22959
-
Belucz #15213 Cső emberkék!
Pls help!Titkositásra visszatérve!
A protokoll titkositásnál engedvére van kapcsolva és pipa van a bejövő titkositatlan kapcsolatokra is!Igy valamelyest gyorsabb lett a dolog mikor tiltva volt!Kérdésem az lenne hogy ha az erőltetett beállitásra megyek akkor lesz a legnagyobb a sebesség?Vagy az engedve és erőltetve között nincs különbség?( utorrent 1.8 magyar,20/3 upc,sajna nálam is korlátozás van:S) -
#15212 szar helyen laktok :> -
#15211 nekem jó -
#15210 az sem rossz:D mia fasz van a chelloval? tegnap óta megvan halva:S -
Vegas #15209 rekord?
-
#15208 há most tökmindegy hogy nyíri vagy budapesti vel mérem mikor egy rohadt szaros jutubos videot alig tudok megnézni:/ az sg mire betölt 20 év aztán még én hívogassam már megint őket hogy mi a rák van persze megint nálam van a hiba hát elmehetnek a upc-sek jó büdös k**va anyjukba
haladás -
#15207 Én most lemértem Nyíregyivel:
És Budapestivel:
Érdekes a letöltés Nyíregynél a jobb, feltöltés meg a Bp-n. -
#15206 mila69en, ne pesti szarral mérd a sebességet.. :D nyiregyivel mondjuk, ne hidj annak hogy ha pl a pestit jelöli narisárgával, akkor azzal is mérd.. -
hájrá upc (silver) -
#15204 ok ez mind rendben is van, de akkor minek a topic? szerintem zárjuk be, ha valakinek kérdése van, hivja a upc-t :))) -
#15203 ha flémeltek, törlöm az üzeneteiket
privátban szeressétek egymást... bazzeg.
amúgymeg mflex, mindenki annyit tölt amennyit akar, ha emiatt megszívják a többiek... kellemetlen. -
#15202 A kérdés miértjét Te nem érted a full sáv nem rád vonatkozott , hanem általánosságban írtam.
Itt maga torrent kezd unalmas lenni, ugyanis ez a topik nem erről szól.
Az elvégzett iskoláim csak "betűk" maga a valóság teljesen más a büntetőjogban, de neked ehhez semmi közöd nincs, hacsak akkor nem ,mikor "valóságosan szemben állsz vele".
Most is csak azt tudom mondani, hogy hívd fel a UPC-t mond el, hogy te mennyit feltöltöttél és mire számíthatsz , ha ennyire kurvára érdekel.
Szerinted ilyen miatt már valaki felhívta őket, ergo érdemben tud neked választ adni?
Kötve hiszem. -
#15201 gyá, mekkora flém -
#15200 Öregem, te tényleg nem vagy normális....
Ki mondta, hogy seggnyalást érdemel a feltöltés? Csak azért írtam le, hogy az a sok 100GB az nem le, hanem feltöltés volt, hogy a hozzád hasonló kis pattogóbogarak is megnyugodhatnak: nem vezsem el senkitől a sávszélességet.
NEM ÉRTEM MIÉRT AKAROD ÚGY BEÁLLÍTANI, MINTHA ÉN DICSEKEDTEM VOLNA? Beírtam, hogy mennyit töltöttem, azért, hogy megmondják az okosok, hogy most mennyivel léptem túl. Ennyi. Semmi más szándékom nem volt vele...
"A kutyát nem érdekli, hogy a legmagasabb csomagra fizetsz elő..és akkor mivan?"
Az van pl. hogy ha én 100%-ig kihasználom, neked ehhez akkor sem lenne semmi közöd. Pláne ebben a stílusban nem.
"Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket"
Te meg hívd fel az orvost, hogy írjon fel neked nyugtatót, látom minden mondatomba belekötsz... Nem hiszem hogy az elvégzett iskoláiddal ekkora hülye lennél, hogy nem értenéd meg a kérdésem miértjét... -
#15199 A kutyát nem érdekli, hogy a legmagasabb csomagra fizetsz elő..és akkor mivan?
Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket, hogy te feltöltöttél majdnem 1 TB "anyagot" és hogy milyen fasza csávó vagy ,mert te nem le töltesz csak fel,ami a te álláspontod szerint minimum seggnyalást érdemel, te tényleg ennyire hülye vagy b+? A megosztást "ha kiderítik" jobban büntetnek érte csak megsúgom, jah biztos amit feltötöttél mind a te tulajdonodat képviseli a szerzői jogok igaz? Te már csak ilyen rendes "megosztó" vagy.
Ha valaki hülye az te vagy, hogy ezt még közhírré is teszi.
chhh
-
#15198 Te teljesen hülye vagy ember??? Hol írtam, hogy köcsög a UPC? Hol írtam, hogy nem tudok full sávon torrentezni? Neked elgurult a gyógyszered b+...
Mindössze egy kérdésem volt, hogy mire számítsak most, hogy ennyivel túlléptem a megengedett limitet. Te jöttél ide pattogni meg lefaszozni azt, aki többet tölt. Tipikus szarjankó mentallitásod van, dögöljön meg a szomszéd tehene is, igaz? Kb. 10 éve vagyok előfizető, mindig a legmagasabb csomagra fizettem elő, mert többek között a munkámhoz is kell. Úgyhogy ne ugass már bele, hogy mire használom azt az internet előfizetést, amit már 10 éve minden hónapban kifizetek, ugyanúgy, ahogy más. Kikérem magamnak ezt a stílust, otthon meg a baráti körödben lehet, hogy ez a menő, de egy normális kérdésre nem értem miért kell így reagálni... -
#15197 Mielőtt annyira fröcsögne a szádból a sok "mellébeszélés", leszarja mindenki ,hogy te mennyit torrentezel ebben a topikban! Ez UPC chello topik!!! és nem a miért nem tudok teljes sávon torrentezni a köcsög UPC miatt című fórum. Nyiss egy ilyen topikot a sajátban és ott dumáljátok a warezolásaitokat meg , hú most mi lesz ,mert lassan 1 TB-t töltöttem fel/le faszságokat.Senki nem kiváncsi erre, ez a topik másról szól és nem a torrent etc... baromságokról!
-
#15196 Ja és a II. kerület közepén Bp-en nem hiszem, hogy bárkitől is el tudnám venni a sávot, mert elég jól ki van építve a upc hálózata már majdnem 10 éve, nem is szokott probléma lenni. -
#15195 Nem LE, hanem FEL töltöttem, kapisi? Ebben a hónapban 388GB-ot töltöttem FEL és kevesebb mint 50-et LE (torrent). Szóval nekem ne dumálj, mert pontosan én vagyok az, aki nem önzően letöltöget és inkább az up sávot használom. Ennyit erről.
De ha letöltöttem volna, neked akkor sem lenne hozzá kurvára semmi közöd. -
#15194 szerencsére itt a lakóházba max 3an vagyunk akik torrenteznek,de én nagyon ritkán torrentezek.csak akkor szoktam ha magyarországon nincs/nemjelent meg vagy pedig a cd/dvd-m nagyon karcolódik és nem akarok tönkrevágni -
#15193 Mi a faszt lehet ennyit tölteni?
Másnak meg ezért nincs meg a rendes sávszéle, mert a "torrent buzik" egésznap csak warezolnak!
Remélem, hogy hamarosan kitalálnak erre egy megoldást.
Csak az vegye magára ,akire rá illik.
Jó sokan vagytok basszátok meg! -
#15192 Akkor jól sejtettem. És most ilyenkor mi lesz? :) Mert email-t nem kaptam, se figyelmeztetést, full sáv is megvan, stb :) -
#15191 hallod, próbáld meg ne meg nyiregyházi serverrel elméretni speedteszten, nekem is amikor kijelölte akis narisárga háromszöget, akkor csak 8/1-es netem volt elvileg, nyiregyivel lemértem, és normál érték volt, ezt próbizd még meg! -
#15190 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a 300 gigát, tehát összesen 900 gigát lehet 3 hónapra vetítve, de ahogy nézem neked ezt 2 hónap alatt sikerült összehozni -
#15189 srácok, most mennyi elvileg a letöltési korlát? 2 hónapja véletlenül kivettem a feltöltés limitet és szeptemberben összesen (fel+le) 400GB-ot, most októberben pedig mostanáig 500+ GB-ot töltöttem fel/le :) -
#15188 "nektek nem csinál olyat hogyha fut utorrent akkor szakadozik a vonal?"
A torrent eléggé intenzíven kihasználja a hálózati erőforrásokat.
Mint előttem is javasolták, vedd lejjebb a kapcsolatok számát, a torrent letöltési sebességét.
Egyes otthoni "routereket", modemeket is összezavarhatja.
"talán nem kéne ennyi megabitet árulgatni mint az őrült, hanem teljesítésnek megfelelő sávszélességet osztogatni."
Ennek a kiélezett versenyhelyzet az oka. Külföldön (versenytársaknak) van, a technológia adott, elvileg ha a user önmagában (páran) használná(k) ki a vonalat el is bírná a maximum átviteli sebességet. Viszont maximális átviteli sebességet csak kevesen használják ki, így átlagterhelésre méretezik a vonalat (mert úgy gazdaságos - a kis számú, de nagy adatforgalmat bonyolító torrentező kedvéért nem fognak őrült fejlesztésekbe fogni - hisz nem hozza vissza a pénzt) - nem számolnak egy ügyféltől 100-as nagyságrendű más-más port és IP cím irányába/irányuló irányuló TCP-kapcsolatra. Így marad az utólagos tűzoltás (hogy azért aki "csak" böngészgetne, levelezgetne, VOIP-zne ne szívjon).
Másrészt tessenek megérteni ez nem bérelt vonal - lakossági előfizetés. A maximális sebesség nem a garantált sebesség. Az ÁSZF-ben meg van adva a garantált sebesség mértéke is. Ha az alá esik a sebesség akkor tessék szólni az ügyfélszolgálatra. -
Vegas #15187 nekem most annyira lassu hogy lemerni sem tudom :D 10perc mire betolt egy oldalt, a kepeket meg be sem hozza.. nem tudom hogy korlat van e, vagy csak ugy...''' :| -
#15186 talán nem kéne ennyi megabitet árulgatni mint az őrült, hanem teljesítésnek megfelelő sávszélességet osztogatni.
bárki is mutogat a userre, addig a szolgáltato lesz a hibás, míg ő adja meg a lehetőséget.
minden szolgáltatóra igaz. -
Nagydög #15185 Ez egy ilyen orszag. Mindenkinek jar, hogy nem jut, az legyen a mas baja, a szolgaltatonak meg a k... anyjat. -
#15184 csak amíg a szolgáltato nem foglalkozik a problémával, addig nem is a userek fognak. -
Nagydög #15183 En mar emlitettem, hogy az agyatlan torrentezessel(valamelyik ficere azon nyammogott, hogy lekorlatoztak 250k-ra, de megoldotta, es mar 1 MB-vel jon) nem a szolgaltatonak tesznek be, hanem a tobbi elofizetonek. -
#15182 A "netezés" előnyt élvez a játékokkal szemben ha terhelt a hálózat a környéken. -
Nagydög #15181 A sebesseg es a valaszidok nem fuggnek ossze szorosan. -
#15180 Érdekes, hogy a speedtest szerint most felment 4 mbit-re a sebesség, viszont a HLSW-n minden szervernél 300-600 -as ping van, ugyanakkor elindítottam egy torrentet, amin titkosítva mennek az adatok, az meg jön simán 1000-1200KB/s-sel.... tehát Torrentnél meg megvan a 10megás sáv...
Akkor most hogy is van ez? -
#15179 Nah most van az eddigi negatív rekordom - természetesen megint "hétvége van" lemértem a sebességemet speedtest-en is meg Datanetes sebességmérővel is, az eredmény közel egyforma:
Hozzáteszem Chello Silver csomagom van, ami elvileg 10mbit / 2mbit -es, jelenleg pedig kb. 2 mbit / 1 mbit-es...
-
#15178 vedd lejjebb a kapcsolatod számát a torrent programban -
#15177 Nekem, olyan előfordul, hogy ha több torrent fut egyszerre, akkor cefetül belassul a netezés, függetlenül attól, hogy milyen sebességgel töltődik le vagy fel a torrent -
dzso83 #15176 nekem nem -
#15175 nektek nem csinál olyat hogyha fut utorrent akkor szakadozik a vonal?
le lelövöm utorrentet egyből visszakapcsolódik a modem és jó minden
anyjukat már. -
#15174 Köszönöm akkor lehet, hogy upc-s felhasználó leszek. Köszönöm mindenkinek hogy ilyen segítőkészek voltatok hozzám.