy f0s -
#13933 a linuxos verzió stabil -
#13932 Ez vaon miert?2 honapig tokeletes volt..nem vagom :( -
#13931 Döluge hiba -
#13930 jogos, elnézést -
#13929 Majd ha bevezetésre kerül akkor bennelesz :P -
shabba #13928 Elég könnyen kiderítheted. Ráböksz egy területre, kilistázod a csomagokat és azt fogod látni hogy 1.5, 4 és 8 Mbps-es csomagokat fognak kínálni 4400,6900,8900-as díjakon mind a LAN-os, mind a kábelnetes területeken. IceNet magas sebességű csomagok csak Debrecen egyes részein van, ott ahol TVN és Digi egymásnak erős konkurensei. -
#13927 Azt nem tudom, hogy ez az ice net-re is vonatkozik-e.
http://www.tvnetwork.hu/egyeni/akciok/akc_net_1.html Ezen az oldalon van a lista. -
#13926 mivel más lannetek infrastruktúrája, ezért jobb feltételekkel üzemeltethető. a háztömbökig optika nem fog telítődni (mint most a upc hálózata), a hatalmas tartalékok miatt.
a upc meg nem fog befosni, mivel csak a sűrű panelekben konkurencia, máshol nem. -
#13925 nameg infós suli :S :D