82
Codename:OUTBREAK
-
#82 Ez mekkora jó játék volt annak idején!
Az lenne a legjobb ha kiadnák hd-s grafikával, de semmit sem változtatva mást!
(Mint a Serious Sam-et) -
gp56 #81 Üdv Minden tagnak!Elakadtam a 8.pályánál?Mocsaras rész.2tank,2sátor.Mindenkit lerendeztem,Az épületben 3 helyen is jelzik a rádió jel forrását,de nem találom!Mit tehetek?Segitsetek,elöre is köszönöm!! -
greco #80 A rip verziómból sérültek a c02,c03,c54-es
tömörített file-ok.El tudná küldeni nekem
valaki?Esetleg egy cím is jó lenne ahonnan
letölthetném! -
#76 az egvilagon semmi koze a swat3 -hoz ... inkabb r6-hez hasonlitanam mert az a taktikai FPS-ek ose . A swat3 az a bevetesi protokolokat mutatta be. -
#75 EMBEREK! Aszonta az egyik tag hogy lehet valami halot a emberre rakni a fuvon es nem latja a jo eg sem! Ez igaz? Es ha igen hogy kell?? -
zacsko #74 És honnan szedhető le?
A riphez működik?
Egyébként azon kissé meglepődtem, hogy a 177 megás rip-ből, kicsomagolás után majd 800 megás játék lett:) -
zacsko #72 Kipróbáltam a játékot, az ötletekkel nincsen gond, csak a megvalósítással. A grafika nekem nem annyira jön be, pl tök zavaró, hogy a lábam előtt részletes a talaj (fű, falevél, gallyak minden), két méterrel odébb meg már fosszerű textúra. Olyan mintha a talaj le lenne tapétázva falevélmintás tapétával. Meg úgy általában minden olyan elmosódott, half-life szerű.
A másik fő bajom azzal volt, hogy csomószor elakadt a társam, az istennek nem akart követni. Jó F4-el átváltottam, de a fickó mintha mézben úszna úgy mozog egy ideig, majd hirtelen visszaáll a normális gyorsaságú mozgás. Persze ilyenkor meg az a katona ragad le akiben az előbb voltam. Egy kicsit fárasztó egyszerre két katonával is menni. Meg próbáltam azt csinálni, hogy belebujtam a másikba és beálltam vele fedezékbe az ajtóhoz, hogy majd amikor én kinyitom az ajtót akkor ő szépen fedezékből nyírja az alieneket. Na de amint visszatértem a saját testembe, a fickó rögtön hátat fordítot az ajtónak, és nézte bambán a falat. Meg mondtam neki, hogy hold position, jó akkor nem mozdult el, de az ellenfelet se kezdte el lőni amikor kinyitottam az ajtót, kiderült azért mert megint "lebénult", beleragadt a talajba.
Meg egy másik bug, hogy asszem a harmadik missionnál, volt egy híd aminek a betonrészébe volt beágyazódva két ellenfél. A egyiknek csak a lába meg a puskája lógott ki a falból, azt le tudtam szedni, de a másik teljesen benne volt a falban, csak onnan tudtam, hogy ott van mert egyfolytában ordítozott. Ez azért már nem kicsi hiba!
Mindezt leszámítva azért nem rossz a játék, hangulata jó, delta force és half life keveréke, egy kis swat3-mal fűszerezve.
-
#71 Mi lenne ha valaki elrulna nekem hogy leeht eltunni vagy mit? -
#66 Hali! Szal en ma kaptam es jo teccik... de hogy kell kamuflalni? -
#64 Szia!
Minden szinten vedd fel a mini cp.-t és a notepadokat.
A legfelső szinten ott ahol a movi is mutatta a számítógépet aktíváld. Majd menj vissza az EXIT feliratú ajtóhoz a társaddal együtt!
Ha esetleg nem menne utánnad az F4-el válts... De gondolom ezt úgy is tudtad... -
Cobra11 #62 Innen le tudod tölteni jól müködően (tudom, mert én is innen töltöttem le): warezcenter.warez.hu -
Nark #61 A 24 zipet vk rakja fel a sg ftp-re nagyon megköszönnem.Barhonan szedem mindig hibasat kapok. -
#60 Megoldottam!:))))))))) -
#59 Hali!
Elakadtam a mocsaras résznél. Azt hiszem a 8. pály ez...
Az udvaron van 2db tank és 2db sátor,egy épületben rohangálok a megoldást keresve!:(((((( -
#58 Szerintem ezzel lehet a gond... -
#57 nekem is ME van -
#55 Neked milyen OP rendszer van fent?
Nekem ME...
-
#54 ugyanez a bajom nekem is ezt irja ki :((( -
#53 Hali!
Ha valaki tud segítsen nekem PLS.!!
Játék közben kapok egy ilyen hibaüzenetet:
*************** EXCEPTION CAUGHT ! ********************
ExceptionMessage = Access violation at address 10052450 in module 'VITAL.DL:
:L'. Write of address 0C2EB000
ExceptionCode = C0000005h
ExceptionFlags = 00000002h
OuterException = 00000000h
ExceptionAddress = 10052450h
NumberParameters = 00000002h
Exceptiondata =
0: 00000001h
1: 0C2EB000h
2: 0001001Fh
3: 00000000h
4: 00000000h
5: 00000000h
6: 00000000h
7: 00000000h
8: 00000000h
9: FFFF127Fh
10: FFFF4033h
11: FFFFFFFFh
12: 10044ED8h
13: 01180177h
14: 0C2EAF9Fh
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=997
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=1006
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=3361
PObjects: PSYSTEM object removed, pid=3606
DDRVAl = No error
Ha valaki érti és tud tanácsot adni azt szívesen fogadom,mert rohadt idegesítő mindig újrakezdeni... -
iMagination #51 Nem értem. A PCGAMES azt írta össz. 13 pálya van, abból 7 világűrben játszódik.
Ehhez képest a 14-nél vagyok és a földön... :) -
#50 Ketten vagytok,de a fegyvereddel egy egész országot el lehetne pusztítani!:) -
#49 Szerintem nagyon király a GAME!:)
Most vagyok az 5. küldetésnél,de egyre jobb. -
Cobra11 #48 Ez kommandós vagy katonai fps? -
#47 nahat ... es azt hogycsinalod ? :))))) marmint a szajat magad leszopasat :)) es legalabb elvezed ? -
izb #46 Nincs neked egy kisse nagy arcod???
-
#44 En ma kaptam meg de (es most nem akarok szidkolozni de megis ) en ma a intronal leszoptam magam -
#43 Hali!
Lenne 2 kérdésem...
1. Nektek is ilyen rohadt lassan installál?
2. Néha egyszerűen megmakacsolja magát és kapok valami extrém hibaüzenetet (vagy fagy) indítás után!:((
Hozzáteszem,nekem a gyári van meg és Win ME van fent. Ezidáig még egy játék sem panaszkodott... -
#39 szerintem kiraly csak nagyon lagos a multi. de ha valakinek van kedve jatszani vele multiban akkor szoljon -
#38 Ja,a kettő között annyi a külömbség mint egy szökőkút és egy kerticsap között...Persze a Codename javára,mert bár nem giccs az biztos,viszont nekem sokkal jobban teccett.. -
#37 marlowe ... ez taktikai fps ... nem max payne ... itt nincs bulettime ... es NEM quake 2 engine ... menj be a fak koze es meglatod ... ELOBB TANULMANYOZD utanna krakogj ... -
#36 Szóval szerintem meg ne vegye senki, letölteni érdemes, mert van akinek bejön, és a hangulata is érdekes lehet...de a játék maga elég lapos...igaz kb. 20-30 percet játszottam vele...
Viszont pl. a Max Payne-nel a kipróbálás volt 3-4óra :))) -
#35 Szóval szerintem sokat kihoztak ennek ellenére a játékból...pl. a Fák kifejezetten jók...az épületromok, meg mindenhol ugyanazok, az emberek rondák...a tereptárgyak iszonyat gagyik és felismerhetetlenek....hát nem tudom...miért nem használnak normálisabb engine-t?
2001-ben q2-szerű enginnel kijönni? -
#34 Nemtudom, de ez már a sokadik fps amiben csalódnom kellett...nagyon hangulatos install, jó háttérzene, kellemes menü...aztán elindul a hangulatos videó...(itt már kicsit gyanús a karakterek mozgása)..
Végül a játék is elindul....HALF LIFE ENGINE AAARRRGHHH!!... -
KeviN #33 Irtok a jatekrol is, vagy csak a letoltesevel van gond ? En pl. elakadtam a 3. palyan...nemtudok tovabbmenni. Az adatokat osszegyujtottem, de nemtom mit kene csinalni, hogy feljussak a legfelso szintre...talatam 1 bezart ajtot amikor felmasztam a szellozon a felsobb szintre, de nincs hozza se kulcsom se semmi...eloleny mar nem nagyon talalhato a palyan, es igy kisse bosszant a dolog. -
#31 onnan nem tudom leszedni... van mas cim? -
#29 ftp://153.96.8.2/incoming/Tagged/By/Peet/CODENAME.OUTBREAK-DEViANCE/dev-cnob.r41
-problad igy -
#26 biztos jo ez a hely? mert nekem nem talalja -
#25 Az hogy nem a warezoldalnak fizetek hanem egy hivatalos tárhelyszolgáltatónak, vagy nemtom minek hívják ezeket. Mint az extra, meg ilyesmi. Most csinálhatnék magamnak egy weblapot nemtom hány megáig. Ha tudnék... -
#24 Thanx!:)
Ha megvan összehozhatnánk egy multit... -
#23 Es mi a biztositek arra, hogy nem nyelik el az egy darab ezresedet ? :)