321
-
#241 Nagyon beindultak az Introversion-os fiúk az utóbbi időben.
Most vagy ennyi bug volt a játékban, vagy a patch-ekkel rakják bele az utánpótlást? -
#240 1.48
Közvetlen link. (Lehet, hogy nem működik regisztrálás nélkül.)
VERSION 1.48
*Fixed : Crash problems with dead agent computer.
*Fixed : Crash on the Academic Database or the Social Security Database when searching a name that is not in the record.
*Fixed : Problem with the close button on the Protovision server.
*Fixed : Alt-tabing crashes by not painting the screen when minimized.
*Fixed : Problems with custom gateways.
*Fixed : Crash in the contact screen if the mission is already taken.
*Fixed : Crashes at exit.
*Fixed : Crash due to over limit mission difficulty.
*Fixed : Crash with the Dictionary Hacker.
*Added : File Copier, File Deleter, Decrypter, Log Deleter, Log Undeleter, don't unstick from the mouse when used.
*Added : An option to show servers on the world map in a different color ( click the visibility button on the servers screen to cycle between visible, visible and colored, not visible ).
*Added : An option for faster animation speed. -
#239 1.47-es patch -
Toroco #238 letudtam szedni a patchet -
Toroco #237 A linkekről, ami itt megvannak adva, nem jön be oldal. -
Toroco #236 Nekem két verzió van. Letölthető:
Uplink 30MB körüli
Uplink Hacker Elite ez egy 85MBos iso
Mind kettőhőz raktam az előző patchet, meg kódkártyát. -
#235 Akit esetleg érdekel még a játék:
Mint már írtam, az IV megint elkezdte javítgatni a játékot. A legújabb csomag:
1.45 patch
Lehet, hogy regisztrálni kell, hogy hozzáférjetek. Semeddig nem tart, de a játék miatt megéri. -
galocza #234 edonkey hálózat, pl.
viszont steamen uplink+darwinia=20usd!
uplink+darwinia -
Moszuke #233 Hol lehet letölteni a teljes verziót?
adjatok már működő címet -
#232 ja télleg nekem iso ban van meg...
-
Toroco #231 ez tömörítve 30MB -
#230 nekem 56 MB
-
Toroco #229 Feltettem. leszedheted innen.Majdnem 30MB -
Toroco #228 ha gondolod felteszem ftp-re, de ha lesz adőm akkor még ma, és megadom a linket. -
FLeK0 #227 http://store.introversion.co.uk/ -
Batka #226 Sziasztok!
Honnan lehet megszerezni az Uplinket? Tudom, hogy volt már kérdés, nem is olyan régen, de a DC-n kívül (rohadt lassú, és 2 db embernek van meg) nem tudtok esetleg valami ftp címet vagy ilyesmit mondani? Esetleg egy magyar boltot, aminek van online áruháza (végső eset :-)). -
#225 Gondoltam szólok, hogy az Introversion újabb Uplink bétát írt ki (már egy ideje), hogy kijavítsanak pár hibát a játékban. Jelenleg 1.32 a verziószám és úgy látszik egész szépen foltozgatják a cuccot. -
Toroco #224 DC++, emule, itt biztos megtalálod, én is innen szedtem le -
stupido #223 torrent?
-
Atomcsipesz #222 Végre megtaláltam ezt a fórumot. Már jó néhány hónapja keresem ezt a game-t (uplinket), de az eredeti honlapon kívűl nem sok használható honlapot találtam. Játszottam a demóval, mindig ujra és ujra kezdem, de a legszívesebben megszerezném a teljes játékot. Nem találom gamezos boltokban, letölteni sem tudom, segítsen valaki valahonnan megszerezni. Az eredeti honlapon nem szeretném kiadni bankkártyám számát, stb...
Plííz help, valaki. -
Toroco #221 én sanja nem, ilyen szintre még sosem jutottam el. -
stupido #220 Senki sem tud segíteni? -
stupido #219 Ez már az utolsó kérdés.
Már kiderítettem, hogy ki volt a címzett, de amikor elküldtem a választ, akkor az jött vissza, ellenőrízzem le a muksit, mert nem igazám megbízható.
Na ezt hogy kell? -
stupido #218 Na még egy kérdés, mire kell figyelni, amikor bounce-olok?
Közben rájöttem a IP cím keresésre :) -
stupido #217 Ja és, hogy kell használni a voice analysert? -
stupido #216 Hi!
Segítség kéne.
Az egyik küldetésben egy ipse bankszámláján kell kutakodnom. Meg kell néznem, hogy kinek utalt el nagy pénzt. Megtaláltam az átutalást, de csak a címzett bankjának IP címe és bankszámlájának száma van. És a feladat szerint a címzett neve kéne. Hogy tudnám kideríteni? -
Neoncsoves #215 a hacker gamekrol nem is hallottam :D Biztos a legnagyobb hekkerek is ezen nőttek fel -
Akuma #214 Nos most megint én szorulnék kis segítségre... mégpedig, hogy a Highly-Skilled Agenteket hogyan lehet sittre vágni, hogyha csak a nevük áll rendelkezésemre, mégcsak Personal Computer IP-címük sincs meg!
Ez számomra rejtéj, és fogalmam sincs, hogy hol lehetne egyáltalán elkezdeni keresni... -
Toroco #213 még aznap rájöttem a megoldásra. most eljutottam egy olyan szintre amikor a küldetésekhez proxy bypass kell vagymi. most ott megálltam, mert majd utána kell olvasnom mi is ez a dolog. de közben letöltődöt a darwinia is, és most azzal szórakozok. -
Akuma #212 Igen! Egy kísértetiesen hasonló nevű program kell hozzá, csak épp ott van a "de..." fosztóképző :) szerintem nem nehéz kitalálni, remélem segítettem! -
Toroco #211 na megint én zavargok. van egy olyan küldi ahol azt irják ezt csináljam a fileval: enchrypt. ez mit jelent? kell valami uj szoftver hozzá? -
Toroco #210 nagy nehezen leszedtem egy 1.3 as patchet, ami megoldotta a problémámat -
Toroco #209 baszki játék közben is kimásoltam a mentéseke, meg kilépés után is, és az összes mentést nem tudja vissza tölteni. -
Toroco #208 ÁÁÁÁÁÁ. nektek is hibásan menti el időnként? nálam elég gyakran. most kezdem harmadszor eltüntetni a nyomaimat az ismert gépekről. lehet ez ellen tenni valamit? -
Toroco #207 Jó lenne ha le lehetne fordítani magyarra. nekem egy kicsit nehézkesen megy. -
Akuma #206 Néztem most egy in game videót a Darwinia-ról, de nemhiszem, hogy ez a játék engem le tudna kötni... az Uplink-et nálam nem überelheti :) -
Akuma #205 Köszi, a Helpet! Nos már összeszedtem benne 9 milliót, így az első hely is megvan már... De azért még fel fogok törni néhány gépet ;) Eddíg egyszer kellett használnom az önmegsemmisítőt... de azt sem értem, hogy miért, pedig minden nyomot eltüntettem, a Bounce-t is átírtam... -
Toroco #204 na kipróbáltam a darwinia demot. hát érdekes egy játék. ránézésre kicsit gyerekesnek látszik, de aztán kicsit bonyolultabb mint ahogy kinéz. -
Toroco #203 ez a darwinia nem hekkeres ahogy elnézem a screen shotokat -
#202 Az első bejelentkezési log-bejegyzést ne töröld, mert amikor kilépsz marad utánad egy kijelentkezési log-bejegyzés, ami önmagában ugyebár helyből gyanús!
De ezt már tuti leírta valaki a topikban, és 200 hozzászólást nem olyan nehéz visszaolvasni.
Egyébként hasonló típusú hacker játék még a Street Hacker, de egy merő bughalmaz, játszhatatlan. Aztán van még a Dark Signs, de az is elég bugos, és még vagy egy tucat hasonló, de az Uplink után sok újdonságot már nem tettek hozzá sehol a készítők.
Ajánlom inkább a Darwinia-t, ugyanazok csinálták, akik az Uplink-et, és marha hangulatos!