22959
-
#17295 így bocs:
-
#17294 Köszi, majd átnézem, hogy van ez pontosan... az biztos, hogy hiába wlan,én keveslem...
ftp:teszt
kábelról:
http://kepx.info/files/8f1gyishm6sd9x9bffr6.gif
wlan:
http://kepx.info/files/p9368liq7d2xzfqleme7.gif -
#17293 Lassan olvasok :) -
#17292 ftp.fsn.hu -
#17291 naja, azt kéne elérni hogy csak G -t használjon, biztos van a router webes konfigjában ilyen lehetőség
az ftp pedig ittvan: fsn testfiles -
#17290 ahogy néztem elvileg az összes szabványon sugároz, de teljesen a router mellet sem változott a helyzet..mindegy
más:
melyik az az ftp cím, amivel régen itt teszteltünk, kereső nem müxik :S
köszi -
ACE #17289 Na akkor meséld el a hiányosságaimat, kibővítve a Te tudásoddal, figyeljük soxeretettel. Bírom amikor valaki csak fikázni tud, de értelmeset nem tud hozzászólni... -
#17288 -
Falzone #17287 Te nem csak, hogy kocka vagy, de még nagyon hülye is! Vered itt magad nap, mint nap a fórumban és osztod az észt mindenkinek, miközben alap dolgokkal nem vagy tisztában és súlyos hiányosságaid vannak az informatika terén. Javaslom gondolkozz mielőtt kinyitod a szád vagy hozzászólást írsz! -
#17286 hát ez pedig tudja a G szabványt
esetleg a konfig oldalán nem kell beállítani hogy G? vagy azt hogy csak G -t használjon? lehet defaultként nem az van beállítva -
ACE #17285 Prószáld ki közvetlenül a router mellett hogy úgy jobb-e. Lehetséges hogy nem a legjobb a teljesítménye, de okozhatja a laptop-ban lévő vezérlő gyengesége is... -
#17284 info -
#17283 Lehet ki kellene baxnom a kukába és venni egy másikat? -
#17282 Ez van:
msi rg54g3
-
#17281 az ok hogy a laptopod tudja a wlan G -t, de nem biztos hogy a routered is tudja
milyen routered van? sztem 6 méter és egy ajtó miatt a G kapcsolat esetében nem kéne majdnem a felére csökkennie a sebességnek
nekem egy vékony ytong fal mögött is volt már 10mbitem, de általában közvetlenül a router mellett vagyok kb 4 méterre -
#17280 értem, kösz...a router-től kb 5-6 méterre van a laptop, közben nem választja el fal csak egy ajtó... -
ACE #17279 sajna a legoptimálisabb esetben is (tehát ha rögtön a router mellé ülsz le a laptopoddal) max. 20 mbit-et bír a G, ami névlegesen 54 Mbit. Ha elválaszt a routertől egy fal, netán egy vasbeton fal, ez mindjárt a felére redukálódik. Ha több fal választ el, akkor örülhetsz hogy az a 6 Mbit megy stabilan, és nem szakadozik összevissza. -
#17278 6-nál többet még sosem mértem, de általában inkább 4-5 szokott lenni :S -
#17277 a,b,g +BT ez van rá írva -
#17276 attól függ hogy wlan b vagy g típusu a kapcsolat
nekem asszem g -van és simán megy a 10mbit a laptopomon -
#17275 kicsit off:
asus gv 50-en laptopom van winfos alatt, szal ki lehet használni wireless alatt a teljes sávszélet, vagy wlan max 6m tud?
mostanában nem figyeltem, hogy van-e erre lehetőség, de ne azt írjátok, hogy dugjam be a utp kábelt...
kösz -
#17274 Akkor tartanám a pofámat én az tuti. :D
De sajna márciusban csak úgy se szó se beszéd átraktak az akkor még extreme néven futó csomagba, viszont ezt csak papíron, mert a professional sebességen maradtam. A magasabb számlát bezzeg fizethettem...
A tegnapi naptól pedig kapom a Gold-ot, mind (a már megemelt) sebességben, mind pedig számlán.
Hűségem viszont ápr. végéig van, így csak akkor tudok visszaváltani Silver-re.
Magyarul: Átraktak márc-ban a legmagasabb csomagba, egy hónapig a többletsebességet nem kaptam meg, viszont a magasabb számlát igen, és most még egy hónapot kellett várnom (ápr vége), hogy a hűség lejártával visszamehessek Silver szintre.
Jól behúztak 2 hónappal nemmondom. -
cock #17273 Anno extreme volt, legalább is arra lett megkötve a szerződés, az megint más dolog, hogy az idestova másfél év alatt képtelenek voltak elérni a 10 megabitet, most az adatlapon ugyanezt goldnak hazudják, de a letöltés csak 8.26 körül van, mint a mellékelt ábra is mutatja. ábra
A feltöltés érdekes módon fixen 1 megabit volt. Tehát azzal nem volt gond.
De ha tényleg gold, akkor 12.5 és 1.5-es sebesség minimumot tartania kéne. Upload ok, download meg rohadtul nem. Hogy van ez? -
#17272 10/1 és 20/1 már elég régóta (ha jól emlékszem) -
ACE #17271 Ha nem hallottál volna róla, van olyan hűségszerződés, amelyikben aláírod, hogy a lejártakor automatikusan a hűség meghosszabbodik újabb 1-2 évvel... Ez a genyaság benne, de tudtommal ezt már nem csinálhatja. -
#17270 az extreme az nem a silvernek megfelelő csomag? az 10/1 mbit, és elvileg olcsóbb is mint a gold/prof.
upc néha csinál fura dolgokat, nekem is küldtek olyan papírt h a kérésemnek megfelelően hosszabbítják a hűségemet 1 évvel, holott én nem kértem őket erre... szal vannak furcsa dolgok
de ha neked megvan a gold sebessége (25/3 mbit) és silver árat fizetsz akkor ne reklamálj szerintem :D -
#17269 A régi chello extreme és professional sebessége mennyi is volt?
A márciusi számlán chello extreme szerepel (előtte MINDIG professional volt és egy szóval nem lett mondva, hogy váltani akarok, pláne nem felfele)
Szóval sebességben március hónapban semmilyen változást nem tapasztaltam, maradt a professional szint DE EXTREME-ért fizettem!
És jelenleg most Gold-om van.
Gyönyörűűű. -
cock #17268 Mondjuk 3 megabites feltöltésről indult. Egyelőre itt tartok. -
cock #17267 Ez melyik csomag? :D
-
#17266 kb :D -
#17265 Igen ma volt a bronz emelés, már a webre is felkerült :D
sávszélesség emelés -
#17264 És lehet majd 100mbit sebességgel weboldalakat nézegetni :DDD -
ACE #17263 jah, miután a torrent oldalak meghaltak sorra az EU jogszabályok miatt... -
#17262 pedig lesz, csak nem biztos, hogy ez évben.
ennyi.
előbb-utóbb eljön ennek is az ideje. -
#17261 augusztus végére kiderül, akkora igérik, de mint írtam én sem hiszem. -
#17260 nem hiszem hogy svédországgá változnánk és 100/100akat dobálnának otthonokba :( -
#17259 hát lehet :D, de ez olyan kurvára titkos?
egyébként már olyat is hallottam upc-s szájából. hogy 100/100!
az első még ok, mert azt több helyről is hallottam, de hogy az up is ennyi lenne, hát azt kötve hiszem, de ne legyen igazam... -
ACE #17258 Tudja az illető hogy nagy a pofád, és eljárna :D -
nah, wow, egész jó a net @VII. ker -
#17256 Egyébként kérdeztem ma a UPC-nél arról a brutális emelésről, de csak hümmögés volt.. a főnök azt mondta majd meglátjuk, most vagy nem nyilatkozhat, vagy szar se lesz belőle. Pedig elég jól ismerem a csókát.