22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    szóljon már valaki, ha megértette, mit mond :D
  • mataszitu
    zsoltika 007
    nem azt kértem hogy lefikázz mert nem tudom a mértékegységeket hanem segitség kéne a problémámra
    ha már itt tartunk a TIB a terrabyte file-okra irja a windows nem én találtam ki amúgy TB és nincs köze a letöltéshez csak azért irtam mert xp akarok használni ami látja a TB-os file okat de nincs 30 Mb/s sebesség csak 20 a vista viszont nem látja a TB-os file okat de megvan a 30 Mb/sec
  • serkov
    Valószinű a speedtest képét nézte, ahol 33,03 Mb/s -t irnak, de ne kövezzük érte meg, lehet nem ez a szakmája! :-))) Tudjuk miről van szó....
  • Zsoltika 007
    Legalább annyi gógyija lenne hogy felnézne mert a bannerből ki lehet 0 iq-val is puskázni mik az egységek.
  • Zsoltika 007
    Tudom hogy milyen van de írja már rendesen a mértékegységet!
  • serkov
    Ilyen Netje van! ( 17200-as hozzászólás ) Úgy nézem az eddigi infokból, hogy egyre több embernek lesz elérhető ez... 8-10 lakást nem nehéz összehozni egy társasházban, érdemes ráhajtani! :-)))
  • Zsoltika 007
    Neked milyen neted van hogy 30MB-ot átlök másodpercenként? Nekem is olyan kéne! Mértékegységekre figyelj már oda! És mi az a TIB? Digitális Tibi Csoki? Egyáltalán mi köze a netnek a kiterjesztéshez?
  • mataszitu
    sziasztok

internet 30 csomagom van de xp alatt nem megy 30MB/sec-al csak 20MB/sec és a TIB-os file-okat felismeri.vista alatt viszont megvan a sebesség de a TIB file-okat nem látja csak gigásnak ha valaki tudna segiteni megköszönném

xp sp3 vista sp1
  • tompka
    Hivatalosan kell közös képviselői dolog, gyakorlatilag én nem tudok semmiféle közös képviselői keretmegállapodásról xD
    Igen kell hozzá bizonyos számú upc ügyfél. Ha ez megvan, akkor onnantól OK. Aszem min 10ügyfél kell hozzá. Május 1-től már csak 8 :D
  • ACE
    Mert én 6ezret fizetek a 10/2-ért... és szintén 200 lakásos társasházban lakom... ehhez kell valami közös képviselői külön szerződés kötés, és bizonyos számú előfizető? Vagy hogy van ez? Hol van ez leírva?
  • ACE
    Na és honnan lehet szerválni ilyen társasházi kedvezményt?
  • gduck
    Nem a UPC-t kell imádni, hanem a konkurenciát Ez simán csak matematika: 3600>0! Mivel nálunk nincs konkurencia, ezért 3x annyit fizetek hasonló csomagért csak azért mert más szolgáltatási területen lakom...

Tökéletesen elégedett vagyuk a UPC-vel, csak azért ilyenkor keserű a szám íze
  • serkov
    Én eddig is azt mondtam, hogy el tudok képzelni jobbat, de még nem találtam! :-) ( Vagy nálunk itt BP közepén nincs ) De ezen az áron már nekem tökéletes! :-) A minősége pedig verhetetlen, pedig minden szolgáltató van a családban, igy tapasztalatból mondom....
  • Stefling
    Főleg ősztől lesz jó :D de a digi is fog alkotni addigra megint : )
  • tompka
    Na Grat! ;) Ehez nem 7év kell. Hanem megfelelő upc ügyfél. :D Mi csak 2006-tól vagyunk náluk. Eddig ilyen netem volt: 2mbit->5mbit->10mbit->30mbit. Az árak: 4990Ft->6500Ft->7500Ft>3600Ft xD Szval igenis jó a UPC :)
  • serkov

Na nekem ez lett! Betelefonáltam, s mondták, hogy nálunk is van ilyen társasházi kedvezmény! Internet 30 csomagom lett 3600 ft-ért s digi gold, HBO gold hasonlóan olcsón! IMÁDLAK UPC!! Kellett hozzá 7 év, de imádlak! :-)))
  • gduck
    Úgy néz ki valóban csomagonként emelgetik!

Tegnap még csak a start csomag volt kiírva: ITT
  • ACE
    1.8.3-as Beta torrentet használj titkosítással, nekem az 1.9-el sok hasonló bajom volt, ezzel nincs.
  • Golyo69
  • precision
    már volt erről szó, nincs nodom, és néha meg jó a dolog, megy a letöltésem kb 20 percig, ledob, utorrent restart, megint jó 10 percig, ledob...stb.
  • Balumann
    Te is vedd ki NOD32 / Eset Smart Security -ben az utorrent-et a böngészők közül :D
  • ACE
    Silvereket későbbre hagyják, talán május 6-a is lesz már, mire megemelik... :(
  • precision
    detto, 8ker, nincs emelés, ellenben elindítom az utorrentet és elmegy a net, bezárom utorrentet, visszajön azonnal
    ééérdekes...
  • xido
    egyik barátom szintén gold,nem sokkal messzebb lakik és neki is emelték mára,másik barátunk kettőnk között félúton lakik,silver és neki még nem emelték
  • Balumann
    Nálam sincs még (XIII. ker)
  • xido
    gold
  • ACE
    xido: Neked milyen előfizud van?
  • ACE
    Érdekes, nekem is Bp. 11. ker és nincs emelés... és mielőtt kérdezitek most kapcsoltam be 1 órája a modemet...
  • serkov
    Nálam még mindig nem .... BP VIII. ker s mostmár engem is ledobál a net letöltés közben!
  • tompka
    Ezek vmit nagyon benéztek. Szerintük a 11.370Ft-nak a 25%-a 3337Ft Hát nekem vhogy 2842Ft jön ki. emailben azt írták, hogy a hűség 2011.05.31-re módosul, de a papíron nem változik a hűség. xD
  • xido
    jó hogy írtad,megnéztem,nálam is megtörtént:)

bp 11.ker
  • gduck
    Nálunk ma emeltek :D (E-mail is jött az emelésről!)

• Stefling
    Akkor ez miért is jó? :D
  • tompka
    Alkotott egy jót a upc!
    7-én módosítottam a netet, és írták, hogy küldik a módosított hűségnyilatkozatot. Ma meg is kaptam de:
    a lap bal oldalán: upc telefon silver
    jobb oldalán: upc telefon bronze
    A 25%-os havi kedvezmény is gyanúsan több:3337Ft Én csak 2842Ft-ot számoltam. A upc saját profilban bronze telefon van írva. Aszem szólok már nekik, hogy ez így nem oké. Csináljanak egy új hűségnyilatkozat papírt.
  • Falzone
    Nekem se, I. ker.
  • holecsko10
    köszönöm az infót.
  • werkfilm
    300gb
  • holecsko10
    Egy hónapban menyit lehet letölteni anélkül hogy sebesség korlátozás bekövetkezne?
    pl. 200 gb addig még el lehet menni?
    Én most kb 100 gb-nál járok ebben a hónapban az adatmérő szerint.
  • ACE
    Nekem még nem. XI. ker.

• serkov
    Hali! BP-en emeltek már valakinek?