213
Hogy ismertétek meg az Sg-t ?
-
#173 superwarez -
#172 pop-up -
#171 Már nem emlékszem. Szerintem keresőből. -
#170 Nekem csak kellett egy ingyenes fórum a lapomra, és elirigyeltem másoktól az sg fórumot. ez 2003-ban volt. egész 2005-ig nem is jártam itt, csak használtam az ingyébulletint -
#169 lál, az itt van nem messze. :D -
#168 #106-131 -
#167 -
#166 Egy időben nagyon korpásodott a hajam.Borzasztóan szégyeltem magam és nem mertem közösségbe járni.Ettől teljesen frusztrált lettem.Egy barátom javaslatára kipróbáltam az SG-t.Az eredmény már első nap bámulatos volt.Senki sem cikizett a hajam miatt, sőt azóta a korpásodás is végleg eltűnt és újra erős, tiszta és selymes lett.
KÖSZÖNÖM NEKED SG! -
#165 kerestem egy fórumot, ahol kérdezhetek vmit, már nemtom mit...aztán megtetszett a fórum[egyszerü, gyors, dizajn stb.], meg láttam hogy más jó cucc is van még[hírek, letöltés] -
#164 Igen jó warez oldal volt.
Kár, hogy most már nem az ..
-
#163 De! Csak jól titkolom :DDDD -
#162 a tomi monta -
#161 Nem örülsz neki hogy itt vagyok mi?
-
#160 Akkor majd ő oldja meg az újreggondokat is ^.^ -
#159 A szemetek, ajánlották .. csak tudnám ki volt az ;] -
#158 Buzerga Laci ajánlotta -
#157 Amikor kerestem valamit akkor mindig ide jukadtam ki elkezdtem bóklászni rajta a letöltés menübe fórumba stb.
Meg mert ajánlották is. -
blackgamer #156 nem volt sok fórum, internetto asszem, azzal kezdtem, aztán beolvadt valahova asszem indexbe...
sg-nek a színei, egyszerű design-ja fogott meg, azóta se láttam ilyen kellemes megjelenésű fórumot sehol (külföldön sem) -
#154 Jé! Én újsághirdetésből! -
#153 akármikor kerestem valamit, mindig az első 36564548798654354 találat a supergamez forum volt, es ide szoktam...
igaz hogy akkor meg altavizslat ahsznaltam:) -
#152 Ezt meg honnan tudod????? -
#151 tudtad hogy Jano meg újsághírdetésből?? -
#150 ? -
#149 ki az a Mohaa -
#148 CSOCSO-n keresztül -
#147 Hát én Fifa 2000-hez kerestem annó kiegészítést aztán az első 50 találtatot valamiért ide dobta. Aztán itt ragadtam :) -
#146 Komoly? Én újsághirdetésből. -
#144 Komoly? Én újsághirdetésből. -
#142 hát ezé mondtam :DDDD -
#141 Nem, én újsághirdetésből ismertem meg az SG-t! -
#140 ja jóvan neked midegy :P -
#139 Hmmmmmmmmmmmmm???????????????????? -
#138 Égböl pottyant oldal... -
#136 hiába no nagy az isten állatkertje de a kerítés kicsi -
#135 Ja! -
#134 hiába no nagy a rokonság -
#133 Én a gamekapocsról kattintom rá :) volt vmi érdekfeszítő játék hír!! -
#132 hülyék :DD -
#131 Jól van! Nagyon örülök!!!
Ha tudsz, akkor legyél szíved küldj egy e-mailt a [email protected] címre, és egyeztetünk! Addig is csókolom Terit, a pujákkal együtt, Neked Gejzám sok szerencsét a kulmányganterához!
Ölel, Edömér -
#130 Óó, az nagyon jó lenne!
Ha gondolod valamelyik hétvégén leruccanhatunk hozzátok Kozármislegyre!
Hozom a Terit meg a pujákat is, és csapunk egy mulatozást, olyat mint régen!