22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mila69en
    bár most nincs vele gond sőőt túlságosan is jó:DD

szilver csomag!! sokszor nyomtam speed tesztet mindíg 20-25megáig pörgött!! volt valami emelés? mert nem tudok róla! vagy csak szimplán megbolondúlt a rendszerük?:D
  • mila69en
    igen:( sokszor van ilyen gondom! van amikor több napig!:/
    ne is hívd fel őket mert úgyis azt mondják hogy kaki a géped-.-
  • Jeffjohnson
    nálam a speedtest el se kezdi mérni a feltöltést csak pár perc elteltével...akkor is csak 100-200 at mér 10/2 es neten másnak is volt már ilyen gondja?
  • tompka
    Amikor mi mediumról váltottunk silverre, volt tv+telefon is. 7500Ft lett a net. Azóta lemondtuk a telefont :)
  • ChaosTeam
    Inkább hívd fel őket és kérdezd meg.

Anno mi is beköttettük az UPC Digital TV-t, és kb 1 hónappal később az UPC Chello -t és nekünk így mivel már volt 1 UPC "kábeles" szolgáltatásunk, így az internet csak 6500 Ft / hó lett, vagyis az akkori "akciósabb" ár. Szerintem neked is mivel van Telefon meg TV is, így az olcsóbbat kellene fizetni, de az a biztos, ha inkább felhívod és megkérdezed őket.
  • DjDano
    Ettől féltem, akkor viszont nem váltok :)
  • tompka
    7500Ft
  • DjDano
    Nekem most chello mediumom van hűséggel, van UPC kábel tv és telefon előfizetésem is. Ha átváltanék Silverre akkor 6800-at vagy 7500 kéne fizetnem havonta a netért? (Most 6000-et fizetek)
  • tompka
    De érdekes ha benyomok egy HD-t(90%-os proci terhelés) és közben parancssorban csinálom a pinget, akkor normális. :) Sokkal jobb úgy :)
  • Dj Faustus #15404
    "A speedtest-es ping függ a pc teljesítményétől!!"
    Mivel a teszt elvégzéséhez igénybe van véve a számítógép processzora (ami közben sok egyéb feladatot is végez) nem is csodálom. Ha terheltebb a gép, nehezebben dolgozza fel a hálózati kártyától/kártyának fogadott/küldött kereteket.

Ugyanez igaz a kiszolgálói oldalon, de az útválasztó/kapcsolók esetében is.
  • nnagy
    Nekem nagyon tele van a hócipőm a UPC-vel.
    Úgy lépek le tőlük, mint a huzat.
    Nálam is kimaradozik a net (nyilván a gépem rossz), és hogy az új belépők sokkal kedvezményesebben jutnak hozzá a szolgáltatásokhoz, amire én aláírtam nekik, az már gáz.
    Szal UPC, b......g.
    A jövő héten elintézem a szerződésbontást...
  • tompka
    Észrevétel:
    A speedtest-es ping függ a pc teljesítményétől!! Nekem az oldal folyamatosan 100%-on pörgeti a procit. Az oldalon a pingem sosem ment 20alá.Vagy elindítok egy dvd filmet a lejátszóban, máris 30-40-es ping. parancssorból meg sikerül 20alá menni
  • dante3
    Most kétszer lefutattam, mind2x 10 lett a ping.

• tompka
    Vmit elnyomtak a upc bázison
    forgalom.upc.hu
    "Átirányítási hurok
    A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni." :D
  • bertino

ISDN-t kellett volna, de ezisjo :D
  • iguanodon
    Köszönöm.
  • passatgt
    dsl
  • passatgt
    itt valamit elszámolt speedtest, 0-s ping elég durva lenne:D
  • iguanodon
    Szevasztok.
    A csello az most ISDN, ADSL, GENERIC, vagy mi ez nem világos.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • 1Obi1
    Nekem meg felére lassult.
  • dante3
    Nem nagyon követtem a híreket mostanság, csak ma vettem észre, hogy gyorsult a netem!
    Akkor 10/1mbit változott 20/3-ra?

• tompka
    Ejha! 12-es ping :)
  • STFU
    mindketto es en bepipaltam azt, hogy " lehetoleg rc4"
  • tommyg
    na most meg már jó a deluge :D
  • Blekk Síp
    Kódolási szint min legyen? Nekem "nyílt".
  • STFU
    a titkositast kapcsoljatok be
  • Blekk Síp
    Én a v0.3.1.1-et és nekem jó. Bár most qrva lassan szedek (50kbyte/s) de nics seed.
  • tommyg
    hát sajnos nálam ez se működik, vagy ti melyik verziót szedtétek le?
  • tommyg
    thx
  • tommyg
    tetű cég, és még 1 évet le kell húznom ezeknél :@@@
  • scs17
  • tommyg
    fasza meghalt a deluge is
  • STFU
    ez a halite valoban mukodik!
  • tothbros
    hát, ki fogom próbálni. bár én már végigpróbáltam jó néhány ilyen oldalt, és a végén mindig ip cím ellenőrzésnél bukott meg a dolog. egyébként az összes (legtöbb értékes) online video tartalom megnézésekor is ez a gond.
  • precision
    :)
  • passatgt
    sima amazon regisztráció kell egy amerikai címmel, fizetésnél pedig a magyar kártyád adataid adod meg, legalábbis amikor 1-2 hónapja vettem albumokat így működött
  • tothbros
    amazon.com:
    "Please note that Amazon MP3 is currently only available to US customers" - a szokásos szöveg.
  • passatgt
    mp3 vásárlás simán megoldható itthonról is, pl az amazon.com-ról, vagy más oldalról, 1001 féle van

stream ha hd-ben nem is, de szintén vannak olyan oldalak, ahol sorozatok egészben megnézhetők, ha jól emlékszem van magyarban is, ahol feliratosan lehet nézni, csak a címére nem emlékszem most fejből, utána kéne nézni:)
  • tothbros
    itt a probléma sztem az, hogy sok-sok remek szolgáltatás érhető el a neten, ami legális, olcsó, praktikus, stb. zene, film, tv-sorozat, játékok - minden mennyiségben. online streaming tv-csatornák programjaiból hd minőségű műsorokat lehet nézni pl. egy chello silver-rel...azaz mégsem...mert ezek a szolgáltatások magyarországon nem elérhetőek...egyik sem. pedig én, és biztosan sok mostani torrentező szívesen fizetne mondjuk 10 USA dollárt egy zenei albumért.

szóval ez itt a nagy gond szerintem, h nem lehet hitelesen a legalitás mellett érvelni, amíg NINCS ELÉRHETŐ TARTALOM magyarországon...
  • mila69en
    olyan ember nem is létezik aki nem warezol:D