22959
-
ACE #17255 Akkó most a bronzosok jönnek, Silver marad utoljára fogadjunk... -
#17254 nállunk is emeltek :)
14.ker
-
Hory84 #17253
Na nálunk megemelték a bronze csomagot. (Balatonfüred) -
#17252 tessék ff: erről ennyit...
-
zoltang #17251 Lehet, hogy a nálam a silver-t "túl" emelték (nemrég indult újra a modemem):
-
#17250 :D -
#17249 be kéne tiltani ezt a sebességmérős péniszversenyt -
Falzone #17248 A normális böngésző kérlek szépen a Safari, a Firefox nálam is szarul mér. -
ACE #17247 Normális böngészőt kéne használnod (Firefox) -
#17246 MAC-en a safarival már ok, nem tudom winfoson mi a baja, se operaval se IE -vel nem müxik rendesen.
-
ACE #17245 más böngésző? Böngésző kiterjesztések nélkül? Nekem csinált egy-két érdekes dolgot pár kiterjesztés firefox-hoz. Nekem tökéletesen mér a speedtest.
-
#17244 Érekes egyébként, hogy nálam mindegyik sebességmérő totál faszságokat mér (4-500Mbit) lol, erre egy sima legnet, meg pontosan mér, illetve azt mutatja, ahogy a saját ftp-ről is ugyanennivel le illetve feltöltök.
-
tompka #17243 OFF:
Eljárás indult az Invitel és a Magyar Telekom ellen -
tompka #17242 Vagy ha felmegy a upc.hu/upc_internet/ oldalra :) -
ACE #17241 Ezt telefonhívás nélkül is megtudtad volna, ha elolvasod az ÁSZF-et... -
#17240 Na felhívtam oket azt mondta a csaj, hogy május 31ig van az átállás mindenhol. Ha utána még mindig nem jó akkor hívjam oket újra. -
#17239 Vagy még azt se... -
#17238 Csak a start és gold csomagot emelték eddig! -
Laceee #17237 nyugodjál meg, ha régi ügyfél vagy szarnak a fejedre, ha csak be nem telefonálsz, de ameddig a minimum sávszélt biztosítsák addig elvileg nem reklamálhatsz, én ezért váltottam szolgáltatót..., többet fizettem(9600Ft) mint a Chello goldosok hűség nélkül és 10/1 netet biztisítottak, én kértem elnézést :) -
#17236 Srácok nekem 10/2 mbites netem van de még nem állt át a 15mbitre. Tudna valaki segíteni ? -
tompka #17235 A jelenlegi ÁSZF így szól:
"mely házak legalább 10 önálló ingatlannal (albetéttel) rendelkeznek,..."
Szval vagy rosszul tudja az illető aki írta, vagy teljesen más rednsezrt alkalmaznak, kikerülve az Általános Szerződési Feltételeket. Bár... Én a mai napig nem tudok semmiféle közösképviselői megegyezésről, szval... :D
A májusi ÁSZF-ben már min 8előfizetőt írnak. -
ACE #17234 Alábbi levelet kaptam UPC-től, ez a 8-10 személy kicsit félreérthető, itt már 50%-ot ír...
TISZTELT XY!
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Az ajánlat célja, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén a UPC Magyarország Kft. szolgáltatásai iránt érdeklődő tömbházakban mennyiségi kedvezményt tudjunk nyújtani a társasház lakóinak. A különleges társasházi kedvezményekben akkor részesülhet a ház, ha az ott lakók 50%-a él a megadott lehetőségek valamelyikével. A mennyiségi kedvezmény feltételeit a házzal kötött keretszerződés szabályozza. A kedvezmények igénybevételéhez szükséges arányt, a keretszerződés aláírását követő három hónapon belül kell elérni. Kérjük, hogy a társasház közös képviselője keresse fel Társaságunkat, hogy ezek után munkatársunk felvehesse Önökkel a kapcsolatot.
-
Csaby01 #17233 Sziasztok
Érdemes megnézni. UPC bakik.
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01 -
tompka #17232 Ez van. Itt stabil :) -
#17231 "Mi a bajod a UPC-vel? Nálunk stabil, és nagyon jó."
kár, hogy ez az országos hálózatról egyenlőre nem mondható el. -
tompka #17230 "pláne a UPC-hez..."
Mi a bajod a UPC-vel? Nálunk stabil, és nagyon jó.
A Tékom meg még csak most indult be. Nemrég lett itt az adsl iptv kompatibilis. Azaz amíg ide behúznak egy optikát... -
ACE #17229 De lesz Magyar Telekomos hálózat is, pont most fognak a legjobban fejlődni a szolgáltatók... ezért nem kötném magam 2 évre most pláne a UPC-hez... -
tompka #17228 ja 2év Ha megvonják a kedvezményt, jogod van felmondani az egészet :)
Nekünk megéri, mivel: digi egy jópár évig nem lesz itt sztem, konkurencia is ad erős netet, de mint helyi kábelszolga, nem szimpi. Meghát a digitális tv-jük is csak 35csatornás és semmi extra nincs benne. rádió, epg nincs. -
ACE #17227 jaaa, hűségnyilatkozat van hozzá, akkor felejtős... gondolom minimum 2 év... -
Csatti #17226 TiB = 1024^4 byte (binary terra byte), TB = 1000^4 byte (terra byte)
Ezt írja a szabvány csak még nem sokan használják. -
tompka #17225 Magát a társasházi kedvezményt: jött az üzletkötő, és elővette a táskájából a társasházi kedvezmény papírt, amin egy nagy táblázat volt, benne a csomagok az olcsóbb árral. Azt mondta, hogy most van ilyen és ez jó. Kiválasztottunk egy opciót, majd papír munka és ment is.
Internet30: e-mailt írtam a upc-nek, hogy lehetséges e módosítani. Válasz: Persze lehet. Megtörtént. este 6után írtam mailt, 9-re meg is lett. Nemrég megkaptam a módosított hűségnyilatkozat papírt. Azon viszont össze-vissza írnak mindent. Azaz hibás. e-mail ment is nekik. Azóta semmi... :S
Eddig tart a feldolgozás, vagy szó nélkül küldenek egy jó hűségnyilatkozatot? -
ACE #17224 Én elolvastam az ÁSZF-et, (4.4-es pont) de ebből még fingom nincs hogyan lehet ezt elintézni. Most írtam egy levelet, amiben ezt megkérdezem, de ha valaki már tett ilyet, vagy ilyen előfizuja van, elmondhatná, hogyan vitte ezt végbe. -
tompka #17223 meg meg Köszi :) -
#17222 Ment a privát válasz! Megkaptad? -
tompka #17221 Tudod van olyan, hogy ÁSZF. Általában jó ha "átlapozza" az ember. 30Mbites csomag van, csak nem mindenkinek :) -
#17220 Van. De csak társas házaknak. (több előfizető kell egyszerre és közös képviselő is. Legalábbis mintha ilyet olvastam volna itt lentebb.) -
#17219 amúgy én vagyok csak lemaradva, de mi az az internet 30 csomag? nincs is upcnek 30mbites csomagja (30mb/sec -es meg pláne nincs) :)
szal nem értem :D -
#17218 jól értem, vista alatt megvan a 30 _megabit_ xp alatt viszont nincs csak 20
akkor próbálj meg friss(ebb) hálókártya drivert leszedni xpre a hálókártyádhoz
egyebet nem tudok mondani -
#17217 le akarja tölteni az internetet, de csak az xpre tudja -
#17216 Ezt nem igazán értem... Milyen TB-s fájlok vannak neked? Sztem a vinyód sincs 1 TB