22959
-
ShaiHulud #17535 de meg mindig megnyugtatobb ez a valasz, mint azok amiket pl te is kaptal. jo azt hinni hogy tudnak rola es tenyleg dolgoznak rajta. -
tompka #17534 Egy külföldi torrent oldal azt az üzit dobta ki nekem kb 10mp töltés után, hogy rosz domain. :D Ez mit jelent? -
#17533 ezen csak röhögök.....engem nem győztek meg....szemét banda az egész! -
ShaiHulud #17532 nah egyik szinten upc-s haverom mostanaban hivta oket es neki azt mondtak, hogy tudnak a hibarol es dolgoznak mar rajta. -
#17531 az a baj hogy nálunk pont nincs még digi :( egy utcával arrébb már van de mi pont kiesünk a szolgáltatási területből -
1Gry1 #17530 Nekem csütörtök estefele óta szar. Mivel wowozok és azért is fizetek havidijat elég idegesítő. Személyesen is ismerek több embert akinek szar. Szerintem adok UPCnek egy hetet és DIGI lesz ebből, arról rosszat nem hallottam. -
#17529 augusztusba ha lejár a kurva hűségnyilatkozat dobbantok diginetre ocsobb faszább
-
#17528 nálam is borzalmas már napok óta, 10 perc alatt 2x dob ki a server mindenhonnan és 6-7 seces laggjaim vannak, remélem csinálnak valamit a UPC-nél. -
#17527 nem bírtam tovább felhívtam az ügyfélszolgálatot,de baszki úgy felbaszott a kis ribanc,hogy legszivesebben a fejét belevertem volna a monitorjába!
teljesen hülyének nézik az embert:S a fél országnak szar a netje és kamuznak és királykodnak a telefonba ahelyett,hogy a hiba kijavítását ígérnék meg illetve kapnánk valami tetves információt,hogy miért és meddig lesz ez így valamint,hogyan fogják kompenzálni az előfizetőket!
1000%,hogy ennyi volt részemről a UPC! /tv+teló+net/ bekaphatják!!!!! -
#17526 Olvastam forum, hogy van EGY program, amivel át lehet konvertálni ezeket. -
KingPunisher #17525 Nekem is eddig állat volt az Upc mármint pingek (mert gyakran nem volt net p2p sem igen mindig müködik.. :S) igen jok voltak, most 1v1-ben nem lehet tolni semmi.. Iszonyat.. műholdas mobilnetesek arcoknak 5x jobb a pingje..
Semmi válasz várok még de ha ezt igy gondolják tartosra akkor bucsu lesz hamar..
Aki meg fizetős mmmo-val tolja annak mekkora kiesés ez.. -
tompka #17524 Nincs kikötve, aszem szoftveresen le van tiltva. Ha meg kivennéd a vinyót, akkor sem működne, mert vmiféle ismeretlen formátumban rögzít. -
#17523 Igen a csatlakozó van valószínűleg teljesen kikötve, a hálózati és az usb is. De ez annyira rossz, hogy nem lehet egy normális minőségben átvenni a set top boxról, ezen még HDMI kimenet sincs csak scart, tv tunerrel összekötöm Svideoval, de olyan szar a minőség... :(
Ahogy olvasgattam neten, 1 megoldás van, a vinyó kiszedése. Dehát ott egy matrica a hátulján, amit ha leszedek, kifizettetik velünk ha észreveszik.
És nem is akarok semmilyen illegális dolgot csinálni, csak egy szép koncertfelvételt (Mezzoról) szeretnék magamnak lementeni. Tényleg elmehetnének a fenébe már :( -
#17522 tököm már 5 napja nem tudok mmozni, ilyen sosem volt akkora lagom van emberek hihetetlen 5mbites nettel szép, remélem orvosolják ezt mert ez így nevetséges! -
tompka #17521 Sztem az hálózati csatlakozó nem? Hálókábelt nem igen lehet letiltani. Csak csatlakozót :D Amúgy az arra lenne, hogy külön modem nélkül is működjön a net, mivel van benne modem :) -
#17520 nálam is 200-as a ping -
#17519 Egyre szarabb minden , mostanában naponta 5x elmegy a net, eddig legalább a ping jó volt már az se áhh. -
#17518 ugyanaz itt is , ezen máskor 40ms szokott lenni
-
KingPunisher #17517 Nekem is lagol mint állat Szombathelyi vagyok már tököm kivan vele.. Dow2-t tolom állandoan megakad kiszavazanak egy idő után saját és más szorakozásást is elrontva..
Nem szeretjük az ingadozo teljesitményt valami ilyesmi a reklám.. :S
Irtam is nekik persze semmi válasz. -
#17516 dettó szerda óta:S /GOLD csomagggal:S/ -
#17515 Tárgytalan, már látom... direkt kiiktatták az usb-t és a hálózatikábelt :( Ekkora egy szemétséget. -
ShaiHulud #17514 szinten -
#17513 Ugyan ez a probléma. -
#17512 Valaki meg tudja mondani, hogy a UPC-s Set top box-on (nem HD-s, DCI162UPC) mire való az USB, illetve a hálózati kábel? -
Norbull #17511 Helló!
Már 5 napja nagyon ingazodik a UPC internet ping-je nem csak nálam hanem Budapesti Nyiregyházi ismerősöknek is.
Online játékra alkalmatlan. Hiába van 25 Mbits netem ha állandóan akad.
Még 1 online filmet sem tudok megnézni akadás nélkül.
T-online s ismerősnek normálisan megy a net és az online játék.
UPC ügyfélszolgálat szerint biztos túl van terhelve a szerver vagy DDOS támadás éri :D .
Ja pingeltem a chello.hu 700-1500 ms előfordult hogy nem érkezett vissza csomag. -
ACE #17510 Nincs cfosspeed-ed véletlenül? Prószáld meg azt hogy jobb gomb az ikonjára, és kapcsolat kalibrálása. -
#17509 wifin keresztül a feltöltés nekem is, de a letöltés csak kb. 10 megabit a 25 helyett... -
#17508 ááá, nem segített, win tűzfalat használok meg avirat..mind a kettőt kilőttem, de semmi változás :S -
#17507 ja, nem tudjuk sajna
nekem win xp alatt (ráadásul wifin keresztül) megvan a max feltöltésem (najó, kb a 97% -a, a header loss miatt ugye) -
#17506 No ez viszont érdekes. Háát, használj mac-et :)) Viccet félretéve: tényleg furcsa, lövésem sincs. Tűzfal esetleg?? Vagy... -
#17505 gondolom nem tudjátok rá a választ, azért nem írtatok, nekem viszont ötltem sincs, hogy windows alatt miért max 110 körül megy a feltöltés?
Mint írtam mac alatt a maximumon megy 380-400 körül stabilan.
Mi lehet ami visszafogja? win7 és vista alatt is ugyanez a helyzet bármelyik böngésző alatt,
A letöltéssel nincs gond, az maxon jön... -
#17504 Kábeles. -
ACE #17503 Éjfél után általában lekapcsolják, akkor megy nekem is... nappal van a gond vele... mostanában már délelőtt is. -
#17502 Yeah, 1,7 MB/s -el töltök torrentel. :-) -
#17501 Nálam ugyanez van! Nincs vírusírtó. 1.9 beta utorrent. Torrent jön max sebességgel, de a net sokszor meghal teljesen mellette :) -
tompka #17500 Érdekes, hogy nekem a digitál gold olcsóbb, és a telefon bronze is olcsóbb. :D
Nem értem.Ha több embernél nem megy a torrent, miért hallom azt, hogy az egész upc hállózatán lehetetlen torrentezni? :S Ahogy látom tommygear-nek is megy. Itt sincs semmi. Csak a sávszél határol be :) -
ACE #17499 BME-s proxy-val persze megy faszán... De ezzel az a baj hogy a BME-s serveren keresztül megy át minden adat, és adatforgalom az lesz... -
#17498 legújabb utorrentek minden upc-s ismerősömnél megoldották a korlátozási problémát, nemtom nálad mi lehet :S -
ACE #17497 Akkor nálam valami fos van, vagy most nálam korlátozgatnak csöppet... fax. tudja milyen alapon működik ez a szarság, egy ideig nekem sem volt semmi problémám vele, de ugyanezt mondhatnám én is, hogy azért mert nálad jó, nem biztos hogy mindenkinél az... -
#17496 #17484-re tudtok valami megoldást?
thx