22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    hát mivel nem tehetjük meg hogy ilyen dvd, mozi, játék, zenei cd árak mellett megvegyük azt amit akarunk, ezért letöltünk
    mint ahogy az világban bárhol máshol

lehet álszenteskedni, de mindenki warezol vmilyen szinten... aki meg nem, az örüljön neki hogy megteheti
  • Falzone
    Én leginkább a torrentet használom és fel vagyok háborodva, hogy lekorlátozták. A sima http letöltéssel semmi baj. Mindegy, előbb utóbb úgyis rájön valaki vagy rájövünk, hogy hogyan csinálja a UPC és kitaláljuk ellene a megoldást, szóval telibe kaphatják a farkamat méghozzá keresztbe, megsózva.
  • mila69en
    hát azért mondtam hogy fel lennék háborodva:D csak lennék! ha... én csak azért vagyok felháborodva mert nem a torrent szar hanem az egész net LoL torrent nem érdekel nem sokat használom:D
  • zomgzerg
    de jön ahogy kéne
  • mila69en
    már ne is haragudj de nem csak illegális letöltés van a torrenten én pl java részt live mixeket töltök rádiobol/partykról felvett cumókat és igen fel lennék háborodva ha azt tapasztalám hogy nem úgy jön ahogy kéne
  • bertino
    :)
  • passatgt
    poén, hogy felháborodtok azon, hogy nem tölthettek le illegálisan a netről ezt-azt:D
  • Falzone
    UPC Silverem van. Minden torrent oldalról belassult a letöltésem, kivéve a bithument, ahonnan még mindig 1.2 kb/s-vel jön. Végképp nem értem. Kapja be a kiszabott UPC! A feltöltésem maradt a régi, 247 kb/s.
  • AnonymouS
    Ez a halite bevált, köszi precision! Próbáld ki te is!
  • shevy
    nekem ugyanaz, nem lehet torrentet hozzáadni
  • mila69en
    érdekes nálam a torrent még mindig jó:D persze ha a net is jó:) bár nem sokat használom (próbaképpen elindítottam egy letöltést ahol van seeder rendesen fel is pörgött 1.1mb/s-re) nem lehet hogy a router miatt? valahol olvastam valamit hogy valakinél beválik ha más porton megy a torrent mint az alapértelmezett
  • precision
    én a halite -ot próbáltam nemrég, elvileg annak van most a legfejlettebb adattitkosítása
    egész jól jöttek vele a dolgok, csak bugos keményen, legalábbis nálam az volt... szal uninstall lett a vége, de egy próbát megér, hátha...
  • AnonymouS
    Nekem most 400k körül csordogál, de szerintem ez is nagyon szar, este meg 100k alatt... :(
    Deluget nem tudom beüzemelni, utolsó 3 verziót próbáltam, nem tudtam hozzáadni torrentet, egyszerűen nem aktív a program, ha elindítom. Valaki látott már ilyet?
  • tommyg
    ja :S
  • Bagoly81
    ha olvassa egy ups-s kolléga. anyira nemgáz ha korlátoznak. de ne a 20 megabites netet korlátozzák 30k ra!? ha 1000 e kapnánk az anyira nemlene vészes szerintem ,de az a 30 k nagyongáz.
  • Bagoly81
    én tényleg csunyán bekorlátoztak ismét. 1.8.1 es utorrent nemjo.
  • mila69en
    nah megjavult király! húzhatok vissza rfactorozni!:D (bíztam benne hogy nem lesz most is 3-4 napos a dolog mert akkor kitéptem volna az összes hajam):D
  • mila69en
    ez sajnos nálam egyszer sem vált be:( ja a upc-sek is mindig ezt javasolgatják elsőre:D há mondom azon már rég túl vagyok:(
  •  Evil
    Modem restart nálam mindig segít megoldani ezt :) Utána meg max sávszél rendesen.
  • mila69en
    már kezdek bele törődni hogy állandóan tönkre megy a gépem/windows-om pár napra, és magától meg is javul:D és már fel sem hívom őket-.-
  • mila69en
    hát semmi nem gond:) éppen rfactoroztam onlány erre egyszecsak ledob a szerverről nah mondom mi van behalt a szerver? áhh szerver megy újra csatlakozok megint ledob és megint és megint... áá nem igaz mondom, mi van máá? erre nesze ez van rohadjanak meg a upc-nél:(
  • bertino
    hol itt a gond ?

persze, átérzem.
  • mila69en
    éés ismét kezdődik

kíváncsi vagyok hány napig lesz hiba nálam
  • passatgt
    rapidról én flashgettel töltök
  • pyrohun #15349
    olvastuk, de ezt tulajdonképpen most milyen célzattal irtad? :)
  • Garfield
    Ajánlanám mindenki szíves figyelmébe a november 29-től hatályos ÁSZF 61. oldalát...
  • tommyg
    nah 1.8-as utorrent is megadta magát hiába a titkosítás :(
  • Blekk Síp
    :DD Nekem teccett :D
  • pyrohun #15345
    hahaha, qrva viccesek itt egyesek
  • zomgzerg
    nemsokára új servereket vesznek hogy előbb érzékeljék az illegális letöltést és megpróbálják már 5% elé szorítani a leállítását hogy ne pazarolják az idődet
  • DjDano
    Nem tudom, hogy összefüggésbe van e a chelloval, de mostanában van egy nagyon idegesítő problémám. Vannak ugyebár a Rapidshare és hasonló oldalak, de akármit le akarok tölteni főleg a nagyobb fájlok (50-100 megás) esetén megszakad a letöltés... Firefoxból és IE-el is próbáltam de az eredmény ugyanaz. 10 próbálkozásból 8x megszakad a letöltés, valamikor már 20%-nál, de van hogy csak 80%-nál.

Mi okozhatja ezt?

A kapcsolattal látszólag minden rendben (Chello Medium):

• Vegas
    Én már kurvára nem tudok kiigazodni ezen.. Elvileg baszakodik az utorrent sokak szerint. elkezdem szedni a cuccot max 50kval jön, felénél meg hirtelen megugrik max sávszélre.
  • mflex #15341
    http://chellofaq.extra.hu/
  • WAYNEEE
    hogyhogy megszünt? én nem váltottam át annak idején a mostani gold/silvernemtudom melyikre.....akkor ez most át lett váltva arra vagy mi?
  • pyrohun #15339
    Nálam megy minden. Ami furcsa, hogy amúgy a torrent sem lassult be egyáltalán. Bp. 1. ker.
  • zomgzerg
    torrent?
  • Dodo55
    Na most fasza nekem is. De este 5-10 között volt, és 10240-nél soha nem ment feljebb, olyan volt, mintha 10-re lett volna korlátozva.
  • mflex #15336
    nekem általában stabil a 20/3-as, viszont 4 napja még az sg menyítása is majd 1 perc volt.
    Lemértem: 330!!!k / 600 volt, de pár telefon után (a 3-ik erélyesebb volt) kijavították.
  • zomgzerg
    a medium megszűnt, nem emelik sehova
  • WAYNEEE
    cső srácok, nekem a régi ugynevezett medium csomagom van upcnél amit nem ujitottam meg a gold meg silver meg mittomén mire. na most az lenne a kérdés hogy amit irtak, hogy nov 29-től emelik a netet (medium - 2500/384) az igaz e? erre vonatkozik e? :D vagy már az ujabb csomagokra mint pl a gold/silver stb..