82
Codename:OUTBREAK
-
#22 ftp://153.96.8.2/incoming/Tagged/By/Peet/CODENAME.OUTBREAK-DEViANCE/ -
#21 honnan szedhetem le? -
#20 Van. -
#19 Kiraly a game, Az intro pedig egyenesen gyonyoru. -
Dante #18 Nemhiszem, hogy Wajk fizet akárkinek is a CD írásért Nem nézted régebben a 0-day warez topicot? -
#17 Még egy kérdés multi van benne? -
#16 Hali!:)
Mivel nektek már meg van 1-2 szót mondhatnátok róla,mert nekem csütörtökön hozza a nagykeres és nem akarok hülyeségre kiadni lóvét...
-
#14 Én ezt az Inszéjn warezt át akarom baszni és mindent letölteni:D -
#13 Lol, de akkor persze nem nevetsz mikor ezresér leiratsz egy ISO gamét. Na ez ugyanaz, csak itt ezresért jópár új gamét kapok egyszerre. -
#10 Először nézd meg az oldalon, hogy hogy működik ez, és ne kérdezz ilyeneket. -
#8 Tessék: insane.hu/warez. De annyira nem kell örülni, mert hogy használhasd, havonte perkálni kell egy ezrest. Szerintem megéri, gyors, megbízható FTP szervert kapsz a legújabba játékokkal és filmekkel (tényleg). Egy ideje már használom. -
#7 Mi a pontos cím? Amit leírtál, az alapján megnéztem, és letöltet velem vmi php3 kiterjesztésü file-t. Azt megnyitnia kéne, nem? -
#6 Az Insane warez-ről. -
#5 Honnan? -
#4 Le tudnám tölteni az ISO-t, de a demója nem teccett annyira... Lehet hogy a zeljes jobb persze, majd +látom. -
Ha esetleg még több képet illetve anyagot akartok megtudni róla akkor jobb szerintem a www.venom.3d.com oldal... -
#1 Megint egy mászkálós lövöldözős játék!