UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Lehet maradok UPC-nél, ha nálunk is van ilyen társasházi csomag. Asszem 2001-tõl tavaly novemberig hûség szerzõdésem volt, eztán sem fog a falhoz csapni, hogy 1-2 évig oda vagyok kötve.
3500 vs 3600, 30/20 vs 30/3.
Feltöltést lesz...om.

Ha a kábeltv árát is így levinnék, nem lenne semmi gondom :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mflex
Hali!

Az mitõl lehet, hogy windows alatt max 100-115-el tudok feltölteni? (bármelyik böngészõvel)
MAC alatt meg megy simán 380-400-al stabilan...

nem értem <#fejvakaras>

What about the forests?

Ja, csak a DIGI-t bármikor lemondhatod, akár bekötés után másnap... ez a nagy elõnye... és a DIGI topicban sokan meg vannak vele elégedve. Tény hogy az ÜFSZ meg a hibajavítás minõsége fos, de legalább nincs korlátozás, és nem vagy röghöz kötve egy percig sem...

steam, origin: ACE_hun

Hát nem tudom. Sok ismimnek van digije tv+net is nem nagyon vannak vele megelégedve. de ez az én meg az õ véleményük. SZerintem 1 évre korrekt ez a sebesség+ár bõven!

Hát nem tudom. Sok ismimnek van digije tv+net is nem nagyon vanna vele megelégedve. de ez az én meg az õ véleményük. SZerintem 1 évre korrekt ez a sebesség bõven!

az se' jobb, akinek egy kis esélye is van, hogy 1 éven belül lesz DIGI náluk, azoknak nem nagyon éri meg...

1-el

ja 2 év hûséggel...

Aki társasházba lakik érdeklõdjön az UPC-nél mert hozzám most jöttek és a 30/3Mbit/s net 3600 ft-ba kerül!

Ja és ha USB-s WIFI adaptert dugok a PC-be, akkor azzal se tölt gyorsabban, szóval valszeg nem a kábel a ludas sztem.
Emeltek nálam is, jött róla mail is. A laptopomon, ami wifin keresztül csatlakozik az internetre 1.3-1.4-1.5 MB/sec-kel töltök, nagyon változó, ingadozik a sebesség. A PC-men, ami utp kábellel csatlakozik az internetre nem tud ekkora sebességgel tölteni, a max az olyan 1.0-1.1 MB/sec. Ez miért van? Próbáltam a modemet újraindítani, néztem a hálókártya beállításait, de semmi nem segített eddig.
Nálatok mér a UPC-s forgalomszámláló? Nálam már 2 hónapja nem...

precision
nem tudom, nem hiszem... mert egy ideig jó volt, aztán megint szarozott, aztán most az utóbbi pár hónapban megint semmi gond nem volt... most meg pár napja megint ugyanez a helyzet

ezidõ alatt nem változott semmi a gépen, a comodo pláne nem, a beállításai sem, az utorrent sem... szóval nemtom

nemtom, lehet megpróbálok valami más torrent klienst esetleg

Bazinga!

tommygear
<#eljen>
Eddig csak a tûzi falát használtam. msn-en kívül piszok jó volt. Csak vmiért leszoktam errõl. Bár a te eseted igencsak tûnik szoftveres gondnak. Nem lehet, hogy a Comi megfogja az utorrentet? Esetleg, hogy az is böngészõnek veszi...

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

DjDano
Jött a mail, hogy emelték a sebességem, gondoltam letesztelem Speedtest.net-en, alább az eredmény (Chello Silver!)

precision
ja annak is
comodo internet security :) legjobb :)

Bazinga!

bix

Azért ez érdekes, szinte már az összes sávemelés megtörtént 1 hónap alatt, és nem hogy növekedett, hanem csökkent a napi forgalmuk... Azért ez vicc, 100K-val jön most is torrentrõl valami, és trükközhetek bármik utorrent-el, egy fikarcnyit sem jön jobban, pedig 8 seeder van akik egyenként 10 MB/sec-el nyomatják másoknak a cuccot, vicc...

Vírusírtónak is comodo? :) Amúgy a comi tûzfalat ismerem. Nagyon jó. De nekem meg az msn-es átvitelt bénította meg. Énis a szolgáltatót hibáztattam de leszedtem, és helyrejött :D

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

precision
nem, még mindig nem :)
comodo -t használok

Bazinga!

Használsz esetleg ESET terméket? Nálam is volt ilyen tünet. Elindul a torrent, meghal a böngészõ. Semmi sem jött be. Nekem a Smart Securityben kellett állítanom a dolgon, és azóta megy minden gond nélkül.

érdekes jelenség, nehezen elképzelhetõ, hogy ez egyedi probléma lenne, ha valóban a szolgáltatónál van gond...

precision
elhiszem... de mint mondtam nincs újabb driver a hálókártyámhoz, 2006 -os a legutóbbi... azelõttit meg nem fogok felrakni
nincs másik hálókártyám, ez is integrált
a másik géppel való próbálkozás... hát notebook szokott rácsatlakozva lenni a routerre via wlan, és azon is ugyanez a jelenség van, pedig abban más hálókártya van, és ugye nem a pc hálókártyája osztja a netet a notebooknak, hanem a kábelmodem/router páros

Bazinga!

Szerintem nálad van... próbálj meg egy másik drivert felrakni, esetleg egy hálókártyát beledugni, vagy más géppel próbálkozni. Mondom nekem ugyanez volt egy másik driverrel... de látom nem hiszed el...

precision
nálam 1.8.2 -es utorrent, de a jelenség ugyanez
nálam sem kell mindig a modemet (igazság szerint eddig csak egyszer kellett)... rendszerint a routert szoktam újraindítani, mert nincs türelmem megvárni azt a 2 percet míg visszajön a net "magától"

akkor ezek szerint nem nálam van a hiba, hanem a disznó upc kavar valamit... anyjukat.

Bazinga!

Mighty
Nálam is van ilyen jelenség, de modemet nem kell újraindítani. Ha az 1.9-es utorrentet használom, egy idõ után lemegy a sávszél teljesen és normál böngészés se megy. Leállítom a torrentet és helyre jön.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Klemice
najó tegnap délután fullra meghalt a modemem szóltam is a köcsögöknek cseréljék ki, erre mire most hazajövök nyomattak rá biztos valami cuccot bentrõl hogy elinduljon mire kiérnek a szerelõk.. szánalmas

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
az elõbb amúgy 1,7 megabájt per szekundum sebességgel jött az adat torrenten, ami igencsak jó... kár hogy 2 percig tartott, aztán lement 0 -ra, mivel megint beszart minden

Bazinga!

precision
nemtom, nekem ASUS M2N-E alaplapom van, integrált ethernettel, eszközkezelõ vmi nvidia forcware hálózati kártyát ír rá
megnéztem asus support oldalán, nem találtam frisebb drivert hozzá, a windows update -et meg sosem használom driver frissítésre :)

meg amúgyis ha nem megy a torrent atomstabil a net, amint elindítom, 1-5 percen belül behal

Bazinga!

Az is lehet hogy a hálókártya driverével van valami, én amikor felraktam a Windóz által "Windows Update"-en keresztül ajánlott drivert, akkor volt ilyen, visszaraktam a régi alaplaphoz valót, és azzal meg jó volt... (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC) és ez a driver verziója: 5.698.701.2008 (2008. 07. 01.)

precision
nálam is megvolt az emelés, nyócker, silver

már "csak" az a bajom, hogy ha elindítom az utorrentet, akkor még azzal nem is lenne gond, hogy 300-400 k-val jön az adat, nem vagyok telhetetlen... nadehogy 5 perc mulva szakad a net és áramtalítani kell a routert meg a modemet is...

elõször arra gyanakodtam hogy a fos routerem (SMC WBR14G2) nem szereti a sok kapcsolatot egyszerre... így utorrentben levettem a global max connectiont 500ról (amivel kb 1 évig jól ment minden) 100 -ra, és egyszerre csak 1 torrentet futtatok, dht nélkül... és így is megszakad... szóval nemtom mi van, de a f*szom kivan már... már azzal is boldog lennék ha 100k -val jönne folyamatosan, és nem kéne minden 5 percen resetelgetni az eszközöket, mer azt veszem észre hogy nem jön be semmi oldal, mert bontja a netet

Bazinga!

Nekem megtörtént, Bp. XI. ker. Silver

Ugyanígy. De aztán pár perc múlva jó lett.
Momentán egy db külföldi oldal sem akar bejönni. A Humoros és aranyos képek topicban is csak a magyar oldalakról linkelt képek töltõdnek be. Doomsday van vagy megint a Júpíszi a f***?
tommygear
menj be a központa és mondjak hogy küldjenek ki hozzád szerelõket, telefonon nem érdemes hívni õket mindig leráznak
Nem tud segíteni senki?

tommygear
nagy büszkeség :D
encore 14 e ft fizetek egy 18 mb os netért lol:D

passatgt
omg

Milyen az a UPC telekomos internet? <#zavart2>

ezt akkor csináltam, amikor bekötötték:

van egy olyan problémám, hogy nagyon lassú a feltöltésem. 1,5 mbit-nek kéne lennie, a garantált 512 kbit, de nekem mégis napok óta alig 200kbit..
Felhívtam a upc-t, annyit mondtak hogy nem tudják mitõl lehet. annyit csinált hogy újraindított valamit..
Router nélkül is próbáltam, akkor is lassú. 2 másik gépen is próbáltam, de ugyanaz.

Amúgy ez UPC Telekomos internet, nem chello

Jah, és egyéb okok miatt vagy 4x felásnak itt mindent 1 évbe, szóval nem hiszem, hogy nem lehet megoldani!
Hát ez tényleg csodálatos, de inkább azzal kéne foglalkozniuk, hogy mindenhol ki legyen építve!!! Hozzám a Csarnok térre nem hozzák be se kábeltv-t se a netet, és nem is akarják kiépíteni! Pedig csak 4 utcával lejjebb van a székhelye a UPC-nek :(
Ki az aki még nem hallotta, hogy ilyen olcsó a UPC???
Nem kell nekik új elõfizetõ??
RBJ
Csokolom.
hurrá megtortént a sávszélesség emelés 10-rol 15 MB re silver.
nyiregyháza . sarkanytyu ut.

Linux Mint 13 Cinnamon

És az egész országban egy DHCP servere van a UPC-nek? Vagy ezek kommunikálnak egymással?

tcp/ip-t nem zavarja, de az IP kérést igen, mert a DHCP az bizony MAC address alapú

pyrohun
szerintem a upc mint szolgáltató nem engedi. nekem volt már, hogy olyan mac address-t választottam ami "foglalt" lehetett, mert egészen addig nem ment a net, amíg nem választottam egy másikat.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

holecsko10
Plusz Tatabányáról sem.

TDU,ETS2 Nick: holecsko