UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én is XIII. kerület egyébként.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szval: Chello extreme csomagom van, tudok is tölteni padlógázzal ha kell, de a sima weboldalak vmi kegyetlen szarul jönnek be. 4x frissiteni kell legalább mire betölti rendesen és közben a legkülönfélébb dolgok történnek (404, csak bannert tölt be és leáll, stb.) külföldi és hazai weboldalak vegyesen ezt produkálják.
Vki tapasztalt hasonlót? most ez a netkapcsolat baja vagy szoftveres lehet a gond? (firefox, avast virusirtó, keiro tûzfal)
budapest XIII. kerületben asszitem nem lesz ezzel gond.
De gondolom arra azért ügyelsz, hogy 3 hónap alatt ne lépd túl a 750et.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
de ha megoldódott, akkor ennyi.
fórumon vagyunk, nem fogházban haver ;)
mellesleg ügyfélszolgálaton :P
ladminka : sikerült úgy ahogy leirtad!! Köszönöm!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
engem hidegen hagy, hogy te szenvedsz... hidd el, ez a munkám is ;)
inkább tolj be egy képet vagy többet a routered konfigoldaláról és akkor talán hasznos irányba tudnánk terelni a segítségnyujtást, ahelyett, hogy nyávogsz, mint a macska.
Ha így sem megy, akkor írd meg, hogy milyen a router típusa.
megnézni hogy dhcp van e, kell e, és hogy milyen címtartományra osztja ki az IP ket
portforward ha kell majd
tûzfal szabályok
gépen
szintén ip cím, tartomány, ilyesmi
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A gépeken mi van beállítva?
Én nem tervezem, hogy írjak nekik, lévén itt a szolgáltatás jól mûködik (ADSL után egyenesen egy álom), nemhogy az ÁSZF-et megsértené. A megtévesztõ hirdetések, csomagleírások (mármint a korlátlanságot illetõen) tudtommal már jelezve lett ebbõl a topikból is az FVF felé.
márpedig chello felhasználók tudtommal nem csak ezen fórumon léteznek :)
vegyétek a bátorságot és írjatok, forduljatok szervek felé, engem érdekelne a megoldása az ügynek :D
Bazinga!
"Itt ilyen probléma nem lenne és a bix felé is megvan a szükséges sáv, ráadásul a p2p forgalom nagy része országon belüli..."
Miért??? Nagyon kíváncsivá tettél, nagyon izgulok, lééééégyszi
Ugye az ország összes utcájáról / házáról nyilván nem lehet információm (mivel nem a chello-nál dolgozom szerencsére), de sajna pont a mi utcánkban itt van az optika. De mindegy, úgyis te vagy az okosabb :) Amiket mondtam, azt egy chello-nál dolgozó emberke mesélte nekem.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ha szerinted nem tudok olvasni, akkor rajzold le nekem, kérlek. Legyen jó részletes, hogy lássam, hogy szerinted hol kezdõdik a koax hálózat, merre fut az optika, hova vannak kötve a vidéki városok pár 100 megás kábelei és miért más Budapest, mint a vidék. Szerined most hány lakás lóg ugyanazon a koax szakaszon? Vagy csak vidéken van koax és Budapesten csak optika?
Ezt írtad:
"a szûk keresztmetszet a chello országon belüli hálózatán keresendõ - csomó vidéki város pár 100 megás "kábelen" lóg - persze, hogy korlátozni kell. De én itt Budapesten miért szívok emiatt? Itt ilyen probléma nem lenne és a bix felé is megvan a szükséges sáv, ráadásul a p2p forgalom nagy része országon belüli..."
Miért nincs Budapesten probléma a hálózattal? Honnan hova van meg az általad említett "szükséges sáv"?
Kíváncsian várom a válaszod, már amennyiben másról is szó lesz benne, mint az én értetlenségemrõl és írás/olvasási készségemrõl.
(a Magyarországtérképre nem kell berajzolni a Dunát, Tiszát, Balatont, érteni fogom úgy is)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
közben a feltöltési sebesség visszaált a rendesre. 768kbit.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!