22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Mivel mar nincs huseg UPC-nel sem, elofizethetsz tovabbra is megkotes nelkul. Akar 1 honapra is. :)
  • Grifidos
    Nem baj, legalább nem potyára fizetem a upc-t dec 31-ig.
    Amenyiben elcsúszik januárra vagy februárra a dolog, elvagyok én net nélkül is. Legfeljebb újra tolok pár gamét single playerben.
  • WAYNEEE
    300ast akartam de úgy hogy 50,100,25,240, és igy ugrál összevissza a ping :D szal elirtam.. de válaxolhatna vki hogy ugyanez lesz diginél is?
  • NecroJoe
    Valakinek nincs tippje arra, hogy miért nem fogadja el a prov.chello.hu (és még az aliasos oldal sem) a felhasználónév-jelszó kombómat, amikor a webmail-re és a forgalommérésre be tudok vele jelentkezni?
  • Tigristank
    Az biztos. Elvileg már itt Káposztásmegyer elején is megjelentek.
  • tompka
    És ha magas forgalmat akarsz teljesen legálisan, beraksz egy 1TB-os fájlt letöltésbe :D
  • precision
    lehet hogy a böngésző cache -éből szedik le az adatot és azért írnak olyan magas értéket
    én még mindig az ftp.fsn.hu testfile módszerre esküszöm, ha sebességmérésről van szó :)
  • tompka
    Az miért van hogy néha több sebességmérő oldal megbolondul és 95Mbitet írnak?
  • Mighty
    Felhivtam a Digit valamelyik nap es nem biztattak nagyon :(
    kb 2 honap mire lesz valami, de amig nincs szorolap, addig tuti nem is lesz meg elofizetes.
  • Grifidos
    Bizony-bizony nálunk újpesten csak az marad upc előfizető aki a upc-nél dolgozik.
    Nem kevés előfizető van itt, eléggé rendes érvágás lesz ez kérem.
  • ChaosTeam
    Szerintem elírta azt a 30-at és 300-at akart írni :D a 30-as ping bőven megfelelő, 100-tól kezd kicsit gázosabb lenni.

Amúgy nálunk az egész lakótelepen van már Digi, csak sajna amikor én váltottam upc-re még nem volt sehol a digi és aláírtam 1 évet upc-né, ami majd június végén jár le....
  • bertino
    30as ?
    az szörnyű lehet.

mit szólsz az ADSL átlag 60-100ához ?
  • WAYNEEE
    ma is amit leműveltek..... pingem 30as és szaggat + laggol az egész internet....de egész este...mikor játsznaék.......
  • Mighty
    Dehogynem. Elso lepes volt a huseg nelkuli csomagok. Ujpesten pl. szinte mindenhol fel van turva a fold a lakotelepeken. Nem keves elofizeto van itt.

Legalabb is en igy latom.
  • WAYNEEE
    és tegyük fel ha mondjuk bekötik a bérházunkba a digit, és arra is előfizet mondjuk 5 ember a házból, és elkezdenek naponta torrentezni , akkor ugyanilyen szar lessz az internet mint a chellonál?? :DDD
  • precision
    már akinek... mert az a pár lakóház ahol most szolgáltat a digi, annyira kevés, hogy upcnek még csak gondolkodnia sem kell a velük való versenyzésről... sajnos
  • ChaosTeam
    Kezdem unni, hogy már egyáltalán nem lehet játszani neten semmit.... nekem ez az első legfontosabb dolog, amiért kell a net, és így pont ezt nem lehet csinálni..

Az meg nem érdekel, hogy a netezés az elsődleges, aki csak webezni akar annak nem kell 10mbit-es net...

Végén tényleg egyetlen választás a Digi netje lesz...
  • mila69en
    merre vagy vp-be? én itt a cserháton itt gagyi:/
  • passatgt
    én is veszrpémben vagyok és még mindig jó
  • mila69en
    eza veszprém egy nagy putri:D itt a gagyi chello is életbe lépet 1 hétből 4 nap tuti gáz van a chelloval
  • DjDano
    Tudjátok egy dolgon nagyon felháborodtam... Itt nálunk (Veszprém) október 26-tól életbe lépett egy új csatornakiosztás, 2 féle analóg és több féle digitális csomaggal. A probléma az, hogy a Sport1 csak a digitális csomagokban érhető el.... Ez igen nagy szemétség az UPC részéről! Ezzel akarnak ösztönözni a digitális átállásra? Kapják be!
  • tommyg
  • milk41
    általában 5percre szokott,de akkor csak nekem...azt találtam furcsának h mindenkinek chellója volt és ugyanakkor ment el a nete mindenkinek...
  • tompka
    Az enyém durvább. Pont az esti csúcsban :)
  • Mighty
    OMG!

30 másodperc!!!! Itt a világvége :)
  • milk41
    szép,imádom a chellot,nagyban játszunk pár haverral(nekik is chellojuk van,de nem környékbeliek) és egyszer csak dc-zünk és mikor megyünk vissza mindenki mondja h ők is dc-ztek(dc=disconnect),meg elment a net 30másodpercre
  • tompka
    Tegnap este 7-től 23:15-ig nem volt net. Durva volt :D
  • mila69en
    áhh ez kész csak úgy hasít:DD [örömtánc-szmájli]
  • mila69en
    hihetetlen!!! kész jó a netem:DD bodottá félórája még szar volt mostmegmán jóó nálam volt a hiba mi LooL menjenek a francba
  • mila69en
    demá megtettem és ők nem tudják:( simán leráznak blabla-bla szöveggel hámost anyázzak azzal sem megyek semmire:( mert aszonják nálam van biztos a hiba:DD már én is kezdtem elhinni hogy nálam van a hiba újra raktam a winfost de ugyanaz mostani mérésem

érdekes a feltöltésem rendben van
  • passatgt
    esetleg jó ötlet lehet ha felhívod őket és megkérdezed mi a gond
  • mila69en
    akkor az tök jó LoL csak nekem nincs számla tartozásom:SSS rejtett korlátjukat sem léptem túl demég csak a felét sem:SSSS
  • Vegas
    Na rájöttem miért volt ilyen lassú nekem... Gondoltam benézek hozzájuk mert itt vannak pár méterre. Kivárom a sort bla bla bla, mondom mi a probléma elkéri a nevem, címem satöbbi és akkor jött a nagy hír hogy számlatartozásom van, amiről nekem fingom nem volt. Kicsit égtem és befizettem gyorsan :DASD:
    De az a vicces hogy semmi értesítőt nem küldtek róla és ugye ez nem mai számla volt..
  • milk41
    nálam is perfektül működik minden:D

(max a szomszédoknak nemjó:D)
  • mila69en
    bodottá
  • passatgt
    nálam még mindig jó
  • mila69en
    hát nem csepel környékén de nálam durván eza helyzet

és már kezd rohadt bosszantó lenni amit művelnek lassan egy hete ez van
  • nnagy
    Csepel környékiek, nálatok mi a helyzet?
    Nekem 3400kb/s a10000 helyett. Ők állítják, h nem leterhelt a hálózat.
    Másnak hasonló tapasztalat? Bár itt végigolvasva... nem vagyok egyedül...
  • Stefling
    Most kivételesen nekem is jól méri a pesti szerver:

• zomgzerg
    ha erőlteti csak lassulhat