22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kabel15
    Tuti nálunk lesz utoljára.
  • holecsko10
    Na itt Debrecenben emelik a nett sebességet.

• kabel15
    Nekem szerencsére nincs vele gáz.
    Bár nincs még gyórsítva.
  • shaba23 #18656
    Olvasgattam mindenfelé az UPC-vel kapcsolatos fórumokat, mivel lassan letelik az inviteles hűségnyilatkozat és szeretnék váltani valamerre. Mivel dunaharasztiban természetesen nincs digi, így érdekelne a fiber power 60, esetleg 120. Amiről azonban nem találtam információt (legalábbis egyértelműt nem) az az, hogy amire az emberek 101%-a a nagy sávszélességet használja, az mennyire megvalósítható UPC-vel? Gondolok itt sebességvisszaesésre, adatforgalmi korlátokra stbstb. Ha ide nem is, pmbe várnám a válaszokat:)

köszönöm
  • Nasim
    Mi van az internettel?Tegnap dél óta 2-3 kb/s,vagy még annyi se,mindenkinek ilyen?Gondolom a FP.120 előfizetőknek problémamentesen 120 Mbit/s.Nemtudom,mért nem lehet problémamentesen megoldani,van aki nem csak hobbi célból előfizető.
  • bertino
    ehh, te tényleg komolyan vetted a kérdést ?
  • kabel15
    Te miről beszélsz?
    Hogy lenne már szar szag?
  • werkfilm
    off:
    az a város még mindig szarszagú? vagy 247 az és az ottaniak már nem is érzik?
  • kabel15
    Tatabányán emeltek már valakinek?
  • apaszka
    Sajnos nem leszek UPC-s Megint hívtak,hogy a Silvernél meg megint gond van,mivel csak a felét fizethetem a csomagnak utalvánnyal! Így törölte a srác a megrendelésemet! Pedig IGENT mondtam rá,de ők léptek vissza mindenben! Nem kell új ügyfél!
  • m1garand
    Debrecenben van már váltás?
  • Blekk Síp
  • pyrohun #18647
    leszedtem, beállítani, megoldanom.
  • holecsko10
    Már tárgytalan sikerül meg oldanom.
  • holecsko10
    Sziasztok egy kis segítség kellene.

Le szedtem a Thunderbird levelező programot.

De nem tudom hogy kell be állítani segítene valaki.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Klemice
    hívd ki a szerelőket
  • red13
    Akkor elvileg az átállás miatt lassú a net már úgy másfél 2 hónapja? 15Mbit helyett 3-4. Van, hogy 2-3, viszont a feltöltés megvan a 2Mbit néha.
  • CzGobe
    én is így vok vele ^^
  • Klemice
    dgi bronzban kevesebb adó van mint az analóg silverben, azt kösz nem kérem
  • Blekk Síp
    Set top box nem sűrűn kell nethez.
    Tv-n sem nagyon szoktak netezni.

Szóval igen, TALÁLT!
  • gduck
    Ja hogy Te TV-ről beszélsz?
  • Blekk Síp
    Na végül sikerült kibogoznom, hogy ELMÉLETILEG kábeltv bronze van a többi készüléken. :F
  • werkfilm
    akkor a többin vmelyik analóg kábel csomag lesz, csatornakiosztás van upc.hun.
  • Blekk Síp
    Fasza, én már összekavarodtam.
    Namostakkó' ha nekem van DIGITAL BRONZE-om, akkor a többi tv-n, ahol nincs set top box mi van? :D DIRECT BRONZE vagy mi?
    És ahhoz a csomaghoz (vagy mihez) ami a többi tv-n megy ahol NINCS set top box hol találok csatornakiosztást?
  • gduck
    Már nincsen se bronze, se silver csomag! Csak azok vannak, amiket a fejlécben látsz!
  • apaszka
    Most hívtak! Nagyon érthetetlen volt az egész! Nem értem,mi a francnak vannak a bronz csomagok,ha nem lehet kötni!??? Lehet,hogy nem köttetem be itt! OLCSÓBBÁ TENNÉM,DE NEM ENGEDIK! Csak az a vacak silver van??????
  • CUCLI
    yee, itt is megvolt az emelés :) (bp 9.ker)
    most 30/3
  • Skynet85
    nekem most fiber 60 van + digtal bronz dvr, mivel csomagban rendeltem a csomag olcsobbik tagjának a fele díját elengedik, így jön ki a közel 10 rugó, digital gold dvr-el köbö 11,5-nél jönnél ki kb...
  • CzGobe
    Ha jól tudom, az analóg silver TV 4375 huf, fp15 pedig 5208 lett a hűségnyilatkozat nélküli silver TV+chello medium-ból 2010. 08. 31-ig
  • bertino
    és tettél már fejelentést ellenük ?
    igaz, fórumon egyszerűbb rinyálni, így biztos megolódik.

• daemonervosa
    és jogosan lehet nekik nem felvenni a telefont 1.5 órán át? (már nemmintha akármit is tudna kezdeni az a sok inkompetens faszfej aki ott mereszti a picsáját a székbe )és jogosan lehet órákon át 3/1mbitem 25/3 helyett napi rendszerességgel? és jogosan szakadhat a netem percenként?

• werkfilm
    jogosan? jogosan évi 2 hétig leállíthatják az internetedet.
  • daemonervosa
    Mióta elkezdődött ez az átállás minden nap órákon át használhatatlan a net. Remélem még ilyen szar lesz vagy mésfél hónapig és akkor jogosan baszhatom szájba az összes buzeráns UPCs seggarcot. (nem mintha nem érdemelték volna meg eddig is)
  • milk4
    4. kerben az utolsó 1-2évben nem volt semmi probléma,kivéve a korlátozás...
  • Klemice
    nekem rengeteg problémám van az upc internet szolgáltatásával, de ez területfüggő
  • apaszka
    Ahogy olvasom az írásokat! Nem valami jó szolgáltató! Sok a kiesés???? Megszakadt szolgáltatás? Mondjuk a téonlájn csak havonta dobott le egyszer! De szeretnék váltani,de még rágódom! Senki nem mondta,hogy ez jobb! Megbízhatóbb!!!
  • exTrem
    remélem a 13.kerületben is gyorsan emelik majd :D én is 30/3-as csomagra várok :)
  • ÁjjLe BoBBi
    csoki!

eddig 4-5ezret fizettem asszem a silver csomagért. akkor átraknak power 15ös csomagba?

• Klemice
    csakmert fiber 60 8ezer digigold 6ezer az 14
  • Klemice
    :O digital gold?