22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    :)
  • bertino
    14-18 között, mit várunk tőle ? :D
  • Stefling
    hm, izomszagot érzek, meghogy kedden jön a GTA
  • ChaosTeam
    És közbe kiderül, hogy kamu az egész és neki se megy csak mondja... :D
  • ladminka
    nincs igazad, de úgy látom, hogy erről nem tudlak meggyőzni :)

De nem is téged akarlak meggyőzni, mert NEKED (hangsúlyozom: Neked) jól megy a torrent. A többieket kellene megkímélni a felesleges szenvedéstől.

inkább itt kellene olvasgatni
    http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=49813&p=1
  • tompka
    :)
  • bertino
    a véletlen műve az, hogy ezer éve sztárolod magad, hogy nálad minden megy ezerrel.itt is, torrent topikban is.
    párhuzamban.
    olyan unalmas vagy, hogy az valami hihetetlen.
  • tompka
    Ha te mondod... :)
    Akkor az is lehet a véletlen műve, hogy erőltetett titkosítással nekem megy? :) Eddig kb 10x próbálkozott a upc, de port csere után mindíg helyre jött. Hagnsúlyozom: nekem :)
    Az ismerősöm felakarja hívni a upc-t, megmondani, hogy ez így nem jó. Én azt mondtam neki, hogy felesleges, mert magasról tesznek az ügyfelekre. Igazam van? :D
  • RBJ
    gondolod a free rapidot nyomom.
    csak a rapget be ugy látszik hogy ol megyen négy szál szálanként 150kb / sec az messze van még a 10 mb tol.
    de utánna néztem , hogy más sebesség kijelzon padlon megyen.
    ugyhogy csak a rapget ad téves infot
  • ladminka
    sajnos az, hogy a portcsere és a sebesség növekedése együttesen jelentkezik, csupán a véletlen műve
    felesleges ezzel szivatni a fórumtársakat.
  • bakvarnyu
    Rapid az mas teszta azok eleve korlatozzak a nem fizetos letoltoket.
  • passatgt
    nálam jó rapid, flashget-el próbáld meg
  • tompka
    Mert? Nekem működik :) Tudom, néhány embernek ígysem megy,dehát ez van.( pl ismerősömnek)
  • Falzone
    Ez úgy ahogy van faszság.
  • tompka
    1.8.1-es utorrent: titkosítás erőltetve, tetszőleges port minden indításnál. :)
    Így vhogy kikerülöm a korlátozást, azaz kiengedem a féket :) Ha mégsem, csak egy port csere kell.
  • Falzone
    "Bár én meg titokban kioldottam magamnak a féket :D"

Ugyan mondd már meg légyszíves, hogyan oldottad ki magadnak azt a bizonyos "féket"!
  • RBJ
    hát nem tudok mit mondani ezeknek elment az agyuk upc.
    hulyék vannak ott ugy látom.
    Ha valaki tud valami jo alternativat Nyíregyházán szoljon.
    cabel esre gondoltam
  • Stefling
    Ez már csak rosszabb lesz, jobb nem.. :S
  • RBJ
    ugylátom még a rapidozéás is szűrve van mert az se akar 600kb tol fentebb menni nekem a 10mb hez képest
  • Jamirofan89
    Hello! Még mindig torrent,még mindig lassú :@
    23:00 körül az 1.8-as utorrent futtatása közbe néztem meg speedtest-en a sebességem ami stabil 10/2 volt.De mi az,hogy a seed 56(426) tracker 40(305) és a letöltés nem megy feljebb 20kbit-nél a ***** ÉLETBE MÁR!!! :@
  • tompka
    :) Rengeteg upc-s embert ismerek a városban. Akit megkérdeztem, senkinek sem volt problémája. Ezen a héten meg mindenki elküldi a upc édes anyját egy melegebb éghajlatra... Szval. Eddig semmi gond nem volt. 21.-én behúzták a kéziféket. Bár én meg titokban kioldottam magamnak a féket :D
  • DJ RX7
    egyszóval nem mehetek reklamálni. egyébként volt olyan, hogy este 650kb/s-el töltött stabilan. majdnem szerződésben lévő sebesség duplájával.
  • pyrohun #15831
    ...meg az , hogy neked nem volt problémád az nem azt jelenti, hogy a többi embernek sem :D
  • pyrohun #15830
    nem én vagyok a upc :(
    nyilván nem mindenhol igazságos a dolog és logikus.
  • tompka
    Érdekes. Ha nálunk eddig nem volt semmi probléma, akkor most miért korlátozták be az egész várost? Elvették a város össz sávszélesség 50%-át??
  • ACE
    Ez azt jelenti, hogy évente a 365 napból 18 napot szar lehet a net, tehát tulajdonképpen ha havonta 1.5 napig nincs net, akkor nem szólhatsz semmit...
    Egyébként ez normális, megnéztem és a UPC-nél is 95%, úgyhogy...
  • DJ RX7
    mert? :O 8megának meg már túl vékony a buxa.
    sajnos itt városunkban (kisvárda) semmi értelmes szolgáltató nincs. és marha drágán adják a netet az ilyen helyi szolgáltatók.
  • Stefling
    Hol?:) Mert én most olvastam át az egész ÁSZF.-et és sehol nem találtam korlátozásra utaló irományt :) még extreme használat sincs benne, sőt egyáltalán az adatforgalomról szó sem esik, najó szó esik, 3 sornyi szöveg arról szól hogy jogosak mérni és ellenőrizni hogy mit töltök, meg valami hülyeség még, ami a kissebb csomagú netre vonatkozik, merthogy nemm csak a basenet van nekik meg a startnet.
  • ACE
    Egy tanács!
    2 kbit/s netre soha ne fizess elő, bármilyen olcsón kínálják!? :D
  • DJ RX7
    egyébként mit jelent ez a 95% rendelkezésre állás pontosan?
  • DJ RX7
    ezt választottam, azt hittem ez jó lesz, csak azt el felejtették odaírni, hogy kb. este 12 után kapod meg a szerződésben leírt sebességet, mikor nincsen leterhelve a hálózatuk.
    amint le fog járni az 1 év le fogom mondatni a picsába és inkább beköttetem a 2 kbit/s tonline netet, mert legalább az mindig 2 kbit/s-el jön kábelen. eddig is az volt 8as szomszédba ment felesbe, nagyon ritkán volt vele gondom. most pedig nem akart egyik szomszéd se.
  • pyrohun #15822
    Azt tudom, hogy annak idején volt olyan hogy adott város és budapest között 100megabit volt... ami iszonyat gyenge, de akkor még nem volt 20 megás net mondjuk, az is igaz, ez 3-4 éve volt.
  • ACE
    Erről gondolom nincs valami nyilvános közlemény, hogy mennyi sávjuk van pl. Pécs-Bp között. Egyébként én azt gondoltam ezeket a belső hálós sávokat nem olyan drága bővíteni...
  • pyrohun #15820
    Akkor kb. negyed ennyi user volt... ergo akkor a bix volt nekik kevés
    most már a bix elég, de a saját hálójuk kevés egyes helyeken (nem mindenhol) ezért van az, hogy nem mindig mindenki ugyanakkor tapasztalja a p2p korlátot
  • ACE
    Viszont ha a névleges letöltési ill. feltöltési sebességet egyáltalán, soha nem tudod elérni, az is hiba...
  • ACE
    Uhhh, 256/64? Rendelkezésre állás 95%???
    Durva, csöppet elavult a szolgáltató... Gondolom más megoldásod nem volt...
  • bertino
    talán rájuk kéne borítani az asztalt.
  • ACE
    Jó ez mind szép és jó, de akkor is fennáll a kérdésem, miért nem számított bele az adatforgalomba a UPC-n belüli forgalom?
  • DJ RX7
    itt van az általános szerződési feltétel. a lap alján van, hogy mennyi lehet a minimum. és hát...
  • Stefling
    Nincs.