321
-
#161 Régen volt már, de azért valami olyan rémlik, hogy a pasive trace-nél nem elég kitörölni minden LOG-bejegyzést, hanem ügyesen kell módosítani. Ugyanis az rögtön gyanús, ha egy szerverren csak kilépési LOG-ot találnak tőled!!! Ezért az utolsó belépésed bejegyzését NE töröld.
A gép felrobbantásának úgy látszik azért nincs értelme, mert a LOG-ok nem azon vannak. Egyébként van tuti jó guide az UPLINK-hez.
Próbáld ki a Street Hacker nevű legújabb hekker játékot is! -
Gubi #160 Hi!
Valaki segítsen!
Hogy tudok egy másik bankban lévő accountról pénzt átszedni hozzám a pénzt. Mert mindig megtalálnak.
Ezeket csináltam meg:
1. Account hackelése
2. Belépés az accountba
3. 1021540c átutalása a számlámra
4. Logfájlok kitörlése
5. GateWay Nuke elindítása(nem várom meg, hogy a motion sensor jelzőkéje vörös legyen)
6. Új, legrosszabb gateway vásárlása
7. Gateway update, legnagyobbra
8. Elkapnak, mikor felgyorsítom az időt.
Mit csinálok rosszul? -
cyrus #159 ehhh.. már megvan... lsd : free.x3.hu/uplinkgame -
#158 Majd elfelejtettem: az 1.31 -es patch-et mindenképp szedd le. Elég, ha bemásolod az uplink.exe könyvtárába, indításkor automatikusan foltozza magát. -
cyrus #157 köszi széppen.... igy már megy...:P -
#156 lacc engem erdekelne hogy mik szuletek azota ha nem gond irj mar egy parat mert nem vagyok otthon a temaban es erdedkelne elore is koszi:) -
#155 Na előkotortam nagy nehezen, mire eszembe jutott, hogy tök felesleges volt, hiszen simán letöltheted innen.
Van itt még jópár mod is: gateway-ek, skin-ek, lan-ok és még sok egyéb más is, pl. nagyobb névadatbázis, vagy képadatbázis. És van saját fórum-ja is, ahol felteheted kérdéseidet. -
cyrus #154 kellene köszi... ha megtalálod... -
#153 Hát nyilván nem a saját gépeden kell futattni, hanem a megtámadott szervezet szerverén ... ;)
Ha kell, akkor előkaparom neked a tutorialt, asszem .pdf, vagy .doc volt és minden szájbarágósan le volt írva benne. Kell? -
cyrus #152 na de ez a baj, megkapom csak nemtom hogy futtassam (Faith a neve) illetve lefuttatom, de ennek ellenére kicsinál a virus...:(((((((( -
#151 Bocsi, én se tudok segíteni, én csak küldiket vállalgattam, nem bonyolódtam bele a fő történetbe, de ha jól tudom, akkor kell, hogy legyen valahol a neten egy virusölő proginak, ami elvileg leírtja. Ha a jó oldalon állsz a történetben, akkor elvileg megkapod, ha gonosz oldalon, akkor meg pont a vírust kell elszabadítanod. -
#150 én nem ismerem.. csak réges rég toltam fél órát :D -
cyrus #149 Azé megkérdem hátha vki tudja
Megtámad a Revelation nevű virus.. az én gépemet is.. és mindig beszivok, mert vége a karrieremnek.. hogyan tudok ellene védekezni ? Lacc ? Hen-tes ?? -
#148 Régi game, azóta már születtek jobb hacker-simulatorok. -
cyrus #147 csk kis gondban vagyok most
gondoltam lesz itt vki aki tud segiteni de ezexerint nem nagyon... -
cyrus #146 ja
-
#145 full? -
cyrus #144 UP !
Ma feltettem az uplinket akinek kell : Letöltés (honlap, nyisd meg !) -
#143 Nem tudok róla. Anynira már én se vagyok benne, bár lehet, hogy felrakom pár hack erejéig. :-) -
#142 jeeee es megse halt ki ez a forum:):):) mondjuik mar mind1 mert nem gyaccom mar a gameval mert meguntam:(:(:( Bar rtegen sokat jacottam vele most nem jott be annyira mint regen:(:( ja Hmuda neűm tod nincs valahol hozza magyarositas??? mert ha be lenne magyarositva akkor lehet hogy megint elovennem:):) -
#141 Egészségedre. :PPP -
#140 eeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#138 Huh, annyit Uplink-eztem, hogy ha becsukom a szemem, mindenfele bouncing pontokat latok. : D
Amugy rajottem, hogy kotelezo elkezdeni a tortenetet, az megoldodik magatol is. -
#137 ja bár nagyon egysíkú...Belépsz ügynöknek az Uplink nevezetű céghez..Szerzed a pénzt csinálod a munkákat mígnem elérsz egy rangot...Akkor a hírekben sejtelmes szöveget olvashatsz az Andromeda Research Comunity?(a C betüre nem emlékszem) val kapcsolatban miszerint kifejlesztettek egy cyber vírust..de ez még csak pletyka...Majd megjön a valaha volt legnagyobb hacker levele:hogy az ARC nem más mint anarchistákból álló csoport aki el akarja pusztítani az internetet...Nno itt összefogásra szólítja fel a világ hackereit, hogy állitsák meg az ARCot....Ezenfelül megjelenik egy uj menüpont ami a vírusok jelenlegi verzióját mutatja...Emlékszem, betörtem valamelyik ARC file serverbe és letöltöttem a Revelation?(erre sem emlékszem)nevezetű vírust..ezt el kell küldeni az uplink vírusokkal foglalkozó részlegének és kapni fogsz egy levelet, miszerint a vírus kiszabadult...és innen kezdődik a kaland...
Kb ez a története...Bár a másik utat nem tudom... -
#136 van története is? jó tudni:) -
#135 elirtam:
www.uplink.co.uk -
#134 jocakat. : ) -
#132 Ezek csak Easter Eggek, affele humoros adalekok. En mar megtaltam kettot.
Amugy csak nekem nem muxik az ulink.co.uk? -
#129 Meg messze vagyok, hogy elkezdjem. Juniusig tuti nem tudom elkezdeni. -
#127 Hehe, a pdf lelista nehany easteregget, de nem mondjak meg, hogy hogyan kell megtalalni oket, csak tippeket adnak. En pl mar megtalaltam a "talalkozz a teremtokkel", a jatekszervert.
Viszont vki segitsen ebben:
A masik uthoz, hogy elkezdjuk a tortenetet, nem szukseges a halott ugynok levele. Nem nagy szam, de erdekes.
Tipp: mi van akkor, ha az ugynok levelet soha nem kuldtek el?
Ez nekem magas kicsit. -
#126 Hehe, a pdf lelista nehany easteregget, de nem mondjak meg, hogy hogyan kell megtalalni oket, csak tippeket adnak. En pl mar megtalaltam a "talalkozz a teremtokkel", a jatekszervert.
Viszont vki segitsen ebben:
A masik uthoz, hogy elkezdjuk a tortenetet, nem szukseges a halott ugynok levele. Nem nagy szam, de erdekes.
Tipp: mi van akkor, ha az ugynok levelet soha nem kuldtek el?
Ez nekem magas kicsit. -
[Walaki]D`Lair #123 Honnan lehet lerántani? -
#121 Meg kulonben is, inkabb majd akkor forditom, mikor hazaertem, es akkor legalabb elkezdhetem csinalni az Uplink magyar siteomat es akkor oda majd be lesz rakva. -
#120 Asszem valahol olvastam, hogy meg fog jelenni a masodik resze...nemtom igaz e...sztem ujsagban olvastam..nememlekszem...
Ja es a jatek teli van easter eggekkel...PL:a game station
Erdekes volt ez a game...engem folleg a zeneje fogott meg..sott elvont a vilagbol...ehh kar, hogy semmi se ennyire egyszeru..
CSa' -
#119 En is le tudanm forditani, csak lusta vagyok. : ))) -
#117 Az a virus elvileg a stori kuldi resze.
A PDF-bol minden fontos. A kuldik leirasai, felszerelesleirasok, Gateway leirasok, trukkok, stb. -
#116 Andrew kossz a deutche siteot..sokat fog segiteni -
#114 Haat ha profin csinalod akkor eszre sem veszik:)..csak a hirekbol es a rangsorbol latszik, hogy csomo emberke hianyzik..
Ja meg asszem van egy virus is az Andromeda valamelyik szerveren...
Kulonben en probalgattam olvasni a LAN-nal kapcsolatos angol guruk ertekezeseit de kabe annyit ertettem belolle mint a Star Trek szovegebol...de majd csak kihamozom:) -
#111 Aztan meg gondolom az Uplink kisse be fog ragni rad. : ))) -
#110 ahha