22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mr Manson
    Mennyit fogyaszt egy EPC2203?
  • devilk
    oh, már csak 3 hét ennek a zsidó fostalicska szégnek a kötelékében:)
  • Dodo55
    4 éve Motorolám van, még 512/128-as Lighthoz kaptam, de gyönyörűen viszi a 20/3-as Goldot is, ráadásul még USB is van rajta, ha épp úgy adódik, volt már rá szükségem pár éve.
  • bertino
    nálam 3 évet ment hibátlanul.
  • Klemice
    végre lecserélték a régi motorola modemem valami webstar-ra..
    valami tapasztalat ezzel a csodával?
  • zomgzerg
    valaki beavatott szivárogtassa ki az új árakat bolondok napja előtt hogy előbb vagy utóbb érdemes e csomagot váltani thx^
  • pyrohun #16728
    hát igen.
  • ACE
    Azt modem logból könnyű kiolvasni...
  • Barnus
    ha nagyon akarom,akkor kihuzhatom naponta 10 percre a modemet, na?:)
  • CzGobe
    dehogy! csak ha nicns neted és elindítod, logol és ha lesz net újból, elküldheted... és nem mondhatnak rá semmit, hisz az övék a progi :P
  • ACE
    Na, hát ez összesen két net elmenés, amit bizonyítani tudsz. Vész esetén Ő viszont tuti bizonyítani fogja tudni, hogy folyamatosan online a modemed :D
  • Barnus
    hát bizonyitsák be ők hogy megjavult:)
    a szerencsém az, hogy kétszer is volt rá tanu. egyszer épp a szerelő volt itt, mikor elment a net, mig másik alkalommal épp telefonon beszéltem a "technikus" kollégával, épp bizonygatta nekem hogy 9 napja folyamatosan online a modemem, mikor elment a net, jeleztem neki, és helyeselt, hogy igen valóban látja, hogy most nem elérhető a modem. arról persze hallgatott, hogy továbbra is 9napja online időt mutat e neki a program:P
  • zomgzerg
    mert az nekik hazai pálya, nyilván ott övék a helyi hírközlési hatóság és nem a holland zsidóké, úgy könnyű lefedni az országot.
  • Dodo55
    Hm, nekem meg kerek 400-al tölt fel :D
    Pedig elvileg csak 384 lehetne. De stabilan 390-400 között mozog.
  • bertino
    úgy néz ki a Digi mégis elég kemény ellenfele a UPCnek, romániában le is cserélték a UPC vezetését emiatt...
  • ACE
    És ez loggol mindent?
  • zomgzerg
    http://www.upc.hu/upc_internet/extrak/dr_net
  • ACE
    He?
  • CzGobe
    Dr. Net?
  • ACE
    És mivel bizonyítod hogy elmegy a net? :D
  • Barnus
    nekem még mindig nem találtak megoldást a hibámra. De nem hagyom őket élni. Mostmár az ügyfélszolg-ot sincs kedvem hívogatni, majd ők hívnak engem:)

Emailt szoktam nekik küldeni ugyanazzal a sablonszöveggel, hogy továbbra is naponta többször elmegy 30-50másodpercre a net, aztán majd ők keresnek 2-3 nap múlva:)

amugy beadtam számlajóváírási kérelmet, úgynézki hogy 7500Ft-ot kapok a hiba miatt. mivel még mindig nem sikerült megoldaniuk, ismét beadtam a jóváírási igényemet:) így végülis a 4 hónap alatt 7500Ft, az közel 2k-val kevesebb a upc szla/hó átlagban, igy most legnagyobb tv csomag + Chello Silver 7ezer/hóra jön ki. végülis amig nem lesz digi a házban, ez is egy megoldás, hogy olcsóbb legyen a net :D

Bár megcsinálhatnák azért a vonalam:P
  • djzolieger
    dolgoznak a upc nél? dc ről 100 al töltök. rekord! :D
  • dawydbu
    Csesznek ránk...
  • Golyo69
    szinte gondoltam hogy vki beszól XD :D:D

de azt is gondoltam hogy vagy olyan értelmes hogy nem kell külön leírnom hogy nem a 19,14 es hozzászólás előtt 2 percel hanem a kép készítése tehát a 19,11 hozzászólás előtt készült :D de úgy látszik még is le kellet írnom :D XD :D
  • somdav95
    :DS_D:DSS
  • passatgt
    kéz hozzászólás között 3 perc telt el, szóval nem lehet 2 perce
  • Golyo69
    2 percel ezelőtt készült a kép...
  • Golyo69
    mostanában nem töltöttem felfelé ennyivel....

• ACE
    Bírom ezeket a megfogalmazásokat "a net 256kb-al tölt" :D A net tölt? :D
    Ha lefele irányban töltesz le, és 256 KB/s (értsd kilobájt), akkor az Bronze-nak tökéletes, mivel 256x8=2048kbit.
  • bakvarnyu
    áááá az 256kbájt nem kbit
  • Stefling
    Ha nincs meg, a garantált sávszéled, akkor szólj be.
  • Coast
    Sziasztok. Tudtok valamit arról hogy az miért lehet, hogy én bronze csomagban vagyok, és a net 256kb-al tölt? Nem kellene annak többnek lennie? Totál azok a net paraméterei mint a startnak.
    És nem a torrenteknél van ez a sebesség, hanem mindenhol.
  • gduck
    "ők is kiépítenek egy olyan kábeles hálózatot majd, mint a upc-nek van"

NEM PANEL Hosszú utcák kis házikókkal.
    Sok kábel+sok erősítő+NEM LAN internet+kevés előfizető= LASSAN MEGTÉRÜLŐ befektetés = EZ NEM DIGI profil
  • Serius
    Miről beszélsz ember? Simán beviszik ha van elég igénylő.
    Én is 10emeletesben lakom és DIGIM van.
  • precision
    1. miért nem a digi topikban kérdezed? :P
    2. csak fel kellett volna menni a weboldalra és itt az oldal közepén ott van a lan címlista... csakis ezekene a helyeken, és azokon az utcákban és házszámok alatt érhető el... ha beleesel akkor mázlid van
    3. épphogy panelekbe szoktak kötni a digisek sokat, mert ott egy helyen viszonylag sok az előfizető
  • Bucsek
    nanebassssssszzz :( akkor azt a ratyi jupiszit kell elviselnem? bakkkkkker
  • bakvarnyu
    áá a panel állagú épületeken sajnos nem folyik át az internet
  • Bucsek
    lehet h hülyeséget kérdezek, de a diginetet nemlehet panelba kötni, vagy hogy is irjam szebben?:D

szóval panelban lakunk, lehetséges h digis netunk legyen? upc suxx..
  • Terensz
    Egyszerű. Telefonálj be, hogy a modemen naponta fél órára kialszik a power, és ilyenkor - nyilván - nincs tel + chello. Ki fog menni egy szerelő egy másik modemmel. Webstar sajnos nem épp a legjobb... Motorolán meg nincs telefon-bemenet.
  • Stefling
    Sebességileg.