22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    jah, jutub nálam is szarakszik néha
  • John Cena
    nekem se tökkéletes!
  • tommyg
    +1
  • Zsoltika 007
    +1 youtube
  • lokissrác
    Jaja, yútub szarakszik mostanában, dehát semmi sem lehet tökéletes..
  • PyRex
    youtube mostanában szar nagyon, ez nem a chello hibája szerintem.
  • tompka
    Megvolt nyitva 26oldal+ment a torrent :) azt vettem észre hogy az oldal nem akar bejönni, csak várakozás volt. ránéztem a tálcán lévő kis monitor jelre és egy földgömb helyett sárga ! jelet láttam. majd végül a modemre néztem. össze-vissza villogott. azt sem tudta hogy saját maga mi/ki :D
    este meg a youtube nem működött. olyan lassú volt, hogy csak a max 5mp-es videó jött be fél perc után.
  • lokissrác
    Mesélj :)
  • John Cena
    nekem szarakodik amodemem:S:S nemtudo mmitől:S gondol 1et k ikapcsola net 10-30percre villog össze visszaahogy szeretne aztán ismét jó.. mi lehet a gond?:S:S
  • tompka
    Nekem ma olyan resetem volt, hogy majdnem leestem a székről.
  • Ronnie12
    Én tegnap online chaten váltottam Goldra. 17 órakor chateltem az ÜSZF-es csajjal, és 20 órakor már repesztett 20/3-as netem. Remélem nálam nem lesznek modemresetek.
  • PyRex
    kár volt neten rendelni... telefonon ha megrendeled, akkor 5 percen belül müxik :)
  • tompka
    Ha neten rendelted, akkor még vissza fognak hívni. Majd csak utánna gyorsul :)
  • shogun6
    Hi

egy egyszerűbb kérdésem lenne, eddig chello extreme előfizetésem volt, de 5 perce neten megrendeltem a chello gold csomagot, kb mikorra számíthatok arra, hogy a net 20/3MB-s sebességgel repesszen ? :)
    Thx!
  • DjDano
    Ha nem járt le a hűség, akkor listaárat fizetsz tehát 5000 FT.

• tommyg
    utorrent 1.8
  • clyde22
    Pár napja a XIII. kerületben már a d...e torrent sem az igazi. Tud valaki más megoldást a problémára? Így megfelel-e?
  • bertino
    ismered-e a kérdőjelet ?
  • Mighty
    Banner alatti szoveg meretet kernem megnovelni es szinet pirosra valtoztatni, bold betutipusra.
  • bence2008
    Helló!

Azt szeretném kérdezni tőletek, ha nekem van egy minimum előfizetésem és még a hűség nem járt le de szeretnék másik csomagra váltani akkor mondjuk a chello bronze 4000Ft-omba kerülne vagy 5000Ft-ba???

Köszönöm
  • clyde22
    Pár napja a XIII. kerületben már a d...e torrent sem az igazi. Tud valaki más megoldást a problémára.
  • lokissrác
    Nah, első malőr az új nettel. Reggel gép bekapcs, megnéznék egy oldalt, erre:
    Az Ön internetkapcsolata, jelenleg nem működik, a hiba javítása érdekében, kattintson az alábbi linkre.
    Az alábbi linkre kattintva, előjött az az oldal, ahol a modemet bekell regizni... lol, ezt már megcsinálta a szerelő, bekötéskor és most megint.. hát biztos.. remélem többet nem kéri mert hülyét kapok :D:D
    De amúgy már leteszteltem rendesen, feltöltés és letöltés stabil, nincs vele gond!
    {Debrecen}
  • lokissrác
    Jólvanna : )
  • PyRex
    talán használd a válasz gombot... ^^
    amúgy meg miért ne lehetne kihasználni? a goldot is simán kihasználom mindenhol... :)
  • lokissrác
    Mflex, ha nem látnád PyRexnek írtam :D
  • mflex #14425
    Te "magadban beszélsz"?
    Mert én egyáltalán nem "vágom" a hozzászólásaidat.
    Van esetleg valami kérdésed, vagy csak leírod ami épp eszedbe jut? :)
  • lokissrác
    hm? silver = 10mega:D
  • PyRex
    ?
  • lokissrác
    Kár, hogy sok oldalon, még nem lehet kihasználni a silvert :/
  • Blekk Síp
    Köszi a választ!
  • vizes
    Az Extreme-ről a Silverre az ügyfélszolgálat szerint LEFELE váltásnak minősül.

Blekk Síp: Nem!

Nekem sz Extreme-ről a Silverre váltás (lejárt hűségnyilatkozattal) kb 10 perc telefonos szerződésmódosítással azonnal sikerült, azaz mire letetztem a telefont és elslattyogtam a gépemhez a változás már tapasztalható volt.

Egyébként minden új csomag bevezetésénél mindíg rosszul járnak azok akiknek még ketyeg a hűség idő. Ezt én is kijártam annak idején.

Nekem mivel ez lejárt kapásból 4000 forinttal lett olcsóbb a gyorsabb feltöltési sebességű net. Eddig az extreme 11500 volt, most 7500 lett.

• tompka
    Kazincbarcika. Az ismerősöm még mediumban van, és ápr 1-től neki is vannak problémái. nála nem ritka a fél napos kiesés. Nekem csak resetek vannak. a sebesség amúgy stabil, le 10 fel 2. de idegesítő, hogy ha csak netezek, és pl ha sokáig tölt az oldal, már nézek is a modemre, hogy mikor alszanak ki a lámpák. És kialszanak! jön a reset. néha a resetből nem tér vissza, így kikell húzni a modemet 1-2percre. (az online lámpa nem akar világítani)
  • lokissrác
    Te hol laksz? Én debreceni vagyok és itt semmi probléma nincs.
  • lokissrác
    Nálam csak vagy 4, mert az ajtó körül tűzték fel.. eszméletlen mien gyorsan tölt, 1 DVD 1 óra alatt megfvan, feltéve ha oan helyről töltöm :D
    Nekem csak tesómnak kellett venni egy 20méteres kábelt, hogy a routerből a gépéhez vigyem, hánehogymár hozzá kössék a netet :: D
  • lokissrác
    Stabil 10Mb! Nincs sebesség probléma! : ) Feltöltés is megy 2Megával.
  • mflex #14415
    magától nem lesz belőle silver,ha váltani akarsz akkor üfsz...
    további infó a banner alatt
  • CzGobe
    Újabban nem tudok megnyitni weboldalakat, miközben pingelés és torrent kiválóan működik. mi lehet a baj? (illetve az extreme az maradt 10/1es vagy már silver netet kapok? mert "csak" 1 mega az uppom)
  • tompka
    Amióta silverem van, majdnem mindennap szakad a net. Mié csinálja? Előtte mediummal nagyon ritkán.(amikor a hálózatot csinálták) most meg naponta. ez lenne az új korlátozás?
  • tompka
    Nálam kb 10-15m kábel fogyott :)
  • gduck
    Kérdezzed meg! Esetleg szét is nézhetsz, ha légkábel van látod hogy hol vannak rajta lecsatlakozások és milyen messze van a házatoktól! A 20m az nem távolság :)