321
-
Toroco #281 én mindig 2 uplink szerveren, InterNIC, egy nemtom milyen nevü, az egyetem, meg a uplink test szerveren keresztül csatlakozom minden küldinél -
#280 Csak ésszel kell bounceolni. Első az InterNIC már részletezett okokból, és utána mindegyik bankszervert úgy, hogy mindegyiken legyen olyan számla amihez van bejárásod (akár csinálsz újat, akár meghackelsz egy már meglévőt). Ez már bőven elég bármihez, de aki maximalista az berakhat pár file szervert (későbbi küldikből), állami oldalakat, esetleg egy-két Central Mainframe-et. -
#279 "másik gondom meg az h mikor hackelem a szervert nagyo gyorsan utánm tud keresni alig van idöm átirni, szoval milyen progival lehetne lassitani a megtalálásom?"
még erre a kérdésemre várom a választ:) -
#278 igen lehet itt a gond:) ugyanis még nem nagyon gyorsitottam az idön -
#277 Minden gateway elbít bármilyen hardvert (kivétel a modem). Persze nem árt ha kivárod azt a szükséges 24 órát amíg beszerelik. -
Toroco #276 aha, szal ha pörgetem az időt, akkor lesz megint könnyü küldi. THX! -
Toroco #275 sztem igen. a proxy bypass egy szoftver, ahoz nemkell másik gatewayt venni. hogy a proci bekerül e azt nemtom, de ugy emlékszem én régen az alapgépbe is vettem a legnagyobb procit és belerakta.
Most viszont úgy csináltam, hogy először vettem egy 2 procis gatewayt, akkor benne maradt az alap proci, és utána megvettem a 200 as turbot. -
#274 akkor a proxy bypass kell? mert ahoz hogy haszálhasd akkor venni kell elötte egy HUDizébizét(nem jut eszembe a pontos neve de olyan 40ezer körül lehet az ára), a másik kérdésem meg az hogyha vettem egy processort és kiderült h a gateway-em nem is bir el akkorát akkor miután megvettem egy olyat ami elbirja akkor automatikusan bele lesz rakva? -
#273 Úgytudom nem, max a Revelation, de azt nem ajánlatos elsütni a saját gépünkön. -
#272 használhato szoftvert lopni lehetett benne?már nem emlékszem:) -
#271 Akkor csak gyorsítsatok az időn, csináljatok kissebb küldetéseket és egyszer majd össze fog jönni rá a pénz. -
Toroco #270 én is pont itt vagyok elakadva. szerintem meg kell venni a proxy bypass program vmelyik verzióját ahoz, hogy át tudd irni. nekem pont erre a szoftverre nincs pénzem. -
#269 nah nekem ott van gond h be kell törnöm az inernational social security database-be és John knight emberkét át kell irni employed-re. a gond az h vmi proxy hibát ir ki, másik gondom meg az h mikor hackelem a szervert nagyo gyorsan utánm tud keresni alig van idöm átirni, szoval milyen progival lehetne lassitani a megtalálásom? -
Toroco #268 na ez a küldi meg is van.
Most megint bajba keröltem. megcsináltam minden 1. 2. 3. nehézségü küldetést, és most mikor csinálnám a 4. szintüeket, kéne valami proxy bypass és nincs rá pénzem. az 5. szintnél, meg már 3as firewall, és 4es proxy van, és ha átakarnék jutni rajtuk, akkor kellenek megfelelő szintü szoftverek, ami 30000c lenne, nekem meg 1000c sincs. Hogyan lehet pénzt lopni, ha egyáltalán lehet? -
Toroco #267 köszi -
#266 A második mezőbe csak símán be kell írni, hogy Management, Class 1. -
#265 Mindenhol csinál logokat, még az adminok telefonszámán is. A legegyszerűbb ha az InterNIC az első, utána a bankok (legyen rajta olyan account aminek megvan a jelszava, így elég erősen hátráltatja az aktív keresést), esetleg az állami szerverek.
Mivel az InterNIC az első, elég ha csak símán belépsz és kitörlöd a bounce és a pass elfogadásának logjait. Így csak egy síma belépés/kilépés log marad hátra, ami alapján nem vonhatnak felelősségre. Mivel az InterNIC-en nincs semmilyen védelem, ezért akár közvetlenül is lehet csatlakozni logtörléshez és az admin felület jelszavát soha nem változtatják. Ez a leggyorsabb, legkönnyebb és leghatékonyabb módja a logok megszakításának. -
Toroco #264 a kép az első próbélkozáskor készült -
Toroco #263 Most nekem kéne egy kis segtség. Olyen egyetemes végzettség átirásos, és akár hogy próbálom nem sikerül. a képen rajta van minden infó. Mit hova kéne irnom? -
Toroco #262 az a legjobb, ha a játék elején megveszed a v4 es log deletert, és azzal tünteted el a nyomaidat. ez nem csak törli a logot, hanem fel is másolja a törölt helyére az alatta levőt, és igy nem lehet vissza hozni. ha jól emlékszem mindig csak egy log-ot kell meghagyni, ami azt jelzi hogy beléptél, mert amikor kilépsz akkor is csinál egyet, és gyanus, ha nincs párja. én ezt a logtörlést minden küldetés utén végig csinálom minden gépen amit éppen használtam. kicsit unalmas lesz egy idő utáln, de igy biztos nem kapnak el.
én mindig kezdetben 3 helyen inditom a bouncet. 1. Uplink public Access Server, 2. Uplink internal Services System, 3. InterNIC. Ha jól emlékszem, akkor a tutoriálban azt mondják, hogy ezek az uplink szerverek mögül érdemes csatlakozni, mert nem rögzitik a logokat(Hmuda, javits ki ha tévedek). A nericből, meg tényleg egyszerü törölni. A másik meg az Uplink Test Server, amin egyszerü a log törlés. -
#261 1: Csak akkor fogadják el az ilyen küldetéseket ha a tevékenységed kikerül a hírhálózatra. A főszerveren lesd a híreket és ha megjelent a megfelelő cikk, akkor lehet válaszolni.
2: Miért lenne kamu a lebukás? A komolyabb rendszereken már nem csak aktív keresést csinálnak hanem lecsatlakozás után passzívan is elkezdik visszakeresni a gépedet. Ilyenkor már öngyilkosság ha nem tünteted el a nyomokat. Legjobb ha az InterNIC az első bounce hely, onnan már gyerekjáték kitörölni a megfelelő logokat. -
Zsolteeee3 #260 na fasza, elkaptak, hát ez kamu... -
Zsolteeee3 #259 Na megint elakadtam, a következő küldetésnél:
Be kell törni az Ingenius System International Machineba, és le kell törölni az összes filet, amit találok. Letörlöm az összes filet, bemegyek a konzolba, ott is letörlök mindent, sőt még az operációs rendszert is letörlöm(console nem veszi be a parancsokat), elküldöm hogy hú de király vagyok, sikerült, de vissza írnak hogy nem, nem sikerült, mert ők egy szót se hallottak arrol hogy sikerült volna.
Megbízó: Expert Tech. -
Toroco #258 hát igen, ez nem vindoz alapon múködik. mindig ki kell törölni a bentlévő szöveget. -
Zsolteeee3 #257 úúú bocsi skacok, rájöttem, én voltam a hülye. Ugye ott van hogy "Enter the name" vagy micsoda, és én utánna írtam a nevet, és nem tudtam hogy azt ki kell törölni :D
Húúú -
Zsolteeee3 #256 Igen, erre én is gondoltam, csak az a gond hogy ígyse jó, beírom rendesen a nevet és semmi... -
#255 Hajszálpontosan kell megadni a nevet. Nem elég csak az egyiket, mind a kettőt betűre pontosan be kell írni (a kisbetű/nagybetű nem fontos). -
Zsolteeee3 #254 Szevasztok, lehet hogy én vagyok a béna, de van egy olyan küldetés hogy be kell törni az international academic database-be, meg kell változtatni Simon Merwood adatlapját, ezzel rendben is volnánk, de elkezdek keresni a "records" ok között, és akármire keresek, mindig a legutolsóra ugir (legutolsó emberre). Nem tudok mit csinálni, tudtok segíteni?
Előre is köszönöm:
Zsolteeee3 -
Toroco #253 eddig még nem tudtam rájönni. -
Toroco #252 azt a küldit már megcsináltm, de nem emlékszem már rá. ha eljutok odáig leirom mit kell csinálni. óra után megkeresem ezt a küldit, és megcsinálom. -
#251 Lenne egy gondom: van egy küldi amikor be kell törni egy akadémia szerverére és át kell irni Paul Stoneman-nek az adatlapját, nah itt nem tudom h végülis mit kéne beirni, vagy ha vki tud egy oldalt ahol le vannak irva a küldetések örülnék neki:) -
Toroco #250 én két napja kezdtem újra. azt javaslom, hogy majd amikor csinálod a küldetéseket, és szintet lépsz, akkor ne csináld a nagyobb küldetéseket, hanem csináld végig a 2es szintü küldiket. nem nehezek, gyakorlásnak jó, és igy pénzt is könnyű csinálni, igaz lassan. -
Toroco #249 szivesen -
#248 áh igy már értem köszi szépen:) -
Toroco #247 bár nekem nem a readmi fájlban vannak a kódok, hanem Uplink Code Card.doc fájlban -
Toroco #246 amikor kéri a kódot, akkor kiirja hogy hol van a kód
row L, column 11 tehát a kód 69
L sor, 11 oszlop ezek metszéspontjában találod meg a kódot -
#245 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot csak van egy kis gondom vele, az elején mikor elinditom ugye kér egy kodot amit egy readme fájl táblázatábol kéne kinézni, nos nekem az a gondom h nem igazán értem, h most mit is kéne néznem a táblázatba. :(
a válaszokat elöre is köszönöm -
#244 Offtopic, de mégsem:
Nyolcvanmagos processzort mutatott be az Intel
Voltak az Uplink-ben mod-ok, amikkel csinos szuperszámítógépet lehetett létrehozni, míg az alapjátékban, ha jól emléxem maximum kb. 10-12 processzoros volt a legjobb alaplap, a modokkal már ennek dupláját is el lehetett érni.
Vajon az újabb patch-ek után még működnek ezek a modok? -
Toroco #243 Már régen Uplinkeztem, de sztem megint elölről kell majd kezdenem, hogy bele jöjjek. Jó lenne ha meglehetne csinálni a magyaritást hozzá. angolul elég sok dolog nem volt világos. -
#242 Hát, mivel az újabb hardverek meg driverek tömkelege ami az utóbbi időben a nyakunkba zuhant nem mind volt kibékülve az Uplinkkel, ezért egy külsős fazon elkezdte heggeszteni ezeket a patch-eket és az IV hivatalosnak kiáltotta ki őket (ha jól tudom akkor még honoráriumot is kap). És ha már ott tartott, akkor berakott pár kényelmi funkciót.