UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap kinomban a teljes torrentet kikapcsoltam, de utána is ilyen nyomorék maradt a weblapok betöltése. És ha tényleg a nettel van a gond és nem a géppel vagy szoftverekkel, akkor inkább másik szolgáltatónak fizetem a havi majdnem 10k-t... ellenben ilyet nem produkált debrecenben a gép torrent futása mellett sem ugyanilyen chelloval, igaz, az pár hónapja volt és azóta pestre felhoztam mindent.

Sephi
Sot, meg akkor is ha éppen feltoltes van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Balumann
Nekem ha megy torrent letöltés akkor van ilyen, hogy iszonyat lassan, vagy be se hoz oldalakat.
Én is XIII. kerület egyébként.

tommyg
igen arra ügyelek :)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ahoy, pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam a nyügömhöz kapcsolodó hozzászolást vagycsak elkerülte a figyelmemet...
Szval: Chello extreme csomagom van, tudok is tölteni padlógázzal ha kell, de a sima weboldalak vmi kegyetlen szarul jönnek be. 4x frissiteni kell legalább mire betölti rendesen és közben a legkülönfélébb dolgok történnek (404, csak bannert tölt be és leáll, stb.) külföldi és hazai weboldalak vegyesen ezt produkálják.
Vki tapasztalt hasonlót? most ez a netkapcsolat baja vagy szoftveres lehet a gond? (firefox, avast virusirtó, keiro tûzfal)
budapest XIII. kerületben asszitem nem lesz ezzel gond.

Sheltem
"hát én szoktam 300ig is :S :D "

De gondolom arra azért ügyelsz, hogy 3 hónap alatt ne lépd túl a 750et.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bertino
az is igaz, én befejeztem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
amit csináltok = offtopik

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tommyg
forum = moderált társalgás

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bertino
forum = vélemény nyilvánítás

fórum = gumiszoba? <#fejvakaras>

bertino
hidd el, hogy még P1-rõl lopott kép is olvasható.

de ha megoldódott, akkor ennyi.

bertino
ne szóljál be, nem rád tartozik ;)
fórumon vagyunk, nem fogházban haver ;)

mellesleg ügyfélszolgálaton :P

igazán nincs mit!

Sephi
bertino : Sajnos mivel P1-rol írók ezert nehéz lenne elolvasni mindet. Latom, csodálatos nevelésben részesültél. Hogy lehetsz ekkora köcsög? Koszi, de nem kerek a tanacsaidbol.

ladminka : sikerült úgy ahogy leirtad!! Köszönöm!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
ahelyett, hogy itt szerencsétlenkedsz, talán ennyi idõ alatt magad mellé kereshettél volna egy hozzáértõt is ennyi erõvel :D

engem hidegen hagy, hogy te szenvedsz... hidd el, ez a munkám is ;)

inkább tolj be egy képet vagy többet a routered konfigoldaláról és akkor talán hasznos irányba tudnánk terelni a segítségnyujtást, ahelyett, hogy nyávogsz, mint a macska.

Chello-nál úgy kell beállítani a router-t, hogy a WAN (internet) része DHCP (vagy automatikus) legyen. Mást nem kell rajta állítani. A lényeg, hogy a MODEMET ki kell húzni a konnektorból, mielõtt a router-t rádugod, aztán ha a modem online-ba áll, utána helyezd áram alá a routert is.

Ha így sem megy, akkor írd meg, hogy milyen a router típusa.

PíszLávJuniti
netszolgáltatás típusának beállítása
megnézni hogy dhcp van e, kell e, és hogy milyen címtartományra osztja ki az IP ket
portforward ha kell majd
tûzfal szabályok

gépen
szintén ip cím, tartomány, ilyesmi

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sephi
Eletem a routert , atirtam a MAC adrest (klonoltattam) es aztan reset. Mast mit kellet volna?

PíszLávJuniti
A routert bekonfigoltad?
A gépeken mi van beállítva?

Sephi
Ahelyett, hogy itten hjajzozzal, simán beirhattal volna valami segítõt is...

bertino
hjaj...

Sephi
Azt irtatok hogy ahoz hogy router fusson, at kell masolni a MAC address.Megtettem de meg sincs net... mit csinaljak?

tommyg
hát én szoktam 300ig is :S :D

Zinaj
koszi!240-ig elmehetek?xd

i7 azt szevasztok :P

tommyg
ja

Zinaj
minden honap utolso napjaig van adatmeres?elsejen mar nullazodik?

i7 azt szevasztok :P

Egyszerû: Mert még mindig ugyanolyan fos a net.
bertino
zsír <#eljen>

Nekem a többes szám második személy azt mondja, hogy az "itteniekre" célzott, azt pedig akár tényként is kezelhetjük, hogy az emberek többsége inkább csak panaszkodik, mitn a tesz a probléma ellen.

Én nem tervezem, hogy írjak nekik, lévén itt a szolgáltatás jól mûködik (ADSL után egyenesen egy álom), nemhogy az ÁSZF-et megsértené. A megtévesztõ hirdetések, csomagleírások (mármint a korlátlanságot illetõen) tudtommal már jelezve lett ebbõl a topikból is az FVF felé.
bertino
ettõl függetlenül ez még mindig max annyit jelent, hogy itteniek közül nem írt nekik senki.

márpedig chello felhasználók tudtommal nem csak ezen fórumon léteznek :)

vegyétek a bátorságot és írjatok, forduljatok szervek felé, engem érdekelne a megoldása az ügynek :D

Temrészetesne ezzel konkrétan senkit nem akarokt ámadni, és nem is a panaszok jogosságát vonom vitatom. Csak szólok, mielõtt valaki ilyet látna bele a mondandómba.
Mert tapasztatlatból tudja, hogy az emberek többségének a szája csak a fórumokon és/vagy haveri társaságban nagy. Mellesleg ha valaki írt volna, akkor vélhetõen azt is megemlítette volna itt. Sokan már régóta panaszládának tekintik a topikot.
Balumann
Nekem eddig semmi bajom nem volt a Chello-val (3 éve), de ez a P2P korlátozás nagyon elgondolkodtat a váltáson.

bertino
honnan tudod, hogy eddig nem írtak ?

tudom, hogy fos....... és akkor miert nem irkáltok levelet a gvh-nak a meg mit tudom en kinek?!
precision
hja, ha nem lenne szar ez az egész chello akkor kb senki sem írna ide semmit :)

Bazinga!

Hát itt mindig áll a bál
Ok, akkor csak azt magyarázd meg bõvebben, amit már egyszer leírtál.

"Itt ilyen probléma nem lenne és a bix felé is megvan a szükséges sáv, ráadásul a p2p forgalom nagy része országon belüli..."

Miért??? Nagyon kíváncsivá tettél, nagyon izgulok, lééééégyszi
PyRex
Nem kell idegesnek lenni, nagyon kék a fejed... :)

Ugye az ország összes utcájáról / házáról nyilván nem lehet információm (mivel nem a chello-nál dolgozom szerencsére), de sajna pont a mi utcánkban itt van az optika. De mindegy, úgyis te vagy az okosabb :) Amiket mondtam, azt egy chello-nál dolgozó emberke mesélte nekem.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

<#wilting><#wilting><#wilting>
Ha szerinted nem tudok olvasni, akkor rajzold le nekem, kérlek. Legyen jó részletes, hogy lássam, hogy szerinted hol kezdõdik a koax hálózat, merre fut az optika, hova vannak kötve a vidéki városok pár 100 megás kábelei és miért más Budapest, mint a vidék. Szerined most hány lakás lóg ugyanazon a koax szakaszon? Vagy csak vidéken van koax és Budapesten csak optika?

Ezt írtad:
"a szûk keresztmetszet a chello országon belüli hálózatán keresendõ - csomó vidéki város pár 100 megás "kábelen" lóg - persze, hogy korlátozni kell. De én itt Budapesten miért szívok emiatt? Itt ilyen probléma nem lenne és a bix felé is megvan a szükséges sáv, ráadásul a p2p forgalom nagy része országon belüli..."

Miért nincs Budapesten probléma a hálózattal? Honnan hova van meg az általad említett "szükséges sáv"?
Kíváncsian várom a válaszod, már amennyiben másról is szó lesz benne, mint az én értetlenségemrõl és írás/olvasási készségemrõl.
(a Magyarországtérképre nem kell berajzolni a Dunát, Tiszát, Balatont, érteni fogom úgy is)
Munch
Bíztató. :)

tommyg
:)

Igen. :)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

tommyg
gondolod hogy úgyhagyják majd?? :)

Kazincbarcika B.A.Z. megye :)
közben a feltöltési sebesség visszaált a rendesre. 768kbit.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Munch
hol vagy?

Nem merem felhívni õket. :D

dante3
Nem semmi, jöhetnének fehérvárra is variálni valamit!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

PyRex
pff kész :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |