22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mflex #14087
    milyen hír?
  • lokissrác
    Amugy nem vágom.. sg cikkben már megjelent volna ez a hír elég régen, a upc oldalán sincs fent.. akkor ez a hír lehet kamu is :S
  • lokissrác
    A büdös......... ááááá ezt nemhiszem el... most fogunk költözni, és most kénytelen leszek extrémet beköttetni, mert csökkentik a sebességet... ááááááá most bassza el magát a chello.. ezzel a lépésükkel.. asszem váltok digire, oda úgyse kell hűség, de ha szar a digi akkor extrém :S
  • lokissrác
    Pedig muszály lesz bemenned, vagy telefonálni :S új jelszót kell ienkor kérni! Én is így jártam most, azaz nem most, már vagy 6 hónapja, csak még nem kértem új jelszót, de tom hogy ezt kell tenni.
  • precision
    Az mér van hogy az üfsz -es chello oldalra nem enged belépni, nem fogadja el a jelszavam? Kértem jelszóemlékeztetőt, ami meg is jött és az a jelszó van benne amit én is tudtam. Fura, mert a forgalommérős oldalra meg ugyanezzel a jelszóval beenged. Ilyenkor mi van, nem akarok telefonálgatni...
  • bertino
  • PyRex
    ...meg infrastruktúra sem.
  • mflex #14080
    A bizonyos mérték kurva messze van,mind árban mind sebességben, a hűségről már nem is beszélve...
  • bertino
    kérdés lesz-e kapacitásuk ekkora netet szolgáltatni...
    ezek az árak azért már bizonyos mértékben hasonlítanak a digi áraihoz, de az még mindig jobb annyiban, hogy ott nincs hűség.
  • Mighty
    Az akció 2008.március 31-től visszavonásig, meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes.

bronze (2/1) 4.000 Ft.
    silver (10/2) 6.000 Ft.
    gold (20/3) 7.600 Ft.

Kérdés, milyen akciók lesznek a meglévő internet előfizetéssel rendelkezőknek.
  • gduck
    EZ NEM IGAZ!

Ha megnézed akkor ugyanazért az árért, eggyel magasabb csomagot kapsz! Felfelé váltani meg hűségidő alatt is lehet! Az árak meg nem listaárak, gondolom most se a táblázatban szereplő árat fizeted ;)

ERGO: Az a régi előfizető fog "rosszul járni", aki nem vált felfelé csomagot (ez persze nem mindenkit érint, van aki csak "böngészésre" használja a netet)
  • Mighty
    Ezek listaárak. Még nem hozták nyilvánosságra az akciós árakat.
  • mflex #14075
    ki kell javítanom magam:(
    ezt én is benéztem.
    Szóval ez csak azokra vonatkozik,akiknek telefon és /vagy upc tv előfizetése van,tehát akinek van már chello internetje az baxhatja.

Javítson ki valaki , ha nem igy van.
  • Zóanagyvarázsló
    Felfelé bármikor lehet módosítani, 500 Ft/hó többletköltségért egy korrekt emelést* kaphatsz.

*5120/768 ----> 10240/2048
  • mflex #14073
    Hello földi!:)

Akinek van tv és internet együttesen esetleg még telefon azok igen.
    Akinek csak net van,azoknak nem,vagy beköttetik valamelyiket a kettő közül.
    + aki most új "tag" a upc-nél az meg eleve ezek közül választhat.

• precision
    nem oltottalak le, nem szokásom
    nem tudtam volna leírni pár sorban mivel fejből én sem tudok a pontos sávszél adatokat amik az új csomagban lesznek... megkeresni meg lusta voltam, meg nem is tudtam merre van az a kép... ezért is ajánlottam hogy olvass vissza... ha te ezt leoltásnak veszed, akkor vegyed, nekem aztán mind1
  • DjDano
    Egyébként az árak nagyon nem stimmelnek: Komolyan gondolják a 2 megabites netért a 8000 Ft-ot? A kutyának nem fog kelleni ennnyiért...
    A 10 megabites meg 10 ezer... Nagyon nincs arányban az ár/sebesség

Akinek eddig bőven elég volt az 5 megabit, az most rá lesz kényszerűlve a 10 megabitesre... Tömény kicseszés!
  • Brand
    Én ezt nem értem

szóval 1 hónapja kötötték be a medumot, akkor én most válthatok feljebb vagy nem?

tv és internet együtt van nekem ...

Az akció 2008.március 31-től visszavonásig,meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes

Elég kétertelmű ez a szöveg
  • bertino
    jauvanakkor, örülj neki, hogy megadatik ez a luxus :D
  • Mighty
    Nem szarják le, kapod folyamatosan a hűségszerződésedben vállalt árkedvezményt a listaárhoz képest.
  • Skynet85
    Kétélű penge ez minimum és médium csomagosok most örülhetnek, hogy van még pár jó hónapjuk, aztán szépen mehetnek extrémre ha netezni is akarnak.

Én viszont mek upc székház elé hobby sztrájkolni, ha egy telefon váltás után és néhány szép szót követően nagyon gyorsan nem kapom meg a 2mbites feltöltésem, mert nem azért vagyok jópár éve chellos, hogy most velem basszanak ki, úgy kell az +1 mbit mint a kenyér... (magyarul remélem a csomag modosítás egy teló lesz és csókolom)
  • bertino
    minden nagyobb szolgáltatónál leszarják a régi ügyfeleket.
  • DjDano
    Magyarán akinek van még 7-8 hónap hűségszerződése, az nem részesül az újításokból... Érthetően az új előfizetőkre mennek ezzel a változtatással, de azért a régi ügyfeleket se kéne leszarni...
  • Mighty
    Elolvastad a képen látható szöveget? :)

2008. március 30-a után nem lehet a jelenlegi csomagokra előfizetni. Megszűnik. Akiknek hűségszerződésük van, azok a hűség végéig még a régi csomagokat kapják. Ezen hűségidő alatti csomagmódosítás már csak az új csomagokra lesz lehetséges.
  • tommyg
    jah vágom, köszi
  • Tigristank
    Nem, amelyek jelenleg vannak, azokra nem lehet majd előfizetni, csak az újakra.
  • tommyg
    msot lesz 8 csomag vagyy mi?
  • Mighty
    Mit nem értesz?
  • tommyg
    még mindig nem értem
  • DjDano
    Köszi!
  • Mighty
    Arculatváltás jegyében a UPC minden szolgáltatási csomagja névváltozáson esik át.
    start, bronz, silver, gold csomagnevek lesznek. Változnak a sávszélességek és eddig a listaárakról lehet tudni pontos értékeket.

minimum 1280/256 ________ start 512/256
    medium 5120/768 _________ bronz 2048/1024
    extreme 10240/1024 _______ ezust 10240/2048
    professional 20480/1024 ____ arany 20480/3072
  • tommyg
    nem oltott le, csak RTFM
  • DjDano
    Nem fogok végigolvasni annyi hozzászólást... De neked egyszerűbb leotani az embert, mint pár sorban leírni... Gratulálok!
  • tompka
    ez durva volt
    xD
  • precision
    a legutóbbi párszáz hsz erről szól :D jó olvasgatást :)
  • DjDano
    Ma kaptam levelet, hogy március 31-től új Internetcsomagok várhatóak az UPC-nél, valaki esetleg tud már erről valamit?
  • gebana
    hát ha felmegyek ftp-re és töltök valamit, ami rarban van akkor kizárt hogy javít valamit :D
    ez netezésnél lehet csak jó, de azért az állandó tömörítés nembiztos hogy nagyobb gyorsaságot eredményezne. :D
  • precision
    link.
  • Mike
    a chello pop3 és smtp szerver címe kellene nekem, de sehol nem találom a upc oldalán
  • tommyg
    inkább sehogy, mert bajod lehet belőle