UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Start 512/256 kbps
Bronz 2048/1024 kbps
Silver 10240/2048 kbps
Gold 20480/3072 kbps
Ehhez mit szóltok? http://www.upc.hu/pdf/budapest_digital_080331.pdf
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az ilyen embereknek a legjobb a munkamorálja, ha olyan a fõnököd is, hogy nem sóz mindent a nyakadba
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
sztem tuti bennfentes info alapján 😛
nem fogják egyhamar orvosolni a problémát... 😄
am a tegnapi kimaradás most volt a hiradóban, hogy országszerte net meg telefon kimaradások volt mert pesten a khm-ök elloptak pár méter rézkábelt
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Aki azt mondja, hogy ez nem korlátozás, az hazudik. Tegnap éjjel tökéletesen ment, nem volt ilyen ugrálás sem.
Kurva jó, hogy 10 perc helyett 1 órát kell várnom egy kibaszott patchre.
Mert engem kurvára.
Tényleg mondja már meg valaki mi történt 2007 június 1-én, mert akkor lett hirtelen a szinte tökéletes szolgáltatóból az egyik legszemetebb cég.
Ez idõvel "beáll" vagy reklamálnom kell,mert most a felét sem éri el és szinte nem nagyon töltök semmit.
Köszi
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Mediumom van, és a letöltés tényleg jó mert nagyjából eléri a max letöltési sebességet, de a feltöltés kb 2 hete nagyon rossz. Akármilyen speedtestet csinálok, a feltöltés a felét se éri el a 768-nak, de a letöltés rendben van. Szal csak arra lennék kíváncsi, hogy más tapasztalt-e ilyet vagy ez egyedi eset?
Ja és elõzõ lakásunkban is chello volt még anno mikor az 512es csomag volt a csúcs, és ott nem volt ez hogy a kábelek már megvoltak. És akkor is teljesen normálisak voltak. 3an jöttek ki és 5 perc alatt megcsinálták az egészet.
Bazinga!
szerelõrõl még annyit, h nagy átlagban úgy bánnak velük, mint a kutyával a "kedves" ügyfelek(tudom, tudom, amiatt a 99% miatt, van rossz híre a többi ügyfélnek), úgyhogy nem kell meglepõdni, ha nem füligérõ szájjal roppantja az F-csatit a coaxra 😊 szvsz, ha megcsinálja szépen, mûködik, és nem rontja nagyon a nappali összképét a fikuszok között szlalomozó coax, akkor kár vergõdni ezen, örülj, h elsõre bekötötték sikeresen, és megy is a net...
üdv
Summa, summárum...
Ipod: arról meg végképp nem õ tehet, ha elfogyott...
Kábelek: szerintem már elõre rettegett a "majd inkább mi megcsináljuk" mondattól 😊 ha coax-ra gondoltál, akkor sok sikert. aztán majd ha kellõképpen szétkábelezted a lakást, és be sem áll a modem online-ba, akkor ne lepõdj meg, ha lóvés kiszálással jönnek ki, mert beletúrtál a kábelezésbe... ha meg utp, azzal úgyis azt csinálsz, amit akarsz, mert a modem eth portjáig szolgáltatnak...
Sebesség: 5Mbit/768kbit a csomagot max. sebessége. a garantált minimum letöltés, vmi 256kbit körül van(ÁSZF-ben benne van), sokaknak itt kemény 80KByte-tal szakít a "management" miatt, úgyhogy én a helyedben örülnék, hogy az ÁSZF szerinti "maximálisan elérhetõ sávszélesség"-et, te el is éred...
Üdv
ui.:még a kutyára is rászólt hogy ne szagolgassa a cuccait mert különben elmegy...pff
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
mert velünk eléggé bunkó volt,mindenre csak rázta a fejét és közben olyan képet vágott hogy "úristen de hülyék ezek" miközben csak azt próbáltuk elmagyarázni hogy a lépcsõ alatti "konnektorhoz" nyúljon,mert nem akarjuk hogy a tetõtérben is mindenhol csak kábel legyen és inkább megoldjuk egy 10-20m-es kábellel minthogy ott is szédszedjen mindent
(sorry ha valami értelmetlen"
valahogy sztem nem véletlen, hogy egyes embereknek megemelkedett a sebesség 😊
még azt is megpróbáltam hogy az xp-tõl visszavettem azt a 20%-ot amit elvesz,így is csak 30-50kb/s a különbség
De amúgy stimmel. 😊
3 nap az IP cím érvényessége a chello hálózaton.
(ha valakinek van kedve, toljon egy tcpdump-ot a boopt-re és látni fogja)
elõbbi hozzászólásban is szerepelt, hogy mac-hez rendeli az IP-t a dhcp, tehát, ha mac-et cserélsz a pc-n, majd újraregisztrálod a prov.chello.hu-n, akkor az új mac-hez új IP-t kapsz, ugyebár, már ha erre akkora szükség van. és persze akinek felcsillan a szeme eme lehetõség láttán, az rögtön gondolja csak át azt is, hogy majd pont emiatt lesz, ha nem tudsz levelezõ kliensbõl mailt küldeni, mert RBL-es az IP cimed, ugyanis egy élelmes elõdöd, aki szintén alkalmazta ezt a trükköt, nem tartottam rendben a gépét, vagy éppen spam-mester volt, és pont azért váltott IP-t, hogy tudjon levelezni. Na igy szép lassan felkerülhet az egész pool RBL-ekre, aztán no outlook anymore. Ezek fényében hajrá 😊