166745
  • PiszkosFred
    Logout utan instant frissit, az esetek 99%-aban.
  • panther112
    Igen, már én is akaram írni, hogy az egérgombok használatáért ban jár. MIért kell ennyi kacsát terjeszteni???
  • vki
    A WOW Armory-t mennyi időnként frissítik?
  • Calver
    soha nem fogom megérteni ezeket a billentyűzet-helyettesítő "csodákat"... amit te linkeltél az kb annyira tünik kényelmesnek mintha a fejemet verném a billentyűzetbe, #127597 meg még ha kényelmesnek is tünik, akkor is max reroll hunter, akkor esetleg van esélyed valamire... vagy Quake-ezz vele, lévén arra van kitalálva

valamint tudtommal blizznek szokása programozható billentyűzetre permbannal válaszolni, legalábbis valahol olvastam ilyen irányú hőbörgést.
  • Chris
    Ilyen faszságot, és még világít is, hogy még nerdebb legyen.
    Igazi geek-o-meter... :D
  • Dr DeViLKiNG
    Én egy ilyet tervezek most wotlk kijövetele előtt.
    Az amit te akarsz az inkább fpsre lenne jó, szerintem.
  • Lynx_TWL
    getalifeot bindelnétek inkább
  • picket
    Az effegytől kezdve jobbra, aztán a végén visszafordulva, kígyózva lefelé a billentyűkön a spellbookot fordított abc sorrendben bindelném rá, aztán vakon gépelve addig rontanám az arénacsapatom ratingjét, amíg a csapattagok meg nem keresnek, és kékre-zöldre nem vernek.

Amúgy nekem meg az egész magyar ábécé a billentyűzetemre van bindelve! (Igen, az ly is!!!)
  • Chris
    Na ezt úgy 2 percig nem értettem, hogy micsoda... Nem kevés ez a gombok számában egy billentyűzet-helyettesítőnek? Annyiban tud többet, hogy jobban kézreáll, meg van rajta plusz kurzor?
  • Fidelcastor
    Látom megy az észosztás, de ha ennyire belejöttetek érdekelne, hogy ki használ n52/n52te-t és ha használja, hogy bindenlte rá a macrokat,gombokat. Mármint mit hova, mert megrendeltem 1 nostromo n52te-t. Elöre is köszi
  • ShaiHulud
    winterspring- everlook, ott ahol az AH van. (csillagvizsgalos lofaszcsovel:D)
  • Calver
  • Edward75
    Sziasztok. Valaki megtudná mondani ,hogy a master sworsmithing-et kinél és hol lehet megtanulni?
  • ShaiHulud
    lockoknak tipp: bindeljetek a feart az alt+F4-re
  • panther112
    DE, mert azzal még akár kárt is okozhatsz, ha nagyon ügyes vagy:)
  • picket
    Nekem a leatherworking van egér balgombra bindelve!!!!!egy
    Ennél mondjatok tutibbat! Núbok! :p
  • ShaiHulud
    nem tom nekem nem jelent gondot wasd ra tenni a kezem akar csukott szemmel is:P ha meg nem tudsz megjegyezni/megszokni 20+keybindingset akkor fogyatekos vagy:D
  • Calver
    dehogy... /castsequence Crusader Strike, Judgement, Seal of Command. és rögtön hunternek is érezheted magad.

eltérve a komoly témától... a bétában elvileg benne van a nyáladzó szarvas macskák utolsó reménye, a Glyph of the Red Lynx. namost erről tud valaki valamit, például hogy hogyan néz ki? körbenéztem, de nem mondanám h találtam bármi bölcs infot, és bétakulcs hiányában nehézkes lenne utánanézni...
  • panther112
    :)
  • The Garrett
    ezzel ügyesen kimagyarázod azt, hogy egérrel klikkelgetsz mind a 10 gombra amit hasznalsz. :DDDDD
  • TVelvet
    halal komoly, skillesebnek tűnök tőle. :)
  • PJack
    hali.
    ati radeon 9250es kártyám van (tudom hogy szar, de ez van), a játék közepes beállításoknál kicsit laggolva, de viszonylag jól megy, de nem is ez lenne a probléma.
    a gondom az, hogy amikor stealthbe lépek kb 2 mpre megáll a kép, és ez elég nagy hátrány ha az ember épp pvpzik. kipróbáltam úgy is hogy minden beállítást levettem, de ugyanúgy belaggol :(
    meg lehet ezt oldani vhogy, h ne szagasson be ennyire?
  • WiLDoR
    "nekem 2 gombos joyom van azzal tolom"

hazucc
  • k O T T A
    cs + seal/judgement macro
    pve ftw
  • TVelvet
    omfg, 1-4, q,e,r,t,f,í,c,v,b,n egér görgö előre pet támadás, vissza pet visszahuzás..

De az enyim nagyobb!!!
    Most halál komolyan, ki a faxom veri erre ? Bazdmeg nekem 2 gombos joyom van azzal tolom.
  • panther112
    Szerintem nagyon kényelmes egérre pakolni a skilleket. A legtöbb mai egérnek a görgőjére alapban rá lehet rakni 5 skill-t, és ált van még 1-4 oldalsó gomb is, tehát van 5-9 gombunk, ami mind kézre áll, ezeket kell bindelni + modifier bind, és 15-27 közötti skill-t tárolunk úgy, hogy a félrenyomásnak, kényelmetlen elérésnek még a lehetősége sem áll fenn. A maradékot pedig be lehet rakni a wasd esdf rdfg, ki melyiket szereti, köré.
  • Calver
    téged nemhogy már kivágtak innen egyszer mint a macskát szarni?
  • skate00
    JÓ szórakozást
  • Warden
    Nincs primitívebb és öszetetebb class.Van olyan class ami több van oylan ami kevesebb abilityt használ.Munkából folyóan tudok vakon írni vagy legalábbis ezzel álltatom magam, igaz csak hat ujjamat használom. Így tanultam meg teljesen autodidakta módon ennek ellenére vagy talán ép ezért van az hogy számomra így kényelmes.Valószínű hogy számít az is hogy ki milyen billenytűket használ a mozgásra.Pl én nem szeretem a wasd kisosztást én az rdfg billentyűket használom m pusztán azon oknál fogva hogy az F betű megtalálom "vakon" is nem kell lenéznem a klaviatúrára és ezek köré rakosgatom azokat a dolgokat amik "feltétlenűl" kellenek.Igazából a wow nem egy kimondott agysebészet vagy golf amikhez precíz és kifinomult gyakorlat kell és ha valakinek a 420 keybindje okoz örömet játszon úgy ,ha valaki klikkelget az sem zavaró igaz bizonyos szituációkban nagy valószinűséggel megszívja.A következő kiegészitőben mégtöbb ability lesz mégtöbbet lehet bindelni, de akkor is marad az hogy lesz 4-5-6 olyan képesség amiket azért célszerű gyorsgombra rakni mert ezáltal hatékonyabb lesz a karakter mozgás közben is akár no meg hát kényelmesebb is.Sokat számit szerintem az inteface megjelenités is de ez egy másik történet.
  • panther112
    Az meglett volna bindelés nélkül is, de így kényelmesebb.
  • s0n1c
    de te pro vagy és már BT-t clear is megvolt
  • panther112
    Nekem csak az egeremre van 10-15 skill bindelve:)
  • Magh
    Nem tudom, ezeket honnan szedted, de a legprimitívebb class sem játszható 5-6 gombbal alapszinten túl. Még grindelni sem nagyon lehet ennyivel.
    "Ad kettő nem hiszem hogy fejben tudsz tartani 10+ billentyűkiosztást és a klaviaturára nézés nélkül meg is találod azt"

Én nem tudok vakon gépírni + nincs lapátkezem, de nem okoz nehézséget Z-H-B-ig és fent F1-F4-ig elérni a gombokat, a közelebbiek meg mind shift/alt modifier makrók, és még így sem fér ki minden PvP képesség.
    PreTBC még lehetett clickerként érvényesülni bizonyos classokkal, ma a kétszer annyi képesség és folyamatos, precíz mozgáson alapuló PvP miatt lehetetlen.
  • WiLDoR
    "Ad kettő nem hiszem hogy fejben tudsz tartani 10+ billentyűkiosztást és a klaviaturára nézés nélkül meg is találod azt"

simán.
    több karakterrel is!
    s ráadásúl mindezt egyszerre is!
  • Warden
    Ki így ki úgy.Lehtséges persze minden classnál 40 dolgot is bindelni csak abszolute felesleges.Ad egy a 4-5-6 legfontosabb abiliyn kivül nem esik kézre semmi én nem szeretem a shift vagy ctrl al kezdődő hotkeyeket.Ad kettő nem hiszem hogy fejben tudsz tartani 10+ billentyűkiosztást és a klaviaturára nézés nélkül meg is találod azt.Amennyiben lekell nézned a kalviatúrára már rég rossz akkor a klikkelgetés is gyorsabb.

Clavernek: a lényeg lemarad.A retri paladin raidben nem használ több gombot a judgement, cs a a sel of crusader-command nál ( noés persze a trinketek) de alapvetően ezt a hármat-négyet.Lehet persze az összes sealt kirakni de felesleges mert pl a justicet sosem használod szinte pve környezetben.Ugyanugy a potikat hs-eket is lehet bindelni ha valakinek az jön be nosza, a lényegen nem változtat minden class minden tallentfája elboldogul 4-5-6 gyorsgombal.Persze ha valaki azt szereti hogy minden kint legyen rank 1 től akármeddig azt is megteheti csak kétlem hogy gyorsabbvagy jobb lesz tőle.
  • WiLDoR
    jah, meg flamelhetnékem is van, szal' hagyjatok kibontakozni x)
    úgyis ezt hiányoltátok, neeeem? :D
  • WiLDoR
    ne idegeskedj, megárt.
  • BEAST #127569
    tudtam!
  • Bhalage
    barátom :D
  • BEAST #127567
    haverod :o