166745
  • Bhalage
    owned :D
  • WiLDoR
    hát azért megnézném, mikor mondjuk bemész 1 casterrel arénába, legyen mondjuk priest, látod, hogy a dudu elhúz inni, instafeareden pörög a cd, a rugó haverod épp elvan a warrior-ral, hogy ne üsse szét a clothos segged, te meg rohansz a druida után, aki épp leül iszogatni az oszlop mögött, neked meg van lehetőséged a következőkre:

rugód továbbra is látótávban van, druida is:
    - sw:d - manába kerül, magad is sebzed vele, gcd
    - smite - manába kerül, casttime-os, gcd (+1 manareg tick dudunak)
    - mind blast - manába kerül, casttime-os, gcd (+1 manareg tick dudunak)
    - sw:p - manába kerül, instant, gcd (első tick-ig +1 manareg tick dudunak)
    - wand shoot - nem kerül manába, instant, gcd

vagy rugód kikerül látótávodból, odafutsz druidához (+1-2 manaregen tick neki), megcsapod a tőrrel, netán ezzel beszivsz egy natures grasp-ot, ami root-ol, ezt dispelezned kell magadról (+1,5 sec gcd), utána szivsz egy ciklon-t, rugódat meg szétcsapják közben.
    na nálam pl. ezért van ilyen mint a wand shoot hotkey-en. távolról lehet használni, s legveszélytelenebb formája a manabreak-nek (lock-kal pl. odafutsz a priest-hez, megcsapod tőrrel, aztán már futkozol is 8 secen át fear-ben. jó móka? nem...)

mountokat pl. ugyanilyen dolgok miatt célszerű bindelni (nálam földi mount S, repmount shift+S).
    blade edges aréna mondjuk.
    mész warrival, dudu healered van. ellenfél ajtójánál beszopsz egy ciklont, meg egy root-ot.
    druidád a terep másik felén van, mert épp próbál menekülni, hogy a másik csapat rugója, warrija agyon ne csapja.
    hogy érsz vissza hozzá a leggyorsabban (tegyük fel, kikerülsz combat-ból, mert ellenséges dudu is elment nukeolni a druidád)?
    - átfutsz a map másik felébe ~15 sec alatt (létező legrosszabb megoldás, ezalatt stun-ban simán kinyirhatják a healered)
    - actionbar-on megkeresed kurzorral a mountod ikonját, katt, felülsz, odagaloppozol (kb. +2-3 sec idővesztés a 3. variációhoz képest)
    - spammelsz 1 key-t, instantban felülsz, amint occ vagy, odagaloppozol, s lehet időben odaérsz, hogy megmentsd a seggét egy intervane+disarm comboval.

szóval még igy is hülyeség ezeket a "nem lényeges dolgokat" hotkey-re rakni?
    bár palánál lehet elég 6 gombot bindelni, nemtom...
  • Warden
    Valóban a retri palának több gyorsbillentyűre van szűksége de csak arénában ill bg-n.A trinketeket egyik karakteremnél sem számoltam bele az még három gomb ha te is a trinket menü nevű addont használod, de azt nem is a blizzard interface tárolja.Retri tallenten sem szoktam az összes sealt bebindelni elég a seal of crusader a justice és a command legalábbis pvpben.Holnaptól elhúz nyaralni a retri tallenten lévő paladinunk és amennyiben mákom van szerdától akár lehetek raiden retri tallenten akkor tudok érdemben nyilatkozni hogy mennyivel kell több hotkey teszem azt brutalluson.
  • PiszkosFred
    Azzal vakarjak a tokuket menet kozben...
  • Calver
    csak kettő? bah... az igazi profik tudják mire valók a lábujjaik.
  • voloume
    de én ezt sosem értettem, hogy mi a faszomnak kell arra verni a pöcsödet hogy mennyi key binded van és mennyit kell használni ?! ki nem szarja le ? most őszintén.. attól leszel jobb, hogy több gombot kell nyomogatnod ? vagy attól lesz sokkal nehezebben kezelhető kari ?:O kurvára nem.... nehogy aztmond te egy pvp alatt ezt mindet elnyomod mert akkor hazudnál... most énis felsorolhatnám hány skill van kint skill táblán stb.. de bazmeg ha erre vered a pcsööd hogy ennyi gombot kell nyomogatnod akkor tedd.. attól még lehet hogy egy kis noob vagy.. és erről szól a wow.. ismerned kell a karidat!
  • WiLDoR
    demon armort, fel armort most már tényleg nem szükséges kirakni hotkey-re ezt aláírom, mióta nem dispelezhetővé tették őket, elötte viszont alap volt, mert boldog-boldogtalan azzal kezdte, hogy leszedte rólad.
    soullinket viszont pvp-ben alap kirakni hotkey-re, mert ha fel dom-mal új petet kell idézned (ami elég sűrűn előfordul, mert a healerek 80%-ka valamiért nem akarja észrevenni, hogy létezik -.-), akkor amint megjelenik a pet, azonnal fel kell tolni magadra, különben 2 shotolnak anélkül.
    ez pedig úgy nem megy, hogy egérkurzorral keresgéled az actionbar-on

amúgy meg van rugóm (is), nem kell bemutatni. ITT éppen lazít, csak jó rugóhoz híven, kicsit nehéz megtalálni
  • Calver
    hmmm... miért érzem ugy h holy palával tolod? azzal tényleg elég 3 gomb
    én retrivel perpill 15+ hotkeyt számoltam össze, ami folyamatosan használok - ebben persze benne van racial és trinket is. buffok egy részét, valamint hátasokat klikkelem, és így is csomó dolog kimaradt bindek közül... hmmm. 6 gomb? messze nem.
  • ShaiHulud
    nem antgeccnek ment volna, hanem csak ugy. nah mindegy
  • ShaiHulud
    nekem direkt ket billentyuzet is van, hogy miden spellemet/skillemet bindelni tudjam!
  • picket
    A tökvakarásra mi a makró, mert én is szeretném bindelni!
  • picket
    ne hátrálj meg: finish him!
  • antgecc
    Tévedés, nem azért hülyéztem, mert ő nem bindelt én meg igen, hanem azért, mert bizonygatva, hogy a locknak mennyivel több spellje van, a rugónak meg nulla, "bindre rakta" a fel armort, demon armort, stb, amiket leírtam.
  • Warden
    hát lol.Ezen agyarazni hogy ki mennyi abilityt rak gyorsbillentyűre..
    Igazából minden class ugy 4-5 max 6 billentyűvel elvan amit használ is az hogy a többi hol van abszolute nem lényeges.Egy időben én is minden szart bebindeltem mert milyen jó az ha a mountra is billentyű lenyomásával ülök fel.Erre használtam a shift és ctrl nullát majd mikor egy héten 10x ültem fel a tigrisre a griff helyett és ugrottam le az aldor bázis tetejéről vagy a skettises fák valamelyikéről kiszedtem mindkettőt és kattintgatok inkább azóta az ikonjaikra.A paladinomnál össz vissz 6 gomb van bindelve a rugómnál 10 a huntardnál 9 és bőven elég.A paladinnal a hatból 3 a rugónál a 10 ből 6 a hunter a kilencből 6 ot használ rendszeresen a többi nem kell minden egyes mobnál vagy bg-n egy másik player ellen.A paladinnak is csak azért van bindelve hat mert raiden valóban KÉNYELMESEBB a másik 3 abilityt is egy gomb lenyomásával aktiválni.Viszont ezért lehülyézni valakit vagy jobbnak tartania magát mert a tökvakarás is hotkeyre van bindelve nemkicsit idiótizmus.Van egy mage a guildben akinek az égegyadta világon nincs semmi bindelve ugy szokta meg hogy klikkelget ettől függetlenül messze az egyik legnagyobb dps-t hozza raiden és bg-n arénában is jól szerepel.
  • antgecc
    Utólag bocs a hülyézésért, kicsit szarul indult a meló és felbaszták az agyam így reggel.
  • antgecc
    Én csíplek haver, de most azt kell mondjam, te hülye vagy!

Amint írtam én ezeket az abilityket raktam hotkey-re, amiket sűrűn, mondhatni állandóan használok.

Az, hogy te ezeket nem használtad, nem az én bajom.

És már megbocsáss, de kirakni hotkeyre a soul linket, demon armort, fel armort, fel dominationt, curse of doom, és a többi..... baromság.

Egyébként nekem is van lockom, úgyhogy nem kell kioktatni belőle, és amit kihagytam az nekem is hotkey-en van ne aggódj. Igen, több spellje van a locknak, de se pvp-ben se pve-ben nem kell sokkal több gombot nyomkodnia (hotkeyre raknia), mint a rugónak.

Az ilyen idióta hsz-ekkel csinálsz magadból hülyét sokak szemében. Sztem inkább ne.
  • Davidus
    DK hent az új BGn
  • Mighty
    Most, hogy CoE mar mindenre (szinte) hat, jobban megeri affli locknak azt tenni CoA helyett solozasnal? Marmint keszult mar valami theorycraft erre vonatkozoan?
  • WiLDoR
    jogos :)
    nyertél.

a furcsa az, hogy fel se tünt a hiánya. (mondjuk sl-sl-ként nem egy túl gyakran használt cucc)
  • Botond #127547
    Legutóbbi patch óta, nem.

latest patch note -.-

Kérdezzél nyugodtan, mindenben szívesen segítünk. :D
  • WiLDoR
    MÉG 2 gomb!
    ennyire ne menjünk előre :x
    amúgy rank1 banish-t kifejelejtettem -.-
  • WiLDoR
    msn baz+ :D
  • Botond #127544
    Hát, nem akarok még én is beszólni,de c. of shadow+c. of elements az egy gomb, mert már egy skill. :)
  • WiLDoR
    e..ee...nem nyert.
    van
  • WiLDoR
    "Lássuk csak:
    1.vanish
    2.gouge
    3.hemo
    4.evis
    5.rupture - garott
    6.slice
    7.kidney - cheap shot
    8.evasion
    9.prepa
    10.premedi (ehhez nem kell külön key, macrozható, c.shot-hoz, garotthoz is)
    11.blind
    12.ghostly
    13.shadowstep
    14.cos
    15.kick
    16.be-nél silence
    a stealtheseket nem raktam dierkt

Csupán ennyi ability-m van gyorsbillentyűre rakva, és ezt mindet tolom is rendesen. Tényleg 2 gombos kari a rugó....."

17-18. sprint, expose armor kimaradt :)

de akkor vessük ezt össze mondjuk egy be wlock-kal:
    1. banish
    2. c. of shadow
    3. c. of elements
    4. enslave demon
    5. health funnel
    6. soullink
    7. incinerate
    8. drain soul
    9. drain mana
    10. drain life
    11. shadowbolt
    12. immolate
    13. searing pain
    14. rain of fire
    15. hellfire
    16. c. of tongues
    17. c. of agony
    18. corruption
    19. life tap
    20. fear
    21. howl of terror
    22. rank1 rain of fire
    23. seed of corruption
    24. c. of weakness
    25. c. of recklessness (opcionális)
    26. fel armor
    27. demon armor
    28. fel domination
    29. shadow ward
    30. siphon life
    31. shadowburn
    32. deathcoil
    33. soulfire
    34. soulakármi, aggrócsökkentős bizbasz
    35. curse of doom (opcionális)
    36. master dem.

ezek voltak az alap spellek, amik pvp-ben és raid-ben 1-2 kivétellel használatosak.
    most jönnek a speckók:

37. pet attack
    38. pet stay
    39. pet follow
    40. pet special ability makró (sacrifice, seduce, spell lock etc., még szerencse, hogy makrózhatók 1 gombra, petfüggően)
    41. bandage
    42. be silence
    43. healthstone
    44. pvp trinket
    45. wand shoot
    46. devour self makró
    47. devour party member
    48. spell lock, focus target
    49. fel dom+void makró (opcionális)
    50. fel dom+felhunter makró (ofcionális)

na asszem ennyi, remélhetőleg semmit se felejtettem ki.
    ofcoz ennyi ujja nincs az embernek, igy 4-5 dolog nincs bindelve, ez az a listva volt, amit kellene, hogy tudjál.
    ehhez képest szerintem a ~20 gombos kis rugó az pi**afüst.
  • Fehercsoki
    Lépj be egy másik kariddal és írj egy GM Ticketet jobb alsó sarokba a piros kérdőjel és ott írd meg h azzal a kariddal nemtudsz belépni mert mindig DC és akkor csinálni fognak valamit.
  • XtRaaa
    PLS !!!! Segitsen valeki... valami történt a karimmal...
    hajóra száltam ,, zászlóval kiléptem videókat nézni (amig utazok), visszaléptem és dc volt.. ok visszlépek az accomba belépek a karimmal erre amint belépek RÖGTÖN DC !!! és ezt csinálja már kurva sok ideje !! nem tudok játszani... :'(:'(':(':( --->>> enter owrld--->>> DC!... --->>> enter world --->>> DC!...--->>> enter world --->>> DC!... !!!!!!

kérlek benneteket ne vegyétek semmibe az irásomat mert negyon szar ez igy :'(
    és pls valami tanácsot vagy akivel történt már ilyesmi az irjon :(
  • XtRaaa
    lol
  • Lacee
    az én törpe warriorom sokkal jobb, az Lábbalpofoz néven futott
  • Lynx_TWL
    pofánrugó:D:D:D:D
  • Foglaltnick
    kibővítettem a bannert egy hete, az nem elég?
    ne tessék provokálni az állatokat, és akkor nem harapnak
    ^^
  • Mighty
    Hallottatok mar msn-rol bazmeg? Miert kell teleszemetelni egy forumot? Ez nem chat, idiotak.
  • Foglaltnick
    muhaha
  • eLiXir
    ezmost jóvolt :D
  • TVelvet
    Ahhh pazmeg... Féééélelmetes.. Nick please do something!
  • Narxis
  • Tatyla
    az uccsó 20-30 postot sirva röhögtem végig,istenem hogy mennyi hülye is játszik ezzel
  • Wolgorn
    na már ne írj mer játszom aszt se írd hogy ok na csá
  • Narxis
    oksa, holnap kastélynál 3-kor
  • Wolgorn
    aha Night Elf