22959
-
#17815 és külföldi oldalról származott a torrent, szóval lehet hogy a "magyar tracker feketelista" alapján való szűrésben tényleg lehet valami -
#17814 ja, és tegnap volt olyan hogy megjelent egy amerikai domain-es peer, amitől felugrott a feltöltésem maximumra, de csak nála, aztán amikor lekapcsolódott akkor megint visszaesett
nem tudom upc mi alapján korlátoz, mindenesetre érdekes jelenség volt -
#17813 pár hete még nekem is maxon ment napközben is
jelenleg 0-10 KB/sec a torrentes adatmozgásom, éppen zöld minden nyíl, semmi nem moccan
nem lakótelepen lakom, szóval még a "szomszéd tölt" se hihető indok
egyszerűen leblokkolták a torrentet (ftp/http fullon megy) -
#17812 nálam is, pl tegnap a feltöltésem 2kb körül volt, weblapok nem jöttek be, viszont 128k-s online rádio itunes-ba hibátlanul ment
és nálam is megszakad állandóan -
Falzone #17811 Nálatok is szakadozik mostanában a net? Nálam naponta legalább kétszer megszakad és van, hogy fél óráig internet nélkül vagyok. A telefonban sincs olyankor vonal. -
#17810 mert neked nem tölt a szomszédod is -
tompka #17809 De ha látják, akkor nekem a "régi" 1.8.2-es verzióval miért megy maxon? -
#17808 arról váltottam :( ott még a webet se tudta üzemeltetni t-online
itt legalább az a része működik
nekem utorrent 1.9 betával se mmegy... sőt lehet hogy látják kódoltan akarok torrentezni aztán méginkább kiszúrnak -
#17807 adsl -
#17806 de nekem vagy két napja csinája kezd idegesiteni pedig megorultem a sávszéleségemelésnek és ment gond nélkul vagy két hete. most meg 3 napja minden szaron szarakszik. vagy lehet megint tuják szűrni a p2p forgalmat.
a torrentlimitet az 1.9 beta 144470 feltudod oldani nekem ez muszik.
-
#17805 kicsit bővebben? ez a proxys cucc? -
#17804 usenet -
#17803 valaki mondjon már pls egy tuti módszert amivel a torrent limitet fel lehet oldalni
legutóbb azures-t próbáltam azzal se működik -
Y2K1 #17802 Nálam is ugyan ezt csinálja, kb azóta amióta sávszélességet emeltek. Ha fut a torrent kliens akkor pár percen belül újraindítja magát a modem. Még csak a sávszélességre sem érzékeny, ha alig tölt le vagy fel akkor is egy idő után resetel. Hiába próbáltam a kapcsolatok számát kisebbre venni, az sem használt. Eddig azt hittem ez egyedi probléma.. -
#17801 te meg mennyire nem -
#17800 de kis vicces vagy -
#17799 nem tudtam erről az -
#17798 csókoljad a seggem -
#17797 Csokolom.
na végigvettem mégegyszer a lehetőségeket.
a routert kihagytam csak a modem en keresztul megyen a net így is megszakad . akkor a hálozatban upc van a hiba. érdekes csak torrentezés kozbe jelenkezik a hiba mikor max sávszéllel jon a dolog és mellette bongésznék. eddig nem volt jelemzo ilyen baj csak akkor jott a szakadás mikor feltoltottem és ugy probáltam mellette bongészni.
Másik érdkesség hogy most csak modemes kapcsolat esetén megszakadás után ujráll a kapcsolat magátol egy ido után de ha a router is van akkor csak a router ujrainditása után lesz net.
valakinek ezirányu tapasztalata? -
#17796 mi lol? -
#17795 sebességmérő -
ACE #17794 Ezmiaszar? -
#17793 http://upcmeres.upc.hu/
lol -
tompka #17792 Miért? Nekem semmi bajom vele. Újrahúztam, és most már jó :) -
adi83 #17791 nincs semmi üzenet,
amugy meg még egy évig él a hűségszerződés úgyhogy maximum sebességet emelhetnek, de árat azt nem! -
#17790 nézz chellos mailt, küldtek értesítőt az emelésről -
#17789 Nem tudom, rá fogok kérdezni telefonon. A beleegyezésed nélkül téged sem rakhattak volna át nagyobb csomagba... -
#17788 a sebességel nincs gond mert plafonon megyen a 15mb sőt cseréltem a halokartya driverjét is sőt még a win 7 által javasolt halokari frissitést is leszedtem de mégse -
#17787 az irja ki a hibánál hogy no internet acces. -
#17786 Csokolom
Nekem tegnap óta szarakszik a netem. valami gebasz van. mindig megszakad de már nem ugy mint régen hogy várok egy kicsit és visszajon. hanem csak ha routert ujrainditom akkor van csak net. gondoltam arra hogy router gond de az is kizárva mert ha kihagyom és direkt modemrol megyen akkor is megszakad a rohadék. már sík ideg vagyok.
már a win 7 hetet is ujraraktam arra gondolva hogy valami op hiba de nem. -
#17785 A vista az nagyon nyúzza a gépet, néha feleslegesen is ok nélkül, én most feltettem a win7-et, na nem mintha a pistával gond lett volna, csak ez az op 5ször gyorsabb.. és nem terheli semmivel se feleslegesen a gépet, vistánál néha azt hittem már kiugrik a piros led :D bocsi az offért. -
adi83 #17784 nekem is azt írja most felemelik az árát is? -
#17783 Izé...prov.chello.hu lesz az... -
#17782 Neked is? Nálam is ugyanez történt...nézd meg a chello.prov.hu-t. Bronze csomagot fog kiírni... -
adi83 #17781 hello nekem ma reggel miért 4,04 Mb/sec a letöltésem, chello minimummal?? :D -
Grifidos #17780 Mellesleg a kiírt konfigodon eléggé bátor dolog vistát futtatni. -
tompka #17779 Ma húztam újra a vistát. Majd elválik. :) -
#17778 Akkor ott valami gáz van.. valami a háttérben.. -
tompka #17777 aha. Minden letöltő progi ilyenkor 30-40%-os procit eszik. Mégis végig 100% van. Hiába nézem át az egész listát, nem jön ki a 100%, de mégis 100% -
tompka #17776 Nem csak utorrent alatt van. Böngésző letöltés, flashget letöltés, ftp letöltés.