321
  • via_mala
    Nagyon beindultak az Introversion-os fiúk az utóbbi időben.
    Most vagy ennyi bug volt a játékban, vagy a patch-ekkel rakják bele az utánpótlást?
  • Hmuda
    1.48

Közvetlen link. (Lehet, hogy nem működik regisztrálás nélkül.)

VERSION 1.48

*Fixed : Crash problems with dead agent computer.
    *Fixed : Crash on the Academic Database or the Social Security Database when searching a name that is not in the record.
    *Fixed : Problem with the close button on the Protovision server.
    *Fixed : Alt-tabing crashes by not painting the screen when minimized.
    *Fixed : Problems with custom gateways.
    *Fixed : Crash in the contact screen if the mission is already taken.
    *Fixed : Crashes at exit.
    *Fixed : Crash due to over limit mission difficulty.
    *Fixed : Crash with the Dictionary Hacker.

*Added : File Copier, File Deleter, Decrypter, Log Deleter, Log Undeleter, don't unstick from the mouse when used.
    *Added : An option to show servers on the world map in a different color ( click the visibility button on the servers screen to cycle between visible, visible and colored, not visible ).
    *Added : An option for faster animation speed.
  • Hmuda
    1.47-es patch
  • Toroco
    letudtam szedni a patchet
  • Toroco
    A linkekről, ami itt megvannak adva, nem jön be oldal.
  • Toroco
    Nekem két verzió van. Letölthető:
    Uplink 30MB körüli
    Uplink Hacker Elite ez egy 85MBos iso

Mind kettőhőz raktam az előző patchet, meg kódkártyát.
  • Hmuda
    Akit esetleg érdekel még a játék:

Mint már írtam, az IV megint elkezdte javítgatni a játékot. A legújabb csomag:
    1.45 patch

Lehet, hogy regisztrálni kell, hogy hozzáférjetek. Semeddig nem tart, de a játék miatt megéri.
  • galocza
    edonkey hálózat, pl.
    viszont steamen uplink+darwinia=20usd!
    uplink+darwinia
  • Moszuke
    Hol lehet letölteni a teljes verziót?
    adjatok már működő címet
  • laca103
    ja télleg nekem iso ban van meg...
  • Toroco
    ez tömörítve 30MB
  • laca103
    nekem 56 MB
  • Toroco
    Feltettem. leszedheted innen.Majdnem 30MB
  • Toroco
    ha gondolod felteszem ftp-re, de ha lesz adőm akkor még ma, és megadom a linket.
  • FLeK0
    http://store.introversion.co.uk/
  • Batka
    Sziasztok!
    Honnan lehet megszerezni az Uplinket? Tudom, hogy volt már kérdés, nem is olyan régen, de a DC-n kívül (rohadt lassú, és 2 db embernek van meg) nem tudtok esetleg valami ftp címet vagy ilyesmit mondani? Esetleg egy magyar boltot, aminek van online áruháza (végső eset :-)).
  • Hmuda
    Gondoltam szólok, hogy az Introversion újabb Uplink bétát írt ki (már egy ideje), hogy kijavítsanak pár hibát a játékban. Jelenleg 1.32 a verziószám és úgy látszik egész szépen foltozgatják a cuccot.
  • Toroco
    DC++, emule, itt biztos megtalálod, én is innen szedtem le
  • stupido
    torrent?

• Atomcsipesz
    Végre megtaláltam ezt a fórumot. Már jó néhány hónapja keresem ezt a game-t (uplinket), de az eredeti honlapon kívűl nem sok használható honlapot találtam. Játszottam a demóval, mindig ujra és ujra kezdem, de a legszívesebben megszerezném a teljes játékot. Nem találom gamezos boltokban, letölteni sem tudom, segítsen valaki valahonnan megszerezni. Az eredeti honlapon nem szeretném kiadni bankkártyám számát, stb...
    Plííz help, valaki.
  • Toroco
    én sanja nem, ilyen szintre még sosem jutottam el.
  • stupido
    Senki sem tud segíteni?
  • stupido
    Ez már az utolsó kérdés.

Már kiderítettem, hogy ki volt a címzett, de amikor elküldtem a választ, akkor az jött vissza, ellenőrízzem le a muksit, mert nem igazám megbízható.

Na ezt hogy kell?
  • stupido
    Na még egy kérdés, mire kell figyelni, amikor bounce-olok?
    Közben rájöttem a IP cím keresésre :)
  • stupido
    Ja és, hogy kell használni a voice analysert?
  • stupido
    Hi!

Segítség kéne.

Az egyik küldetésben egy ipse bankszámláján kell kutakodnom. Meg kell néznem, hogy kinek utalt el nagy pénzt. Megtaláltam az átutalást, de csak a címzett bankjának IP címe és bankszámlájának száma van. És a feladat szerint a címzett neve kéne. Hogy tudnám kideríteni?
  • Neoncsoves
    a hacker gamekrol nem is hallottam :D Biztos a legnagyobb hekkerek is ezen nőttek fel
  • Akuma
    Nos most megint én szorulnék kis segítségre... mégpedig, hogy a Highly-Skilled Agenteket hogyan lehet sittre vágni, hogyha csak a nevük áll rendelkezésemre, mégcsak Personal Computer IP-címük sincs meg!

Ez számomra rejtéj, és fogalmam sincs, hogy hol lehetne egyáltalán elkezdeni keresni...
  • Toroco
    még aznap rájöttem a megoldásra. most eljutottam egy olyan szintre amikor a küldetésekhez proxy bypass kell vagymi. most ott megálltam, mert majd utána kell olvasnom mi is ez a dolog. de közben letöltődöt a darwinia is, és most azzal szórakozok.
  • Akuma
    Igen! Egy kísértetiesen hasonló nevű program kell hozzá, csak épp ott van a "de..." fosztóképző :) szerintem nem nehéz kitalálni, remélem segítettem!
  • Toroco
    na megint én zavargok. van egy olyan küldi ahol azt irják ezt csináljam a fileval: enchrypt. ez mit jelent? kell valami uj szoftver hozzá?
  • Toroco
    nagy nehezen leszedtem egy 1.3 as patchet, ami megoldotta a problémámat
  • Toroco
    baszki játék közben is kimásoltam a mentéseke, meg kilépés után is, és az összes mentést nem tudja vissza tölteni.
  • Toroco
    ÁÁÁÁÁÁ. nektek is hibásan menti el időnként? nálam elég gyakran. most kezdem harmadszor eltüntetni a nyomaimat az ismert gépekről. lehet ez ellen tenni valamit?
  • Toroco
    Jó lenne ha le lehetne fordítani magyarra. nekem egy kicsit nehézkesen megy.
  • Akuma
    Néztem most egy in game videót a Darwinia-ról, de nemhiszem, hogy ez a játék engem le tudna kötni... az Uplink-et nálam nem überelheti :)
  • Akuma
    Köszi, a Helpet! Nos már összeszedtem benne 9 milliót, így az első hely is megvan már... De azért még fel fogok törni néhány gépet ;) Eddíg egyszer kellett használnom az önmegsemmisítőt... de azt sem értem, hogy miért, pedig minden nyomot eltüntettem, a Bounce-t is átírtam...
  • Toroco
    na kipróbáltam a darwinia demot. hát érdekes egy játék. ránézésre kicsit gyerekesnek látszik, de aztán kicsit bonyolultabb mint ahogy kinéz.
  • Toroco
    ez a darwinia nem hekkeres ahogy elnézem a screen shotokat
  • via_mala
    Az első bejelentkezési log-bejegyzést ne töröld, mert amikor kilépsz marad utánad egy kijelentkezési log-bejegyzés, ami önmagában ugyebár helyből gyanús!
    De ezt már tuti leírta valaki a topikban, és 200 hozzászólást nem olyan nehéz visszaolvasni.

Egyébként hasonló típusú hacker játék még a Street Hacker, de egy merő bughalmaz, játszhatatlan. Aztán van még a Dark Signs, de az is elég bugos, és még vagy egy tucat hasonló, de az Uplink után sok újdonságot már nem tettek hozzá sehol a készítők.

Ajánlom inkább a Darwinia-t, ugyanazok csinálták, akik az Uplink-et, és marha hangulatos!