22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Skynet85
    11? hát ha neked az jó nekem 10 a fiber 60 + digi tv és nincs társasházi kedvezmény... szal te tod
  • Klemice
    én nem fizetek ezeknek több pénzt.. jól van ez így
    11 a net meg a tv havonta...
  • gduck
    Nekem meg megjött a FiberPower 60. Az új modem viszont (ismét) Motorola (Típusa: SBV6120E)
  • Klemice
    neem, szájentifin atlanta vagy mi a szösz, de ez már vagy a 6-7. mert mindig elbaszódik...
  • gduck
    Még motorola modemed volt?
  • kabel15
    De van valami jelzés hogy van új net? vagy csak hírtelen megnő a sávszélesség?
    Amúgy Tatabányán van már valakinek gyórsítva?
    Újra kéne indítani a modemet hátha van már?

Sok kérdés egyszerre :D
  • Klemice

ezt már szeretem, lecserélték a modemet és a sávszél is megnőtt
  • werkfilm
    a faszba
  • Klemice
    lenne digi, már rég otthagytam volna őket a faszba
  • chicco24
    2 napja nem tudok feltölteni semmit,mert megszakad a feltöltés olyan lassú. Illetve a net is szakadozik néha Egerben.
    Ez novemberig így fog menni? Mert akkor felmondom a szerződést a faszba.
  • Skynet85
    Egyébként kérdeztem a upc-s csókát mennyire kavar be a digi nekik, jött egyből a commercial duma, hogy már semmenyire mióta a UPC jó árasított meg van fájbő pávör... Hát ezt azért így nem vettem kézpénznek:D

Tény ahol pl én is lakok sose lesz digi, vagy ha igen azt már unokáim fogják használni, szóval vidéken digi nem ellenfél, nah de vidéken nincs is annyi előfizető mint városban.
  • Grifidos
    digitális tv.
    UPC, T. Csak a saját dekóderükkel illetve kártyájukkal nézhető.
    Digi, kódolatlanul adja csak a tv-ben lennie kell DVB-C tunernek illetve rendelkezned kell set top boxal. Kivétel az HBO pack amihez ha tv-ben megvan a kártyaolvasó akkor kártyát adnak, ha nincs akkor saját set top boxot.
  • Skynet85
    Megeshet nem értek hozzá, nem vagyok villamos mérnök :D de tény hogy lassabb jóval, de mondom nem érdekel. Engem a tegnap esti kis ,,nem vagyo hajlandó másik macről maxal menni" száma huzott fel de nagyon, ámbátor amióta ezt orvosoltam semmi bajom vele, max annyi hogy zavar ez a féltégla kinézet:D
  • Blekk Síp
    Azért az elég fasság, hogy ahány tv-n szeretnéd nézni az adott digitális műsort, annyi set top anyámkínja kell... Többin meg kapod a régi analógot pár csatornával.
  • gduck
    Valószínűleg azért indul lassabban, mert ennek már 4 frekvencián kell a kommunikációt kiépítenie
  • apaszka
    Szóval jó a váltás! Igaz ma délelőttre mondtak,hogy felhívnak,a mi elmaradt! De talán holnap!
  • Mighty
    No, ez fog majd hiányozni a diginél :(

Talán majd ők is átállnak digitálisra valamikor.
  • Skynet85
    Hjah majd elfelejtettem rendeltem hozzá digátlis tv-t dvr-el, csomagban net és a tv olcsobb mint régen a gold+analog kábel, 2 éve nem nézek tv most lehet pótolom tetszik ez a kimek és amikor bejövök folytatom onna ahol abba hagytam dolog...(este kb 30 percet tekretem visza egy filmből mert közben progiztam és lemaradtam róla :D nekem ezek a ficsörök nagyon bejönnek :D)
  • Skynet85
    Hát nem tom ezen mi a feelinges a régi surfboard modem kicsi volt designos és gyors már ami a rendelkézsre állásig eltelt időt illeti nos ezekből az új megörízte a lásuk csak... semmit... az hogy féltégla elmegy funkcionalitás a lényeg de mérföldekkel lassaban tér magához mint a régi... de már nem érdekel, jön 60-al a net és ez a lényeg:D
  • Stefling
    Köszi a képet, feelenges az új modem :D
    Már volt valakinél emelés? Na.. még beindultak upc-ék :D
  • ToCsEk
    akarom mnndani nem gold hanem bronz volt :D
  • gduck
    "emelés" ?
  • ToCsEk
    14.ker chello gold --> fiber power 15. kész az emelés ;)
  • Skynet85
    Nah, most már jó a speed ki kelett cserélni a mac címet a routerben arra amire be lett regisztrálva, a modem reset gép restart, és most már routerrel is jó végre.
  • Blekk Síp
    Legjobb

#18593: Sztem bőven elég a 60 is, de te tudod.
  • bertino
    Jim Beam
  • vénfarok
    fiber power 120 mennyire jó? bp. 21. kerben belehet már kötni?
  • Yoda001
    ...azért remélem ha majd utólag rádugom a routert nem lesz gond, az ugye klónozza a mac címet... ma kb. félóránként megszakadt a net, pff.. remélem ez csak az új net bekötéseknek köszönhető, már ha annak van valami köze ehez
  • Livius
    Hát van benne anyag azér az látszik, szerintem nemsokára találnak egy gagyibbat is, ami megfelel az új csomagokra aztán azt osztogatják majd. És gonodlom nagy jó radiátor is lehet ez.
  • Blekk Síp

Telóval ennyire futotta.
  • Skynet85
    Én nem dicsérem ez egy fostalicska, 2-3 perc mire használhatóvá válik, ráadásúl az istenér nem megy mással csak azzal amire be lett reggelve megy = max speedel, bármit csinálok mind2 asztali gép és vagy router sárga ledet eredményez pöppet bepöccentem...
  • Stefling
    Mindenki annyira dícséri az új modemet, valaki lökhetne róla egy képet! :D
  • Skynet85
    100mbitesnek elégnek kellen hogy legyen, ha 60mbit a max. Én azt nem értem nálam mi van gigabites minkét hálokártya a notin gyönyörűszép kék a led 60-62 mbit között a speed nagygépen meg 0-35 között szor narancssárga leddel...
  • Yoda001
    NVIDIA nForce Networking Controller - Packet Scheduler Miniport, 100mb/s... na, most akkor ez sem lesz elég, tehát narancssárga lesz?
  • Skynet85
    az azért érdekes mert notin tökély minden max speed szép kék led

u.a.-al a hálokártyával(realtek) az asztali meg sárga led és ingadozó sebesség kábel u.a
  • werkfilm
    már nem kell újra regelni, automatikus, azzal megy amit bedugsz
  • Before
    Na, nálam is ma bekötötték a 60 as fiber power-t. Jó az új karácsonyi hangulatot sugalló modemke.

A link narancssárgán villog, érdemes vennem másik hálókarit ami gigabites, vagy jóvan ez a 100 as is a a60 as fp hez.
  • Skynet85
    nah rájöttem miért rossz a speed, a csávokám aki kötötte, a notim mac addresét használta, az volt kényelmes. Nah de miután betettem a routert az asztali gép macjét clonosa, és hiába kötöm ki a routert, és teszem rá közvetlen a modemre az asztalit, a prov nem ajánlja fel az új mac beregelését sőt smiylen macet nem mutat, szal nem jó... ötletek ? volt release modem kihuz bedug stb stb de provon semmi uj mac ajánlat...
  • Blekk Síp
    Nálam ma kötötték be, fasza ez az új modem, jobban tetszik mint a régi. :D
    Nagyobb is, de na.
    Én elégedett vagyok vele, (most még) eddig
    Max le: 8MB/sec Max fel: 862KB/s /torrenten/ (:

Amúgy nálam modem csere után kb.1óra hosszáig hol volt net, hol nem, újraindult párszor, de erre a srác is figyelmeztett aki bekötötte.
  • kabel15
    Akkor újra kéne indítani a modemet hátha van már új net?
    ha van routerem azt is újra kéne? Vagy az jó ahogy van?