22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mflex #17295
    így bocs:

• mflex #17294
    Köszi, majd átnézem, hogy van ez pontosan... az biztos, hogy hiába wlan,én keveslem...
    ftp:teszt

kábelról:

http://kepx.info/files/8f1gyishm6sd9x9bffr6.gif

wlan:

http://kepx.info/files/p9368liq7d2xzfqleme7.gif
  • Mighty
    Lassan olvasok :)
  • Mighty
    ftp.fsn.hu
  • precision
    naja, azt kéne elérni hogy csak G -t használjon, biztos van a router webes konfigjában ilyen lehetőség

az ftp pedig ittvan: fsn testfiles
  • mflex #17290
    ahogy néztem elvileg az összes szabványon sugároz, de teljesen a router mellet sem változott a helyzet..mindegy

más:

melyik az az ftp cím, amivel régen itt teszteltünk, kereső nem müxik :S

köszi
  • ACE
    Na akkor meséld el a hiányosságaimat, kibővítve a Te tudásoddal, figyeljük soxeretettel. Bírom amikor valaki csak fikázni tud, de értelmeset nem tud hozzászólni...
  • bertino
  • Falzone
    Te nem csak, hogy kocka vagy, de még nagyon hülye is! Vered itt magad nap, mint nap a fórumban és osztod az észt mindenkinek, miközben alap dolgokkal nem vagy tisztában és súlyos hiányosságaid vannak az informatika terén. Javaslom gondolkozz mielőtt kinyitod a szád vagy hozzászólást írsz!
  • precision
    hát ez pedig tudja a G szabványt
    esetleg a konfig oldalán nem kell beállítani hogy G? vagy azt hogy csak G -t használjon? lehet defaultként nem az van beállítva
  • ACE
    Prószáld ki közvetlenül a router mellett hogy úgy jobb-e. Lehetséges hogy nem a legjobb a teljesítménye, de okozhatja a laptop-ban lévő vezérlő gyengesége is...
  • mflex #17284
    info
  • mflex #17283
    Lehet ki kellene baxnom a kukába és venni egy másikat?
  • mflex #17282
    Ez van:

msi rg54g3

• precision
    az ok hogy a laptopod tudja a wlan G -t, de nem biztos hogy a routered is tudja
    milyen routered van? sztem 6 méter és egy ajtó miatt a G kapcsolat esetében nem kéne majdnem a felére csökkennie a sebességnek

nekem egy vékony ytong fal mögött is volt már 10mbitem, de általában közvetlenül a router mellett vagyok kb 4 méterre
  • mflex #17280
    értem, kösz...a router-től kb 5-6 méterre van a laptop, közben nem választja el fal csak egy ajtó...
  • ACE
    sajna a legoptimálisabb esetben is (tehát ha rögtön a router mellé ülsz le a laptopoddal) max. 20 mbit-et bír a G, ami névlegesen 54 Mbit. Ha elválaszt a routertől egy fal, netán egy vasbeton fal, ez mindjárt a felére redukálódik. Ha több fal választ el, akkor örülhetsz hogy az a 6 Mbit megy stabilan, és nem szakadozik összevissza.
  • mflex #17278
    6-nál többet még sosem mértem, de általában inkább 4-5 szokott lenni :S
  • mflex #17277
    a,b,g +BT ez van rá írva
  • precision
    attól függ hogy wlan b vagy g típusu a kapcsolat
    nekem asszem g -van és simán megy a 10mbit a laptopomon
  • mflex #17275
    kicsit off:
    asus gv 50-en laptopom van winfos alatt, szal ki lehet használni wireless alatt a teljes sávszélet, vagy wlan max 6m tud?

mostanában nem figyeltem, hogy van-e erre lehetőség, de ne azt írjátok, hogy dugjam be a utp kábelt...

kösz
  • Blekk Síp
    Akkor tartanám a pofámat én az tuti. :D
    De sajna márciusban csak úgy se szó se beszéd átraktak az akkor még extreme néven futó csomagba, viszont ezt csak papíron, mert a professional sebességen maradtam. A magasabb számlát bezzeg fizethettem...

A tegnapi naptól pedig kapom a Gold-ot, mind (a már megemelt) sebességben, mind pedig számlán.

Hűségem viszont ápr. végéig van, így csak akkor tudok visszaváltani Silver-re.
    Magyarul: Átraktak márc-ban a legmagasabb csomagba, egy hónapig a többletsebességet nem kaptam meg, viszont a magasabb számlát igen, és most még egy hónapot kellett várnom (ápr vége), hogy a hűség lejártával visszamehessek Silver szintre.
    Jól behúztak 2 hónappal nemmondom.
  • cock
    Anno extreme volt, legalább is arra lett megkötve a szerződés, az megint más dolog, hogy az idestova másfél év alatt képtelenek voltak elérni a 10 megabitet, most az adatlapon ugyanezt goldnak hazudják, de a letöltés csak 8.26 körül van, mint a mellékelt ábra is mutatja. ábra

A feltöltés érdekes módon fixen 1 megabit volt. Tehát azzal nem volt gond.
    De ha tényleg gold, akkor 12.5 és 1.5-es sebesség minimumot tartania kéne. Upload ok, download meg rohadtul nem. Hogy van ez?
  • gduck
    10/1 és 20/1 már elég régóta (ha jól emlékszem)
  • ACE
    Ha nem hallottál volna róla, van olyan hűségszerződés, amelyikben aláírod, hogy a lejártakor automatikusan a hűség meghosszabbodik újabb 1-2 évvel... Ez a genyaság benne, de tudtommal ezt már nem csinálhatja.
  • precision
    az extreme az nem a silvernek megfelelő csomag? az 10/1 mbit, és elvileg olcsóbb is mint a gold/prof.
    upc néha csinál fura dolgokat, nekem is küldtek olyan papírt h a kérésemnek megfelelően hosszabbítják a hűségemet 1 évvel, holott én nem kértem őket erre... szal vannak furcsa dolgok

de ha neked megvan a gold sebessége (25/3 mbit) és silver árat fizetsz akkor ne reklamálj szerintem :D
  • Blekk Síp
    A régi chello extreme és professional sebessége mennyi is volt?
    A márciusi számlán chello extreme szerepel (előtte MINDIG professional volt és egy szóval nem lett mondva, hogy váltani akarok, pláne nem felfele)
    Szóval sebességben március hónapban semmilyen változást nem tapasztaltam, maradt a professional szint DE EXTREME-ért fizettem!
    És jelenleg most Gold-om van.
    Gyönyörűűű.
  • cock
    Mondjuk 3 megabites feltöltésről indult. Egyelőre itt tartok.
  • cock
    Ez melyik csomag? :D

• Golyo69
    kb :D
  • gduck
    Igen ma volt a bronz emelés, már a webre is felkerült :D

sávszélesség emelés
  • ChaosTeam
    És lehet majd 100mbit sebességgel weboldalakat nézegetni :DDD
  • ACE
    jah, miután a torrent oldalak meghaltak sorra az EU jogszabályok miatt...
  • bertino
    pedig lesz, csak nem biztos, hogy ez évben.
    ennyi.

előbb-utóbb eljön ennek is az ideje.
  • mflex #17261
    augusztus végére kiderül, akkora igérik, de mint írtam én sem hiszem.
  • werkfilm
    nem hiszem hogy svédországgá változnánk és 100/100akat dobálnának otthonokba :(
  • mflex #17259
    hát lehet :D, de ez olyan kurvára titkos?
    egyébként már olyat is hallottam upc-s szájából. hogy 100/100!
    az első még ok, mert azt több helyről is hallottam, de hogy az up is ennyi lenne, hát azt kötve hiszem, de ne legyen igazam...
  • ACE
    Tudja az illető hogy nagy a pofád, és eljárna :D
  • CzGobe

nah, wow, egész jó a net @VII. ker
  • mflex #17256
    Egyébként kérdeztem ma a UPC-nél arról a brutális emelésről, de csak hümmögés volt.. a főnök azt mondta majd meglátjuk, most vagy nem nyilatkozhat, vagy szar se lesz belőle. Pedig elég jól ismerem a csókát.