22959
-
#15253 Mivel mar nincs huseg UPC-nel sem, elofizethetsz tovabbra is megkotes nelkul. Akar 1 honapra is. :) -
Grifidos #15252 Nem baj, legalább nem potyára fizetem a upc-t dec 31-ig.
Amenyiben elcsúszik januárra vagy februárra a dolog, elvagyok én net nélkül is. Legfeljebb újra tolok pár gamét single playerben. -
WAYNEEE #15251 300ast akartam de úgy hogy 50,100,25,240, és igy ugrál összevissza a ping :D szal elirtam.. de válaxolhatna vki hogy ugyanez lesz diginél is? -
#15250 Valakinek nincs tippje arra, hogy miért nem fogadja el a prov.chello.hu (és még az aliasos oldal sem) a felhasználónév-jelszó kombómat, amikor a webmail-re és a forgalommérésre be tudok vele jelentkezni? -
#15249 Az biztos. Elvileg már itt Káposztásmegyer elején is megjelentek. -
tompka #15248 És ha magas forgalmat akarsz teljesen legálisan, beraksz egy 1TB-os fájlt letöltésbe :D -
#15247 lehet hogy a böngésző cache -éből szedik le az adatot és azért írnak olyan magas értéket
én még mindig az ftp.fsn.hu testfile módszerre esküszöm, ha sebességmérésről van szó :) -
tompka #15246 Az miért van hogy néha több sebességmérő oldal megbolondul és 95Mbitet írnak? -
#15245 Felhivtam a Digit valamelyik nap es nem biztattak nagyon :(
kb 2 honap mire lesz valami, de amig nincs szorolap, addig tuti nem is lesz meg elofizetes. -
Grifidos #15244 Bizony-bizony nálunk újpesten csak az marad upc előfizető aki a upc-nél dolgozik.
Nem kevés előfizető van itt, eléggé rendes érvágás lesz ez kérem. -
#15243 Szerintem elírta azt a 30-at és 300-at akart írni :D a 30-as ping bőven megfelelő, 100-tól kezd kicsit gázosabb lenni.
Amúgy nálunk az egész lakótelepen van már Digi, csak sajna amikor én váltottam upc-re még nem volt sehol a digi és aláírtam 1 évet upc-né, ami majd június végén jár le.... -
#15242 30as ?
az szörnyű lehet.
mit szólsz az ADSL átlag 60-100ához ? -
WAYNEEE #15241 ma is amit leműveltek..... pingem 30as és szaggat + laggol az egész internet....de egész este...mikor játsznaék....... -
#15240 Dehogynem. Elso lepes volt a huseg nelkuli csomagok. Ujpesten pl. szinte mindenhol fel van turva a fold a lakotelepeken. Nem keves elofizeto van itt.
Legalabb is en igy latom. -
WAYNEEE #15239 és tegyük fel ha mondjuk bekötik a bérházunkba a digit, és arra is előfizet mondjuk 5 ember a házból, és elkezdenek naponta torrentezni , akkor ugyanilyen szar lessz az internet mint a chellonál?? :DDD -
#15238 már akinek... mert az a pár lakóház ahol most szolgáltat a digi, annyira kevés, hogy upcnek még csak gondolkodnia sem kell a velük való versenyzésről... sajnos -
#15237 Kezdem unni, hogy már egyáltalán nem lehet játszani neten semmit.... nekem ez az első legfontosabb dolog, amiért kell a net, és így pont ezt nem lehet csinálni..
Az meg nem érdekel, hogy a netezés az elsődleges, aki csak webezni akar annak nem kell 10mbit-es net...
Végén tényleg egyetlen választás a Digi netje lesz... -
#15236 merre vagy vp-be? én itt a cserháton itt gagyi:/ -
#15235 én is veszrpémben vagyok és még mindig jó -
#15234 eza veszprém egy nagy putri:D itt a gagyi chello is életbe lépet 1 hétből 4 nap tuti gáz van a chelloval -
#15233 Tudjátok egy dolgon nagyon felháborodtam... Itt nálunk (Veszprém) október 26-tól életbe lépett egy új csatornakiosztás, 2 féle analóg és több féle digitális csomaggal. A probléma az, hogy a Sport1 csak a digitális csomagokban érhető el.... Ez igen nagy szemétség az UPC részéről! Ezzel akarnak ösztönözni a digitális átállásra? Kapják be! -
#15232 -
#15231 általában 5percre szokott,de akkor csak nekem...azt találtam furcsának h mindenkinek chellója volt és ugyanakkor ment el a nete mindenkinek... -
tompka #15230 Az enyém durvább. Pont az esti csúcsban :) -
#15229 OMG!
30 másodperc!!!! Itt a világvége :) -
#15228 szép,imádom a chellot,nagyban játszunk pár haverral(nekik is chellojuk van,de nem környékbeliek) és egyszer csak dc-zünk és mikor megyünk vissza mindenki mondja h ők is dc-ztek(dc=disconnect),meg elment a net 30másodpercre -
tompka #15227 Tegnap este 7-től 23:15-ig nem volt net. Durva volt :D -
#15226 áhh ez kész csak úgy hasít:DD [örömtánc-szmájli]
-
#15225 hihetetlen!!! kész jó a netem:DD bodottá félórája még szar volt mostmegmán jóó nálam volt a hiba mi LooL menjenek a francba
-
#15224 demá megtettem és ők nem tudják:( simán leráznak blabla-bla szöveggel hámost anyázzak azzal sem megyek semmire:( mert aszonják nálam van biztos a hiba:DD már én is kezdtem elhinni hogy nálam van a hiba újra raktam a winfost de ugyanaz mostani mérésem
érdekes a feltöltésem rendben van -
#15223 esetleg jó ötlet lehet ha felhívod őket és megkérdezed mi a gond -
#15222 akkor az tök jó LoL csak nekem nincs számla tartozásom:SSS rejtett korlátjukat sem léptem túl demég csak a felét sem:SSSS -
Vegas #15221 Na rájöttem miért volt ilyen lassú nekem... Gondoltam benézek hozzájuk mert itt vannak pár méterre. Kivárom a sort bla bla bla, mondom mi a probléma elkéri a nevem, címem satöbbi és akkor jött a nagy hír hogy számlatartozásom van, amiről nekem fingom nem volt. Kicsit égtem és befizettem gyorsan :DASD:
De az a vicces hogy semmi értesítőt nem küldtek róla és ugye ez nem mai számla volt.. -
#15220 nálam is perfektül működik minden:D
(max a szomszédoknak nemjó:D) -
#15219 bodottá -
#15218 nálam még mindig jó -
#15217 hát nem csepel környékén de nálam durván eza helyzet
és már kezd rohadt bosszantó lenni amit művelnek lassan egy hete ez van -
nnagy #15216 Csepel környékiek, nálatok mi a helyzet?
Nekem 3400kb/s a10000 helyett. Ők állítják, h nem leterhelt a hálózat.
Másnak hasonló tapasztalat? Bár itt végigolvasva... nem vagyok egyedül... -
#15215 Most kivételesen nekem is jól méri a pesti szerver:
-
#15214 ha erőlteti csak lassulhat