22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ACE
    Akkó most a bronzosok jönnek, Silver marad utoljára fogadjunk...
  • ToCsEk
    nállunk is emeltek :)
    14.ker
  • Hory84

Na nálunk megemelték a bronze csomagot. (Balatonfüred)
  • mflex #17252
    tessék ff: erről ennyit...

• zoltang
    Lehet, hogy a nálam a silver-t "túl" emelték (nemrég indult újra a modemem):

• Forrest Gump
    :D
  • werkfilm
    be kéne tiltani ezt a sebességmérős péniszversenyt
  • Falzone
    A normális böngésző kérlek szépen a Safari, a Firefox nálam is szarul mér.
  • ACE
    Normális böngészőt kéne használnod (Firefox)
  • mflex #17246
    MAC-en a safarival már ok, nem tudom winfoson mi a baja, se operaval se IE -vel nem müxik rendesen.

• ACE
    más böngésző? Böngésző kiterjesztések nélkül? Nekem csinált egy-két érdekes dolgot pár kiterjesztés firefox-hoz. Nekem tökéletesen mér a speedtest.

• mflex #17244
    Érekes egyébként, hogy nálam mindegyik sebességmérő totál faszságokat mér (4-500Mbit) lol, erre egy sima legnet, meg pontosan mér, illetve azt mutatja, ahogy a saját ftp-ről is ugyanennivel le illetve feltöltök.

• tompka
    OFF:
    Eljárás indult az Invitel és a Magyar Telekom ellen
  • tompka
    Vagy ha felmegy a upc.hu/upc_internet/ oldalra :)
  • ACE
    Ezt telefonhívás nélkül is megtudtad volna, ha elolvasod az ÁSZF-et...
  • exTrem
    Na felhívtam oket azt mondta a csaj, hogy május 31ig van az átállás mindenhol. Ha utána még mindig nem jó akkor hívjam oket újra.
  • Zsoltika 007
    Vagy még azt se...
  • gduck
    Csak a start és gold csomagot emelték eddig!
  • Laceee
    nyugodjál meg, ha régi ügyfél vagy szarnak a fejedre, ha csak be nem telefonálsz, de ameddig a minimum sávszélt biztosítsák addig elvileg nem reklamálhatsz, én ezért váltottam szolgáltatót..., többet fizettem(9600Ft) mint a Chello goldosok hűség nélkül és 10/1 netet biztisítottak, én kértem elnézést :)
  • exTrem
    Srácok nekem 10/2 mbites netem van de még nem állt át a 15mbitre. Tudna valaki segíteni ?
  • tompka
    A jelenlegi ÁSZF így szól:
    "mely házak legalább 10 önálló ingatlannal (albetéttel) rendelkeznek,..."
    Szval vagy rosszul tudja az illető aki írta, vagy teljesen más rednsezrt alkalmaznak, kikerülve az Általános Szerződési Feltételeket. Bár... Én a mai napig nem tudok semmiféle közösképviselői megegyezésről, szval... :D
    A májusi ÁSZF-ben már min 8előfizetőt írnak.
  • ACE
    Alábbi levelet kaptam UPC-től, ez a 8-10 személy kicsit félreérthető, itt már 50%-ot ír...

TISZTELT XY!

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

Az ajánlat célja, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén a UPC Magyarország Kft. szolgáltatásai iránt érdeklődő tömbházakban mennyiségi kedvezményt tudjunk nyújtani a társasház lakóinak. A különleges társasházi kedvezményekben akkor részesülhet a ház, ha az ott lakók 50%-a él a megadott lehetőségek valamelyikével. A mennyiségi kedvezmény feltételeit a házzal kötött keretszerződés szabályozza. A kedvezmények igénybevételéhez szükséges arányt, a keretszerződés aláírását követő három hónapon belül kell elérni. Kérjük, hogy a társasház közös képviselője keresse fel Társaságunkat, hogy ezek után munkatársunk felvehesse Önökkel a kapcsolatot.
  • Csaby01
    Sziasztok

Érdemes megnézni. UPC bakik.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01
  • tompka
    Ez van. Itt stabil :)
  • bertino
    "Mi a bajod a UPC-vel? Nálunk stabil, és nagyon jó."

kár, hogy ez az országos hálózatról egyenlőre nem mondható el.
  • tompka
    "pláne a UPC-hez..."
    Mi a bajod a UPC-vel? Nálunk stabil, és nagyon jó.
    A Tékom meg még csak most indult be. Nemrég lett itt az adsl iptv kompatibilis. Azaz amíg ide behúznak egy optikát...
  • ACE
    De lesz Magyar Telekomos hálózat is, pont most fognak a legjobban fejlődni a szolgáltatók... ezért nem kötném magam 2 évre most pláne a UPC-hez...
  • tompka
    ja 2év Ha megvonják a kedvezményt, jogod van felmondani az egészet :)
    Nekünk megéri, mivel: digi egy jópár évig nem lesz itt sztem, konkurencia is ad erős netet, de mint helyi kábelszolga, nem szimpi. Meghát a digitális tv-jük is csak 35csatornás és semmi extra nincs benne. rádió, epg nincs.
  • ACE
    jaaa, hűségnyilatkozat van hozzá, akkor felejtős... gondolom minimum 2 év...
  • Csatti
    TiB = 1024^4 byte (binary terra byte), TB = 1000^4 byte (terra byte)

Ezt írja a szabvány csak még nem sokan használják.
  • tompka
    Magát a társasházi kedvezményt: jött az üzletkötő, és elővette a táskájából a társasházi kedvezmény papírt, amin egy nagy táblázat volt, benne a csomagok az olcsóbb árral. Azt mondta, hogy most van ilyen és ez jó. Kiválasztottunk egy opciót, majd papír munka és ment is.
    Internet30: e-mailt írtam a upc-nek, hogy lehetséges e módosítani. Válasz: Persze lehet. Megtörtént. este 6után írtam mailt, 9-re meg is lett. Nemrég megkaptam a módosított hűségnyilatkozat papírt. Azon viszont össze-vissza írnak mindent. Azaz hibás. e-mail ment is nekik. Azóta semmi... :S
    Eddig tart a feldolgozás, vagy szó nélkül küldenek egy jó hűségnyilatkozatot?
  • ACE
    Én elolvastam az ÁSZF-et, (4.4-es pont) de ebből még fingom nincs hogyan lehet ezt elintézni. Most írtam egy levelet, amiben ezt megkérdezem, de ha valaki már tett ilyet, vagy ilyen előfizuja van, elmondhatná, hogyan vitte ezt végbe.
  • tompka
    meg meg Köszi :)
  • serkov
    Ment a privát válasz! Megkaptad?
  • tompka
    Tudod van olyan, hogy ÁSZF. Általában jó ha "átlapozza" az ember. 30Mbites csomag van, csak nem mindenkinek :)
  • Zsoltika 007
    Van. De csak társas házaknak. (több előfizető kell egyszerre és közös képviselő is. Legalábbis mintha ilyet olvastam volna itt lentebb.)
  • precision
    amúgy én vagyok csak lemaradva, de mi az az internet 30 csomag? nincs is upcnek 30mbites csomagja (30mb/sec -es meg pláne nincs) :)

szal nem értem :D
  • precision
    jól értem, vista alatt megvan a 30 _megabit_ xp alatt viszont nincs csak 20
    akkor próbálj meg friss(ebb) hálókártya drivert leszedni xpre a hálókártyádhoz
    egyebet nem tudok mondani
  • werkfilm
    le akarja tölteni az internetet, de csak az xpre tudja
  • gduck
    Ezt nem igazán értem... Milyen TB-s fájlok vannak neked? Sztem a vinyód sincs 1 TB