Hogy ismertétek meg az Sg-t ?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
2001 bõl vannak az elsõ irásos emlékeim a forummal kapcsolatban de feltehetõen már
99-ben is kerestem és találtam választ errefelé a kérdéseimre :)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tomsolo
<#szomoru1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gladiator
még 99ben vhogy. az ultima 9-nek volt egy ilyen oldala, hogy: ultima9.supergamez.hu, aztán onnan vhogy idekeveredtem.

Gladiator
:D

ffxi
Én még dial up-os korszakba ismertem meg. És még mindig azon vok:(

Fákjúal!

Engem már az elején kirúgtak<#eplus2>
MU online topic
Battlefield 1942 topig miatt :)aztán körbenéztem, és ittmaradtam sokak nagy bánatára :)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

nf1
utánna meg 'miért ne nyithatnék egy Zooey Deschaneles topicot?'

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MR ME
én úgy h a spanom mondta h van itt egy gyökér, hát betértem, és tényleg az!!!:DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én is pont így, csak nem biztos, hogy elsõnek adta ki. aztán azt gondoltam, miért ne regisztrálhatnék? aztán azt, hogy akkor miért ne lehetnék VIP tag?
ja amúgy sokszor kijukadok ide, gúglin, origón keresek játékról leírást, satöbbit :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

jointeer
hátén izé :-|

köcsög

Qwerty4
Én a Gogglebe kerestem fórumokat egy játékról, már én sem emlékszem melyik játék volt.És az SG oldalát kapta meg elsõnek.

Qwerty4

egy mmorpg miatt, akkor még a Counter-Strike-osokkal versenyeztünk szpammalésben mert ha jól emlékszem csak õk rendelkeztek több hsz-el akkor ;D leaglábbis így nyiltan nem, de a legtöbb hsz azért szólt :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Jano
<#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

yahoo-n rákerestem a Morrowindre, és kiadta a www.supergamez.hu-t :) jó rég volt :)

War. War never changes.

gnar killer
az úgy volt hogy ízé... <#idiota>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

PíszLávJuniti
"fórumunkba jánozst keresünk. www.supergamez.hu"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gordon 24
Google dobta ki nékem!!!
Azóta az életem része!!!<#nevetes1>

Downhill!!

sz4bolcs
Én jó sok éve superwarezként ismertem meg, és ah jól emlékszem innen töltöttem a crackelt játékokat. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

daeemoon
Az egyik tanárom ajánlotta figyelmünkbe, aztán asszem kellett a honlapomra fórum, szal regeltem :) Azóta nem túl aktív fórumtag vagyok :P

Húderégenvoltaz. Inkább ne beszéljünk róla :)

supergamez-ként ismertem meg...
a fórumra meg a Battlefield'42 rántott be...

http://gaborszantai.co.uk/

Laky
csatlakozom :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

még supergamez korában egy játékkal kapcsolatban kerültem ide :-D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

FtranX
"sg = supergamez ?"

LOL <#vigyor><#help>

jééééééé!!!
sg = supergamez ? <#conf>
amúgy oszttárstól.

czky
Én is kerestem vmit a Googléban, és itt volt 1 találat!
Azóta itt vagyok...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

RelakSfromhome
AVP2-höz kerestem valamit, és asszem a pcworld vagy ilyesmi újság fórumán találtam meg. Aztán látom, hogy egyesek szmájlokat raknak be, de én nem tok. Majd fel lettem homályosítva, hogy esetleg a www.supergamez.hu-n próbáljam :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

12346
a street legal nevû gém magyar oldalán (by alex) volt egy link erre az oldalra, konkrétan a játék topikjára, aztán ideszoktam.

[HUN]PAStheLoD
Sajna a http warez többnyire halott, smsweb meg nocomment :]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

bogyoka
Én 2002 óta olvasgattam, regisztrálás nélkül, mert ha elakadtam egy játékban itt tudtam megnézni valami helpet, de 2003 novemberében muszáj volt már beírnom hogy hol akadtam el, mert nem találtam arra utaló hozzászólást, de már nem tudom melyik játék volt az <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Digi fényképezõgéphez kerestem infot és itt találtam is egy rakás mindent... ennyi
FtranX
2000 vége felé bekötötték a netet (ISDN). Amikor keresgéltem, a keresõk állandóan, oldalakon keresztül valami hülye SuperGameZ magazinra mutató linkeket dobtak ki, nem pedig azt, amit igazán kerestem. Nagyon idegesített. <#ticking> (Szûrtem is a kereséseket "-supergamez"-zel)

Aztán egyszer, hónapokkal késõbb hírtelen felindulásból megnéztem, hogy mi is ez valójában. Azóta olvasom. A fórumba csak jóval késõbb regisztráltam.

isten tudja hogyan.. talán a belsõ hangom vezérelt ide, tékerek és flémerek számát gyarapítandó<#vigyor1>

CSOCSO
ha en arra emlekeznek...:)
lee86
amikor beszerelték az ISDN-t (!!!) rögtön nagy warezolónak hittem magam, és mivelhogy az AppZ, MovieZ, stb után a supergameZ-ben is a letöltésekre asszocáltam, aztán végül kiderült, hogy a warez csak elenyészõen van itt jelen (0-day topikok.. hmmm :)), de ettõl függetlennül itt ragadtam és azota olvasom a fórumot, meg a fõoldalt is! :)

&#161;Hala Madrid!

Minden fórumra regisztráltam mert venni akartam Final Fantasy VII-t. RPG.hu -ra, indexre, talán gamestarra is. Aztán a többit szép lassan meguntam..

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

GregSB
superwarez <#ravasz1>

janyikzs
pop-up

Pharaoh
Már nem emlékszem. Szerintem keresõbõl.

sokoo
Nekem csak kellett egy ingyenes fórum a lapomra, és elirigyeltem másoktól az sg fórumot. ez 2003-ban volt. egész 2005-ig nem is jártam itt, csak használtam az ingyébulletint

This is the beginning of the end.

hen-tes
lál, az itt van nem messze. :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Jano
#106-131 <#wilting>

Jano
<#eljen><#eljen><#eljen>

Dynamic
Egy idõben nagyon korpásodott a hajam.Borzasztóan szégyeltem magam és nem mertem közösségbe járni.Ettõl teljesen frusztrált lettem.Egy barátom javaslatára kipróbáltam az SG-t.Az eredmény már elsõ nap bámulatos volt.Senki sem cikizett a hajam miatt, sõt azóta a korpásodás is végleg eltûnt és újra erõs, tiszta és selymes lett.

KÖSZÖNÖM NEKED SG!<#eljen>
Rage47
kerestem egy fórumot, ahol kérdezhetek vmit, már nemtom mit...aztán megtetszett a fórum, meg láttam hogy más jó cucc is van még
Frank99
Igen jó warez oldal volt.
Kár, hogy most már nem az ..

<#vigyor2>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Oldal 1 / 5Következő →