UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor miért van az hogy este nincs korlátozva a torrent?
schrank
a nemsokminden mit jelent ? azt hogy az adatforgalmadhoz képest vagy úgy általában ? <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

CzGobe
nem sok mindent. barátnõnek animeket: ha az weben van, vagy ftpn, akkor jon 10 megával. meg a setupok is jönnek annyival általában.

eom$

schrank
miket szokol szedni a webrõl <#miaz>

CzGobe
ez hülyeség. most is minden jön 1200zal, csak a torrent nem. az meg, h a torrentet korlátozzák nem elsõdlegesen a túlvállalás oka, szerintem

eom$

Nem értem miért jó ha így túlárulják a sávszélességüket... Szerintem sokkal jobb volt mikor még csak 300k val jött minden. Akkor minden azonnal 300k val jött... Most meg a két kezünket keresztbe tennénk ha menne a torrent 300k val...
Balumann
Én is teljesen elégedett vagyok a chello-val, nem választanák ADSL-t szerintem semmiképp. Volt egy kis idõ, 1-2 hónap mikor iszonyat pingeim voltak játékba, de ez már megjavult. Mostanában én csinálok játék szervert pl. Ghost Recon AW 2-ben, 12-en is voltunk már és nem laggolt, közbe még beszélgettünk is.
Torrentel vannak mostanába problémák, ez mindig változó hogy mi. egyszer feltöltés nem megy normálisan, egyszer meg ha elindítom már a torrent klienst akkor fél óra mire bejön 1 oldal, de a letöltés az akkor is megy rendesen. Most is megy, és 400-al töltök, feltöltés felugrott 99-re, amit most lekorlátoztam 40-re. És úgylátom most az oldalak is bejönnek rendesen. (lehet, csak délután akadályozzák a torrentezést?)

Egyébként ha webrõl töltök, akkor ha a szerver engedi, jön 1,1 MB/s -el, evvel nincs probléma, stabilan adják a megadott sávszélt. skype-n tegnap este 118 KB/s-el küldtem fájlt, úgyhogy feltöltés is stabil.

precision
nem 6ot adnak (tehát nem direkt korlátozzák le 6ra) hanem olyan távol vagy a központtól hogy az adsl technológia hátrányai miatt csak 6mbitet tud biztosítani azon a távolságon

monjduk én a chelloval maximálisan meg vagyok elégedve, de ugyanugy találsz elégedetlen adsl -es usert is...de azt mondom ha nálad tényleg jó az adsl akkor nem látom értelmét a váltásnak, maradj csak annál

Bazinga!

ibor90
ok köszi maradok akkor az ADSL-nél az eddig bevált, nem volt vele semmilyen gondom, jó annyi hogy a 8 megából nem adnak csak 6-ot de az folyamatos és télleg nagyon megvagyok vele elégedve.

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

CzGobe
akkor most a legjobb a t-kábel, az halálbiztos, de ott csak 8/512 van :%

eom$

Nekem volt mindkettõ (sajna ahol most lakom csak cselló van) A játékra szerintem jobb az ADSL, stabilabb a ping, ha egy kicsivel magasabb is mint a chello ami, ha jó fomában van akkor alacsony a ping de sajnos ez ritkán van.
CzGobe
nem tom, nekem a torrent kb 1 hete megint megjavult
letöltést nem tudom, de az nem is számít annyira :) az 1M/s viszont megvan akár 1 chellosnak, akár hálózaton kívül 1 peernek is (fiberhost), vagy t-online (adsl és kábel) 2-3 peer
Multi: CS 1.6: pingeléskor gyönyörû pingek, de játékkor iszonyat, bár lehet, h vmi az én gépemmel nem stimmel

eom$

ibor90
hát itt van mind a kettõ ezért érdekel hogy melyiket vegyem

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

schrank
elsõsorban olyan netje van az embernek amelyik szolgáltató az adott területen garázdálkodik a torrent csak hálózaton belül jó állítóla habár én nem torrentezem annyit <#vigyor5>

ibor90
huhh..nem sok jót olvasok
mégis vki leírá h pontosan mi van?
nem engedik a torrentezést vagy korlátozzák a letöltési sebességet?
online játékok nem nagyon mennek?
eddig kb ez jött le nekem az utolsó 3-4 oldalt olvasgatva

Akkor szerintetek jobban játnék az ADSl-el?
ti melyiket választamátok a helyemben?

schrank
"mostanában" márc. 1-tõl <#hehe>

Balumann
Javaslom olvass vissza, mert mostanába vannak problémák a torrentezéssel, meg mostanába (nem kell sokat visszaolvasni :S )
Chello korlát van, 250 GB után lassítanak a hónapban, és ha 3 egymást követõ hónap átlaga meghaladja a 250 GB-t (tehát mondhatni összesen 750 GB), akkor bonthatják a szerzõdést.

schrank
ahol T van ott nincs ch <#ravasz1> kérdezd meg bertino-t vagy mi a ...sz a neve már rég volt <#vigyor5>

Mo.Organ
SCHRANK megtaláltam azt a helyet ahova elküldjük a sok kis okoskát netezni :):):)

MEGABYTE

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

ibor90
Sziasztok!
Egy hónapon belül lejár az ADSL elõfizetésem (8mb/s), és az árak emelkedése miatt két választásom maradt, vagy lejjebb megyek 4mb/s-os ra ugyanannál a szolgátatónál vagy lemondom az egészet és akkor chello medium-ot kötöm be ami 1Mb-al gyorsabb és a feltöltés meg jóval gyorsabb.
Na de én errõl a kábeles netrõl semmit nem tudok, hogy pl az az 5Mb/s az tényleg annyi lesz-e vagy csak 200kb/s al fogok szedni, meg h nem szakadozik-e állandó-e a sebessége vagy változik a terhetségtõl függõen? Legfõképpen torrentezéshez és internetes muliplayer játékokhoz kell (COD2, WOW).
Még vmi úgy néztem h eltörölték a 30GB-os korlátot. van bármi más korlátozás
vagy akármi amirõl tudnom kéne vele kapcsolatban?
Elõre is köszi! És légyszi minnél hamarabb válaszoljatok.

Az fain..remélem jó kis staffokat vesznek a szüleim pénzébõl<#eljen>
schrank
egészítsd ki azzal hogy minden délután és egész munkaszüneti- és szabadnap nem jó <#miaz>

Zsoltika 007
Akkor is azt mondanák hogy minden ok ha leégne a központ... Ezek ilyenek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Klemice
az hogy nem lehet levelezni a chello alap emailével meg hogy miskolcon állandóan elszáll nálam a net az elég felháborító és felhívom az ügyfélszolgálatot ó semmi probléma... áhh ha a modem se kap online jelet akkor ...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hali! Nekem az lenne a problémám, hogy délután vmiért fölmegy a pingem váratlanul az összes multi játékba, körülbelül májusba kezdõdõtt mikor emelkedtek a sávszélek de azelõtt minden okés volt. Amit furcsállok, hogy délelõtt tök normál a pingem, azután meg csak emelkedik. Szal arra lennék kíváncsi, hogy mások is tapasztaltak ilyesmit? És esetleg mit kéne megpróbálnom? Mert ennek a szánalmas sz.rnak a szerzõdése sajna csak januárba jár le, és havi 10.000ft, de nem tudok semmit se csinálni, szörfözni nem szoktam, tölteni se igen sokat. De januárig még ott a tél, amikor lenne idõm játszani. Elõre is köszi.
Mo.Organ
privibe küld el még most a modemed számát és megnézem mi a gond

Akkor marad az ügyfélszolgálat.
Ne ess depresszióba! :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

semmi... elég idegesítõ

Nálam nem volt gond.
Áramtalanítsd a modemed 2 percre, lehet, hogy új ip-t kaptál.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hi.
Ma délután történt vmi a nettel, következõ üzenet: egy hálozati kábel nincs bedugva" aztán visszacsatlakozott, azóta !!1,2kb-al töltök le másnál nem történ ilyen probélma? 8.ker

nálam is lelötték a p2p 200k ra 10m röl heh. vicc...... adhattak volna többetis

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Balumann
Én a feltöltést nem igazán értem, hogy elméletileg 100 körül tudnák feltölteni. Átlagba 60-al tölti fel most, egyik torrentnél 30-al, holott ott van hogy 3-an is töltenék tõlem és csak 20-30-al döcög nekik is. Nekem pedig 80-ra van téve most annál a torrentnél a korlát, de nem tölti :S De ftp-n simán ment tegnap elõtt 110 KB/s... nemigazán értem én ezt. Ha külföldi nem reges torrentrõl töltök, akkor meg legtöbbnél el se indul a feltöltés ha már lejött, holott ott meg vagy 300 leech lenne... :/

Balumann
uTorrent -et. Most is 1,1 Megával töltöttem le, 78 volt a max, hogy fel :-/

Blekk Síp
Én pl. reggel 9-tõl 14h-ig 1MB/sec-el töltök torrentrõl, utána egy kis szünet, jön a korlát és olyan 23h-tól megint max sebesség.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

PyRex
melyik klienst használod?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Balumann
Nemtudom, hogy mennyire igaz, de egyik gamer társam azt mondta, hogy torrent kliensnél állítsam be a port letiltását, mert figyelik melyik porton megy a torrent, és lekorlátozzák. Nah én ilyet nem találtam, viszont beraktam azt, hogy véletlen szerûen találjon portot. Nah azóta semilyen korlátozást nem tapasztalok torrenten, és mellette gond nélkül bejönnek az oldalak is (mert eddig ha már el is indítottam 1 torrent letöltést és 5-el jött, akkor már 5 percig töltött egy oldalt).
Nah akkor ez most hogy is van, pont most történt valami evvel és megjavult, vagy valami tényleg van abba amit mondtak nekem? :S

precision
én 2 év alatt szedtem annyit holott sosem volt olyan lassu netem mint amilyen neked volt
ja és, akkor lightod volt 5 giga korláttal, 5x5 < 250, szerintem

szóval le kéne állnod a kecsegezéssel végre, te sem vagy különb

Bazinga!

schrank
és mit buktam ? azt hogy 5 hónap alatt szedtem össze 250 GB-ot <#idiota>

precision
torrent topikban leleplezõdött amúgy, az egyik legnagyobb magyar trackeren vmi pár hónap alatt vmi 100 v. 200 gigányi forgalma volt, holott akkor még volt limit és light -ja volt :)

szal nemtom mit kecsegezik, de kb. bagoly mondja tipikus esete áll fenn

Bazinga!

PyRex
persze, hisz õk tehetnek a magas pingedrõl, nem a szolgáltató, aki ráengedett olyan sávokra annyi embert, amit nem bír a hálózata, igaz? OMG, te tényleg ilyen sötét vagy?

schrank
nem a csellót szittam hanem a torrentes kecsegeket
a témához szólva meg akinek egy kis esze van az nem álmodik a diginetrõl

precision
eddig szidtad a chellot, most meg "véded"
bizonytalan -e vagy? :)

Bazinga!

dante3
<#mf2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

schrank
lesz egy kis kimaradás a munkálatokban <#hehe>

dante3
2 hete kaptuk az értesítést a közös képviselõtõl, hogy meg lehet rendelni!
Állítólag szeptemberben lesz belõle valami, ráérek, egyenlõre csak az anyagiak szólnak a digi mellett!
Amúgy láttam pár Debreceni emberke által belinkelt mérési eredményt, és megy a 20mbit náluk!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mo.Organ
Csak kis betûvel írom neked, hogy más ne vegye észre. :)
Mindenki azt csinál amit akar.

Dante3, csak azt nem merte ide leírni hogy március óta igérgeti a digi hogy jön. Hát eddig nem jött a netje. Majd fog biztos vagyok benne.
Aztán majd elmeséli az élményét nekünk biztosan.

Megtérül e ez a befektetés arra vagy kiváncsi???? Ha tényleg úgy építi ki a hálózatot ahogy azt igérte akkor nem térül meg csak igen nagyon sokára. Ha meg occson van az anyag akkor meg nem mindegy? :)
Másban van itt a biznisz meg hosszú távon.

Magyarországon több mint 250 hálózattal foglalkozó cég van! szerinted?

schrank
morgen te értesz a multi bizniszhez áruld már el nekik hogy lehet 2500-as havidíjért optikai hálózatot telepíteni fenntartani fejleszteni mert ez már akkora kamu mint a nemrég bebukott reklámkocsik ott is már az elején látszot az armageddon <#hehe>

dante3
Én már megrendeltem, remélem hamarosan behúzzák a kábelt!
Jah, amúgy Székesfehérvárról van szó!
Szeptemberben lejár a hûségem a júpiszinél, hála istennek!

PyRex
én itthon is nemsokára 5000-es benzinessel fogok, na és?