World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó warrior talentet?
Most indítottam, úgyhogy csak az irányt kellene meghatározni
Tudnátok ajánlani egy jó warrior talentet?
Most indítottam, úgyhogy csak az irányt kellene meghatározni
szerintem resto shaman is eleg jo, 400 resi korul mar eleg nehez megolni, es kozben a flameshock, searing totem, autoattack(FT vagy F😎 megeszi az ellent 😊
dejó jogy druidom van xD
druids ftw
druids ftw
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hát ez qrvára igaz! beszarás mit tudnak a druidok bameg....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sziasztok lenne egy kérdésem pvp-re meik a jobb/erösebb Priest,Pala vagy Warri?
PÁncél 20
keresõbe akartam😊
Vendor
hi all
Kaptam egy wow error-t a 70 venes karimmal azota nem tudodm használni..mikor töltene be a játék kicsesz ERRORAL... ujra raktam a játékot a gépet is de egyszerüen nem jo már 4 napja nem lehet betölteni...másik karimmal simán be tudodk lépni:S nem tudodm mi legyen full extrás 70 venes volt :'(((((
Kaptam egy wow error-t a 70 venes karimmal azota nem tudodm használni..mikor töltene be a játék kicsesz ERRORAL... ujra raktam a játékot a gépet is de egyszerüen nem jo már 4 napja nem lehet betölteni...másik karimmal simán be tudodk lépni:S nem tudodm mi legyen full extrás 70 venes volt :'(((((
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
ne használj ilyen kemény szavakat mert még megilyedek h értesz is hozzá😄
btw:tuti nem is ismernéd a rotációt ha vki most nem linkelte volna😄
btw:tuti nem is ismernéd a rotációt ha vki most nem linkelte volna😄
Na megszólalt a tapasztalt hunter aki az aimed - autoshot rotáción nem haladt még túl :d
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szar a hunter dps raidben röffle majts!
vagy ahogy lynx mondana; nubok..
vagy ahogy lynx mondana; nubok..
anti hero
csak egy párat az õs igazságaid közül h mért szar raid dps a hunter!
Igaz és sok tapasztalat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mégis milyen tapasztalat? bõvebben plz
tapasztalat
Crassus, tyé a 24.-ei 3v3-akat, szép csaták voltak szerintem! 😉
Pap UD preist, BS Horda
Pap UD preist, BS Horda
te szavad szent mi te nagyon pro...
"es nem, nem hinnem h azert mert a warlockok faszlamak"
Pedig de...
Pedig de...
Hm...
Amikor volt a lock pvp nerf a te könnyeiddel volt tele a fórum. De erre már a kutya sem emléxik.
Amikor volt a lock pvp nerf a te könnyeiddel volt tele a fórum. De erre már a kutya sem emléxik.
nem tudom ti melyik jatekkal jatszotok de nalunk a hunterek mindig ott vannak a topba dmgben BT boss fightokon (es nem, nem hinnem h azert mert a warlockok faszlamak itt), arrol meg h pvpben mit muvelnek patch ota meg ne is beszeljunk
majd minden valamire valo guild csinal a raidjeirol wws reportot, azon szepen lehet latni, hogy ki-hol melyik bosson, trashen stb milyen damaget tolt ki magabol, mennyit hasznalta a class skilljeit/spelljeit, mennyi consumablest fogyasztott, mennyit procoltak a dolgai, stbstbstb.
aki meg ma is a raid elejetol a vegeig egy osszesitett damagedone alapjan akar itelkezni egy classrol vagy egy jatekosrol az levan maradva ugy jo masfel evvel. l2usewws
http://wowwebstats.com/
aki meg ma is a raid elejetol a vegeig egy osszesitett damagedone alapjan akar itelkezni egy classrol vagy egy jatekosrol az levan maradva ugy jo masfel evvel. l2usewws
http://wowwebstats.com/
Huntard farmolni jó, meg mondjuk én jól szórakoztam vele bg-n, de raiden nem nagyon taliztam vele. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kifejtettem 1 posttal lejebb -.-
ez a JajIstenemSzegényHunterekOmgABlizzSzétnerfeltMinket mûsor, már nagyon uncsi, nem gondoljátok?
sírtok itt, mint a fürdõsku**ák.
nem tetszik?
ne játsz vele.
rákényszerít valaki?
nem. szal qsspofabe...
(zárójelben meg annyit, hogy l2p, shai-nak teljesen igaza van, egy raid sikeressége a bossfight-on múlik, nem a szaros, geciunalmas, gecihosszú és szaruncsi trashfight-okon, amin még a legnyomorékabb raid is átverekszi magát, csak max lassabban. bossfighton pedig a hunter igenis jó dps.)
sírtok itt, mint a fürdõsku**ák.
nem tetszik?
ne játsz vele.
rákényszerít valaki?
nem. szal qsspofabe...
(zárójelben meg annyit, hogy l2p, shai-nak teljesen igaza van, egy raid sikeressége a bossfight-on múlik, nem a szaros, geciunalmas, gecihosszú és szaruncsi trashfight-okon, amin még a legnyomorékabb raid is átverekszi magát, csak max lassabban. bossfighton pedig a hunter igenis jó dps.)
Wildor igazán kifejthetnéd a véleményedet az elbbi témával kapcsolatban kicsit bõvebben. Én komolyan kíváncsi vagyok rá.
mindhárom jó resto druid mellé
A hunter a leghangulatosabb kaszt szerintem. Ezért sajnálom hogy a blizz így szarrá nerfelte. Ettõl függetlenül szeretek vele játszani, de raidelni a lock-al megyek.
én ezt nem mondanám de olyan lockkal még nem találkoztam aki olyan komoly mint amirõl ti beszéltek. bizonyára ti valaminagyon szuper lock-playerek vagytok 😊
hunter meg a legjobb 😄
hunter meg a legjobb 😄
Nah mindegy a lényeg az ,hogy a hunter egy kibaszot szar class semmire sem jó.
-
Arena kérdés
Rogue , warlock vagy warrior lenne a legjobb választás 2vs2 arénba resto druid mellé?
-
Arena kérdés
Rogue , warlock vagy warrior lenne a legjobb választás 2vs2 arénba resto druid mellé?
Akkor te egy szuperember - sõt szuperhunter - vagy, fogadd õszinte elismerésem. Nekem 200d /played után sem sikerült elsajátítanom ezt a képességet. 😞
nálunk én voltam elsõ helyen a végére dps-ben és damage done-ban is. vagy ha nem akkor mindig BM hunter elõzött meg. Az esetek 20%-ban van az hogy wlock aki megelõzi a huntereket. a mage-ek meg egyszer kétszer tolnak nagyot aztán semmi... 😞
szerintem ez nagyon emberfüggõ, hogycsúnyaszóval kinek mi áll kézre. vagy hogy jön ki a lépés.
szerintem ez nagyon emberfüggõ, hogycsúnyaszóval kinek mi áll kézre. vagy hogy jön ki a lépés.
/agree
Egyébként ez pvp-re is jó szvsz.
100%-ban egyetértek. Hiába verem magam, hogy amíg a többiek repkedtek meg pancsiztak mondjuk a Lurkernél, én meg non-stop dps-t toltam, és abban a fightban a legtöbbet nyomtam, leszarja mindenki. Négy perc múlva megint lockok meg mage-ek vannak a top 5-ben. Csak a flame elkerülése miatt nem mondtam eddig, hogy ahol hunter van a raid végére a toppon, ott ki kell rúgni a lockokat meg a mage-eket.
(Legutóbb heroicot nyomtam egy moonkinnel, kaja-pia rajtam volt, de vért pisáltam, akkor sem tudtam befogni dps-ben.)
(Legutóbb heroicot nyomtam egy moonkinnel, kaja-pia rajtam volt, de vért pisáltam, akkor sem tudtam befogni dps-ben.)
Ha megfelelõ pvp talenten vagy (SL/SL) akkor durva. És persze nem árt egy jó pvp gear. PvE gearben nem annyira ütõs.
Ment a privi, nem szívesen adom ki a dolgaimat. Hozzáteszem hogy a hunterem most farm kari, nem raidelek vele így a talent is olyan. Raidre más kell.
Valaki írna pár szót arról hogy a lock az milyen pvpre?Eddig azt hidtem hogy a legerõsebb de kezdek egy kicsit bizonytalan lenni,fõleg a healer kasztok miatt,és mage mellé csinálnám a lockot.
indítok egy lockot és megnézem majd mert kíváncsivá tettél engem.
betudod linkelni hogy a huntered milyen talenten van?
betudod linkelni hogy a huntered milyen talenten van?