22959
-
#15413 bár most nincs vele gond sőőt túlságosan is jó:DD
szilver csomag!! sokszor nyomtam speed tesztet mindíg 20-25megáig pörgött!! volt valami emelés? mert nem tudok róla! vagy csak szimplán megbolondúlt a rendszerük?:D -
#15412 igen:( sokszor van ilyen gondom! van amikor több napig!:/
ne is hívd fel őket mert úgyis azt mondják hogy kaki a géped-.- -
#15411 nálam a speedtest el se kezdi mérni a feltöltést csak pár perc elteltével...akkor is csak 100-200 at mér 10/2 es neten másnak is volt már ilyen gondja? -
tompka #15410 Amikor mi mediumról váltottunk silverre, volt tv+telefon is. 7500Ft lett a net. Azóta lemondtuk a telefont :) -
#15409 Inkább hívd fel őket és kérdezd meg.
Anno mi is beköttettük az UPC Digital TV-t, és kb 1 hónappal később az UPC Chello -t és nekünk így mivel már volt 1 UPC "kábeles" szolgáltatásunk, így az internet csak 6500 Ft / hó lett, vagyis az akkori "akciósabb" ár. Szerintem neked is mivel van Telefon meg TV is, így az olcsóbbat kellene fizetni, de az a biztos, ha inkább felhívod és megkérdezed őket. -
#15408 Ettől féltem, akkor viszont nem váltok :) -
tompka #15407 7500Ft -
#15406 Nekem most chello mediumom van hűséggel, van UPC kábel tv és telefon előfizetésem is. Ha átváltanék Silverre akkor 6800-at vagy 7500 kéne fizetnem havonta a netért? (Most 6000-et fizetek) -
tompka #15405 De érdekes ha benyomok egy HD-t(90%-os proci terhelés) és közben parancssorban csinálom a pinget, akkor normális. :) Sokkal jobb úgy :) -
#15404 "A speedtest-es ping függ a pc teljesítményétől!!"
Mivel a teszt elvégzéséhez igénybe van véve a számítógép processzora (ami közben sok egyéb feladatot is végez) nem is csodálom. Ha terheltebb a gép, nehezebben dolgozza fel a hálózati kártyától/kártyának fogadott/küldött kereteket.
Ugyanez igaz a kiszolgálói oldalon, de az útválasztó/kapcsolók esetében is. -
nnagy #15403 Nekem nagyon tele van a hócipőm a UPC-vel.
Úgy lépek le tőlük, mint a huzat.
Nálam is kimaradozik a net (nyilván a gépem rossz), és hogy az új belépők sokkal kedvezményesebben jutnak hozzá a szolgáltatásokhoz, amire én aláírtam nekik, az már gáz.
Szal UPC, b......g.
A jövő héten elintézem a szerződésbontást... -
tompka #15402 Észrevétel:
A speedtest-es ping függ a pc teljesítményétől!! Nekem az oldal folyamatosan 100%-on pörgeti a procit. Az oldalon a pingem sosem ment 20alá.Vagy elindítok egy dvd filmet a lejátszóban, máris 30-40-es ping. parancssorból meg sikerül 20alá menni -
#15401 Most kétszer lefutattam, mind2x 10 lett a ping.
-
tompka #15400 Vmit elnyomtak a upc bázison
forgalom.upc.hu
"Átirányítási hurok
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni." :D -
ISDN-t kellett volna, de ezisjo :D -
iguanodon #15398 Köszönöm. -
#15397 dsl -
#15396 itt valamit elszámolt speedtest, 0-s ping elég durva lenne:D -
iguanodon #15395 Szevasztok.
A csello az most ISDN, ADSL, GENERIC, vagy mi ez nem világos.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
1Obi1 #15394 Nekem meg felére lassult. -
#15393 Nem nagyon követtem a híreket mostanság, csak ma vettem észre, hogy gyorsult a netem!
Akkor 10/1mbit változott 20/3-ra?
-
tompka #15392 Ejha! 12-es ping :) -
STFU #15391 mindketto es en bepipaltam azt, hogy " lehetoleg rc4" -
#15390 na most meg már jó a deluge :D -
#15389 Kódolási szint min legyen? Nekem "nyílt". -
STFU #15388 a titkositast kapcsoljatok be -
#15387 Én a v0.3.1.1-et és nekem jó. Bár most qrva lassan szedek (50kbyte/s) de nics seed. -
#15386 hát sajnos nálam ez se működik, vagy ti melyik verziót szedtétek le? -
#15385 thx -
#15384 tetű cég, és még 1 évet le kell húznom ezeknél :@@@ -
#15383 #15365 -
#15382 fasza meghalt a deluge is -
STFU #15381 ez a halite valoban mukodik! -
tothbros #15380 hát, ki fogom próbálni. bár én már végigpróbáltam jó néhány ilyen oldalt, és a végén mindig ip cím ellenőrzésnél bukott meg a dolog. egyébként az összes (legtöbb értékes) online video tartalom megnézésekor is ez a gond. -
#15379 :) -
#15378 sima amazon regisztráció kell egy amerikai címmel, fizetésnél pedig a magyar kártyád adataid adod meg, legalábbis amikor 1-2 hónapja vettem albumokat így működött -
tothbros #15377 amazon.com:
"Please note that Amazon MP3 is currently only available to US customers" - a szokásos szöveg. -
#15376 mp3 vásárlás simán megoldható itthonról is, pl az amazon.com-ról, vagy más oldalról, 1001 féle van
stream ha hd-ben nem is, de szintén vannak olyan oldalak, ahol sorozatok egészben megnézhetők, ha jól emlékszem van magyarban is, ahol feliratosan lehet nézni, csak a címére nem emlékszem most fejből, utána kéne nézni:) -
tothbros #15375 itt a probléma sztem az, hogy sok-sok remek szolgáltatás érhető el a neten, ami legális, olcsó, praktikus, stb. zene, film, tv-sorozat, játékok - minden mennyiségben. online streaming tv-csatornák programjaiból hd minőségű műsorokat lehet nézni pl. egy chello silver-rel...azaz mégsem...mert ezek a szolgáltatások magyarországon nem elérhetőek...egyik sem. pedig én, és biztosan sok mostani torrentező szívesen fizetne mondjuk 10 USA dollárt egy zenei albumért.
szóval ez itt a nagy gond szerintem, h nem lehet hitelesen a legalitás mellett érvelni, amíg NINCS ELÉRHETŐ TARTALOM magyarországon... -
#15374 olyan ember nem is létezik aki nem warezol:D