UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem minden fenékig tejfel. A digi sem.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
#11732:a chello sem,vajon miért rakták be az 50k $-os p2p forgalmat szûrõ cuccokat?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
és az áramszünet óta összevissza ingadozik a sebességem.2-20között.
és az volt a furcsa hogy az uccámban is csak a házakban volt áram.a kinti közvilágítás nem ment.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Mi annyit tudtunk meg, hogy az E-On nekiállt szórakozni az elektromos rendszerrel(az egész városban 3 percenként egy pillanatra áramkimaradás, majd utána valami brutális túlfeszültség volt, ami miatt minden elektromos cucc durrogott, szerintem sok cucc tönkre is ment a városban), és kinyíródott valami bent nálatok, ami miatt fél órán keresztül nem volt jel se a kábelben.
Aztán gyorsan megcsináltátok, és most újra van minden 😄
A Digikábelnek meg jó a honlapja, "fel van nekik töltve egy szórólap", hogy csak schranktól idézzek. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
bár hozzáteszem hogy 20/20mbit 4500ért még akkor is megéri ha csak kb 40% -ig tudod kihasználni a vonalat pl túlterheltség miatt
majd ha lejár a hûségem kb 3/4 év mulva, és lesz itt a 8. kerületben, és jókat fognak írni róla a fórumokban akkor talán váltok majd
Bazinga!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az albiban ahol lakom extreme csomag van és wifis routerrel van megosztva az internet 2 lakás között, a router(és a upc-s modem is) az én szobámban van amire én kábellel vagyok rácsatlakozva, a többiek vezeték nélkül neteznek. Az elmúlt hónapban kb. 80Gb volt az adatforgalom, az azt megelõzõ hónapban 30-40Gb volt. A fõbérlõ (informatikus hallgató) jelezte ezt, mire én mondom hogy többnyire youtube-t, p2p tv adások, sport mûsorokat szoktam nézni (nameg fizetek is érte), meghát nem csak én használom a netet, és a fõgóré mondta, hogyha nem csökken a forgalom akkor lekorlátozza a sebességet. Szerintetek le tudja-e korlátozni a sebességet nálam, ha én a routerre vagyok rácsatlakozva (és fix ip címem van)? Válaszotokat elõre is köszönöm. Wba
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
The Matrix has you...
megvolt 1 modem restart, es semmi javulast nem tapasztaltam. XIII.kerrõl van szo, ha esetleg masnal is van hasonlo, es akarmilyen faju megoldast tudtok a varakozason kivul megkoszonnem (surgos lenne ligakra valo keszuleshez!)
amikor új IP-t kap a gép (vagyis Én😊 mindegy...), akkor kell regisztrálnom valahova vagy semmi teendõm nincs? Pár napja kaptam újat és azóta szerintem nem normális, eléggé ingadozik, mintha tovább keresné az oldalakat is.
The Matrix has you...
az 5mbit helyett.
Chello Medium 7900Ft/hó. Régen a kerregõs modem legalább a stabil ötöt hozta...
Júpíszí cselló! 😄
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Pedig tegnap elõtt torrentrõl is töltöttem 1,2 Mbit-el. Nem értem mitõl lehet ez.
Chello extreme, és Bp XIII.
Jah a telefon az nálam mûködik rendesen.
Shálgótárjánba nincs terhelve 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
a 64 kb/s es netrádió akadozik rendesen mióta elindítottam a torrentet, pedig a letöltés és feltöltés is le van benne korlátozva.
mellesleg a upc-s telefon is mostanában elérhetetlen. mégis mi folyik ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nah megyek regizni az Ncore-ra
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.