22959
-
#16734 Mennyit fogyaszt egy EPC2203? -
devilk #16733 oh, már csak 3 hét ennek a zsidó fostalicska szégnek a kötelékében:) -
Dodo55 #16732 4 éve Motorolám van, még 512/128-as Lighthoz kaptam, de gyönyörűen viszi a 20/3-as Goldot is, ráadásul még USB is van rajta, ha épp úgy adódik, volt már rá szükségem pár éve. -
#16731 nálam 3 évet ment hibátlanul. -
#16730 végre lecserélték a régi motorola modemem valami webstar-ra..
valami tapasztalat ezzel a csodával? -
#16729 valaki beavatott szivárogtassa ki az új árakat bolondok napja előtt hogy előbb vagy utóbb érdemes e csomagot váltani thx^ -
#16728 hát igen. -
ACE #16727 Azt modem logból könnyű kiolvasni... -
Barnus #16726 ha nagyon akarom,akkor kihuzhatom naponta 10 percre a modemet, na?:) -
#16725 dehogy! csak ha nicns neted és elindítod, logol és ha lesz net újból, elküldheted... és nem mondhatnak rá semmit, hisz az övék a progi :P -
ACE #16724 Na, hát ez összesen két net elmenés, amit bizonyítani tudsz. Vész esetén Ő viszont tuti bizonyítani fogja tudni, hogy folyamatosan online a modemed :D -
Barnus #16723 hát bizonyitsák be ők hogy megjavult:)
a szerencsém az, hogy kétszer is volt rá tanu. egyszer épp a szerelő volt itt, mikor elment a net, mig másik alkalommal épp telefonon beszéltem a "technikus" kollégával, épp bizonygatta nekem hogy 9 napja folyamatosan online a modemem, mikor elment a net, jeleztem neki, és helyeselt, hogy igen valóban látja, hogy most nem elérhető a modem. arról persze hallgatott, hogy továbbra is 9napja online időt mutat e neki a program:P -
#16722 mert az nekik hazai pálya, nyilván ott övék a helyi hírközlési hatóság és nem a holland zsidóké, úgy könnyű lefedni az országot. -
Dodo55 #16721 Hm, nekem meg kerek 400-al tölt fel :D
Pedig elvileg csak 384 lehetne. De stabilan 390-400 között mozog. -
#16720 úgy néz ki a Digi mégis elég kemény ellenfele a UPCnek, romániában le is cserélték a UPC vezetését emiatt... -
ACE #16719 És ez loggol mindent? -
#16718 http://www.upc.hu/upc_internet/extrak/dr_net -
ACE #16717 He? -
#16716 Dr. Net? -
ACE #16715 És mivel bizonyítod hogy elmegy a net? :D -
Barnus #16714 nekem még mindig nem találtak megoldást a hibámra. De nem hagyom őket élni. Mostmár az ügyfélszolg-ot sincs kedvem hívogatni, majd ők hívnak engem:)
Emailt szoktam nekik küldeni ugyanazzal a sablonszöveggel, hogy továbbra is naponta többször elmegy 30-50másodpercre a net, aztán majd ők keresnek 2-3 nap múlva:)
amugy beadtam számlajóváírási kérelmet, úgynézki hogy 7500Ft-ot kapok a hiba miatt. mivel még mindig nem sikerült megoldaniuk, ismét beadtam a jóváírási igényemet:) így végülis a 4 hónap alatt 7500Ft, az közel 2k-val kevesebb a upc szla/hó átlagban, igy most legnagyobb tv csomag + Chello Silver 7ezer/hóra jön ki. végülis amig nem lesz digi a házban, ez is egy megoldás, hogy olcsóbb legyen a net :D
Bár megcsinálhatnák azért a vonalam:P -
djzolieger #16713 dolgoznak a upc nél? dc ről 100 al töltök. rekord! :D -
#16712 Csesznek ránk... -
#16711 szinte gondoltam hogy vki beszól XD :D:D
de azt is gondoltam hogy vagy olyan értelmes hogy nem kell külön leírnom hogy nem a 19,14 es hozzászólás előtt 2 percel hanem a kép készítése tehát a 19,11 hozzászólás előtt készült :D de úgy látszik még is le kellet írnom :D XD :D -
#16710 :DS_D:DSS -
#16709 kéz hozzászólás között 3 perc telt el, szóval nem lehet 2 perce -
#16708 2 percel ezelőtt készült a kép... -
#16707 mostanában nem töltöttem felfelé ennyivel....
-
ACE #16706 Bírom ezeket a megfogalmazásokat "a net 256kb-al tölt" :D A net tölt? :D
Ha lefele irányban töltesz le, és 256 KB/s (értsd kilobájt), akkor az Bronze-nak tökéletes, mivel 256x8=2048kbit. -
#16705 áááá az 256kbájt nem kbit -
#16704 Ha nincs meg, a garantált sávszéled, akkor szólj be. -
Coast #16703 Sziasztok. Tudtok valamit arról hogy az miért lehet, hogy én bronze csomagban vagyok, és a net 256kb-al tölt? Nem kellene annak többnek lennie? Totál azok a net paraméterei mint a startnak.
És nem a torrenteknél van ez a sebesség, hanem mindenhol.
-
#16702 "ők is kiépítenek egy olyan kábeles hálózatot majd, mint a upc-nek van"
NEM PANEL Hosszú utcák kis házikókkal.
Sok kábel+sok erősítő+NEM LAN internet+kevés előfizető= LASSAN MEGTÉRÜLŐ befektetés = EZ NEM DIGI profil -
#16701 Miről beszélsz ember? Simán beviszik ha van elég igénylő.
Én is 10emeletesben lakom és DIGIM van. -
#16700 1. miért nem a digi topikban kérdezed? :P
2. csak fel kellett volna menni a weboldalra és itt az oldal közepén ott van a lan címlista... csakis ezekene a helyeken, és azokon az utcákban és házszámok alatt érhető el... ha beleesel akkor mázlid van
3. épphogy panelekbe szoktak kötni a digisek sokat, mert ott egy helyen viszonylag sok az előfizető -
Bucsek #16699 nanebassssssszzz :( akkor azt a ratyi jupiszit kell elviselnem? bakkkkkker -
#16698 áá a panel állagú épületeken sajnos nem folyik át az internet -
Bucsek #16697 lehet h hülyeséget kérdezek, de a diginetet nemlehet panelba kötni, vagy hogy is irjam szebben?:D
szóval panelban lakunk, lehetséges h digis netunk legyen? upc suxx.. -
#16696 Egyszerű. Telefonálj be, hogy a modemen naponta fél órára kialszik a power, és ilyenkor - nyilván - nincs tel + chello. Ki fog menni egy szerelő egy másik modemmel. Webstar sajnos nem épp a legjobb... Motorolán meg nincs telefon-bemenet. -
#16695 Sebességileg.