22959
-
#17495 figyi attól mert te csak onnan tudsz másnál még lehet jó :D
torrenten is minden jön maxon
-
ACE #17494 Jah, ha webről vagy ftp-ről töltesz... -
#17493 hát én ezt pont fordítva hallottam de mind1...
az biztos hogy én 3 éve amire szerződve vagyok azt fixen megkapom
most is:
-
technopeter #17492 És a digi net az parabolás vagy kábeles? -
#17491 Én digis vagyok, fél éve, és eddig semmi probléma nem volt a nettel, a tv-t nem tudom, de a upc-nél számíts rá, hogy úgysem kapod meg fixen a 30megabitet de még a feltöltésre sem esküdnék meg, ráadásul a digi fixen tartja ezt a sebességet mindíg és feltöltésben is többet ad, mint upc. :) -
#17490 lehet h énis maradok a upc-nél nemtom még -
ACE #17489 Én meg a 30 Mbit-et szarom le, főleg ha 100 K-val jönnek vele a cuccok... ennyi erővel lehetne 1Mbit is a letöltés... jó lesz nekem a 2500 Ft-os 20/10 is... -
#17488 digital gold: 77 csatorna 4500ft vs DIGI 61 csatorna 2 900 Ft
Itt már nagyobb a különbség, igaz kevesebb csatorna van DIGI-nél. -
technopeter #17487 Kábeltv csomagok :
bronze csomag: 26-44 csatorna ( helytől függően) 2000ft
digitális kábeltv csomagok:
digital bronze: 36 csatorna 3250 ft
digital bronze dvr ( megállítható stb.) 36 csatorna 4500ft
digital gold: 77 csatorna 4500ft
digital gold dvr: 77 csatorna 5000ft
Internet:
internet 15 15/1Mbit/s 2700 ft
internet 30 30/3Mbit/s 3600ft
Telefon:
bronze: 750 ft
silver: 2000 ft -
technopeter #17486 Annak is levan:) Mindenre vonatkozik! Leírjam mi mennyi? -
#17485 Lehet maradok UPC-nél, ha nálunk is van ilyen társasházi csomag. Asszem 2001-től tavaly novemberig hűség szerződésem volt, eztán sem fog a falhoz csapni, hogy 1-2 évig oda vagyok kötve.
3500 vs 3600, 30/20 vs 30/3.
Feltöltést lesz...om.
Ha a kábeltv árát is így levinnék, nem lenne semmi gondom :) -
#17484 Hali!
Az mitől lehet, hogy windows alatt max 100-115-el tudok feltölteni? (bármelyik böngészővel)
MAC alatt meg megy simán 380-400-al stabilan...
nem értem -
ACE #17483 Ja, csak a DIGI-t bármikor lemondhatod, akár bekötés után másnap... ez a nagy előnye... és a DIGI topicban sokan meg vannak vele elégedve. Tény hogy az ÜFSZ meg a hibajavítás minősége fos, de legalább nincs korlátozás, és nem vagy röghöz kötve egy percig sem... -
technopeter #17482 Hát nem tudom. Sok ismimnek van digije tv+net is nem nagyon vannak vele megelégedve. de ez az én meg az ő véleményük. SZerintem 1 évre korrekt ez a sebesség+ár bőven! -
technopeter #17481 Hát nem tudom. Sok ismimnek van digije tv+net is nem nagyon vanna vele megelégedve. de ez az én meg az ő véleményük. SZerintem 1 évre korrekt ez a sebesség bőven! -
ACE #17480 az se' jobb, akinek egy kis esélye is van, hogy 1 éven belül lesz DIGI náluk, azoknak nem nagyon éri meg... -
technopeter #17479 1-el -
ACE #17478 ja 2 év hűséggel... -
technopeter #17477 Aki társasházba lakik érdeklődjön az UPC-nél mert hozzám most jöttek és a 30/3Mbit/s net 3600 ft-ba kerül! -
Falzone #17476 Ja és ha USB-s WIFI adaptert dugok a PC-be, akkor azzal se tölt gyorsabban, szóval valszeg nem a kábel a ludas sztem. -
Falzone #17475 Emeltek nálam is, jött róla mail is. A laptopomon, ami wifin keresztül csatlakozik az internetre 1.3-1.4-1.5 MB/sec-kel töltök, nagyon változó, ingadozik a sebesség. A PC-men, ami utp kábellel csatlakozik az internetre nem tud ekkora sebességgel tölteni, a max az olyan 1.0-1.1 MB/sec. Ez miért van? Próbáltam a modemet újraindítani, néztem a hálókártya beállításait, de semmi nem segített eddig. -
ACE #17474 Nálatok mér a UPC-s forgalomszámláló? Nálam már 2 hónapja nem... -
#17473 nem tudom, nem hiszem... mert egy ideig jó volt, aztán megint szarozott, aztán most az utóbbi pár hónapban megint semmi gond nem volt... most meg pár napja megint ugyanez a helyzet
ezidő alatt nem változott semmi a gépen, a comodo pláne nem, a beállításai sem, az utorrent sem... szóval nemtom
nemtom, lehet megpróbálok valami más torrent klienst esetleg -
#17472 -
tompka #17471 Eddig csak a tűzi falát használtam. msn-en kívül piszok jó volt. Csak vmiért leszoktam erről. Bár a te eseted igencsak tűnik szoftveres gondnak. Nem lehet, hogy a Comi megfogja az utorrentet? Esetleg, hogy az is böngészőnek veszi... -
#17470 Jött a mail, hogy emelték a sebességem, gondoltam letesztelem Speedtest.net-en, alább az eredmény (Chello Silver!)
-
#17469 ja annak is
comodo internet security :) legjobb :) -
ACE #17468 bix
Azért ez érdekes, szinte már az összes sávemelés megtörtént 1 hónap alatt, és nem hogy növekedett, hanem csökkent a napi forgalmuk... Azért ez vicc, 100K-val jön most is torrentről valami, és trükközhetek bármik utorrent-el, egy fikarcnyit sem jön jobban, pedig 8 seeder van akik egyenként 10 MB/sec-el nyomatják másoknak a cuccot, vicc... -
tompka #17467 Vírusírtónak is comodo? :) Amúgy a comi tűzfalat ismerem. Nagyon jó. De nekem meg az msn-es átvitelt bénította meg. Énis a szolgáltatót hibáztattam de leszedtem, és helyrejött :D -
#17466 nem, még mindig nem :)
comodo -t használok -
tompka #17465 Használsz esetleg ESET terméket? Nálam is volt ilyen tünet. Elindul a torrent, meghal a böngésző. Semmi sem jött be. Nekem a Smart Securityben kellett állítanom a dolgon, és azóta megy minden gond nélkül. -
ACE #17464 érdekes jelenség, nehezen elképzelhető, hogy ez egyedi probléma lenne, ha valóban a szolgáltatónál van gond... -
#17463 elhiszem... de mint mondtam nincs újabb driver a hálókártyámhoz, 2006 -os a legutóbbi... azelőttit meg nem fogok felrakni
nincs másik hálókártyám, ez is integrált
a másik géppel való próbálkozás... hát notebook szokott rácsatlakozva lenni a routerre via wlan, és azon is ugyanez a jelenség van, pedig abban más hálókártya van, és ugye nem a pc hálókártyája osztja a netet a notebooknak, hanem a kábelmodem/router páros -
ACE #17462 Szerintem nálad van... próbálj meg egy másik drivert felrakni, esetleg egy hálókártyát beledugni, vagy más géppel próbálkozni. Mondom nekem ugyanez volt egy másik driverrel... de látom nem hiszed el... -
#17461 nálam 1.8.2 -es utorrent, de a jelenség ugyanez
nálam sem kell mindig a modemet (igazság szerint eddig csak egyszer kellett)... rendszerint a routert szoktam újraindítani, mert nincs türelmem megvárni azt a 2 percet míg visszajön a net "magától"
akkor ezek szerint nem nálam van a hiba, hanem a disznó upc kavar valamit... anyjukat. -
#17460 Nálam is van ilyen jelenség, de modemet nem kell újraindítani. Ha az 1.9-es utorrentet használom, egy idő után lemegy a sávszél teljesen és normál böngészés se megy. Leállítom a torrentet és helyre jön. -
#17459 najó tegnap délután fullra meghalt a modemem szóltam is a köcsögöknek cseréljék ki, erre mire most hazajövök nyomattak rá biztos valami cuccot bentről hogy elinduljon mire kiérnek a szerelők.. szánalmas -
#17458 az előbb amúgy 1,7 megabájt per szekundum sebességgel jött az adat torrenten, ami igencsak jó... kár hogy 2 percig tartott, aztán lement 0 -ra, mivel megint beszart minden -
#17457 nemtom, nekem ASUS M2N-E alaplapom van, integrált ethernettel, eszközkezelő vmi nvidia forcware hálózati kártyát ír rá
megnéztem asus support oldalán, nem találtam frisebb drivert hozzá, a windows update -et meg sosem használom driver frissítésre :)
meg amúgyis ha nem megy a torrent atomstabil a net, amint elindítom, 1-5 percen belül behal -
ACE #17456 Az is lehet hogy a hálókártya driverével van valami, én amikor felraktam a Windóz által "Windows Update"-en keresztül ajánlott drivert, akkor volt ilyen, visszaraktam a régi alaplaphoz valót, és azzal meg jó volt... (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC) és ez a driver verziója: 5.698.701.2008 (2008. 07. 01.)