22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • pyrohun #17375
    :(
  • ACE
    Te majd 25 évesre kapsz :)
  • tommygear
    de
    társasházi kedvezményem vagy mim is van
  • gduck
    Véletlenül nem társasházban laksz? Mert most azokat kényeztetik :D
  • tommygear
    geciek
  • pyrohun #17370
    az én 10+ éves hűségemért meg szarnak rám :)
  • tompka
    Az milyen, hogy a upc a városban plakáton hirdeti a társasházi kedvezményt? :D "Jóárúsított társasházi zóna" xD Rajta ott figyel a net15 a 2700Ft-os árával :D Pedig digi sincs, csak egy helyi kábeles. Bár az ők akcióját figyelve, az jön le nekem, hogy sokan mentek át a upc-hez :D
  • tommygear
    kaptam egy levelet hogy hűségemért (3év) díjmentesen megemilik 25/3-ra a netem
    akkor már értem miért emeltek :D
  • solo
    Hi all.
    Ma megvolt a 2-4 mega táállás..Nagoyn szépen jön folyamatos 500-550 el..
    Bár, lehet, hogy közrejátszik, hogy 200 méterre van a UPC jelerősÍtője.
  • cock
    Már megvettem. A linksys az drága, nem azt vettem. TP-linkkel is megy a 25 megabites net.
    Sehány fal. Egy karnyújtásnyira. Semmilyen laptop nincs a láthatáron. Az új routeren sincs antenna, mert semmi szükségem rá.
  • ACE
    Hány fal választ el a routertől, és milyen messze van légvonalban? Lehet nem is a routered szar, hanem a laptop-ban lévő gagyi...
  • mbz
    linksys a havernak megy a gold vele 25 el
  • cock
    Goldhoz tud valaki routert ajánlani?
    Olyat amivel 25 megabitet is el lehet érni, nemcsak 8-at mint a jelenlegivel.
  • wakizashi
    KB 2 évig volt UPC netem(+tv) és stabilan nyújtota a leírtakat(persze p2p-t kivéve) ,csak drága sajnos. Ezért a digi-re váltottam ,de hiába gyors ,ha nem tudja stabilan nyújtani a sebességet(míg nem volt csak hallomásból tudtam milyen ,most már tapasztaltam :S) - gondolok itt a pl játék-szerverre(nem folyamatosan fut ,csak időnként) és olyan lag-party-t produkál + ráadásúl meg-meg szakad ,hogy a betárcsázós netet is übereli e téren :D .Dehát pénz beszél ,én meg hallgatok.Elnézést kikivánkozott belölem!
  • werkfilm
    nem, upc.hu-n lévő ár lesz.
  • milk4
    Még egy kérdés:jelenleg kedvezményekkel 7300-at fizetünk,ez az ár megmarad váltáskor?
  • milk4
    Ok,kösz a válaszokat!
  • passatgt
    Nem, én felhívtam őket annó, kb 20 perc múlva nem volt net pár percig, aztán utána már az új csomag volt
  • milk4
    És nemkell majd bemennünk szerződés módosítására vagy valami?Mert,ha mindenigaz,akkor a szerződésben Chello Classic van.
  • passatgt
    1221
  • milk4
    Üdv!Mint hívjak fel,hogyha még a START/BRONZE/stb. csomag elötti csomagunk van és átszeretnénk váltani SILVER-re?Illetve régi csomag árakat tudna valaki mondani?
  • ACE
    Főleg hogy nem is a méret a lényeg :D
  • pyrohun #17353
    Hagyd a francba, most ettől nem lesz senkinek nagyobb a pöcse, mert x megabittel gyorsabban tölt le / fel :)
  • cock
    Na végre valahára.
    Bezavart a router. Most már minden ok.
  • tompka
    Látom pár ember erre veri magát. Ez chello topic, nem digi. Kinem sz**ja le, hogy neked a diginél milyen neted van?
  • ACE
    Nemtom honnan hiszed, nekem Chello van, max. szeretnék DIGI-t, de egyelőre itt nincs, de amig nincs addig idegesít ha más idejön jankózni. De ha lesz akkoris idegesíteni fog.
  • Sunyi RóKA
    Ugy látom nekedis digivan:D
  • ACE
    Csak eltévesztetted, mert ez nem a DIGI topic, úgyhogy húzzá oda.
  • Sunyi RóKA
  • Sunyi RóKA
    Akkor nekem elég szar netem van ahoz képest hogy csak ennyi(http://www.speedtest.net/result/460995855.png)
  • Dodo55
    Asszem végre emeltek.
    (Csak azt nem értem a pesti szerver miért csak 21-et mér max...)
  • cock
    Teljesen mindegy hol nézem, most is 8/3-mas a net. Kár is méricskélni meg okoskodni, hogy de máshol biztos többet mér. NEM! Így van ez már egy éve és nem tudom mi az oka.
    Ma ki fogom deríteni.
  • Balumann
    Extra nálam is teljesen beszart, nekem a htaccess fájlokat rontja el és 403 -as hibát ad mindig. Töröltem is, az eredetit is visszaraktam, jó 1 napig aztán megint rossz. Írtam az extra supportnak, helyrerakták, következő nap megint ugyan az (hozzá sem nyúltam addig semmihez).
    Használhatatlan :(
  • precision
    nemtom mi van extrával, addig átraktam a FAQ -ot az ultrawebes accomra
  • precision
    nálad bejön? most néztem csak, hogy 404et dob rá
    belépek az extra ftpjére és ott van a html, amióta felraktam hozzá se nyúltam... és ment is eddig

mi lehet? :)
  • tommygear
    FAQ egy frissítésen áteshetne...
  • Zoelee
    sziasztok!
    a mai nap folyamán ez az "egész nap 3 percenként szakad a net" jelenség csak nekem ilyen csodás, Egerben?
  • werkfilm
    ne speedtesten nézegesd hanem pl upc ftp-re tölts fel meg le
  • cock
    Amúgy a feltöltés most 3 megabitig megy. Szóval nem értem. :D
  • cock
    És hűség nélkül is lehet felfelé módosítani? Mert ha igen, akkor szerintem váltani kéne goldra, ha az ár nem változik. Bár kétlem hogy akkor az ár 6 ezer maradna.