UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használ valaki dumetert forgalommérésre? Összehasonlítva a kezeles.chello.hu val kb egyezik?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(vagy lehet 200+300+250...stb
Gondolom már volt róla szó és vissza is olvastam 3 oldalt aztán meguntam, szóval 250 gb felé is lehet letöltésben menni adott hónapon belül, a lényeg, hogy bármelyik egymást követõ 3 hónapban összesen ne lépje túl az ember a 750gbot? Jól értelmezem? Elõre is bocsi ha már ki volt tárgyalva.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hát igaz!
A szomszéd városban névszerint Miskolcon van sok ismerõsöm akinek korlátozzák. Van aki több éve upc-s de van aki max fél éve.
Itt nálunk Kazincbarcikán senkinek sincs korlát. Akárkit kézdezek meg sehol.(2007.ápr-óta van itt jelen a upc)
Legutóbbi "nagy" letöltésem kép
Így töltök. Függetlenül attól hogy este,nappal,csúcsidõ,éjszaka van
Bár van amikor torrent nélkül a pingem üti a 200at a böngészés lassú,de a letöltés akkor is max. 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Én azt veszem észre, hogy ha korlátozzák, akkor kb fix értékre.
Ezt ma teszteltem is, pölö napközben kerek 100KB, 02:00-kor torrent letöltés kerek 200KB volt (>1000 helyett), és nem lehet azt mondani hogy hajnali kettõkor annyira überleterhelt lehetett a rendszer.
Szóval a P2P korlátozás apszolájte nem terheltség függõ, fix sávszélesnek tûnik.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyik helyen linksys router mögül tolom, de ott is bevetettem QoS-t, port forwardingot mindent, amit el tudok képzelni. Resetelem az UPCs modemet, gépet, újrarakom az egész hóbelevancot, és semmi. Tehát próbáltam minden alap dolgot kiküszöbölni, de csak nem tudok normálisan játszani... :S!
(Más tészta de az Xbox live-on meg a mediummal ahogy néztem 700-800-900K körül jönnek le a demo-k😄)
pl itt a júpíszí cselló kiválló. nincs p2p korlát,alacsony ping...(néha azé felmegy de másnapra helyrejön ilyen max 2havonta van 1x)
Nekem az egyetlen bajom az a tájékoztatás. na az durva
tájékoztatás=0! :S
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Mert szerintem ez okozza a galibát.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Bazinga!
A hozzáállásról annyit, hogyk orábban még nem volt benne a sablonban, hogy "akár 30 napig is eltarthat" és akkor meg azon lehet izgulni, hogy "már 9 órája írtam és nem válaszoltak, most mi lesz".
ÁSZF: "A szolgáltató a nyilvántartásba vett bejelentést, illetleg a panaszt – amennyiben arra mód van – azonnal, de legkésbb 30 napon belül megvizsgálja és a bejelentés módjának megfelel módon a jogszabályi elírások betartásával az elfizett értesíti."
<...>
A számlák befizetésének határideje a számlán minden esetben fel van tüntetve, s az elfizetk az esedékes díjakat ennek megfelelen a keleti régióban legkésbb a tárgyhó 11. napjáig, a budapesti régióban a tárgyhó 25. napjáig, míg a nyugati régióban a tárgyhó 8. napjáig kötelesek megfizetni a Szolgáltató számára.
<...>
Szolgáltató jogosult késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot felszámolni elfizet felé. A késedelmi kamat mértéke: a tartozás összegének, a jogszabályban meghatározott késedelmi kamat százaléknak és a késedelmes napok számának szorzata."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Elvileg az IP címem dinamikusan kerül kiosztásra.
Biztos meg tudom kerülni a problémát, csak hát ez a hozzáállás...
Nem tudom mit szolnának, ha azt mondanám, hogy sajnos jelenleg -a nagy mennyiségben érkezett számlák miatt- a számlájuk kifizetése a kézhezvételtõl számított 30 napot is igénybe veheti, ezért fizetésig kérjük szíves türelmüket és megértésüket.
Azt a upc nem tudja feloldani, mivel a listákat autonóm szervezetek kezelik.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tegnap leszedtem 6GB-ot de csak 1,5GB van feltüntetve<#vigyor0>#vigyor0>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
i7 azt szevasztok :P
Pár napra rá írtam egy újat, hogy ugyan foglalkozhatnának már problémámmal.
Erre ezt kaptam:
"Köszönettel vettük email-en küldött megkeresését, melyet a XXXXXXXX-es iktatószámon regisztráltunk.
Sajnos jelenleg -a nagy mennyiségben érkezett megkeresések miatt- az ügyintézés a kézhezvételtõl számított 30 napot is igénybe vehet, ezért a válaszadásig kérjük szíves türelmét és megértését."
Most egy kicsit elborult az agyam.
újraindítod = kihúzod a konnektorból, aztán 10mp múlva visszadugod
egyébként mi az, hogy modemet újraindítod, mert mikor kapcsoltam ki?
Próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a gépet, a kábelmodemrõl letekered a koax kábelt, újraindítod a modemet, majd gép bekapcs. Így nem a chello-tól kapsz IP-t, hanem közvetlenül a modemtõl. Érdekelne, hogy így gyorsabb-e.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezzel az imént csak 20 másodpercig állt, de még tesztelni kell,
persze ez is elég sok idõ.
más fórum szerint ez azért van, mert késõn kapok IP-t.
köszi!
ha letiltom a helyi kapcsoltokat, és úgy bootolok, akkor mint a villám a windows felállása. majd a kapcsolat engedélyezése után is minden rendben!
ha viszont úgy bootolok, hogy engedélyezve van a kapcsolat, akkor 5 percig szenved a gép, de nincs közben semmi lemezmûvelet, tehát nem tudom mit csinál, csak olyan, mintha le lenne fagyva, pedig nem! 5 perc után minden OK.
mitõl lehet ez?
ping bix.hu:
round-trip min/avg/max = 57.6/104.1/156.2 ms
ping yahoo.com:
round-trip min/avg/max = 265.3/293.7/340.6 ms
bizony nagy fejtörés kell hozzá.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez azóta van, mióta a chello-t bekötötték. Hogyan lehet azt beállítani, hogy ne induljon el a net a gép indításakor? mert gyanítom, hogy emiatt van ez a beállás induláskor!
belváros
ha te azt tudnád...^^