Codename:OUTBREAK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a legjobb ha kiadnák hd-s grafikával, de semmit sem változtatva mást!
(Mint a Serious Sam-et)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
tömörített file-ok.El tudná küldeni nekem
valaki?Esetleg egy cím is jó lenne ahonnan
letölthetném!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A riphez működik?
Egyébként azon kissé meglepődtem, hogy a 177 megás rip-ből, kicsomagolás után majd 800 megás játék lett:)
A másik fő bajom azzal volt, hogy csomószor elakadt a társam, az istennek nem akart követni. Jó F4-el átváltottam, de a fickó mintha mézben úszna úgy mozog egy ideig, majd hirtelen visszaáll a normális gyorsaságú mozgás. Persze ilyenkor meg az a katona ragad le akiben az előbb voltam. Egy kicsit fárasztó egyszerre két katonával is menni. Meg próbáltam azt csinálni, hogy belebujtam a másikba és beálltam vele fedezékbe az ajtóhoz, hogy majd amikor én kinyitom az ajtót akkor ő szépen fedezékből nyírja az alieneket. Na de amint visszatértem a saját testembe, a fickó rögtön hátat fordítot az ajtónak, és nézte bambán a falat. Meg mondtam neki, hogy hold position, jó akkor nem mozdult el, de az ellenfelet se kezdte el lőni amikor kinyitottam az ajtót, kiderült azért mert megint "lebénult", beleragadt a talajba.
Meg egy másik bug, hogy asszem a harmadik missionnál, volt egy híd aminek a betonrészébe volt beágyazódva két ellenfél. A egyiknek csak a lába meg a puskája lógott ki a falból, azt le tudtam szedni, de a másik teljesen benne volt a falban, csak onnan tudtam, hogy ott van mert egyfolytában ordítozott. Ez azért már nem kicsi hiba!
Mindezt leszámítva azért nem rossz a játék, hangulata jó, delta force és half life keveréke, egy kis swat3-mal fűszerezve.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Minden szinten vedd fel a mini cp.-t és a notepadokat.
A legfelső szinten ott ahol a movi is mutatta a számítógépet aktíváld. Majd menj vissza az EXIT feliratú ajtóhoz a társaddal együtt!
Ha esetleg nem menne utánnad az F4-el válts... De gondolom ezt úgy is tudtad...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elakadtam a mocsaras résznél. Azt hiszem a 8. pály ez...
Az udvaron van 2db tank és 2db sátor,egy épületben rohangálok a megoldást keresve!:((((((

Nekem ME...
Ha valaki tud segítsen nekem PLS.!!
Játék közben kapok egy ilyen hibaüzenetet:
*************** EXCEPTION CAUGHT ! ********************
ExceptionMessage = Access violation at address 10052450 in module 'VITAL.DL:
:L'. Write of address 0C2EB000
ExceptionCode = C0000005h
ExceptionFlags = 00000002h
OuterException = 00000000h
ExceptionAddress = 10052450h
NumberParameters = 00000002h
Exceptiondata =
0: 00000001h
1: 0C2EB000h
2: 0001001Fh
3: 00000000h
4: 00000000h
5: 00000000h
6: 00000000h
7: 00000000h
8: 00000000h
9: FFFF127Fh
10: FFFF4033h
11: FFFFFFFFh
12: 10044ED8h
13: 01180177h
14: 0C2EAF9Fh
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=997
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=1006
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=3361
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=3606
DDRVAl = No error
Ha valaki érti és tud tanácsot adni azt szívesen fogadom,mert rohadt idegesítő mindig újrakezdeni...
Ehhez képest a 14-nél vagyok és a földön... :)
Most vagyok az 5. küldetésnél,de egyre jobb.

) en ma a intronal leszoptam magamC.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lenne 2 kérdésem...
1. Nektek is ilyen rohadt lassan installál?
2. Néha egyszerűen megmakacsolja magát és kapok valami extrém hibaüzenetet (vagy fagy) indítás után!:((
Hozzáteszem,nekem a gyári van meg és Win ME van fent. Ezidáig még egy játék sem panaszkodott...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viszont pl. a Max Payne-nel a kipróbálás volt 3-4óra :)))
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
2001-ben q2-szerű enginnel kijönni?
Végül a játék is elindul....HALF LIFE ENGINE AAARRRGHHH!!...
-problad igy
Ha megvan összehozhatnánk egy multit...
Nem nézted régebben a 0-day warez topicot?
Mivel nektek már meg van 1-2 szót mondhatnátok róla,mert nekem csütörtökön hozza a nagykeres
és nem akarok hülyeségre kiadni lóvét...