UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A digikábel internetszolgáltatása 30MB/20MB le fel teljesen jó lesz és a Fehérvári út végéig viszik pont ekkorra ,mert a céljuk budafok és a lakótelepek bekötése.Idáig mindenkinek bevált a DIGI ,és nem akarok 10k ért szenvedni, meg trükközve letölteni!Akinek ez jó az csinálja akinek nem az meg vált!Nem nyavajgok én,de amit kifizetek azért szeretem azt kapni...furcsa egy szerzet vagyok ugye?
tekintve, hogy mást ugysem tudsz csinálni, végülis ez is elõre haladás, nem ?
nyavajogni lehet évekig, amig a szolgáltató nem változtat, addig rohangálhatsz a felügyelõ szerverkhez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
zomgzerg Te egy vicc vagy,sajnos az ilyenek fogadják el a szart is aranyáron,meg trianont, stb gratulálok a hozzáállásodhoz,vegyél inkább még 5 upc elõfizetést!!😊
Én szóváteszem ha valami nem tetszik és ez az!
Letöltöttem az uTorrent 1.4 -et, abban hozzá tudtam adni torrentet. Rányomtam a frissítésre, és megörültem, mert hozzá tudtam adni egy torrentet. Próbáltam különbözõ beállításokat, forced-re rakni a titkosítást, ajánlottak másik hírnél egy portot is amit elvileg nem titkosíthatnak, nem ment fel 30 KB/s alá. Megpróbáltam másik torrentet is hozzáadni, kilépett. Próbáltam mindent átállítani, semmi változás.
Feladtam. Elindítom az Azureus-t, és most 600KB/s -el töltök! :o Azthiszem ezzel lehet próbálkozni, hogy egyszerre megy Azureus meg uTorrent is.
Korlátlan szó messze nem igaz!!!
Akinek mûködik az utorrent (nálam csak a p2p lassú)az dobjon már a beállításairól egy képet legyen szíves!
Érdekes egyébkétn, most 1,2 MB-al töltök Azureussal, pedig dél elmúlt :o
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
holott szoftverbazis.huról 110k -val jön egy játékdemo, ahonnan egyébként mindig maxal jön
fsnrõl is 150k
szal nemtom, de nekem sosem mér pontosan a speedtest
Bazinga!
<#levele>#levele><#rinya>#rinya>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
gammar:
10Mbit/2Mbit és jelenleg 1,2MB/s töltök le, 213KB/s töltök fel.
utorrent 1.8.1
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Azt azert ideirhatnad, hogy mikor ilyen szar a savszelesseged. Mindig? http, ftp, p2p kozben? Bejelentetted mar nekik?
Kerlekszepen, ha nem biztositanak a rendszer stabilitasat, mennyi hozzaszolas lenne ebben es mas chellos topikban?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
U P C ! 20Mbit/3Mbit- az igéret
valósan 0,5-1Mbit/0,02 -0.3 Mbit !!!feltöltés!
kinél mennyi?
Sajnos a Magyar fogyasztói társadalom nem elég öntudatos,és egyoldalúan szerzõdést szeg a UPC, akkor is megteheti,jönnek a magyarázatokkal,hogy a rendszer stabilitását garantálják.Lehetne olyan is ami itt soha nem képzelhetõ el, pl . : összefogás,közös szerzõdésbontás ,de ami jobban tetszene az az ,hogy a befizetéseket mi is priorizálhatnánk ,a pénztárcánk és a világgazdasági helyzet stabilitásának érdekében!
De az is megmaradt bennem, hogy erre egyedül csak én gondolok?
Erre kell összpontosítani,holnap feljelentést teszek a szolgáltató ellen folytatás következik !
Meglepne ,ha valaki csatlakozna!!!
Budapest XI.Fehérvári út upc gold,0.5 megabit valós sebesség!
1.8.1-el is megoldható hogy napközben is szakítson!
Ugyhogy 1:0 ide UPC!<#crazya>#crazya>
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
steam, origin: ACE_hun
p2p-ben küldi a torrent az adatokat. Ezt nem lehetne valami programmal átkreálni pl. a szolgáltató ftp feltöltésnek lássa? Lehet, hogy most marhaságot írtam, de vajon lehet ehhez hasonló progit találni a neten, amivel titkosítani vagy más adatnak mutassa magát.
Ami van az utorrentben titkosítás nekem be van kapcsolva, de semmi hatása dög lassú a feltöltése.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
más nagyobb szolgáltatónál se hidd, hogy jobb.
én teljesen megértem, hogy mindenki fizet és mégis sokszor pocsék a net.
csak az a baj, hogy nekünk sincs szabad kezünk a szolgáltató felett, sõt.
annak idején nem volt ennyi elõfizetõ
annak idején nem voltak ilyen nagy csomagok
annak idején alig torrenteztek az emberek
Bazinga!
jelentsd fel õket a fogyasztóvédelemnél.
gondolod bent másképp gondolkodnak a cégnél ? 😊
magasrol leszarják, minden szolgáltatónál nagyjából.
majd ha fejlesztenek, akkor fejlesztenek.
biztos fejlesztenek most is, csak nem feltétlen mindenhol, az valóban elég költséges dolog lenne.
pláne ahol több százezres ügyfélkör van... 😊
És ha most lenyelem a korlátot stb, akkor is kilóg a lóláb:
Ha korlátozzák a torrentet akkor elvárom hogy a rohadt pingek lent legyenek a békka segge alatt de mivel szerzõdésben ilyet nem garantálnak legalább a rohadt oldalakat tegye már be az arcomba azonnal ha már 20mbitem van.. De nem...
Nem igazán értem a rendszert. Azzal künnyû pedálozni valóban hogy a digi mert ott gyors. Persze könnyû mert kevesen vannak náluk, egyszerû nekik kiszolgálni. De bakker! Ha kevés emberre adott rendszert fejleszteni megéri akkor a többszörösének miért nem? Azok nem fizetnek annyit vagy mi? Ha nekem van 100 ember és ki tudom szolgálni annyiból amennyit fizetnek (korlátozás meg miegymás nélkül) akkor 10000-et miért ne lehetne ugyanolyan minõségben!? Annak idején jó ideig a upc-nél nem volt semmilyen korlát és mégis ment minden szépen. Most miért nem?
Ma végre megkaptam a Chello "gOLD"-ot 20/3Mbit! Sajnos igaz,hogy 0-ás adatforgalommal is bekorlátoztak teljesen.Le:4Mbit Feltöltés 0!?Na vissza dugóm az ADSL2+ 16/0,8Mbit és fixen tartotta,háááát rongyá veri a Chellot.
Furcsálom, hogy a TvNetWork-nél nem kell korlátozni???
Sajna így jártam!
Tegnap kötötték be a nettet silver csomagom van a sebesség jó nincs vele probléma de utorrenten nem tudok feltölteni csak letölteni. A feltöltés kb. 1 vagy 3 kb/s-mal tölt fel. Van valami beállítás upc-s torentezöknek amit be kell álltani, hogy legalább 30 kb/s-mal töltésûn fel? Debrecenben lakok.
Köszönöm elõre is a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko