UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
NINCS. Mint a képem is mutatja.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Ahapersze, van korlát... -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Jamirofan89
Sajnos az 1.9 béta is korlátozva van... amikor elõször felraktam happy volt minden. 300 kb/s-el ment folyamatosan.Na az csak azon a napon volt.
És most én is fel lehetnék háborodva,hogy olyan rinyál,akinek 100 fölött tölt,de az még nem a max.Nálam lehet 500 seed akkor is 15kbyte a max.

Akkor mondd már meg légyszi, hogy hol van szó az ÁSZF-ben errõl...

steam, origin: ACE_hun

De ezt nem vágom!Kb 2 hónapja 1.8.1es utorrentet felraktam és ugye kiprobáltam protokoll titkositás tiltva opcióval!Nagyon gagyi volt!Felraktam erõltetvére ugy jó volt!2,4 MB/sec - kel jött(felkapott fájlon próbálom mindig), erre most a napokban beszart, 150 fölé nem hajlandó menni, amikor 150 kapcsolódott seeder van!Vicc!Felraktam a legfrisebb 1.9es bétát ott télleg jobb volt a helyzet, mert olyan 7-800ig engedte, de akkor se 2,4 MB/sec!!!Vki tud vmi frankó megoldást?Lenne Diginet a környéken tuti átmennék ezektõl a nem is mondom kiktõl....

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

De van korlát!
pyrohun
Én? Miért tegyem fel? Összekeversz a Jézuskával, vagy valami jótevõ tündérrel. (Amúgy a UPC sem az.)

De nem értem mi a gáz, hasnáljatok 1.9-es utorrentet, máris nincs korlátozás.

mflex

What about the forests?

Jamirofan89
Pyro... van annál egyszerûbb is képzeld! Tedd fel Megauploadra nekünk (szegény UPC raboknak) azt,amit le szeretnénk tölteni.Na? És utána nem siránkoznánk itt.He?

passatgt
nyilván nem gondolt még senki erre

mflex
Tegnap nagyon sokat néztem és mind blokkolva volt, akkor éjfélkor találtam egyet a techparadox.com-on ami még mûködött..fél négyig lekaptam 53-at (ugyanez ami a megauploadon van) és az 54-ik már kaptam a pofámba szokásos illegális tartalom címû szöveget..majd szét durrant a fejem az idegtõl, meg persze a semmibe ment a 80GB-és rapid limitbõl is több mint 20...

akkor elõfizetek rá...b---ák me 😄

What about the forests?

pyrohun
Igazából pofonegyszerû lenne a helyzet a torrent korlát kijátszására 😊

Kellene egy olyan klienset írni, ami annyit csinál, hogy amikor megkezdõdik az adatforgalom 2 user között, akkor mondjuk egy mp3 stream fejlécét küldi. a másik oldalon lévõ kliens tudni fogja, hogy X byte után (amit automatikusan levág majd a cuccból) már nem mp3 stream, hanem maga a megosztott cucc kezd csordogálni. Most ez eléggé le van egyszerüsítve de simán meg lehetne oldani. Ja? És mennjen a 80-as porton, azt nem tilthatják. És jöhetne a nyasgem.

passatgt
lol ezt tényleg szûrik😄

pyrohun
lol 😊

mflex
jah azért írtam, hogy 2,4M, mert hurrá meg jajj de jó, hogy ez még nincs korlátozva 😄DDD

What about the forests?

pyrohun
Ja... leesett közben azt hiszem 😊))
Én azt mondom, hogy simán megéri elõfizetni akárhova, akár egy magyar fizetõs FTP-re is.

pyrohun
Õõ, most valami nem világos 😊 A 2,4M az lassú, vagy mi? De lehet én nem értem teljesen 😊)

mflex
ok jöhet a link pü-ben, de csak 30gb körüli érdekel...

kösz

What about the forests?

passatgt
simán lehet rapidon találni dark night-ot😊

mflex
ok,akkor bele offolok egy kicsit ebbe a torrent témába, szóval 2,4m-el tudok tölteni a megaupload-ról 😄DDD

A kérdés csupán annyi:
nem tudja valaki, hogy a megaupload-ról, hogy tudnék folyamatosan tölteni?
kijátszható valahogy?

Épp a batman-t szedem 1080i teljes full bluray 73X 200MB és csak négyet tudok tölteni 4-5 óránként, eddig 19-et leszedtem, de ha nincs megoldás akkor elõfizetek rá.

Szóval, ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom, legalább ez jön teljes sávszéllel, na meg a rapid is, de ott minden The Dark Night linket blokkoltak... pedig premiumos vagyok grrr

What about the forests?

pyrohun
utorrent - unkorrekt 😊))))))))

Ki mondta, hogy csõdbe fog menni a UPC? Azért most már van valamilyen verseny a internetszolgáltatók között, bár még a UPC elég sok helyen monopol helyzetben van. Ne hidd, hogy nem terjed(t) el a jelenlegi és leendõ ügyfelek között ennek az úgynevezett priorizálásnak a híre. Mert az emberek nem csak a fórumokon beszélnek a UPC-rõl. Ha unkorrekt módon kárt okoz nekem a upc, annak is örülök, ha eggyel kevesebb elõfizetõjük lesz ezeknek a hozzászólások kapcsán.
Rohadjon meg a UPC buzi korlátozásaival együtt!Nem böngészésre fizettem elõ a 20 megás netet!Hiába kapcsolom be a protokoll titkositást, egy ideig müködött 2 hónapig , de most már ez sem segit!(u torrent 1.8.1)

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

pyrohun
Júj, tényleg micsoda negatív reklám, 300+ ezer elõfizetõbõl 20 darab folyamatosan siránkozik az sg upc fórumán 😄 Másik 50 meg a hwsw-n
😊 Tényleg annyira negatív, ha ez így megy, akkor az egész UPC csõdbe megy... Ébredjünk már fel 😊

"mert az ÁSZF-ben egy szó sincs errõl a korlátozásról"

Megint nincs igazad... Látszik, hogy a tények ismerete nélkül írogatsz 😞

ACE durva gyerek. Rohadjak meg, ha nem nyomkodja 1,5 percenként az F5-t... 😄D
zomgzerg
már hogy ne lenne szó 😄

És addig örülhetnek, amíg tömegével nem mennek kötbért kérni a juzer-ek, mert az ÁSZF-ben egy szó sincs errõl a korlátozásról, tehát a szerzõdés ellenére teszi ezt, amely jelentõsen befolyásolja a szolgáltatás minõségét. Emiatt meg már lehet kötbért kérni.

Miért is ne írnának!? Negatív reklámnak ez a leginkább megfelelõ, ellensúlyozza azt, amit a tv-ben látsz. Mire fel akarja a UPC megmondani mikor és mire használhatom az internetet,ha leperkálom neki 7.500 ft.-ot. Ha nem tudja kiszolgálni az ügyfeleket adott sebességgel, akkor legyen olcsóbb, ne érezze senki, hogy át van verve. Fizessen sokat, használjon keveset! Én így "reklámozom" a UPC-t.
Jó, de ha Téged meg zavar, akkor találj ki rá megoldást, és akkor nem sír senki. Vagy akkor ne olvasd, nem kötelezõ

pyrohun
Ne írjatok már butaságot, össze vissza beszéltek, keveritek a bitet a bájttal, a kilo-t a megával és így tovább. Mielõtt leírsz valamit legalább olvass már utána... Rohadt unalmas kb. 1 hónapja olvasni a sok zagyvaságot (mega nyavajgást is a torrent korláttal kapcs., most azért mert sírtok még nem lesz gyorsabb).

Ki kéne írni a banner alá k*rvanagy betûkkel, hogy: IGEN, TUDJUK HOGY LASSÚ A P2P, EZÉRT NEM KELL ÚJ ÜZENETET KÜLDENED...!

Jamirofan89
Remélem probléma mentesen sikerül elintézni a dolgot! Amúgy csak azért írok,mert szó esett,hogy éjfél után jön max-al minden... aha 6 kbit/s

Ha a fizetési felszólítás átvételi idõpontját követõ 15 napon belül nem történik befizetés, akkor 30 napos felmondási idõvel felmondhatja a szolgáltatást. Nincs ilyen, hogy 60 nap, az csak a rendes felmondásra vonatkozik, ne az õsrégi ÁSZF-et nézd, mert azt milliószor módosíthatták...

Misi az ezredes
Nem! ott van feketén fehéren a lapon hogy elösször értesíteni kell errõl az embert = havert és onnantól számítva 60 napja van arra hogy kifizesse a tartozását...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Akkor meg mit ír a UPC, mi az az összeg, amit fizetnie kell?

Misi az ezredes
Nincs hûségnyilatkozata már...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Szerintem az amit kiszámláztak a hûség miatti kedvezmények elvesztése esetére a díj. Mert ugye olyankor a kedvezményes bekötési díjat is ki kell fizetni, meg a kedvezményes, és listaáras árak közötti különbözetet... az ÁSZF-ben van valami ilyen, ha valamennyi ideig nem fizet, akkor azonnali hatállyal és egyoldalúan felmondhatja a szolgáltató a szerzõdést. Csak a rendes felmondásra vonatkozik a felmondási idõ...

Ja megkérdezted hogy van-e hûséged a csaj megnézte és azt mondta, hogy nincs, akkor az ok. Akkor elvileg minden okés.

Stefling
Erre már rákérdeztem, abba csak a tv lesz benne, más nem lehet benne, esetleg még az a pár nap, amikor is még bent volt a net. A felmondási papíron is csak az szerepel hogy felmondott csomag: Gold.
Ha olyan lenne hogy a hûségbõl hátramaradt összeget ki kellene fizessem, errõl kötelessége lett volna tájékoztatni, de már az elején azzal kezdtem, hogy van-e hûségem, megnézi, mondja nincs, jó akkor szeretném felmondani a netet. Ennyi volt : ) Jan.-ban már csak a tv jön ki.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Misi az ezredes
😄 lehet kéne neki nem tom 😄 (Tuti megutál ha ilyet mondtam volna neki xD amikor mesélte 😄)

zomgzerg
nyomtassunk neki pénzt?

Misi az ezredes
Szomszédomnak van UPC-vel szerzõdése és minap mesélte hogy 55500-as számlát kapott mert 3 hónapig nem fizette! (UPC nem üzemeltetett meg alapból havi díjja az UPC-jának kb 5-8 e között van tehát ebbõl hogy jön ki az az 55.500 FT? Jah és kötelezték ennek a kifizetésével ja meg hogy a szomszéd megkereste a régi szabályt amit még küldött az UPC neki és ott 60 nap a felmondási idõ 😮 A levélben pedig 8 napja van leadni a készülékeket és ha nem teszi 80.000 FT-t kell fizetnie!

Esetleg valaki tudna segíteni neki ebben a dologban?

Nekem még most se gyors..., tcomban annyi jó, hogy ezt legalább nem b*sztatja...

zomgzerg
akkor lehet akkor kéne tölteni és nem idesírni még 450 kommentet a délutáni sebességekrõl

azt hiszem úgy élte túl az emberiség az eddigi nehézségeket is, hogy alkalmazkodott. igazi ember-e vagy, vagy egy kis állat aki elpusztul a hidegben?

Bakker, ez vicc, éjfélkor, halál pontosan, mintha elvágták volna, begyorsul minden torrent...

Csak következõ számládban nehogy benne legyen a bekötési díj, meg a hûség miatti kedvezmények elvesztésébõl adódó különbözet... Azt még megvárom, majd írd meg.

precision
torrentrõl van szó? ha igen akkor igen
ha nem akkor is igen, de nem úgy hanem máshogy

jólmegaszondtam mi? 😊

Bazinga!

HElosztok. Nekem a letöltéssel semmi gondom, az rendben van, viszont a feltöltéssel vmi gáz van, llyen 0,7 kb, max 20 kbyte. Ez upc miatt lehet? 10mbit es net.

Ati

Stefling
1,6 év.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Már bevittem, kérdeztem jönnek szerelõk, mondja ja pénteken, kikötni, ez hülye, ha tudom viszem a kábelt amit a digisek letéptek a picsába 😄😄😄:😄D: de mást nemtom mit akarnak kikötni, mert atv az maradt.. tehát nemtom, ha a kábelüket keresik, akkor ottvan, összetekertem nekik 😄

Stefling
Digi.