321
-
Toroco #201 na már visszatölteni sem tudom, mert valami fatal error hiba jön be mindig. gondolom ugrott a mentésem. -
Toroco #200 sajna ebben nem tudok segíteni. én még csak most kezdtem ujra, de sosem jutottam novice szint fölé. én most kipróbáltam cheattel a játékot. megvettem a legjobb gateway-t amibe 8 proci bemelet. megis jön a levél hogy megcsinálták, de mikor megnézem akkor még mindig az eredeti gépet mutatja, szal nem lett uj gatewayem. ez miért van? -
Akuma #199 Sziasztok!! Segítsetek légyszi!!
Ott tartok, hogy meg kell semmisíteni fieokat egy service szerverről és log modifikálással át kell írni valaki másnak az IP-jére, hogy leültessék néhány évre... :) Viszont bármit is csinálok, bárhogyan is törlöm, módosítom azokat a logokat, mindíg engem kapnak el! Pedig be van kapcsolva a trace traker és az összes bypass is, a legújabb típusból ráadásul! Próbáltam úgy is, hogy az illető számítógépén keresztül kapcsolódtam, így elvileg a logot sem kellett volna átírni, mivel rögtön az ő IP-jét jegyezte fel a szerver, de mégsem jó :(
Már a hajamat tépem, mindíg elkapnak a zsaruk...
H E L P ! -
Toroco #198 Nem ismer valaki olyan játékot mint ez, csak fiatalabbat? -
#197 Track down hacker? Az trükkös. Be kell menni a megtámadott szerverre és szépen visszakövetni a bounce pontokat a gépéhez. Mivel minden bounce gépet külön meg kell hackelni, elég fárasztó és pepecs munka (és még a jóhíredet is rontja). Ha meg egy már törölt loggal találkozol, akkor kell a Log Undeleter, amivel elő lehet hozni a törölt logokat (kivéve, ha a legjobb verzióval törölték, mert azok lenyomozhatatlanok). -
Blave #196 Valami olyan küldinél járok egyépként hogy egy csávo már föltörte a servert és kihogyott valami... -
#195 Asszem az a Cypher védelem. Vegyél Decyphert (ne decryptert) és ha azt elindítod rajta akkor lassan megfejti (minél jobb géped van és minél jobb a verzió, annál gyorsabb, bár lehet, hogy bizonyos szerverekhez kell egy bizonyos minimum verziójú, hogy elbírjon vele). -
Blave #194 Mikor ilyen össze visza futó Mátrix szerű számokat kapok azokat hogy lehet megfejteni? -
#193 anno sokat toltam én is de amikor ujrakezdtem a multkor akor sajna valmiért fagyott a game:(
ill hiába fejlesztettem acuccomat nem akarta leszállitani az új cuccokat a game
ill nem tudom miért de anno volt olyna is hogy nem adott uj küldit a rangsorban már a második voltam a legjobb cuccaim voltak mindenboöl de nem adott uj küldit:(
de lehet hogy most megint kedvet kapokj a dolgohz és elkezdem tolni ujra:) -
#192 Felgyorsítod az időt és idővel újabbak fognak megjelenni. -
Blave #191 Megcsináltam az összes küldit amit meg lehetett (vagy 8 at), honnan lehet több küldit szerezni? -
#190 Már nem emlékszem, de a egegyszerűbben úgy jártok, ha szépen mind a három helyre beírjátok (ha elég helyre bouncoltatok, akkor bőven van rá idő) és úgy elmentitek. Ha el lett mentve a változás, akkor még kilépés előtt el lehet küldeni a válaszlevelet, hogy tudjátok jó lett-e a módosítás. Ha nem, akkor lehet tovább próbálkozni. -
Toroco #189 én is pont ott tartok, de nem tudom mit kéne beirni, meg melyikbe a három helynél. tudja ezt valaki? -
Blave #188 Valami olyan küldinél járok hogy egy embernek valami diplomával kapcsolatos dolgait át kell itni csak nemtom h mire. -
Toroco #187 Nincs virus, legalábbis nem talált a kereső
-
#186 jah, nekem nem csinalt ilyet az uplink, pedig anno meg az elso, patcheletlen tort rippel nyomtam -
#185 Van egy olyan érzésem, hogy lehet, hogy vírusos a géped. -
Toroco #184 szerintem ne is foglalkozzunk a lassulással. asszem winfos hiba mert más game is ugyan ezt csinálta. ez előző hozzászólást semmisnek nyilvánítom. -
Toroco #183 már irtam hogy lelasul a játék. na közben kiderült hogy nam csak a játék lassul le és áll meg hanem az egész rendszer. feladatkezelőbe bemegyek ctrl+alt+del el és bezárom az uplinket de nem történik semmi. startmenü nem jön fel, hiába kattintok ikonokra nem reagál. aztán reset, de semmi, aitán power gomb, de semmi, és végül csak a tápegység kapcsoló marad.
nekem gyanus ez a game. nem lehet hogy tényleg hackel vmit? vagy valakit besegít igy a gépre
Nem értem miért van ez az egész -
#182 Nekem 56 megás, de nem nagy dolog, mert nálam megvétel előtt a tört is tökéletesen futott. Lehet hogy rosszul lett instalálva a win, néha előfordul. -
Toroco #181 most máshol akadt ki. lehet hogy a gép gyorsasági miatt van ez a fagyás? tegnap nemcsinálta. ma telepítettem uj vindowst is.
az eredeti is 40MB? -
#180 Akkor passz. Nekem tökéletesen működött, bár hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem eredeti, nálad nem tudom mi a helyzet.
Magyarítás: tudtom szerint nincs, mert külön dev kit kellene hozzá, márpedig nem hiszem, hogy akárki kifizetné, csak hogy lefordíthassa. -
Toroco #179 Már jó régi ez a játék, örülök hogy mindig hamar válaszoltok.
Most egy olyan probléma merült fel hogy mindig hibát csinál a game. kb a 2. munkám után mikor visszamennék küldetést felvenni. vmi olyat ir ki hogy valami nem egyenlő vagy kevesebb vmivel.
A fizikai memoria listázása...
aztán csak a reset gomb segít, és a lementés persze hibás és kezdhetem elölről. a Patch fent van. -
Toroco #178 na magyarítás nekem is jól jönne -
Blave #177 Én elkeztem ezzel a játékkal jáccani de kicsit kavaros, van hozzá magyarosítás?
Ha valaki tud hozzá plz külgyön linket:) -
#176 Nem kötelező de vannak dolgok, amiket nagyon ajánlott beszerezni, mint pl a legjobb Log Deleter, Trace Tracker, a súlyosabb rendszerekhez már nagyon ajánlott egy fullos bypass kombó, stb. -
Toroco #175 Azt a sok goldot mind meg kell venni a mi a szoftver listán van? Van ott egy csomo amiröl fingom sincs hogy mi lehet, vagy majd lesz valami értesítés ha kellenek azok, pl: bypass valamik.
Fura nekem ez a game még sosem volt ilyenem, de nagyon megetetszett. első próbálkozásra hamar lekapcsoltak. másodikra ezért az elsö pontok 3szorosát értem el. :D -
#174 A logokhoz: nem kell az időpontokkal bénázni. A leges legegyszerűbb módszer az alábbi szösszenet és a lebukás ki is van küszöbölve (persze komolyabb rendszereknél ez közel se lesz elég, de majd csak kifundálod. :-) ).
Első bounce hely legyen az InterNIC, ott sose változik a jelszó és közvetlenül is lehet hackelni, sose indul be ellened keresés. Tehát első bounce hely legyen az, utána berakhatod azt ami tetszik, csak lehetőleg minél többet, végül a célgép. Ott elvégzed a dolgod, kilépsz, azonnal fel az InterNIC-re közvetlen kapcsolattal (fölös a bounce, mivel nem indul el keresés), be az admin felületre, be a logokhoz, kitörlöd azt a logot, ami jelzi, hogy a te gépedről jött egy bounce egy másik IP-re (ezért kell elsőnek berakni, mert könyebb felismerni a saját IP-t mint a többit), azt is, hogy hozzáfértél az admin felülethez, de azt feltétlenül hagyd bent, ami jelzi, hogy csatlakoztál a gépedről. Elvégre kilépéskor azt is jegyzi, hogy lekapcsolódtál, szóval kissé gyanusan nézne ki, ha van kilépési üzenet, de nincs belépési.
Legegyszerűbben akkor jársz el, ha amint megvetted a legjobb log deleter programot, azonnal nagytakarítást végzel az InterNIC adatbázisában és kizárólag a legutóbbi belépési logot hagyod meg. Mivel csak te használod ezt a gépet menekülési útvonalnak (legalábbis én még sose láttam a saját munkámon kívül más logokat), könnyen el lehet különíteni a kompromitáló bejegyzéseket és törölni őket. -
#173 Rewoked: megvonni.
Ha megvonták a hozzáférési jogot akkor az azt jelenti, hogy túl sokáig voltál a gépen és emiatt a rendszergazda megváltoztatta a nevet/passt és nem fogsz extra időt kapni. Akkor kapsz extra időt, ha nem vonják meg. -
Toroco #172 Nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. feltettem a pacth1.3at és azóta olyan a játék hogy folyamatosan elkezd lassulni. lassabban iródnak ki a szövegek, lassabban irja az ipket, még a zene is lassúl, szal minden, és a végén teljesen megáll egy időre, aztán megint meg rendesen, és ujra elkezd lassulni. lol mi? asszem szedhetemle és pacth nélkül játszok. -
Toroco #171 Kösz8i szépen. Az a baj hogy nem nagyon tudok angolul, az a baj a help el.
Szal akkor az a legjobb ha mindig elöször az internhez meg a testhez csatlakozzak. ok.
Még azt szeretném megkérdezni hogy, az miért van, hogy vettem egy ujabb tracert, és amikor az ment hamarabb utolérték a kapcsolatom? -
#170 nah. regen volt mar :)
szal eloszor is, amikor azt irja ki, hogy pw revoked on this machine, az azt jelenti, hogy hozzaferesi jogod lesz ezen a gepen, amig nem valtoztatjak meg a pwt, es ez az uplink rendszereben azt jelenti, hogy ha berakod ezt a szervert a kapcsolodasi lancodba, akkor lassabban tracelnek at rajta, mint egy sima szerveren.
a logok kozul ne torold ki a legalsot, ami azt irja, hogy csatlakoztal. csak ami afelett van, pl hozzafertel az admin jogokhoz, hozzafertel a file szerverhez, hozzafertel ehhez a filehoz, stb stb. igy nem fognak elkapni, ha egyaltalan az volt az oka, hogy megfogtak :) azert ne torold ki a kapcsolodas logjat, mert utana amikor lemaszol, ottmarad a log h lemasztal, es egy kapcsolodas nelkuli lemaszas uvolt a tracereknek, hogy "en voltam, kapjatok el!!"
a masik, hogy mindig menj at elsok kozott a chainben az internicen, mertr ott nem tracelnek soha, es ha egyszer bementel, marad a jelszo, ezert ott gyorsan kitorolheted a route logot, szal azt, hogy atmentel a szerveren. a masik ilyen jo dolog az uplink test machine, mert ott is marad a jelszo, es ott is torolhetsz routeot. ezek utan senki a budois vilagon nem fog elkapni.
harmadszor, a lancban legyen sok government szerver es bank, mert ezek lassitjak az active tracet. ha valamit nem ertesz, olvasd el a helpet, vagy kerdezd meg, hatha erre jarok :) -
Toroco #169 Na rájottem hogy mit jelent az utolsó amit irtam. Valamiért mindig lekapcsolnak. 7100 lett a max pontszámom. Hogyan lehet elérni hogy ne kapanak el? -
Toroco #168 nem vágom hogy hogyan tudom eltüntetni a nyomaimat. hiába töröltem ki a logokat akkor is azt irja ki hogy a nevem meg a passom "revoked on this machine" vagy mi. hogyan kell? -
Toroco #167 Helló. látom már régen volt ide irva, de remélem válaszol valaki. én csak most kezdtem ezzel játszani, és nem tudom hogy a logoknál mit kell kitörölni. most csináltam a két első küldetésem, bár sikeres volt mindig kiirta hogy észrevettek, és emailt is küldtek. arra nem volt dőm hogy minden logot kitöröljek, csak tippeltem meg néztem az időket, de mindig megtaláltak. erre kéne help -
z@n3 #166 bankba nagyon eccerű betörni, csak szüxéges az összes bypass program
még csak bounce-olni sem kell
elég, ha csatlakozol a bankhoz, felteszed az összes bypass-t, bejelentkezel, átutalod a pénzt majd törlöd az account logjai közül a transfert
mivel nem lesz aktív keresés, ezért nem kezdenek el lenyomozni, és mivel törölted az account logjai közül, hogy hova küldted a pénzt, ezért nem is tudnak lenymozni... -
#165 Akkor valószínűleg egy korábbi küldetésnél hagytál magad után nyomokat. -
Gubi #164 Sajnos engem még most is elkapnak. nemtom miért. -
#163 A GW nuke szart sem ér. íme a pénzszerzés:
Mindig az InterNIC-en keresztül bouncolj, mert oda állandó a jelszó és soha nem nyomoznak vissza szóval az legyen az első.
Acc megszerzése.
NIC-en a logok kitörlése, de úgy, hogy a legutóbbi belépés bent maradjon, de a pass-elfogadás már ne, mert feltünő ha csak egy kilépés marad ott.
Felbouncolás a bankra az előbbi módszerrel, belépés az accra, beírni a maegfelelő adataokat és azután elindítani a védelmi bypassokat. Ha megvannak akkor transfer, a csak rád vonatkozó logok törlése. Ezután behekkelsz a saját bankodba, onnan is kitörlöd a pénz érkezésének logjait és amint ez emgvan, azonal törlöd az Internic logjait, hogy elvágd az utolsó láncszemet is. Ha minden jol megy, akkor gyorsításnál már nem kapnak el. -
Mossberg #162 Soha nem használtam a gateway nuke-ot...
A bankra gépek sorozatán keresztül csatlakozz és az se árt ha ezeken a gépeken előtte megszerezted az admin jelszót. Miután végeztél a lánc egy, de inkább két gépén törölj MINDEN logot, primitív de hatásos módszer, később amikor belejössz már lehet finomkodni :)
Ja és a sajád számládon (amire küldted a pénzt) a bejövő logokat is töröld
Bár régen játszottam de asszem nem hagytam ki semmit :P