Codename:OUTBREAK

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Tessék: insane.hu/warez. De annyira nem kell örülni, mert hogy használhasd, havonte perkálni kell egy ezrest. Szerintem megéri, gyors, megbízható FTP szervert kapsz a legújabba játékokkal és filmekkel (tényleg). Egy ideje már használom.
CaviaR
Mi a pontos cím? Amit leírtál, az alapján megnéztem, és letöltet velem vmi php3 kiterjesztésü file-t. Azt megnyitnia kéne, nem?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lacc
Az Insane warez-ről.
CaviaR
Honnan?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lacc
Le tudnám tölteni az ISO-t, de a demója nem teccett annyira... Lehet hogy a zeljes jobb persze, majd +látom.
Crem

Ha esetleg még több képet illetve anyagot akartok megtudni róla akkor jobb szerintem a www.venom.3d.com oldal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Megint egy mászkálós lövöldözős játék!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

← ElőzőOldal 2 / 2