22959
-
tompka #17175 Nekem bedőlt a speedtest. Az elmúlt 3napban 1x sem mérte a tényleges letöltési sebességet. A feltöltés az oké, de a le... 22-26mbit. valójában meg 30 amit hoz is a hálózat eddig 100%-ban. Sőt néha túl is megy a 30-on. -
#17174 az nem ok arra hogy húsvét meg hétvégén este szakad, nyilván nem dolgoznak ilyenkor. -
ACE #17173 Van vajon még arra mód, hogy magasabb díjcsomagba váltással, majd másnap lemondással megszűnjön a hűség, illetve maga az egész genya UPC-s fasság? -
#17172 vagy mindkettő. -
Laceee #17171 én a múlt héten mondtam le a netet és a tv-t is, akkor mondta a titkárnő, hogy (ha jól emlékszem jövőre) valami brutális sávszél emelést eszközölnek és várnak vissza, lehet most készítik elő, vagy csak ilyen a szolgáltatás -
#17170 Nálam már délután 3x megszakadt, szval csak a szokásos. -
#17169 nem, miért ? :P -
ba32107 #17168 Nektek ma nem lassú feltűnően a net? -
tompka #17167 Kérdezd ESETéktől :D Nekem is egyik napról a másikra lett bolond. -
#17166 biztos frissült magától. -
#17165 Hmm, nekem is benne volt a böngészőknél, kivettem és most tényleg úgy tűnik, hogy jó. Köszi!
De eddig is benne volt, most mitől lett egyik napról a másikra így rossz?! -
tompka #17164 heh az utorrent 1.8.2 15-30%-os procit eszik max sávszél mellett. Ennyire igénybe veszi a nagy sebesség?(3,8MB/s)
Balumann:
Használsz NOD32-t, vagy Smart Security-t? Nekem a Smart Sec. rondította el a netet. torrent közben nem ment a böngésző. Vmiért bekerült a böngészők listájába az utorrent. Csak ki kellett venni onnan és megjavult. -
#17163 Hát ez fantasztikus... Elindítom a utorrent-et (1.9, ami mostanában tényleg gyors szokott lenni), 10 KB/s -el tölt összesen, és ahogy elindul valami, kb. 2 perc mire be jön egy egyszerűbb honlap is... De miután kiléptem, akkor is várnom kell 1 percet hogy jó legyen. El nem állítottam semmit (ez korábban is volt gond sajna).
Mostmár nekem is kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből. -
#17162 utorrent 1.9 -
BBazsi #17161 Hi!
Torrentezése még semmi mgeoldás nincs?
Most is töltök le, gondolom mindjart megszakad a net, 2mb/s kezdődött majd 3perc után leesett 120-140 kb/s-re. Egyszerűen használhatatlan. -
tompka #17160 A forgalom mérő miért csak a felét mutatja a tényleges értéknek? Nem mintha baj lenne, csak furcsa. -
#17159 hát nálad lehet, de itt semmi gond -
#17158 Chello Silverem van, a hálókártyánál a Media Type min legyen?
Úgy emlékszem, hogy régebben korábbi sávzél emelésnél is volt már ilyen hibám, hogy percenként elment a net és csak a modem reset segített, azt átállítottam, csak már nem tudom, hogy mire.
-
#17157 Miskolcon a helyzet kész katasztrófa, mingyárt rágyújtok vkire vmit, hihetetlen, hogy percenként, nem túlzok PERCENKÉNT el megy ez a mocskos qrva net.
Vkinek vmi tapasztalat a környékről? -
#17156 a másik :
-
#17155 -
#17154 nekem most ez ennyit mért..Cehllo Gold ..Budapesti szerver..Én Nyíregyházán lakom
http://www.speedmeter.hu/rs/2009142653.png -
#17153 hali, lenne 1 kérdésem és ezért hozzátok fordulok.
nos itt vagyok albérletben pesten az én szobábmba a router meg a modem, lakótársé a net ő fizeti meg minden. Nos a gond az hogy kb 2-3hetente net megszűnik mind2 gépen, kapcsolat van net nincs :( Aztán kb 5perc alatt beregeli a routert meg a modemet upcnél (azt hiszem ezt csinálja) majd újra van net majd 2-3hét múlva megint meg kell ezt csinálni. Nos ez mitől van? Esetleg ezt a problémát nem lehet megoldani? Nos? ötletek? Volt már mással is ilyen?
Jah a net sebessége 260kbs/130kbs
üdv. -
Hydroceph #17152 Akkor ugy kerdezem, masnak is olyan szar, hogy 3 percet kell varni refreshre?:o
speedtest.net vagy 10 perce tölt, de még egy bannert nem töltött be...
Silveres vok. -
tompka #17151 Most vmiért a ping felugrott 23-ra. Eddig max 11 volt :) -
Hydroceph #17150 Másnak is szar most a net? -
#17149 Nekünk is , én sokáig azt hittem valaki lopja a netet.
Vagy mind ég vagy összevissza villog. -
#17148 naja... meg napi 2-3 alkalommal olyat is csinál hogy kialszik a CABLE led, de net az van továbbra is... :D -
#17147 Nálam is :( Régebben sokkal jobb volt, a SEND/RECEIVE is működött! De aztán központilag rányomták az új firmwaret és azóta csak "dísznek" van, ég folyamatosan :D -
#17146 értem mire értetted :D amit írtam csak megemlítettem -
tompka #17145 ááá xD
Nem úgy értettem :D Emelés közben nem indul újra a modem, azaz nem kezdenek el villogni a többi ledek. -
#17144 nekem vagy 2 hónapja folyamatosan világít minden led a modemen, de itt a környékünkön mindenkinek :D -
tompka #17143 ip-t eldobja a modem, párszor megvillannak a tel ledek, majd ip vissza és kész az emelés. A többi ledek nem villognak közben. kb 5mp :) -
#17142 ehh... -
tompka #17141 Emeléshez nem kell modem újraindítás :) -
#17140 Illetve ilyen baromságokat hoz ki... -
#17139 mindegyik böngésző alatt ennyit mér... -
#17138 Böngésző cache-t törölted? Elvielg nem kéne belejátszania de hátha. -
#17137 Nemtom nekem jól mért mindíg. Most is. -
#17136 most örüljek? :P