22959
-
#17375 :( -
ACE #17374 Te majd 25 évesre kapsz :) -
#17373 de
társasházi kedvezményem vagy mim is van -
#17372 Véletlenül nem társasházban laksz? Mert most azokat kényeztetik :D -
#17371 geciek -
#17370 az én 10+ éves hűségemért meg szarnak rám :) -
tompka #17369 Az milyen, hogy a upc a városban plakáton hirdeti a társasházi kedvezményt? :D "Jóárúsított társasházi zóna" xD Rajta ott figyel a net15 a 2700Ft-os árával :D Pedig digi sincs, csak egy helyi kábeles. Bár az ők akcióját figyelve, az jön le nekem, hogy sokan mentek át a upc-hez :D -
#17368 kaptam egy levelet hogy hűségemért (3év) díjmentesen megemilik 25/3-ra a netem
akkor már értem miért emeltek :D -
#17367 Hi all.
Ma megvolt a 2-4 mega táállás..Nagoyn szépen jön folyamatos 500-550 el..
Bár, lehet, hogy közrejátszik, hogy 200 méterre van a UPC jelerősÍtője. -
cock #17366 Már megvettem. A linksys az drága, nem azt vettem. TP-linkkel is megy a 25 megabites net.
Sehány fal. Egy karnyújtásnyira. Semmilyen laptop nincs a láthatáron. Az új routeren sincs antenna, mert semmi szükségem rá. -
ACE #17365 Hány fal választ el a routertől, és milyen messze van légvonalban? Lehet nem is a routered szar, hanem a laptop-ban lévő gagyi... -
mbz #17364 linksys a havernak megy a gold vele 25 el -
cock #17363 Goldhoz tud valaki routert ajánlani?
Olyat amivel 25 megabitet is el lehet érni, nemcsak 8-at mint a jelenlegivel. -
wakizashi #17362 KB 2 évig volt UPC netem(+tv) és stabilan nyújtota a leírtakat(persze p2p-t kivéve) ,csak drága sajnos. Ezért a digi-re váltottam ,de hiába gyors ,ha nem tudja stabilan nyújtani a sebességet(míg nem volt csak hallomásból tudtam milyen ,most már tapasztaltam :S) - gondolok itt a pl játék-szerverre(nem folyamatosan fut ,csak időnként) és olyan lag-party-t produkál + ráadásúl meg-meg szakad ,hogy a betárcsázós netet is übereli e téren :D .Dehát pénz beszél ,én meg hallgatok.Elnézést kikivánkozott belölem! -
#17361 nem, upc.hu-n lévő ár lesz. -
#17360 Még egy kérdés:jelenleg kedvezményekkel 7300-at fizetünk,ez az ár megmarad váltáskor? -
#17359 Ok,kösz a válaszokat! -
#17358 Nem, én felhívtam őket annó, kb 20 perc múlva nem volt net pár percig, aztán utána már az új csomag volt -
#17357 És nemkell majd bemennünk szerződés módosítására vagy valami?Mert,ha mindenigaz,akkor a szerződésben Chello Classic van. -
#17356 1221 -
#17355 Üdv!Mint hívjak fel,hogyha még a START/BRONZE/stb. csomag elötti csomagunk van és átszeretnénk váltani SILVER-re?Illetve régi csomag árakat tudna valaki mondani? -
ACE #17354 Főleg hogy nem is a méret a lényeg :D -
#17353 Hagyd a francba, most ettől nem lesz senkinek nagyobb a pöcse, mert x megabittel gyorsabban tölt le / fel :) -
cock #17352 Na végre valahára.
Bezavart a router. Most már minden ok. -
tompka #17351 Látom pár ember erre veri magát. Ez chello topic, nem digi. Kinem sz**ja le, hogy neked a diginél milyen neted van? -
ACE #17350 Nemtom honnan hiszed, nekem Chello van, max. szeretnék DIGI-t, de egyelőre itt nincs, de amig nincs addig idegesít ha más idejön jankózni. De ha lesz akkoris idegesíteni fog. -
#17349 Ugy látom nekedis digivan:D -
ACE #17348 Csak eltévesztetted, mert ez nem a DIGI topic, úgyhogy húzzá oda. -
#17347 -
#17346 Akkor nekem elég szar netem van ahoz képest hogy csak ennyi(http://www.speedtest.net/result/460995855.png)
-
Dodo55 #17345 Asszem végre emeltek.
(Csak azt nem értem a pesti szerver miért csak 21-et mér max...)
-
cock #17344 Teljesen mindegy hol nézem, most is 8/3-mas a net. Kár is méricskélni meg okoskodni, hogy de máshol biztos többet mér. NEM! Így van ez már egy éve és nem tudom mi az oka.
Ma ki fogom deríteni. -
#17343 Extra nálam is teljesen beszart, nekem a htaccess fájlokat rontja el és 403 -as hibát ad mindig. Töröltem is, az eredetit is visszaraktam, jó 1 napig aztán megint rossz. Írtam az extra supportnak, helyrerakták, következő nap megint ugyan az (hozzá sem nyúltam addig semmihez).
Használhatatlan :( -
#17342 nemtom mi van extrával, addig átraktam a FAQ -ot az ultrawebes accomra -
#17341 nálad bejön? most néztem csak, hogy 404et dob rá
belépek az extra ftpjére és ott van a html, amióta felraktam hozzá se nyúltam... és ment is eddig
mi lehet? :) -
#17340 FAQ egy frissítésen áteshetne... -
Zoelee #17339 sziasztok!
a mai nap folyamán ez az "egész nap 3 percenként szakad a net" jelenség csak nekem ilyen csodás, Egerben? -
#17338 ne speedtesten nézegesd hanem pl upc ftp-re tölts fel meg le -
cock #17337 Amúgy a feltöltés most 3 megabitig megy. Szóval nem értem. :D -
cock #17336 És hűség nélkül is lehet felfelé módosítani? Mert ha igen, akkor szerintem váltani kéne goldra, ha az ár nem változik. Bár kétlem hogy akkor az ár 6 ezer maradna.