UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
Ne dõlj be mindennek. Persze lesznek olyanok akik rohanni fognak oda, akár csak a digi TV elõfízetésnél.Csak azokat az embereket akik nagypofával jönnek be és mondják le a TV elõfízetést, majd eltelik egy-két hónap majd sunnyogva jönnek vissza és állnak ott az ügyfélszolgálat elött, hogy esetleg nem e lehetne e, meg e, meg e..... azokat ti nem látjátok
Nem minden fenékig tejfel. A digi sem.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
t-com túszul ejtett ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

LES FORZA INTER
ja és se a upc, se a chello honlapja nem jön be.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
nekem olyan bajom van, hogy manapság naponta legalább 1 áramszünet van, és pár napja nem tok belépni msn-re, mától már a nemzeti sport honlapja se jön be, pár napja a myvip se jön be, ez mitõl lehet? áramszünetbõl kifolyólag vagy mért?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

HTS s3rg1nh00
nálunk egyszer egy pillanatra volt áramszünet,másnap pedig ugyanez kétszer...a modem meg mostanában reggel hülyéskedik,néha online-ig világít rendesen,csak a send villog...2 perc múlva reseteli magát<#wow1>
#11732:a chello sem,vajon miért rakták be az 50k $-os p2p forgalmat szûrõ cuccokat?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Casillas
nálunk is ezen a héten minden reggel volt egy pillanatnyi áramszünet, van amikor délután is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

nálam szerdán a hõsök alatt volt 1 pillanatnyi áramkimaradás,és csak az én uccámban maradt meg az áram.az egész városban korom sötét volt.természetesen a városi központ nem tud menni áram nékül így nem volt net és kábeltv.aztán félóra múlva visszajött de a júpíszí csak reggel 7-re tudott életet csikarni a kábelbe.
és az áramszünet óta összevissza ingadozik a sebességem.2-20között.
és az volt a furcsa hogy az uccámban is csak a házakban volt áram.a kinti közvilágítás nem ment.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

scs17
Milyen jó, hogy éppen akkor kerítést festettem a Jolán bisztróban. <#smile>

Mo.Organ, tudsz valamit mondani a mostani eseményekkel kapcsolatban?

Mi annyit tudtunk meg, hogy az E-On nekiállt szórakozni az elektromos rendszerrel(az egész városban 3 percenként egy pillanatra áramkimaradás, majd utána valami brutális túlfeszültség volt, ami miatt minden elektromos cucc durrogott, szerintem sok cucc tönkre is ment a városban), és kinyíródott valami bent nálatok, ami miatt fél órán keresztül nem volt jel se a kábelben.
Aztán gyorsan megcsináltátok, és most újra van minden 😄
schrank
<#papakacsint> ez az egész körülbelül olyan kaliberû dolog mint a nemrég bebukott autóreklámok <#taps>

John Cena
el oszthatnák az a sávszélességet😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tigristank
Egy kis érdekesség: Egy svéd nyugdíjasé a világ leggyorsabb netkapcsolata

A Digikábelnek meg jó a honlapja, "fel van nekik töltve egy szórólap", hogy csak schranktól idézzek. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bazz van 20/20-as internet... a mellettunk lévõ házban <#falbav>
Nem beszélve a kábeltévé árakról. A 2700Ft-os csomag nekem bõven megfelelne..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
miért, oda van írva hogy ez nem priorizálja a p2p forgalmat? 😊
bár hozzáteszem hogy 20/20mbit 4500ért még akkor is megéri ha csak kb 40% -ig tudod kihasználni a vonalat pl túlterheltség miatt
majd ha lejár a hûségem kb 3/4 év mulva, és lesz itt a 8. kerületben, és jókat fognak írni róla a fórumokban akkor talán váltok majd

Bazinga!

Érdekességként ....
Sziasztok!

Az albiban ahol lakom extreme csomag van és wifis routerrel van megosztva az internet 2 lakás között, a router(és a upc-s modem is) az én szobámban van amire én kábellel vagyok rácsatlakozva, a többiek vezeték nélkül neteznek. Az elmúlt hónapban kb. 80Gb volt az adatforgalom, az azt megelõzõ hónapban 30-40Gb volt. A fõbérlõ (informatikus hallgató) jelezte ezt, mire én mondom hogy többnyire youtube-t, p2p tv adások, sport mûsorokat szoktam nézni (nameg fizetek is érte), meghát nem csak én használom a netet, és a fõgóré mondta, hogyha nem csökken a forgalom akkor lekorlátozza a sebességet. Szerintetek le tudja-e korlátozni a sebességet nálam, ha én a routerre vagyok rácsatlakozva (és fix ip címem van)? Válaszotokat elõre is köszönöm. Wba
biztos a meleg miatt fõ a rendszer!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

bigapó
Én Béke tér környékén vagyok és hasonlót tapasztalok, bár nálam a ping az rendben van, de nem a megszokott szerint köhög a rendszer.

The Matrix has you...

sziasztok. elmult napokban arra lettem figyelmes, hogy vmiben romlott a kapcsolatom (light). jatekban (cs) ~70 pingem van, ami rettento szarnak szamit. hogy egy peldat emlitsek: lovok egyet es felugrik 40rol 90re...
megvolt 1 modem restart, es semmi javulast nem tapasztaltam. XIII.kerrõl van szo, ha esetleg masnal is van hasonlo, es akarmilyen faju megoldast tudtok a varakozason kivul megkoszonnem (surgos lenne ligakra valo keszuleshez!)

precision
ok

Bazinga!

én 12.-én kaptam új ip-t és akkor nem mért adatforgalmat.majd 13-án az a bizonyos karbantartás volt(bõvebben lejebb) és akkor is újjat kaptam és aznap sem mért forgalmat majd 14-én megint kaptam újjat és azóta megint megy a forgalommérés.de természetesen az a két nap üres a táblázatban.

Nincs vele dolgod.

bigapó
hali!

amikor új IP-t kap a gép (vagyis Én😊 mindegy...), akkor kell regisztrálnom valahova vagy semmi teendõm nincs? Pár napja kaptam újat és azóta szerintem nem normális, eléggé ingadozik, mintha tovább keresné az oldalakat is.

The Matrix has you...

most nekem is lomha vmiért de azért megvan a max 1-2mbit!<#vigyor2><#mf1>
az 5mbit helyett.

lol nekem most 3/3 Kbájt a sebességem. Ezért már lehet reklamálni??<#mf1>
Chello Medium 7900Ft/hó. Régen a kerregõs modem legalább a stabil ötöt hozta...

scs17
én megmondtam <#miaz>

Ma 9kor felkelek bekapcsolom a tv-t erre sekép se hang.átkapcsolok direct-re és nézem a tv-t. bekapcsolom a gépet erre net nincs. délig ez volt.még jó hogy a kábeltv melett direct-em is van. a upc miért nem tudott tegnap küldeni egy mail-t hogy sorry de ma se ké,sehang. szinte az egész város felhívta a 1221-et hogy vazze. és akkor még õk voltak felháborodva hogy miért nem tudjuk,miközben a városi tv-n ki volt írva hogy karbantartás.mondom kössz. kb. 2óránként van ugyan az a szöveg. és kábe van 50hír. így nem fogok egésznap a tv elõtt ülni és nézni ugyan azt a csatornát. amúgymeg a karbantartást nem tudták volna akkor csinálni amikor bõvítették a netet?

Most is 5-8-al megy 😄

scs17
Vigyázz! Mo.Organ elveszi a kedved! <#miaz><#hehe>

az semmi! engemet a júpíszí néha megsajnál és a médiúm féle 5mbit helyett 10szokott lenni! na ez már teccik!
Júpíszí cselló! 😄

Mo.Organ
Ki az az elégedett kis felhasználó, had lássam csak. Aha, szóval te ott az elsõ sorban. Na akkor most elvesszük a jókedvedet. <#hehe>

Máris intézkedem 😄

nem azért de nálam sincs p2p korlátozás 😊 sõt talán több is. nem csak 1000kb/sec-cel töltök torrentrõl hanem 1100kb/sec-cel...

Balumann
Nekem is hasonló helyzet van. Netrõl töltök 800-900 KB/s -el is, felfele is megy az 1 Mbit szinte stabilan mostanában. De ha elindítom a torrenteket, letöltés összesen 20 KB foglalt, felfele 10 KB-ra korlátoztam, és egyszerûen nem jönnek be a weblapok se...
Pedig tegnap elõtt torrentrõl is töltöttem 1,2 Mbit-el. Nem értem mitõl lehet ez.
Chello extreme, és Bp XIII.
Jah a telefon az nálam mûködik rendesen.

Zsoltika 007
csejjó extrím 😉
Shálgótárjánba nincs terhelve 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CzGobe
az igen 😊 csak nem LANon játszol? 😊

eom$

Zsoltika 007
Ehh 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

na most nekem: ÁLLANDOAN SZAKAD 1mp-re de arra elég h ujraindicsak mindent ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bakvarnyu
Ha jól emlékszek pár hete még kézzel lábbal tagadtad,hogy bármit is korlátoznátok akkor most mi van.

StephenKing
már azt is korlátozzák mint a p2p-t <#idiota>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

PíszLávJuniti
érdekes dolog.
a 64 kb/s es netrádió akadozik rendesen mióta elindítottam a torrentet, pedig a letöltés és feltöltés is le van benne korlátozva.
mellesleg a upc-s telefon is mostanában elérhetetlen. mégis mi folyik ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mo.Organ
két cikk, ugyanarról a témáról.

elsõ

második

mostmár nem kell a segitsg köszi, megváltoztattam a Mac Adress cimemet, és immár uj az IP-m 😄
nah megyek regizni az Ncore-ra

Met
persze mert bannoltak az egyik torrentoldalról, ne segítsetek neki 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nagyon fontos lenen hogy megujitsam a IP-m, chello Mediumos vok, hogyan ujithatom meg az IP-m?

schrank

Tigristank
Inkább örülj a csendnek. <#smile>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Mo.Organ
Mindenki nyaral? Mert ha igen akkor, lejebb veszem a letöltési sebességet. Legalább marad õszre. <#hehe>