22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kryst
    Nekem most, éjféltől max. 100-500kbit között jön. Meglátszik, hogy most indult be a p2p mindenkinek.
  • kryst
    Pedig igaz. Én is így léptem ki. Nekem 2009.06-ig lett volna hűség, de most November elején átléptem a 2/1-ből a 10/2-re, és megszűnt a hűség. Ennyi.

Ace: Miért élne a régire a hűség? Nem lenne értelme. Akkor szinte úgy tűnne, mintha két internetet fizetnék.
  • HeadHunter86
    Na, ütött az óra. Éjfél után jön maxxal minden.
  • tothbros
    pontosítok: vagyis azt csinálták meg sokan, h felfelé módosítottak, ezzel kibújtak a hűség alól, és egy hónap múlva lemondták a szolgáltatást.
  • tothbros
    upc telefonos ügyfélszolgálatostól származó info: (tudom, ettől még nem szentírás) ha van egy hűséges chello-d, felfelé módosítasz a mostani hűség nélküli akcióval: volt hűség, nincs hűség. állítólag ezt sokan meg is csinálták. nem tudom, igaz-e...nekem pár hete ezt mondták a 1221-en.
  • pyrohun #15528
    akkor viszont igazad van
  • precision
    elvileg csak az minősül felfelé módosításnak ahol a fel és a letöltés is nagyobb
    ezért nem tudtam anno extreme-ről (10/1) silverre (10/2) -re váltani... pedig itt is nagyobb az up
  • pyrohun #15526
    na akkor itt lehet a kutyus elásva (szegény) :)
  • pyrohun #15525
    elvben minősült, mert a feltöltés nagyobb, tehát elvben az is gyorsabb csomag. de ebben nem vagyok biztos már...
  • ACE
    Az lehet benne a csalafintaság, hogy erre az új, magasabb csomagra ugyan nem íratnak alá veled hűségnyilatkozatot, de az előző hűségnyilatkozat még élni fog, mert gondolom abban nem az van, hogy a Chello Silver-t nem szüntetheted meg, hanem az, hogy az Internet szolgáltatást nem mondhatod le... El kell még olvasnom a hűségszerződésemet, de most már késő van előkeresni, de valami ilyesmit sejtek...
  • zomgzerg
    ez a hűségeldobás november eleje óta van.
  • ACE
    Mindenesetre számomra az abszurdan hangzik, hogy pl. nekem augusztus-ig hűségem van, és váltok 9.500 Ft-os csomagra, majd mivel nincs hűségem, akár meg is szüntethetem, de ha nincs hűségem, akkor akár kisebbre is módosíthatok már... Tehát így az annak idején megkötött hűségem lényegét veszti... nem hiszem hogy ez így működhet, van itt valami csalafintaság...
  • ACE
    És ez mikor volt?
  • precision
    mert lehet a prof -> gold nem minősül(t) felfelé módosításnak
  • pyrohun #15519
    amikor megjelent a gold akkor én professionalról váltottam. és direkt rákérdeztem, hogy lehet e hűség nélküli csomagot és nekem nem lehetett akkor.
  • Stefling
    hát nemtom, nem hazudott sztem, de figy holnap sztem bemegyek oda is a digi után és megkérdem, és akkor megírom, hogy mit mondott, de ugynaazt fogja mondani, amit online a nő. Na léptem, addig is csáó
  • pyrohun #15517
    hát az fura, mert velem ugyanez volt és rohadtul nem szűnt meg, de biztos akkor változtattak rajta.... bár ezt furcsállanám. hiszen így bárki gyakorlatilag kiléphet akár 1 éves hűségből is...
  • Stefling
    Értem mit mondasz amugy, de hiába van hűségem, nem hűségen belüli feljebb váltás van (hálisten):D hanem mivel a goldot is pl hűség nélkül hirdetik, éppen ezért megszünteti a hűséget, és ezt már mások is megjátszották.
  • pyrohun #15515
    ez a mondat alapból nyelvtanilag bukta, hiszen kimaradt belőle egy állítmány, mert:

"mennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is hűségvállalás nélkül" mit csinál? aláírja? vagy?

Persze, plusz hűséget nem kell aláírnod, de a meglévőt nem fogják eltörölni, hidd el :)
  • Stefling
    Nomeg beszéltem online a cshajéval és kérdeztem hogyha feljebb váltok megszűnik a hűségem? és írta hogy igen, mivel a chello goldot, hűség nélkül kínálják. Erről ennyit, tehát pyrohun tájékozódj, én biztos forrásból tom ezt a dolgot : )
  • ACE
    Akkor értelmezd nekem légyszíves ezt a mondatot, amely a jelenlegi előfizetőknek szól az internet kapcsán:
    "Bármikor válthat szélesebb sávra, hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát, amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is hűségvállalás nélkül, 2010. január 31-ig kedvezményes havidíjjal."
  • CzGobe
    megnéztem, letöltés most jó lett :) bár most csak 800zal jön, kevés a seed :D
  • pyrohun #15511
    kis félreértés van gyermekeim :)

ha még régi csomagod van hűséggel, akkor válthatsz új csomagra, ami gyorsabb (akár még olcsóbb is lehet), DE azt ugyanúgy hűséggel adják. Napersze majd azt gondoljátok, hogy a chellonál 3 évesek ülnek? Ennyire azért nem amatőrök :)
  • Stefling
    Na mondjuk ez igaz, tehát teljesen nyilvánvaló, ó de már megszoktam hogy chello topikba írok, a másik közösség alig ír digi topicba :( xD ja meg a mail címem is elvész a upcmailos :( xD avgy megmondom nekik, hogy figyeljetek, 6 évig hűséges voltam, ennyit megérdemlek, hogy ne töröljétek, és használhassam tovább xD persze ez csak poén, mivel a szerződés lemondásával eggyütt, a mail cím is odavész.
  • ACE
    Szerintem logikusan, ha úgy kötöd meg a szerződést, hogy hűségvállalás nélkül, akkor akár a szerződés megkötése után mindjárt mondhatod is a nőnek, hogy akkor most szeretnél mindjárt egy megszüntetést is aláírni, ha nem gond, és utána megmutatod neki a középső ujjadat. :D
  • ACE
    Ez a kva Digikábel ide az Andor utca páratlan oldalára átvitte a kábelt, de a páros oldalra már nem hozta, és persze nem tudja, hogy mikor lesz fejlesztés... sza'l addig rá vagyok kényszerülve a Chello-ra...
  • Stefling
    Pedig igaz, azaz elvileg, csak a válaszra vároma megoldást VALAKITŐL :D
  • Stefling
    Még mindíg nem válaszolt senki az én kérdésemre plssssss :( fontos lenne!!

" Ha én most pl váltanék felfelé, kvázi megszűnne a hűségem, akkor mennyi idő kell hogy én azt mondhassam hogy nem jó ez nekem, várnom kell 1 hónapot ? Vagy akár 2 nap után már mondhatom azt, hogy bocsi, nem kell mégse (és ekkor persze már nincs a netre hűségem) és mennyetek a csába ? ( :D "
  • Bucsek
    hmmmmm. nekem a feltöltésem 0.5kb/s a letöltés most egész jo volt 700kb/s xD
  • ACE
    "Bármikor válthat szélesebb sávra, hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát, amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is hűségvállalás nélkül, 2010. január 31-ig kedvezményes havidíjjal. "
    Ennek a mondatnak van értelme? Kicsit nyakatekert...
    Sza'l ha jövő augusztusig van hűségem, és előfizetek Chello Gold-ra, akkor utána rögtön le is mondhatom? Ez túl szép hogy igaz legyen...
  • HeadHunter86
    Kösz, holnap elbeszélgetek velük. De asszem személyesen megyek be.
  • Dj Faustus #15502
    "mondjuk a silver esetében te 10240kbit/s ért fizetsz és eldöntheted hogy mire használod akár letöltésre akár netezésre és ha te maximummal töltesz amiért fizetsz annak nem kéne kihatnia a többiekre és mindenkinek garantálni kéne azt amiért fizet..."
    Az ÁSZF-ben benne szerepel, hogy például a Silver csomag esetén a 10240 kbit/s MAXIMÁLIS letöltési sebesség nem a GARANTÁLT. A GARANTÁLT sebesség Silver csomag esetén 5120 kbit/s.
    Másrészt az aktuálisan tapasztalt letöltési sebesség nem csak a szolgáltatótól függ. Függ a gépedtől, függ a kiszolgálói (szerver) oldaltól is.

"a chello minek ad 20megás netet hogyha úgyse bírja a hálózat."
    * A 20 Mbit/s ugyancsak a MAXIMÁLIS sebesség nem a GARANTÁLT.
    * Az előfizetői kőr túlnyomó többsége (az átlag Internetezők: weboldalakat böngészők, e-mailezők, Internetes rádiót hallgatók) nem használja ki a teljes letöltési sebességet. Ebből következőleg így rájuk méretezik a hálózatot (gazdaságossági szempontból).
  • pyrohun #15501
    igen.
  • HeadHunter86
    És ez akkor is müxik, ha 2 éves hűságből még van hátra 1 év?
  • passatgt
    talán felkéne hívni, és átváltani az új csomagra;)
  • CzGobe
    ma f11-től nem volt net kb 4ig (VII. ker.). közben felhívtuk az üfsz-ot, azt mondták, vmi gubanc van, de áfsz-es 72 órán belül meg lesz oldva. meg lett.
    előzmény: lassú volt az utorrent már kb 1 hete (letöltés kb 1mbit, feltöltés 1-2 között ingadozott).
    (amúgy torrent letöltéssel szokott bajom lenni, feltöltés sebessége általában megmarad^^. most még nem mértem a letöltési sebességet, remélem már jó)
  • Vegas
    Nyugi Dávid, nyugi..
  • HeadHunter86
    Most nézem 10/2Mbit-es net 7500. 2 éves hűséggel 7500-öt fizetek egy 5/960-as netért. Nekem nem kellene felemelniük? MI ez? Cigány egy banda.
  • HeadHunter86
    Visszaolvastam, látom chello újít megint. Elmehetnek a ....
    De utálom ezt a szolgáltatót, kár hogy itt még nincs digiTV. Más szolgáltató bezzeg kibírja korlátozás nélkül. És nem csak emiatt vagyok rájuk pipa. Egyszer olyan szerződést kötettek velem ami csak Pesten létezett, és még nekem kellett fizetni.
  • HeadHunter86
    Sziasztok! Pár napja vettem észre, hogy a chello korlátozza ismét a torrentet. NEm tudok rá módot a kijátszásra sajnos. Veszprémiek, nálatok mi a helyzet?