Uplink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én sanja nem, ilyen szintre még sosem jutottam el.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Senki sem tud segíteni?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Ez már az utolsó kérdés.

Már kiderítettem, hogy ki volt a címzett, de amikor elküldtem a választ, akkor az jött vissza, ellenõrízzem le a muksit, mert nem igazám megbízható.

Na ezt hogy kell?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Na még egy kérdés, mire kell figyelni, amikor bounce-olok?
Közben rájöttem a IP cím keresésre 😊

Ja és, hogy kell használni a voice analysert?

Hi!

Segítség kéne.

Az egyik küldetésben egy ipse bankszámláján kell kutakodnom. Meg kell néznem, hogy kinek utalt el nagy pénzt. Megtaláltam az átutalást, de csak a címzett bankjának IP címe és bankszámlájának száma van. És a feladat szerint a címzett neve kéne. Hogy tudnám kideríteni?

a hacker gamekrol nem is hallottam 😄 Biztos a legnagyobb hekkerek is ezen nõttek fel <#hehe>

Nos most megint én szorulnék kis segítségre... mégpedig, hogy a Highly-Skilled Agenteket hogyan lehet sittre vágni, hogyha csak a nevük áll rendelkezésemre, mégcsak Personal Computer IP-címük sincs meg!

Ez számomra rejtéj, és fogalmam sincs, hogy hol lehetne egyáltalán elkezdeni keresni...

még aznap rájöttem a megoldásra. most eljutottam egy olyan szintre amikor a küldetésekhez proxy bypass kell vagymi. most ott megálltam, mert majd utána kell olvasnom mi is ez a dolog. de közben letöltõdöt a darwinia is, és most azzal szórakozok.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Igen! Egy kísértetiesen hasonló nevû program kell hozzá, csak épp ott van a "de..." fosztóképzõ 😊 szerintem nem nehéz kitalálni, remélem segítettem!

na megint én zavargok. van egy olyan küldi ahol azt irják ezt csináljam a fileval: enchrypt. ez mit jelent? kell valami uj szoftver hozzá?

nagy nehezen leszedtem egy 1.3 as patchet, ami megoldotta a problémámat

baszki játék közben is kimásoltam a mentéseke, meg kilépés után is, és az összes mentést nem tudja vissza tölteni.

ÁÁÁÁÁÁ. nektek is hibásan menti el idõnként? nálam elég gyakran. most kezdem harmadszor eltüntetni a nyomaimat az ismert gépekrõl. lehet ez ellen tenni valamit?

Jó lenne ha le lehetne fordítani magyarra. nekem egy kicsit nehézkesen megy.

Néztem most egy in game videót a Darwinia-ról, de nemhiszem, hogy ez a játék engem le tudna kötni... az Uplink-et nálam nem überelheti 😊

Köszi, a Helpet! Nos már összeszedtem benne 9 milliót, így az elsõ hely is megvan már... De azért még fel fogok törni néhány gépet 😉 Eddíg egyszer kellett használnom az önmegsemmisítõt... de azt sem értem, hogy miért, pedig minden nyomot eltüntettem, a Bounce-t is átírtam...

na kipróbáltam a darwinia demot. hát érdekes egy játék. ránézésre kicsit gyerekesnek látszik, de aztán kicsit bonyolultabb mint ahogy kinéz.

ez a darwinia nem hekkeres ahogy elnézem a screen shotokat

via_mala
Az elsõ bejelentkezési log-bejegyzést ne töröld, mert amikor kilépsz marad utánad egy kijelentkezési log-bejegyzés, ami önmagában ugyebár helybõl gyanús!
De ezt már tuti leírta valaki a topikban, és 200 hozzászólást nem olyan nehéz visszaolvasni.

Egyébként hasonló típusú hacker játék még a Street Hacker, de egy merõ bughalmaz, játszhatatlan. Aztán van még a Dark Signs, de az is elég bugos, és még vagy egy tucat hasonló, de az Uplink után sok újdonságot már nem tettek hozzá sehol a készítõk.

Ajánlom inkább a Darwinia-t, ugyanazok csinálták, akik az Uplink-et, és marha hangulatos!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

na már visszatölteni sem tudom, mert valami fatal error hiba jön be mindig. gondolom ugrott a mentésem.

sajna ebben nem tudok segíteni. én még csak most kezdtem ujra, de sosem jutottam novice szint fölé. én most kipróbáltam cheattel a játékot. megvettem a legjobb gateway-t amibe 8 proci bemelet. megis jön a levél hogy megcsinálták, de mikor megnézem akkor még mindig az eredeti gépet mutatja, szal nem lett uj gatewayem. ez miért van?

Sziasztok!! Segítsetek légyszi!!
Ott tartok, hogy meg kell semmisíteni fieokat egy service szerverrõl és log modifikálással át kell írni valaki másnak az IP-jére, hogy leültessék néhány évre... 😊 Viszont bármit is csinálok, bárhogyan is törlöm, módosítom azokat a logokat, mindíg engem kapnak el! Pedig be van kapcsolva a trace traker és az összes bypass is, a legújabb típusból ráadásul! Próbáltam úgy is, hogy az illetõ számítógépén keresztül kapcsolódtam, így elvileg a logot sem kellett volna átírni, mivel rögtön az õ IP-jét jegyezte fel a szerver, de mégsem jó 😞

Már a hajamat tépem, mindíg elkapnak a zsaruk...
H E L P !

Nem ismer valaki olyan játékot mint ez, csak fiatalabbat?

Hmuda
Track down hacker? Az trükkös. Be kell menni a megtámadott szerverre és szépen visszakövetni a bounce pontokat a gépéhez. Mivel minden bounce gépet külön meg kell hackelni, elég fárasztó és pepecs munka (és még a jóhíredet is rontja). Ha meg egy már törölt loggal találkozol, akkor kell a Log Undeleter, amivel elõ lehet hozni a törölt logokat (kivéve, ha a legjobb verzióval törölték, mert azok lenyomozhatatlanok).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valami olyan küldinél járok egyépként hogy egy csávo már föltörte a servert és kihogyott valami...

Hmuda
Asszem az a Cypher védelem. Vegyél Decyphert (ne decryptert) és ha azt elindítod rajta akkor lassan megfejti (minél jobb géped van és minél jobb a verzió, annál gyorsabb, bár lehet, hogy bizonyos szerverekhez kell egy bizonyos minimum verziójú, hogy elbírjon vele).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mikor ilyen össze visza futó Mátrix szerû számokat kapok azokat hogy lehet megfejteni?

Bobber
anno sokat toltam én is de amikor ujrakezdtem a multkor akor sajna valmiért fagyott a game😞
ill hiába fejlesztettem acuccomat nem akarta leszállitani az új cuccokat a game
ill nem tudom miért de anno volt olyna is hogy nem adott uj küldit a rangsorban már a második voltam a legjobb cuccaim voltak mindenboöl de nem adott uj küldit😞
de lehet hogy most megint kedvet kapokj a dolgohz és elkezdem tolni ujra😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Hmuda
Felgyorsítod az idõt és idõvel újabbak fognak megjelenni.

Megcsináltam az összes küldit amit meg lehetett (vagy 8 at), honnan lehet több küldit szerezni?

Hmuda
Már nem emlékszem, de a egegyszerûbben úgy jártok, ha szépen mind a három helyre beírjátok (ha elég helyre bouncoltatok, akkor bõven van rá idõ) és úgy elmentitek. Ha el lett mentve a változás, akkor még kilépés elõtt el lehet küldeni a válaszlevelet, hogy tudjátok jó lett-e a módosítás. Ha nem, akkor lehet tovább próbálkozni.

én is pont ott tartok, de nem tudom mit kéne beirni, meg melyikbe a három helynél. tudja ezt valaki?

Valami olyan küldinél járok hogy egy embernek valami diplomával kapcsolatos dolgait át kell itni csak nemtom h mire.

Nincs virus, legalábbis nem talált a keresõ

curse
jah, nekem nem csinalt ilyet az uplink, pedig anno meg az elso, patcheletlen tort rippel nyomtam

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Hmuda
Van egy olyan érzésem, hogy lehet, hogy vírusos a géped.

szerintem ne is foglalkozzunk a lassulással. asszem winfos hiba mert más game is ugyan ezt csinálta. ez elõzõ hozzászólást semmisnek nyilvánítom.

már irtam hogy lelasul a játék. na közben kiderült hogy nam csak a játék lassul le és áll meg hanem az egész rendszer. feladatkezelõbe bemegyek ctrl+alt+del el és bezárom az uplinket de nem történik semmi. startmenü nem jön fel, hiába kattintok ikonokra nem reagál. aztán reset, de semmi, aitán power gomb, de semmi, és végül csak a tápegység kapcsoló marad.

nekem gyanus ez a game. nem lehet hogy tényleg hackel vmit? vagy valakit besegít igy a gépre <#buck>

Nem értem miért van ez az egész

Hmuda
Nekem 56 megás, de nem nagy dolog, mert nálam megvétel elõtt a tört is tökéletesen futott. Lehet hogy rosszul lett instalálva a win, néha elõfordul.

most máshol akadt ki. lehet hogy a gép gyorsasági miatt van ez a fagyás? tegnap nemcsinálta. ma telepítettem uj vindowst is.

az eredeti is 40MB?

Hmuda
Akkor passz. Nekem tökéletesen mûködött, bár hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem eredeti, nálad nem tudom mi a helyzet.

Magyarítás: tudtom szerint nincs, mert külön dev kit kellene hozzá, márpedig nem hiszem, hogy akárki kifizetné, csak hogy lefordíthassa.

Már jó régi ez a játék, örülök hogy mindig hamar válaszoltok.

Most egy olyan probléma merült fel hogy mindig hibát csinál a game. kb a 2. munkám után mikor visszamennék küldetést felvenni. vmi olyat ir ki hogy valami nem egyenlõ vagy kevesebb vmivel.
A fizikai memoria listázása...

aztán csak a reset gomb segít, és a lementés persze hibás és kezdhetem elölrõl. a Patch fent van.

na magyarítás nekem is jól jönne

Én elkeztem ezzel a játékkal jáccani de kicsit kavaros, van hozzá magyarosítás?
Ha valaki tud hozzá plz külgyön linket😊

Hmuda
Nem kötelezõ de vannak dolgok, amiket nagyon ajánlott beszerezni, mint pl a legjobb Log Deleter, Trace Tracker, a súlyosabb rendszerekhez már nagyon ajánlott egy fullos bypass kombó, stb.

Azt a sok goldot mind meg kell venni a mi a szoftver listán van? Van ott egy csomo amiröl fingom sincs hogy mi lehet, vagy majd lesz valami értesítés ha kellenek azok, pl: bypass valamik.

Fura nekem ez a game még sosem volt ilyenem, de nagyon megetetszett. elsõ próbálkozásra hamar lekapcsoltak. másodikra ezért az elsö pontok 3szorosát értem el. 😄

Hmuda
A logokhoz: nem kell az idõpontokkal bénázni. A leges legegyszerûbb módszer az alábbi szösszenet és a lebukás ki is van küszöbölve (persze komolyabb rendszereknél ez közel se lesz elég, de majd csak kifundálod. :-) ).

Elsõ bounce hely legyen az InterNIC, ott sose változik a jelszó és közvetlenül is lehet hackelni, sose indul be ellened keresés. Tehát elsõ bounce hely legyen az, utána berakhatod azt ami tetszik, csak lehetõleg minél többet, végül a célgép. Ott elvégzed a dolgod, kilépsz, azonnal fel az InterNIC-re közvetlen kapcsolattal (fölös a bounce, mivel nem indul el keresés), be az admin felületre, be a logokhoz, kitörlöd azt a logot, ami jelzi, hogy a te gépedrõl jött egy bounce egy másik IP-re (ezért kell elsõnek berakni, mert könyebb felismerni a saját IP-t mint a többit), azt is, hogy hozzáfértél az admin felülethez, de azt feltétlenül hagyd bent, ami jelzi, hogy csatlakoztál a gépedrõl. Elvégre kilépéskor azt is jegyzi, hogy lekapcsolódtál, szóval kissé gyanusan nézne ki, ha van kilépési üzenet, de nincs belépési.

Legegyszerûbben akkor jársz el, ha amint megvetted a legjobb log deleter programot, azonnal nagytakarítást végzel az InterNIC adatbázisában és kizárólag a legutóbbi belépési logot hagyod meg. Mivel csak te használod ezt a gépet menekülési útvonalnak (legalábbis én még sose láttam a saját munkámon kívül más logokat), könnyen el lehet különíteni a kompromitáló bejegyzéseket és törölni õket.

Hmuda
Rewoked: megvonni.

Ha megvonták a hozzáférési jogot akkor az azt jelenti, hogy túl sokáig voltál a gépen és emiatt a rendszergazda megváltoztatta a nevet/passt és nem fogsz extra idõt kapni. Akkor kapsz extra idõt, ha nem vonják meg.

Nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. feltettem a pacth1.3at és azóta olyan a játék hogy folyamatosan elkezd lassulni. lassabban iródnak ki a szövegek, lassabban irja az ipket, még a zene is lassúl, szal minden, és a végén teljesen megáll egy idõre, aztán megint meg rendesen, és ujra elkezd lassulni. lol mi? asszem szedhetemle és pacth nélkül játszok.