22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    Ma nekem délig nem volt netem! :S
  • mflex #14005
    az előbb megint kivágott!
  • turandot
    JA és éjfélkor bont a kapcsolat is
  • turandot
    Egy ideje olyan a letöltésem mint a sinus jelsinus
    mindenhonnan és mindenkor.De bfőleg mióta új modemet kaptam a telefon miatt.
  • mflex #14002
    Reggel óta olyan lassú, mint a lajhár és többször szakad is:(
  • Balumann
    Nálam most tökéletesen működik, gyors. (szintén XIII. ker)
  • Bucsek
    megint lassu a net, pedig már jonéhány honapja nemvolt szar. nálatok? (XIII. ker)
  • Mighty
    Ne felejtsd el, hogy az ÁSZF-ben listaárak vannak megadva. Elképzelhető drasztikus különbség is majd a leendő akciós előfizetésekben.
  • cock
    Köszi, megnéztem az ÁSZF-ben. Hát nem tudom. Pont tegnap volt itt egy pali, hogy akkor a mostanit lemondjuk és átszerződünk valami olcsóbbra, hát így ahogy elnéztem árban nem olyan vészes egyik se, legfeljebb akkor lemondok a +1024 kbit feltöltésről, hát istenem. :)
  • Mighty
    Csak pár oldalt kell visszalapozol és találsz egy képet róla. Vagy megnézed az ÁSZF-et a UPC oldalán.
  • cock
    Sziasztok!
    Remélem nem leszek elküldve a jó büdös...
    Mintha valahol olvastam volna, hogy lesznek új csomagok? Tud erről valaki valamit?
    Milyen csomagok, milyen sebességgel, milyen új névvel, mikortól?
    Kösz a választ.
  • PíszLávJuniti
    az a gond, ha komolyabb titkosítást kéne rakni a mostani utorrentes-deluge s teljes stream helyett, akkor a trackereknek jóval megnőne a számításigényük, valszeg kevés szerver bírná el a rengeteg felhasználót.
    a mostani még egy jó időre megoldja a problémát.
  • tommyg
    jah de nem lényeg, letiltják az egyik klienst jön a másik
  • PyRex
    kérdés meddig :)
  • RedDevilsza
    Köszi kipróbálom!
  • tommyg
    1.8-as utorrent megoldja a problémát
  • PyRex
    p2p korlát van :)
  • RedDevilsza
    Mesélnél róla ha szépe megkérlek? :)
  • tommyg
    p2p korlát mondd valamit??
  • RedDevilsza
    HI! Nem tudjátok mitől lehet hogy a torrentek összesen max 400k-val jönnek (1,2 mega helyett) olyan minta be lenne erre korlátozva, egy idő óta már semmi se jön úgy ahogy rég, pedig port ki van nyitva neki! Valaki találkozott hasonló problémával?
  • gebana
    ez de jó hír :)
  • tompka
    Hát izé. nem új. :)
    lassan 1 hete már megy :)
  • gduck
    ÚJ weboldal
  • bertino
    UPC HD
  • shabba
    Március 31 után automatikus nem kerülsz át másik csomagba, maradsz amiben most vagy. Ha lejár a hűségnyilatkozatod, akkor már csak az új csomagok közül választhatsz tetszőlegesen. Hűség alatt az új csomagok közül csak fölfelé migrálva lehet választani vagyis számodra a gold csomag lehet egy alternatíva, ami árban nagy valószínűséggel kb. ott lesz mint most az extreme.
  • tompka
    Elméletileg igen, amúgy nem. :D
    az lesz, de te maradsz a 10/1-es csomagban :)
  • tommyg
    nah, magyarázza már el nekem valaki hogy én ugye mostan vagyok az extreme csoamagba 10/1 ami jövő hónaptól 10/2 lesz?? vagy miva?? előre is köszi
  • John Cena
    hívtam 1221 vagy 5-6X basznak felvenni...
  • John Cena
    jó van naXD
  • Laci82
    Az Upstream Channel ID normál állapotban 8-ason van,mikor rossz a net ez az érték változik meg nálam.
  • tompka
    nekem sincs
    nem is volt, nem is lesz
  • st4min4
    legalább azt írnád le, hogy mi az, amit változni látsz és milyen értékeket mutatnak...
  • Dave0092
    nekemis baxaxik most a net, félornként elmegy 1 percre
  • Laci82
    Sziasztok.
    Az a bajom nekem,de már bagyon idegesít,hogy szórakozik a netem.
    Motorola sb5100E modemem van.
    A konfig oldalon található értékek elálitódnak néha és olyankor a modemen se villog az online led,aztán utána visszajön és megint megy a net és ez így váltakozik.
    Valaki aki nagyon pöpec ebben,mi lehet a baj?
  • PyRex
    torrent korlát? Mikor? Hol?

• Dodo55
    Vagy ott a QoS, az kb ugyanaz, mint a CFosSpeed, csak a router softwareébe van építve.
  • tompka
    Üdv. Földi. Én is Barcikai vagyok! :D dejóó
    p2p prioritás: nagyon magyarul azt jelenti hogy a torrent tetü lassu! :)
    de sok ismerősömnek aki szintén barcikai, nem lassú a torrent. ha van megfelelő seed akkor maxal megy, ahogy nekem is. :D
  • gebana
    torrent 1.8 ig :D
  • precision
    a p2p (fájlcserélős) csomagok hátrányt "élveznek" az egyéb adatcsomagokkal/protokolokkal szemben, szépen fogalmazva
    a gyakorlatban le van korlátozva chellonál
  • gebana
    én már sokszor elhatároztam hogy nem játszok, de amíg nem legalizálják a láncfűrészes/ szabjás mészárlást addig marad ez :D