321
-
#56 Jáccik még valaki ezzel a játékkal???
Kéne egy kis segítség. Elindítom a játékot, megy, minden ok, de 2 perc után kilép. Mindig ez van. Még a demoból is két perc után lép ki. Mi lehet a gáz? -
#55 Jáccik még valaki ezzel a játékkal???
Kéne egy kis segítség. Elindítom a játékot, megy, minden ok, de 2 perc után kilép. Mindig ez van. Még a demoból is két perc után lép ki. Mi lehet a gáz? -
#54 Nahh vazz! Ha ez kerva jo gama vazz! Ha en lefodeltem tenyelg! ima 83 jaccotam es ugy repult az ido! Nagyon fasza! Birom hogy otletes es egyszeruen tok jo. -
#53 Jee... ez nem magas... -
#52 Eladni nekem se sikerült, de törölni lehet a File deleterrel.
Kiválasztod a programok közül a File-copier programot, a programmal rákattintassz a file-ra, amit le akarsz tölteni, miután a zöld csík végigment, kattintassz a programon és behúzod a géped memóriájába. -
#50 A bankos transfer küldetésekkel van bajom.
Hiába küldöm át a pénzt, törlöm a nyomokat, állandóan azt válaszolják, hogy a pénz nem érkezett meg, pedig amikor megnézem az új számlán a pénz ott van.
Mitől van ez? Valami nyomot, hagyok?
De azért a kis köcsögök is megkapták. Miután nem fogadták el a küldetést, kiürítettem a bankszámlájukat. Másfél milla volt rajta. -
#48 en tudom fly , megnezd a linkek kozott az adminokat majd felhivod voice analyzerrel bekapcsolva ... majd hack es hasznalod a voice analizert -
KeviN #46 DivX : minek ehhez torest csinalni ? Csak addig kell szenvedni amig nincs penzed :
1. HUD Upgrade -> 20.000.-
2. Monitor Bypass v5.0 -> (talan) 25.000.-
3. Voice Analyser -> 5.000.-
4. Log Deleter v4.0 -> (talan) 6.000.-
5. Decrypher v3.0 -> (talan) 15.000.-
Utanna lehet ezerrel a bankot hackelni...Nekem mar tobb mint 5 millam van, es mind "legalisan" :) Megcsinaltam 6 vagy 8 spec kuldit, stb -
#42 Hallom megvetted eredetiben? Kafa! -
#41 Thx! Este kiprobalom.
-
KeviN #40 Probaljatok meg, az opengl32.dll-t letorolni a game alk.-bol. Utanna az optionsba a graphic optionsnal lehet allitani 1-2 dolgot a kifagyas ellen :) -
N1 #38 ha valaki pontosan leirna hogy kell hasznalni a tablazatot?és a belépést?nem kell magam regisztrálni a gameban? -
#37 Wow! Gigatanx! Ki is próbálom. Amúgy nekem elég gyakran kifagy a játék akkor, amikor a világtérképen vagyok és bouncing-olok lázasan. Egyszerűen megállnak a pöttyökből álló vonalak és nincs tovább. A zene az szól rendesen, de a game egyik gombra sem reagál. Geforce2-m van, meg 750-es Duronom - ha ez számít valami. Találkozott valaki hasonlóval? -
#36 Bank hackelese ...
Desperado's Full Version bank hacking for dummies
Preface:
Bank hacking is for the advanced, and to do it flawlessly, you'll need a few things.
- Password Breaker
- Log Deleter 4
- Monitor Bypass
- Proxy Bypass
You can probably manage it with a Proxy disabler, and no monitor bypass, but that's going to be tough. Since they trace you pretty fast.
Another thing you'll need is a mission that asks you to find financial details, or preferably, one which tells you to trace a large sum of money. That's your ticket out of the dump you're in.
OK, with all that done, let's get started.
1. Log into the target bank, bouncing through InterNIC. If you haven't done it already, create an account there. Take a note of the bank account number.
2. Type in the account number you're hacking, enable monitor bypass, and run the password breaker on it.
3. Check the account balance.
4. Fill out the money transfer screen, with the information needed to transfer money to your account on this bank. Enable Proxy bypass, and transfer the cash.
5. Go into the "Statement" menu, and delete the money transfer you just did.
6. Log out of the account, and into your own.
7. Delete the transfer from your statement also.
8. Disconnect.
9. Log into InterNIC, no bouncing should be necessary. Delete all routing logs with a Log_Deleter V4.0
10. Disconnect.
11. Wait a few days. If you haven't been arrested, you followed this guide to the letter, if you did, you didn't.
If you get caught, you never got this from me.
Desperado
-
#35 Tényleg KeV, hogy a picsába nyomod fel a bankokat? Most én is kipróbálom... -
#34 A voice analyzer-t (vagy analizer?) akkor tudod használni, ha kideríted valamilyen céges ürge privát telefonszámát. Ekkor felhívod, felveszed a hangot és a "nagy" cégnél bejelentkezel az ő hangjával. Asszem legalábbis így van, javítsatok ki ha tévedtem. Ha nincs lóvéd, akkor menj el a "munkaügyi központba" és gyorsítsd az időt, amíg nem jönnek kissebb melók. Ezeket elvégezve össze tudod kapirgálni a pénzt arra, amire kell. Én is így csináltam. -
Nyiri #33 Na Hela!
Bankokat hogy lehet feltorni???
Es a bankban a vioce az mi? mert vettem egy voice anlizert de nemtom mit kell vele csinalni!
ES az amikor egy negyzetben sok szam ugral mit kell vele tenni?
Azert kerdezem mert love hianyban szevedek es a kovetkezo munkahoz kell egy proxy bypass :)
Elore is thx :)
-
#32 Ha a wc-ről szedted le, akkor a .zip file-ban van egy szövegfile, ami tartalmazza ezt a bizonyos táblázatot. Szóval játékindításnál "elkészíted" a saját emberedet, majd mikor a végén kéri ezt a kódot, innen kilesed. -
#30 Látod látod Kevin, nem kell mindent úgy elkapkodni, megkaphattad volna ingyen is -
#29 hacker game?
mit kell csinálni benne? -
KeviN #27 Kozel nincs benne az osszes misszio :) Nezd meg lejjebb mit irtam...nem idokorlatos, hanem rangkorlatos. Ha elersz 1 bizonyos rangot, es megcsinalod a kov. missiont vege...de ha elutasitod, akkor rangot vesztessz, es igy lehet tovabb nyomulni...en mar ott jarok a demoban, h majd minden bankot felnyomtam...mar tobb mint 5 mill. penzem van :) -
Nyiri #26 Nekem eleg lenne ha letolthetnem toled :)
Nem hiszem hogy 1 CD, mert a demoban mar az osszes misszio benne van, csak idokorlatos! :( -
KeviN #25 Ense vagyok 1 krozus...foleg igy hogy munkanelkulin vagyok, de ezert szvsz megeri. Foleg ugy, hogy itt tenyleg torodnek a vasarloval, nem ugy mint a nagy cegek. 1bbkent nincs cdirom, es nem is foglalkozom ilyen dolgokkal...veszelyes lenne. Szerintem 1bbkent a 7500 nem olyan draga, ha figyelembe veszed, hogy ebbe mar benne van a szallitasi, és csomagolasi koltseg is. Lassan megerjuk, hogy tenyleg lessz az embernek legalis jateka :) -
Nyiri #24 bocsi: 7500 rugo az sok lenne, :) csak 7,5 rugo -
Nyiri #23 Vazz
Tetszik a game, de nem adok erte 7500 rugot!
Megvettem a Screamer 4x4 et amikor meg 9 rugo volt de amikor vegigvittem (2 nap) rajottem hogy kibebaszott nagy hibat kovettem el, mert nem volt akkora elmeny, hogy megért volna 9 rugot. Ezzel is is vagyok, tetszik meg erdekes, de draga (kb. 1500 akkor ok) :( Kevin: Ha megkapod utanvetelesen atmasolnad nekem??? 1500ért :) Ha mar csak azok megveszik akik ide irtak mar jol jartal :) -
KeviN #22 Sajnos nem....a network opcio azert van a jatekban, mert azzal lehet megoldani, hogy akar 3 gepen is jatszhatod egyszerre....az egyiken mutatja a fokepernyot, a masikon a terkepet a harmadikon meg mondjuk a missionokat. Remelem holnapra megerkezik a jatekom....mar 2 napja meg lett rendelve :) -
#21 Télleg, a teljesben lehet neten is nyomulni? Mert az optionsnál van network options. Érdekes lehet egymáshoz betörni virtuálisan ! -
#20 ISO:) ne nevettess:)
(Flopi Rulez) -
KeviN #19 marlove : tobbet kene inni, hogy ne legyen ennyi hukk :) -
KeviN #18 igen...ebben mar minden benne van -
#17 Szállítási díjjal 7400? -
#16 Hukk -
KeviN #15 Szerintem azert annyira nem....1bbkent ne is szamitsal ra, hogy releaselni fogjak...ugyanis nincs kiadoja...a keszitok terjesztik a jatekot. En raszantam azt a 7400 Ft-ot amibe kerul...ennyit megerdemelnek a fejlesztok, foleg ugy, h maganszorgalombol vagtak bele a fejlesztesbe, semmi nem garantalta, h valaha is fog nekik ez a jatek penzt hozni...azaz nem kaptak fizut a jatek keszitese alatt...ennyiot nekem meger, hogy a megbecsulesem kifejezzem felejuk :) -
#14 :) Meg kéne szerezni valahonnan a rip-et, vagy iso-t. Kicsit húzós az ár... -
KeviN #13 Lacc : 1 5let : Amint elerted a novice szintet vallald be az osszes jo penzes kuldit 2-4000 kozottit (akar varjal is [idogyorsitas]), majd vallalj el 1 kis kuldit is, amit abaddon. Igy esik a rankingod, es nem er veget a demo :) -
#12 Megnéztem, tetszik a game! Az alapötlet, az nagyon jó, hiszen így az átlag halandók is úgy érezhetik hogy hackerkednek, még ha offline-ba is vannak =). Persze az igazi hackeléshez ennek semmi köze nincs :), de jó vele játszani. Ja, és a grafika, az nagyon ott van a topon ;). -
KeviN #11 Hmmmm, elkepzelni sem tudom mi lehet a baj....Kuld vissza a debug.log-ot a fejlesztoknek, igy remelhetoleg kijavitjak....bar ilyen hibarol meg a forumban sem olvastm :( -
#10 Így is ugyanaz...befejeztem a próbálkozást...:(
Annyira jónak nem tűnik, hogy szenvedjek miatta ... pláne mivel szenvedek miatta :) -
#9 Elindulni elindul, csak mikor uplinkel behal...
ezt a dll-esdit még 1x kipróbálom... -
KeviN #8 Hmmmm, milyen vidkartyad van ? Opengl-t hasznal, tehat 1 azt tamogato vidkartya kell. Esetleg probald meg letorolni a az opengl32.dll-t abbal az alk.-bol ahova a jatekot installaltad, es akkor a vidkartyad a sajat opengl-jet hasznalja.