22959
-
Falzone #15453 Csak tudnám, hogy miért bazdmeg? Miért? Miért? Miért? Miért jó ez nekik? Túlságosan leterhelt a hálózat, ha mindenki p2p-ezik vagy mi a picsa? -
#15452 -
#15451 Sztem amint sokaknak lehetséges lesz, tömeges szolgáltatóváltás lesz. -
rush21 #15450 Nálam ugyanez van,eddig maxal jött minden mióta Goldom van de pár hete tetű lassú lett alig csorog ~100K -val. Delugevel vmivel jobb a helyzet ott jön ~200-300K körül...
Megyek is el tőlük amint indítják a Digit. -
#15449 Hűségem van még 1,5 év, de ezt ki tom játszani, úgy hogy feljebb váltok, és lemondom, már beszéltem upc.hu-n online is az ügyfélszolgálatos cshajéval és azt mondta megszűnik a hűség, mivel a goldot hűség nélkül kínálják. -
#15448 Én ezt a hónapot megvárom, és ha továbbra se lesz változás, 5 évnyi chellozás után ennyi volt.. go digi. -
blackgamer #15447 lehet ez a gond: UPC fail -
#15446 igaz. -
blackgamer #15445 pár napja szórakozik a netem, 50-60 KB/sec a letöltés, weblapok alig jönnek be
net újraindítás után felmegy max-ra majd pár perc múlva újra döglött
mi lehet a probléma? talán karbantartás van? -
#15444 upc-nél sincs már. csak akinek még van annak lejár. -
#15443 ja, csak diginél nincs hűség, akkor mondod fel, amikor akarod. -
#15442 Egyszer mindenkit elér a végzet "szele" ! :D :P
Amúgy én most nagyon filózok a digin.. csak kételkedek, most bejelentkezni ahhoz hogy net legyen hát lol, mint régen a betárcsázós hülyeség :S upc-ről tom hogy nem szakad meg meg semmi, de a digi ha szakadozik vagy valami akkor szívás... -
#15441 Bp. I-II kerület ugyanez :) -
szala #15440 Csepelen is belassult a torrent chellon, eddig ment jól, de kb 1 hete 50k val jön, próbáltam több klienst, többféle titkosítás ilyesmi, de semmi javulás, ha valaki tud megoldást, azt megköszönném, köszönnénk :)
-
tompka #15439 Nálunk csak akkor megy el viharban a net, ha már faágak zuhannak az útra, és 5cm-es jég szakad. Torrent korlát nincs, lassulás 1év alatt max 2nap!
Költözzetek Kazincbarcikára :) -
#15438 én sem, nem korlátozzák, egyszerűen szerintem csöppet túlterhelt a youtube sokszor. -
#15437 büdös patkányok ezek:( azt nem értem a upc a youtubot is korlátozza? mert egyszerűen nem hiszem el hogy egy 10 megás nettel nem tudok megnézni egy videot normálisan-.- -
#15436 itt balatonalmádiban soha sincs gond, max ha nagyobb vihar van elmegy pár percre, órára a net, de gondolom nem a upc hibájából
költözzetek ide-.- -
igazad volt 1 kibebaxott napig ment nem mentem be de ma már nem usszák meg -
#15434 A legegyszerűbb úgy számolni, hogy kb a 10240/2048-ból a második számot kikapod, mondjuk ez a többire is érvényes.... -
rush21 #15433 nálam is ez van :S -
#15432 http://asva.info/upc-a-sotet-lo-2008-11-13.html -
#15431 nem veri ki a szemed a banner? -
#15430 ott van benne a postban. -
WAYNEEE #15429 akkor áruld már el nekem, hogy a 10 megás netnek mennyivel kellene töltenie? -
Dodo55 #15428 Amúgy az a vicc, hogy az utóbbi napokban napközben a garantált sebességre van korlátozva a sebesség, ugyanis ilyenkor 10 megabitet mér a speedtest, éjjel meg hozza a 20-at. De nappal ha nem 20, akkor mindig pontosan 10, se több, se kevesebb. -
tompka #15427 De ha az a 10megás net belassul 5115kbit/sec-re akkor már lehet reklamálni :D Mondjuk nálunk minden rendben van. Semmi torrent korlát :) -
#15426 Apám te valamit nagyon elnéztél, csupán azt írja hogy idézem: " A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2008. november 29-i hatállyal a körülményekben bekövetkezett lényeges változás következtében- módosítja upc Internet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozó szolgáltatásának Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: az 5. számú, „Minőségi mutatók” című mellékletben módosulnak az egyes szolgáltatási csomagokhoz tartozó garantált le- és feltöltési sebességértékek (chello start 256/128 kbit/s, chello bronze 1024/512 kbit/s, chello silver 5120/1024 kbit/s, chello gold 10240/1536 kbit/s, int. kieg. díjcsomag 64/32 kbit/s, chello minimum 640/128 kbit/s, chello medium 2560/384 kbit/s, chello extreme 5120/512 kbit/s, chello professional 10240/512 kbit/s, upc business internet 2048/2048 kbit/s). " Ennyi, ez nem emelést jelent, hanem hogy ennyi lesz a garantált le/feltöltési sebesség.. de nem a sebesség változik.. ha mondjuk van egy 10megás neted és ha belassul mondjuk 5120kbit/sec-re, akkor sem reklamálhatsz mert megvan a garantált le sebességed.. -
Falzone #15425 én nem látok semmilyen hírt emelésről -
TomCheee #15424 hy. leszedtem a delgot fel is raktam. beallitotam de a helyzet ugyan olyan borzalmas mint eddig 20/3 netnel toltok 120kb/sel. Van bent egy router is (TP-LINK TL-R460) routeren kell valamit allitani? Folyamatosan olvasom a hozzaszolasokat de nem tom mit lehetne vele kezdeni. pls help! -
#15423 "most ez az 5000 kb/s ez mit jelent?"
A képen olvasható 4947 kbít/sec azt jelenti, hogy a speedtest.net-tel együttműködő nyíregyházi szerverről ilyen letöltési sebességet tudtál elérni az adott pillanatban, az adott szerverről. -
WAYNEEE #15422 most ez az 5000 kb/s ez mit jleent? ennyivel kellene töltenem? vagy most mivan? :D vagy még ezt osztani kell vmennyivel hogy a tényleges letöltési/feltöltési sebességet megkapjam? -
WAYNEEE #15421 a youtube néha lassan tölti be.. az igaz.. viszont olvasni lehet upc.hu-n a híreknél egy olyan cuccost hogy nov 29.től emelik a netet.. most ez nemtom micsoda igy.. mellesleg most kb 1 hete nekem is jó a netem..szal nemvágom ezeket mivan...
speedtest -
#15420 A rohadt életbe, nem csak a Rapidshare és hasonló oldalaknál szakad meg a letöltés, hanem már a Youtube-ra se tudok feltölteni... (A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben. hibaüzenet) Ilyen nincs. Mi a szar lehet ezzel a fos nettel? A sebességgel semmi bajom, torrent is maxxal jön még nappal is, de a fenti probléma megvan :(( -
Falzone #15419 Köszi, a Halite nálam is bevált. Remélem a következő verziójú uTorrentnek már jobb lesz a titkosítása. -
#15418 igen, olvass vissza -
Falzone #15417 Nem emeltek semmit, a speedtest fals adatokat mutat. Nem történt semmi, csak korlátozzák a torrentet a UPC-nél, ami elég gáz, mert a 10/2-es netemmel így most csak 200 kilobyte/sec-kel tudok torrentet letölteni. Biztos rájöttek a uTorrent titkosítására.
Van valakinek valami ötlete, amivel át lehetne hidalni ezt a kis problémát? -
#15416 addigra úgyis kész lesz:D mindíg ezt csinálják! mire totál elborul az agyam há mondom mostbá bemegyek az szétrúgom az egész bagást addigra mindig megjavul:DDD és megnyugszom...szerintem estére menni fog a neted normálisan:DD -
#15415 5x beszéltem velük 3x sikerült elismertetni ,hogy a hiba nem nálam van és dolgoznak rajta 1-2 napot mondtak csütörtökön úgyhogy holnap megyek be az ügyfélszolgálatra és rájuk borítom az asztalt.... kapják be nem ezért fizetek ,hogy 1 hónapba 2hétig szar a net nem lassú "csak" használhatatlan a feltöltés hiánya miatt a google re is majd fél percet várok mire bejön de azért a számla minden hónapban ugyanannyi ... legalább korrektek lennének de mit is várok itt a nagy magyar valóságban. T-onlinetól mentem át hozzájuk 1évig jó volt a net... úgylátszik évente kell szolgáltatót váltani mert kb T-online is addig bírta -
vagyis szerintem a speedteszt bolundúlt meg mert kiakadt a számláló:DA:SDAS:DAS:D