UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3500 vs 3600, 30/20 vs 30/3.
Feltöltést lesz...om.
Ha a kábeltv árát is így levinnék, nem lenne semmi gondom 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az mitõl lehet, hogy windows alatt max 100-115-el tudok feltölteni? (bármelyik böngészõvel)
MAC alatt meg megy simán 380-400-al stabilan...
nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
steam, origin: ACE_hun
ezidõ alatt nem változott semmi a gépen, a comodo pláne nem, a beállításai sem, az utorrent sem... szóval nemtom
nemtom, lehet megpróbálok valami más torrent klienst esetleg
Bazinga!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Azért ez érdekes, szinte már az összes sávemelés megtörtént 1 hónap alatt, és nem hogy növekedett, hanem csökkent a napi forgalmuk... Azért ez vicc, 100K-val jön most is torrentrõl valami, és trükközhetek bármik utorrent-el, egy fikarcnyit sem jön jobban, pedig 8 seeder van akik egyenként 10 MB/sec-el nyomatják másoknak a cuccot, vicc...
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
nincs másik hálókártyám, ez is integrált
a másik géppel való próbálkozás... hát notebook szokott rácsatlakozva lenni a routerre via wlan, és azon is ugyanez a jelenség van, pedig abban más hálókártya van, és ugye nem a pc hálókártyája osztja a netet a notebooknak, hanem a kábelmodem/router páros
Bazinga!
nálam sem kell mindig a modemet (igazság szerint eddig csak egyszer kellett)... rendszerint a routert szoktam újraindítani, mert nincs türelmem megvárni azt a 2 percet míg visszajön a net "magától"
akkor ezek szerint nem nálam van a hiba, hanem a disznó upc kavar valamit... anyjukat.
Bazinga!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bazinga!
megnéztem asus support oldalán, nem találtam frisebb drivert hozzá, a windows update -et meg sosem használom driver frissítésre 😊
meg amúgyis ha nem megy a torrent atomstabil a net, amint elindítom, 1-5 percen belül behal
Bazinga!
már "csak" az a bajom, hogy ha elindítom az utorrentet, akkor még azzal nem is lenne gond, hogy 300-400 k-val jön az adat, nem vagyok telhetetlen... nadehogy 5 perc mulva szakad a net és áramtalítani kell a routert meg a modemet is...
elõször arra gyanakodtam hogy a fos routerem (SMC WBR14G2) nem szereti a sok kapcsolatot egyszerre... így utorrentben levettem a global max connectiont 500ról (amivel kb 1 évig jól ment minden) 100 -ra, és egyszerre csak 1 torrentet futtatok, dht nélkül... és így is megszakad... szóval nemtom mi van, de a f*szom kivan már... már azzal is boldog lennék ha 100k -val jönne folyamatosan, és nem kéne minden 5 percen resetelgetni az eszközöket, mer azt veszem észre hogy nem jön be semmi oldal, mert bontja a netet
Bazinga!
Felhívtam a upc-t, annyit mondtak hogy nem tudják mitõl lehet. annyit csinált hogy újraindított valamit..
Router nélkül is próbáltam, akkor is lassú. 2 másik gépen is próbáltam, de ugyanaz.
[/url][/img]
Amúgy ez UPC Telekomos internet, nem chello
Ki az aki még nem hallotta, hogy ilyen olcsó a UPC???
Nem kell nekik új elõfizetõ??
hurrá megtortént a sávszélesség emelés 10-rol 15 MB re silver.
nyiregyháza . sarkanytyu ut.
Linux Mint 13 Cinnamon
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com