22959
-
chicco24 #14047 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan tudok Ip címet váltani chello esetében?
Egy online játékban(ragnarok) bannolták az Ip-m és ezért szeretném.
Előre is köszi a helpet. -
tompka #14046 Igen. csak sajna Szőke kapitány és társa elbúcsúzott -
dstern #14045 Hmm, új upc oldal, kampány és dizájn: http://upcshow.hu/ -
devilk #14044 L : O : L : ) -
#14043 lolomfg AD:ASD:SD: -
#14042 igen, az én 10mbit -es netemből hirtelen 10gbit -eset csinált... -
devilk #14041 Sziasztok!
Ismeritek ezt az oldalt http://www.internetgyorsito.hu/ ?
Illetve magát a programot?
Aki igen, annak mi a véleménye róla? -
#14040 upc.hu -n fentvan minden -
#14039 Üdv! Ez a Chello Medium 6000ft-os akció, ez tartalmazza már a kábeltv-ét is, vagy ezt még külön meg kell rendelni mellé? -
#14038 egyezik a véleményünk! -
#14037 lol asd:ASD:ASDAS: -
#14036 Akkor az nem volt egy precíziós hozzászólás :P -
#14035 mert nem vettem észre hogy azt írta :D:D:D
-
#14034 azt írta, hogy átlagforgalom, miért ripakodtál rá ennyire? :) -
#14033 mert nekem nem kell olyan sok minden, viszont ami kell az gyorsan kell.
pontosan ez az értelme. akinek nem elég 250gb havonta, az meg nyaljon sót. -
#14032 százezermilliárdszor le lett írva hogy nem 250gb a havi korlát
három egymást követő hónap átlagforgalma lehet 250gb...egyáltalán nem ugyanaz... -
cock #14031 Hát hogy hiába vagy a professional csomagban, az átlagforgalmad nem lépheti túl a havi 250 gigát. Csak feltételezem, hogy nyilván annak kell nagyobb letöltési sebesség, aki nagyobb adatmennyiséget tölt le. Mert hát tartok tőle, hogy 20 megabittel nem kunszt pár nap alatt összegereblyézni 250 giga letöltést.
Ha meg nem töltesz olyan sokat, akkor mi a fenének 20 megabites sebesség? -
#14030 most ezt nem értem... -
cock #14029 Kellett neked 20 megabit. Ráadásul nem jár hozzá 500 giga forgalmi korlát. :P -
#14028 ftp://ftp.fsn.hu/testfiles
az itt található fájlok letöltését szoktam nézni általában. nekem pl. a speedtest 3 egymást követő mérésnél is 3 kül. eredményt adott, 2-3 mbit eltéréssel is akár (down irány) és egyik sem érte el a 20mbit-et. -
cock #14027 A te szemedben mik a valós értékek?
Mert legutóbb hatféle mérővel hatféle értéket kaptam, ezek után így bízzál meg bármelyik mérőben. Épp ezért vagyok kíváncsi arra, hogy neked mi irányadó? -
#14026 én azon röhögök, hogy egyesek szemében még mindig a speedtest értékei a valósak, pedig közük nincs hozzá :) -
Taddeus #14025 kedves tompka,
"Mi van a UPC-vel? Itt az egész városban ilyen siralmas a net. Az ismerősöm szerint az optikával van itt vmi. Az egész városnak 50Mbiten kell osztozni :S "
"A városban cserélnek vmit és ilyen lett a medium netem :D(csatolt képen: 42mbit/s) "
MUHAHA :DDDD
Ezeket te se gondolod komolyan, ugye?:D
Az 50mbit egy vicc, ismerősöd hülyének néz, de ha így is lenne, és te abból 42-t használsz, akkor meg hiába emelték az egész 9emeletes tömbben, ahogy a HWSW-n írod :DDDDD
gondold ezt át még1x...:D -
lokissrác #14024 Látom megy a balhé :S:D Visszatértem immáron új géppel :: ) -
#14023 Zaklatva van rendesen,de már kurvára unom...
megjegyzem,hogy én nem töltögetek, nem torrentezek stb,de viszont ha szükségem van rá akkor legyen gyors ez a kibaxott net,mert pipa leszek!!
és az nem jó:) -
#14022 Garantalt biztos nem volt a medium sose. Az, hogy az esetek nagy szazalekaban a csomagban foglalt savszel elerik, meg nem jelenti, hogy nem mehetnek ezek ala akar olyan drasztikusan, mint nalad vagy mflex-nel. Vonalhiba, tulterhetseg, anyamkinja. Jelentsd be a 1221-en.
Ezt javaslom mindenkinek. Azzal hogy ide irtok, meg nem fog megjavulni. Zaklassatok az ugyfelszolgalatot. -
#14021 Nem értem,de itt több hsz is törölve lett,aki bemásolta a sebeségét
Szóval a letöltés 1711 a feltöltés 730 volt prof alatt.
Miért vannak ezek kitörölve?
Kinek bántja a szemét? -
cock #14020 Mindenesetre az irtó érdekes, hogy a feltöltési sebességgel semmi gond.
A másik pedig az, hogy a medium csomag gyakorlatilag garantált 5 megabites letöltést biztosított.
Nem tudtam, hogy nem divat minden csomagban biztosítani az általuk vállalt maximális sebességet.
Mert még ha kóstolgatná 8900-9000 kbittel, azt mondom ok. De ma pl. a 7 ezret sem érte el. :D
Https .hu-s letöltésnél is a max. 690k volt. Tehát még a 900k-t sem érte el. -
cock #14019 Semmit, mivel a hsz. nem létezik. :) -
bahni1990 #14018 hello mindenkinek 1olyan kérdésem lenne h most fog lejárni a UPC szerződésem 1éves és a szerződéskötéshez képes -1000huf és -1000huf lett a a net és a telefon mit kell csinálnom h az olcsóbb árakat fizessem egyáltalán kell vmit csinálnom vagy ez csak uj szerződéskötéskor érvényes? köszi előre is -
tompka #14017 Ez mi?
A városban cserélnek vmit és ilyen lett a medium netem :D -
#14016 Az extreme csomag nem garantált 10 Mbit/sec. Egyébként meg mérd le egy olyan ftp serverrel a sebességed, ami garantáltan bírja feléd a 10 Mbit-et.
pl. ftp.fsn.hu címen találsz pár tesztfile-t. -
#14015 #14000
ahhoz mit szólsz? -
turandot #14014 Nekem ugyan ez a problémám kivéve a mai napot szóval biztos,hogy valami hálózati probléma a UPC-nél, talán a digitális átállás miatt?! -
cock #14013 Na most váltottunk extreme-be, de hatféle mérő hatféle sebességet mér.
Mondjuk az egyiknél nem tudom hogy jött ki 12 ezer valahányszáz kbit/sec.
Ilyen mérések voltak, hogy 3 mbit, 4 mbit, 6 mbit és 7 mbit, a 10240-et jobbára meg sem közelítették. :( -
#14012 Jön a DiIGI a házba
Évvégén viszlát upc
[apró]BP. XIVker[/apró] -
turandot #14011 Na nekem már frankó 1.1MB/s -
tompka #14010 Mi van a UPC-vel? Itt az egész városban ilyen siralmas a net. Az ismerősöm szerint az optikával van itt vmi. Az egész városnak 50Mbiten kell osztozni :S -
#14009 :DDD -
#14008 ez teljesen jo