Uplink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Akkor csak gyorsítsatok az idõn, csináljatok kissebb küldetéseket és egyszer majd össze fog jönni rá a pénz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én is pont itt vagyok elakadva. szerintem meg kell venni a proxy bypass program vmelyik verzióját ahoz, hogy át tudd irni. nekem pont erre a szoftverre nincs pénzem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Zomil
nah nekem ott van gond h be kell törnöm az inernational social security database-be és John knight emberkét át kell irni employed-re. a gond az h vmi proxy hibát ir ki, másik gondom meg az h mikor hackelem a szervert nagyo gyorsan utánm tud keresni alig van idöm átirni, szoval milyen progival lehetne lassitani a megtalálásom?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na ez a küldi meg is van.

Most megint bajba keröltem. megcsináltam minden 1. 2. 3. nehézségü küldetést, és most mikor csinálnám a 4. szintüeket, kéne valami proxy bypass és nincs rá pénzem. az 5. szintnél, meg már 3as firewall, és 4es proxy van, és ha átakarnék jutni rajtuk, akkor kellenek megfelelõ szintü szoftverek, ami 30000c lenne, nekem meg 1000c sincs. Hogyan lehet pénzt lopni, ha egyáltalán lehet?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi

Hmuda
A második mezõbe csak símán be kell írni, hogy Management, Class 1.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Mindenhol csinál logokat, még az adminok telefonszámán is. A legegyszerûbb ha az InterNIC az elsõ, utána a bankok (legyen rajta olyan account aminek megvan a jelszava, így elég erõsen hátráltatja az aktív keresést), esetleg az állami szerverek.

Mivel az InterNIC az elsõ, elég ha csak símán belépsz és kitörlöd a bounce és a pass elfogadásának logjait. Így csak egy síma belépés/kilépés log marad hátra, ami alapján nem vonhatnak felelõsségre. Mivel az InterNIC-en nincs semmilyen védelem, ezért akár közvetlenül is lehet csatlakozni logtörléshez és az admin felület jelszavát soha nem változtatják. Ez a leggyorsabb, legkönnyebb és leghatékonyabb módja a logok megszakításának.

a kép az elsõ próbélkozáskor készült

Most nekem kéne egy kis segtség. Olyen egyetemes végzettség átirásos, és akár hogy próbálom nem sikerül. a képen rajta van minden infó. Mit hova kéne irnom?

az a legjobb, ha a játék elején megveszed a v4 es log deletert, és azzal tünteted el a nyomaidat. ez nem csak törli a logot, hanem fel is másolja a törölt helyére az alatta levõt, és igy nem lehet vissza hozni. ha jól emlékszem mindig csak egy log-ot kell meghagyni, ami azt jelzi hogy beléptél, mert amikor kilépsz akkor is csinál egyet, és gyanus, ha nincs párja. én ezt a logtörlést minden küldetés utén végig csinálom minden gépen amit éppen használtam. kicsit unalmas lesz egy idõ utáln, de igy biztos nem kapnak el.

én mindig kezdetben 3 helyen inditom a bouncet. 1. Uplink public Access Server, 2. Uplink internal Services System, 3. InterNIC. Ha jól emlékszem, akkor a tutoriálban azt mondják, hogy ezek az uplink szerverek mögül érdemes csatlakozni, mert nem rögzitik a logokat(Hmuda, javits ki ha tévedek). A nericbõl, meg tényleg egyszerü törölni. A másik meg az Uplink Test Server, amin egyszerü a log törlés.

Hmuda
1: Csak akkor fogadják el az ilyen küldetéseket ha a tevékenységed kikerül a hírhálózatra. A fõszerveren lesd a híreket és ha megjelent a megfelelõ cikk, akkor lehet válaszolni.

2: Miért lenne kamu a lebukás? A komolyabb rendszereken már nem csak aktív keresést csinálnak hanem lecsatlakozás után passzívan is elkezdik visszakeresni a gépedet. Ilyenkor már öngyilkosság ha nem tünteted el a nyomokat. Legjobb ha az InterNIC az elsõ bounce hely, onnan már gyerekjáték kitörölni a megfelelõ logokat.

na fasza, elkaptak, hát ez kamu...
Na megint elakadtam, a következõ küldetésnél:
Be kell törni az Ingenius System International Machineba, és le kell törölni az összes filet, amit találok. Letörlöm az összes filet, bemegyek a konzolba, ott is letörlök mindent, sõt még az operációs rendszert is letörlöm(console nem veszi be a parancsokat), elküldöm hogy hú de király vagyok, sikerült, de vissza írnak hogy nem, nem sikerült, mert õk egy szót se hallottak arrol hogy sikerült volna.
Megbízó: Expert Tech.
hát igen, ez nem vindoz alapon múködik. mindig ki kell törölni a bentlévõ szöveget.

úúú bocsi skacok, rájöttem, én voltam a hülye. Ugye ott van hogy "Enter the name" vagy micsoda, és én utánna írtam a nevet, és nem tudtam hogy azt ki kell törölni 😄
Húúú <#banplz>
Igen, erre én is gondoltam, csak az a gond hogy ígyse jó, beírom rendesen a nevet és semmi...
Hmuda
Hajszálpontosan kell megadni a nevet. Nem elég csak az egyiket, mind a kettõt betûre pontosan be kell írni (a kisbetû/nagybetû nem fontos).

Szevasztok, lehet hogy én vagyok a béna, de van egy olyan küldetés hogy be kell törni az international academic database-be, meg kell változtatni Simon Merwood adatlapját, ezzel rendben is volnánk, de elkezdek keresni a "records" ok között, és akármire keresek, mindig a legutolsóra ugir (legutolsó emberre). Nem tudok mit csinálni, tudtok segíteni?
Elõre is köszönöm:

Zsolteeee3
eddig még nem tudtam rájönni.

azt a küldit már megcsináltm, de nem emlékszem már rá. ha eljutok odáig leirom mit kell csinálni. óra után megkeresem ezt a küldit, és megcsinálom.

Zomil
Lenne egy gondom: van egy küldi amikor be kell törni egy akadémia szerverére és át kell irni Paul Stoneman-nek az adatlapját, nah itt nem tudom h végülis mit kéne beirni, vagy ha vki tud egy oldalt ahol le vannak irva a küldetések örülnék neki😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én két napja kezdtem újra. azt javaslom, hogy majd amikor csinálod a küldetéseket, és szintet lépsz, akkor ne csináld a nagyobb küldetéseket, hanem csináld végig a 2es szintü küldiket. nem nehezek, gyakorlásnak jó, és igy pénzt is könnyû csinálni, igaz lassan.

szivesen

Zomil
áh igy már értem köszi szépen😊

bár nekem nem a readmi fájlban vannak a kódok, hanem Uplink Code Card.doc fájlban

amikor kéri a kódot, akkor kiirja hogy hol van a kód
row L, column 11 tehát a kód 69
L sor, 11 oszlop ezek metszéspontjában találod meg a kódot

Zomil
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot csak van egy kis gondom vele, az elején mikor elinditom ugye kér egy kodot amit egy readme fájl táblázatábol kéne kinézni, nos nekem az a gondom h nem igazán értem, h most mit is kéne néznem a táblázatba. 😞
a válaszokat elöre is köszönöm

via_mala
Offtopic, de mégsem:
Nyolcvanmagos processzort mutatott be az Intel

Voltak az Uplink-ben mod-ok, amikkel csinos szuperszámítógépet lehetett létrehozni, míg az alapjátékban, ha jól emléxem maximum kb. 10-12 processzoros volt a legjobb alaplap, a modokkal már ennek dupláját is el lehetett érni.

Vajon az újabb patch-ek után még mûködnek ezek a modok?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Már régen Uplinkeztem, de sztem megint elölrõl kell majd kezdenem, hogy bele jöjjek. Jó lenne ha meglehetne csinálni a magyaritást hozzá. angolul elég sok dolog nem volt világos.

Hmuda
Hát, mivel az újabb hardverek meg driverek tömkelege ami az utóbbi idõben a nyakunkba zuhant nem mind volt kibékülve az Uplinkkel, ezért egy külsõs fazon elkezdte heggeszteni ezeket a patch-eket és az IV hivatalosnak kiáltotta ki õket (ha jól tudom akkor még honoráriumot is kap). És ha már ott tartott, akkor berakott pár kényelmi funkciót.

via_mala
Nagyon beindultak az Introversion-os fiúk az utóbbi idõben.
Most vagy ennyi bug volt a játékban, vagy a patch-ekkel rakják bele az utánpótlást?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hmuda
1.48

Közvetlen link. (Lehet, hogy nem mûködik regisztrálás nélkül.)

VERSION 1.48

*Fixed : Crash problems with dead agent computer.
*Fixed : Crash on the Academic Database or the Social Security Database when searching a name that is not in the record.
*Fixed : Problem with the close button on the Protovision server.
*Fixed : Alt-tabing crashes by not painting the screen when minimized.
*Fixed : Problems with custom gateways.
*Fixed : Crash in the contact screen if the mission is already taken.
*Fixed : Crashes at exit.
*Fixed : Crash due to over limit mission difficulty.
*Fixed : Crash with the Dictionary Hacker.

*Added : File Copier, File Deleter, Decrypter, Log Deleter, Log Undeleter, don't unstick from the mouse when used.
*Added : An option to show servers on the world map in a different color ( click the visibility button on the servers screen to cycle between visible, visible and colored, not visible ).
*Added : An option for faster animation speed.

Hmuda

letudtam szedni a patchet

A linkekrõl, ami itt megvannak adva, nem jön be oldal.

Nekem két verzió van. Letölthetõ:
Uplink 30MB körüli
Uplink Hacker Elite ez egy 85MBos iso

Mind kettõhõz raktam az elõzõ patchet, meg kódkártyát.

Hmuda
Akit esetleg érdekel még a játék:

Mint már írtam, az IV megint elkezdte javítgatni a játékot. A legújabb csomag:
1.45 patch

Lehet, hogy regisztrálni kell, hogy hozzáférjetek. Semeddig nem tart, de a játék miatt megéri.

edonkey hálózat, pl.
viszont steamen uplink+darwinia=20usd!
uplink+darwinia

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hol lehet letölteni a teljes verziót?
adjatok már mûködõ címet
laca103
ja télleg nekem iso ban van meg...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

ez tömörítve 30MB

laca103
nekem 56 MB

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Feltettem. leszedheted innen.Majdnem 30MB

ha gondolod felteszem ftp-re, de ha lesz adõm akkor még ma, és megadom a linket.

Sziasztok!
Honnan lehet megszerezni az Uplinket? Tudom, hogy volt már kérdés, nem is olyan régen, de a DC-n kívül (rohadt lassú, és 2 db embernek van meg) nem tudtok esetleg valami ftp címet vagy ilyesmit mondani? Esetleg egy magyar boltot, aminek van online áruháza (végsõ eset :-)).

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

Hmuda
Gondoltam szólok, hogy az Introversion újabb Uplink bétát írt ki (már egy ideje), hogy kijavítsanak pár hibát a játékban. Jelenleg 1.32 a verziószám és úgy látszik egész szépen foltozgatják a cuccot.

DC++, emule, itt biztos megtalálod, én is innen szedtem le

torrent?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Végre megtaláltam ezt a fórumot. Már jó néhány hónapja keresem ezt a game-t (uplinket), de az eredeti honlapon kívûl nem sok használható honlapot találtam. Játszottam a demóval, mindig ujra és ujra kezdem, de a legszívesebben megszerezném a teljes játékot. Nem találom gamezos boltokban, letölteni sem tudom, segítsen valaki valahonnan megszerezni. Az eredeti honlapon nem szeretném kiadni bankkártyám számát, stb...
Plííz help, valaki.