UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Bazinga!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bazinga!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ftp rol nemszoktam tölteni
Nekem a következõ gondom van már kb. 3 hónapja.
Szoktam FTP szerverrõl letölteni (2 is van, egymástól független, amit használok). A baj a következõ:
Elindítok egy letöltést, szedi szedi szedi, majd egyszer csak elkezd lassulni és leáll 0,0 Kb/s-ra. Mikor újra kapcsolódnék, akkor a szerver nem "enged" vissza kis idejig. Majd újra felenged és kezdõdik újra. Eddig Windows XP-t használtam egy régi gépen, s most van egy új gépem amin a Vista Premium fut. Mindkét gépnél volt/van ez a probléma. Szóval nem is mondhatnám, hogy géphiba. Felkerestem az FTP adminját, és beszéltem vele errõl. Õ is "látta", hogy a letöltésem csökken, majd leáll. Nem értem, mi lehet a probléma, de már nagyon idegesítõ. Barátnõm DIGI-s, ott simán megy minden. De itt nem.
Mi lehet baj? Valaki segítsen nekem pls!
Elõre is köszi mindenkinek :12
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Debreceniek csinálnátok egy seepdtest-et nekem és havernak ma nagyon szar a chello (nagy ping és 2.5 Mb az 5Mb helyett, Budapesttel mértem)!
Köszi!
makett.tk
torrent: változó, jól seedelteknél 300-700 kbps általában, feltöltés majdnem mindíg max.
ftp/web: le/fel max, de emelés óta volt egymásutáni 1-2 napom, mikor az sg.hu is csak 4 perc alatt töltõdött be^^
Ügyf.szolg.: most azért tûnik rosszul szervezettnek, mert mindenki telefonál, h nem megy a torrent letöltésem 10 megával... vagy tudom is én
Szerintem, ha chellora akarsz váltani, gondolkozz el a mediumon, vagy ha nagyon fontos az a +256kbps feltöltés, ami az extremhez jár, akkor már úgy is menthetetlen eset vagy 😛 (bár a 768 is több lesz jóval, mint amit T-nél kaptál)
eom$
Most van egy elvileg 8MBit/s T-Online ADSL-em, az ügyfélszolgálat is ezt mondta, az on-line üsz. viszont 3MBit/s-ot ír. Nem is igazán gyors a net, bár lemérni biz. okok miatt eléggé nagy nyûg. Mikor utoljára megtörtént, tényleg 3MBit/s-ot írt a mérõ is. Ehhez képest havi 12e magyar rézpénzt fizetek hûségnyilatkozattal.
Arra gondoltam, hogy mivel utóbbi nem sokára lejár, hagyom a borúba T-éket, és átnyergelek. Egy Chello extreme elég jól néz ki, de olvastam itt torrent-korlátról (amirõl haver azt mondta, hogy "megoldható" a torrent kliensben lévõ rejtett IP (vagymi) opcióval) és arról, hogy az ügyfélszolgálat nem a legjobb.
Kérdésem tehát, hogy érdemes-e váltani, vagy próbáljak nekimenni a T-nek?
Mondjuk azt sejtem, hogy itt mifelénk (Kossuth tér környéke) sosem lesz a mostani kiépítettség mellett 8MBit/s a 8MBit/s, azért megkérdezném, hogy a Chellonak vannak-e ilyen problémái, vagy ha 10MBit/s-et rendelek, akkor tényleg annyit is kapok?
Elõre is köszi minden segítséget. Pá
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
eom$
Ha nem, akkor csak én vagyok kicsit megint paranoiás, de sok furcsa dolgot csinált a UPC az utóbbi idõben.
Elszállt a net, a router most nem restartolgatott, ment tovább, csak a Chello-os IP címem ment el.
Gondoltam arra, hogy a router esetleg túlmelegedett, és az okozza, ezért kihúztam, és pihentettem kicsit. Visszadugtam, majd csak a power led ég rajta, és meg se mukkan.
Nem vagyok biztos benne, hogy a router magától szart be...
A routerem folyamatosan restartolgatott, egészen addig, amíg ki nem húztam a kábelmodem tápját. Visszadugtam, majd elindult, és lett net utána.
Lehet valami router blokkolással próbálkozik a Chello?
Bár úgy tudom háztartáson belül legális a megosztás.
De egyébként az idegeskedéseddel tehetsz egy szivességet...
Szedjél hangyát bokszkesztyûben!!
Vagy bekened az ethernet kábelt vazelinnel hogy jobban csússzon az adat?
Mégis MIRE GONDOLTÁL?
Bazinga!
A sebességkorláttal nem lehet mit kezdeni??
Rendesen visszavették,még a speedtest sem jön be,örülök ha forumozni tudok!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Miután élõ emberhez kapcsoltak, meddig tartott a beszélgetés?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nem ujdonság