22959
-
#16374 hvd fel őket, olcsón kijönnek és szétosztják nektek oda ahova akarod. -
ZsirosKenyer #16373 Üdv!
Tudom hogy ez chello topik, de nekem UPC kábeltv-vel kapcs lenne kérdésem.
Ketté szeretnénk osztani a kábeltv-t hogy 2 külön tv-n lehessen nézni.
Maximum mekkora hosszúságú kábelt alkalmazhatunk, hogy ne legyen lényeges minőségromlás?
-
zberi #16372 de magyar serverre meg hibátlan külföldi meg alig megy, Rohadjanak meg a upc-nél nem értem miért ilyen szar,Én is Debreceni vagyok. -
Razuel #16371 Egyébként mindenhol -
Razuel #16370 Jah lol bocs hülye vagyok már.. -.-
Ezt benéztem mind1 a lényeget értitek.. -
#16369 Megvan a 2Gbit?
Nekem gyakran a 2KByte sincs meg -
#16368 Akkor kérj kártérítést! -
010101 #16367 Már megvolt, jöttek a hülyeségeikkel hogy 10mbit a garantált, amikor 20mbites a netem :P (de ugye az sincs meg), meg hogy kérjek kártérítést. -
#16366 azt tudjuk mondani hogy 1221 -
010101 #16365 Sziasztok!
Tudtok erre mondani vmit?? A csomagom 20/3-as lenne, 1/3-at mértem jelenleg. Már kb. egy hete nagyon szar az egész szolgáltatás, már előtte se volt tökéletes, de ilyen rossz még sose volt. Feltöltéssel viszont sosincs baj. Amúgy Debrecenből van ez a problémám, de láttam már hogy miskolci hozzászóló is küzd mostanában ilyen gondokkal. Ha van még valakinek hasonló problémája vagy tud infót kérem ossza meg!
-
#16364 10Gbit? az inkább Mbit nem? Egyébként hol lassú a letöltés, torrentnél vgay mindenhol? -
Razuel #16363 Nem tudja valaki, hogy mi a f*szt csinálnak a chellonál, mert mostanában nagyon lassú a netem.. (Silver)
Bármivel mérem 500Kbit-től max 2Gbit-et mutat a letöltés.. (feltöltéssel nincs semmi gond simán megvan a 2Gbit)
Azért elég érdekes, mert 10Gbitnek kéne lennie, ha nem is mindig akkor is az 5Gbit garantált.. -
Bucsek #16362 most nézem, megáll az eszem. XIII. ker. 1.2MB/s-el jön a cucc torrentről. úúúristen :D -
devil80 #16361 Magyarország 2009
http://asva.info/korlatlanul-korlatoz-a-nordtelekom-2009-01-09.html
Még szerencse, hogy a UPC a vpn-t nem korlátozza mert én azon keresztül dolgozom.
-
devil80 #16360 Nálunk (X.ker)jelenleg ennyi a sebesség.
-
#16359 ja ez engem is érdekelne:D mert azt használom egy ideje, de akkor inkább hanyagolom:XD -
ba32107 #16358 Honnan vágtak ki? (pm-ben, ha nem akarod leírni) -
djzolieger #16357 csakis saját felelősségre használja mindenki az 1.9 et mert a staffok kivágnak miatta sajnos mert hibás adatokat küldd vissza.
ha tud valaki valamien megodlást az irjon már. a deluge sem jo. :( -
#16356 ha fizettél érte ÉS aláírtad a szerződést, akkor tudhatod hogy nem annyit garantálnak amennyi a reklámban van... az csak a maximális sebesség
jó persze, a torrent korlátozás akkor is létezik ezenkívül, és néha tényleg nevetségesen lassú az egész, én pl a legjobb esetben sem tudok mostanában 150-200k fölé menni letöltéssel, pedig 10mbites csomagom van
feltöltésről meg ne is beszéljünk, ha 10k -t elérem már boldog vagyok -
securefb #16355 Sziasztok!
A torrent le/feltöltési korlátozást én is észrevettem, ezért
Én kipróbáltam a hozzászólók javaslatait.
1. Deluge kb 10% -ot javított.
2. utorrent 1.8.1
Preferences -> BitTorrent -> Outgoing = Forced
Preferences -> BitTorrent -> Mindkét DHT pipáját kivettem.
Na ez bejött. kb 80% javulást értem el.
Ui.:Ha fizettem érte, akkor elvárom hogy tudjak tölteni annyival amennyivel reklámozzák! -
#16354 jah, az más.
ne kérj elnézést nincs itt semmi gáz azért. :)
kérdezd meg itt is, itt biztos több adsl-es fordul meg. -
#16353 Elnézést!
1 hszbe is beírhattam volna részletesen, de így van ez ha egyszerre több dologot csinál az ember:)
2008 szeptemberre gondoltam, el is felejtettem már új év van:) -
#16352 a másik meg az, hogy: "szeptembertől"
hol van még az, addig sajna bármi is történhet. -
#16351 Igazából azért mert ha egységesen minden szolgáltatóra igaz akkor ide is vonatkozhat. Mert ha csak a t... jótékonykodása lenne akkor mért titkolja el? -
#16350 igazából a legjobb topicban kérdeztél rá :P -
#16349 Tud valaki arról valamit hogy állítólag szeptembertől a t-nél már bármikor felmondható a net, kötbérfizetési kötelezettség nélkül?
Csak épp erősen hallgatnak erről!
-
ACE #16348 Szupi, akkor már csak a Diginek kéne erre felénk is jönnie. :( -
zakariás #16347 6.56MB mennyiségű feltöltés - 1.29KB/s sebesség mellett - 2 óra alatt
Azt hiszem, aki az UPC-nél marad annak a torrentezés befellegzett, ha ez így marad. -
zakariás #16346 Sopronban sem rózsásabb a helyzet. Torrenten 1 kb/s feltöltés. Fölöttébb nevetséges egy cég ez az UPC. -
#16345 Na ACe megjött a upc csekk :D 2700Ft :) teljes siker a feljebb váltás és a hűség kijátszása! DIGI 4ever :D -
#16344 Én már próbáltam a Deluge-t is, annál sem ment fel 30-40 KB/s -nél feljebb. -
#16343 énis kipróbáltam a delugét, hihetetlen hogy ugrál a letöltési sebesség De ígyis jobban jön mint utorrentel. -
#16342 Hát megpróbáltam seedelni, de csak annyit értem el hogy 1kb/s helyet 5kb/s-mal töltötte fel. -
#16341 uTorrent 1.8.1 tökéletesen visz mindent, ha chello is úgy akarja
ha pedig úgy gondolja, h az általam feltöltött torrentet nem hajlandó 8 kB/s-nél gyorsabban seedelni (miközben más torrent ki tudná használni a 2 megát), akkor nics mit tenni, de általában 240kB/s (ami a limit)
letöltés nagyon változó, de nem panaszkodom, emléxem még dc++ra (nem strong) az 512-es chello classickal :P -
#16340 a programból kell megnyitni a torrent fileokat, windows nem tudja megnyitni közvetlenül ha hozzárendeled mert szar linuxos port -
ACE #16339 Nekem az uTorrent 1.9 Beta (build 13910) tökéletesen működik, illetve a seed az tökéletes, a letöltés meg ugyan nem mindig full-on, de általában megy rendesen, és nem 10-20 KB-al, mint előtte. -
Coolfire #16338 Hát ha megy rendesen ez a szarkupac net,akkor utorrenttel(1.9.1)full sebességgel töltök még mindig. -
#16337 Igen Vista-m van nekem is. 7 drabb kulombozo torrent progit probaltam ki. Csakis a Deluge-vel mukodott full speed-en. -
#16336 Értem és a Deluge v.0.5.9-es Vista operációs rendszeren működik mert én csak a deluge 1.1.0-RC3-32.msi próbáltam ki de nem tudtam semmi torentet megnyitni. -
#16335 Deluge eddig minden UPC-es ismerosomnek tokeletessen mukodott.
Version : 0.5.9 van nekem meg mindig. (feljebb nem mentem mert ez nekem full stabil)
Random port!!!!!!
Neha varni kell kicsit amig a torrent beindul.