World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Na, most jött el az ideje, hogy még csak belogolni sem akarok.
1. a különbség legendary ringes dh, meg nem legendary ringes dh között annyira nevetséges
2. 2,5 hónap alatt 1 szar legendary
3. highend pvpben egy rakás szar a dh (itt jön elő főleg, hogy leg ring mellé van balanceolva az egész class)
4. 1 hónapja nem esett upgrade kb. (nemraidelek), titanforgeot szinte nem is látok keystone mythicben se
5. followereknek sem esik epic equipment
6. #nincsmitcsinálni
Elméletileg el fogják venni, ha már belengették. Gondolom nem egyszerű úgy belenyúlni a játékba, hogy csak az ap-t vegyék el és megfelelő mennyiségben. Nem tűnik egy sima GM feladatnak.
Bár engem az se zavarna, ha kaptak volna egy 15-20 órás rollbacket. Még akkor is nagyon olcsón megúszták volna.
Ha mégsem veszik el tőlük, az nem kis balhé lesz.

shaba23
101k most 😊
Most olvasom, hogy volt valami AP exloit, amivel a hácé arcok akár 3-4 millió AP-t is kigrindelhettek viszonylag gyorsan.
Kaptak érte 1 napos bant, de az AP-t nem vették el.
Ki vállalna be egy 1 napos bant 3 millió AP-ért? 😊
#hisztihiszti
devlking
Milyen jó, hogy a 200k honoros (prestige 3+50lvl) mount nem account wide. Biztos kifarmolok még ennyi honort másik karakterrel. #kurvaanyádblizzard
JaSoN HuNTeR
Játszogattam, de már kezdem megunni:

Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.17. 22:11:57

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fpocok
Lementem első lfr raidre kis altommal. Első boss dobta legendaryt 😄 Megvan az ötödik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Az szép hát egyenlőre goldból nem térek vissza akkor 😄 2 szerveren összesen van 120k goldom, de ugye azt összevonni nem lehet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

devlking
Igen szépen megugrott, 93k jelenleg.
kigyi
Vagy azt is IG-ről venni és akkor 3k alatt is meg lehet úszni egy idő után meg gold segítségével még olcsóbban.

ui: Most hol áltt a gold/hó? Jelenleg nincs előfizetésem.

Érdemes angol accountot kreálni, így 3500/hó. (gyenge a font)
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2016.11.16. 17:13:49
Fpocok

Myselor
ja értem.mondjuk nem ismerem az oldalt nemtudom hogy működhet.majd utána nézek köszi😊
kigyi
Csak 1 oldalon az Instant Gaming-en, mindig ott nézek mindent először ami wow. Lehet van olcsóbban is máshol én most csak erre néztem rá itt a pack 58.34€ ami kevesebb mint 18 ropi. A hivatalos shopból biztosan drágább ennek nem számoltam utána.

Myselor
az tök jó lenne.és amúgy nemtudom mennyi.milyen oldalakon nézted vagy hogy?
kigyi
Én nem tudom nálatok mennyi az €, de én 18 000 FT-ot számoltam, lehet kis eltérés. 3 hónap gametime és a teljes WOW-ra most 0-ról.

Myselor
sziasztok.szeretnék visszatérni a játékhoz viszont egy teljesen új accountal tervezem és az elejétől kellene megvásárolnom az egészet!mit tanácsoltok hol érdemes venni a játékot ahol a legolcsóbban jön ki?illetve a gametime-ot hol érdemes legjobban venni.ahogy én kiszámoltam és néztem 24-ben van benne az egész 2hó gametime-al és az egy kicsit sok.vagy várjak valami karácsonyi leárazásra?előre is köszi a válaszokat,de amúgy minél hamarabb szeretnék belevágni 😊
+1
Azjol-Nerub, horda. De ahogy irtam, szivesen kezdek ujat mashol.
Mondjuk sokat javult a helyzet, miutan rajottem, hogy valamilyen nehezen magyarazhato okbol kifolyolag premade team-et kerestem a dungeon finderben... pff. Ettol eltekintve jo lenne egy szintezo guild, a dungeon-okon nem csak vegigrohanni, hanem foglalkozni egy kicsit a tortenettel, vagy legalabb megtanulni, hogy mikor hova miert futok.

fun is fun and done is done

Ez mi durva már, remeg minden, erre leül a földre és tolja tovább a DPS-t. 😄
Azért szerencsére amikor nagyon beindult a földrengés győzött az életösztöne, de akkor is durva volt. 😊
De azért megpróbálta 😄
Fpocok
Amikor jön a 7es erősségű földrengés, de közben indul phase 2 😄DDD

Jabar
Szerintem a dungeon finder bugos, unokaöcsinek is pár perc alatt talál mindig csapatot dps-ként szintezés közben míg én 20-40 perceket várok.
Ami ennél is viccesebb hogy valamelyik nap 3 ismerőssel csináltunk csapatot m+ra és kellett volna egy healer, csináltunk csapatot a keresőben, az egyikünknél (leader) nem mutatott jelentkezőt, a másiknál 2 healer is jelentkezett nálam meg egy harmadik volt csak a listában, az a kettő aki a másik csapattársamnál az nem. :o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Szia!

Melyik szerveren, melyik frakcióban játszol most?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Fura, tesóm szintezett most délután, és egyfolytában instában volt, de míg az én magem volt viszonylag alacsony szintén nem tapasztaltam ilyet.
ez furcsa,én ha látom h bénák simán kilépek mert kb max 10 percen belűl újra összeáll egy csoprort
Ures. Se csapat, se jelentkezo.

Fpocok
Dungeon finder?

devlking
Eltévedt <#vigyor3>
Tud valaki kezdobarat alacsony szintu guild-et? Korai dungeon-oket 5-8 szinttel kesobb egyedul csinalok, mert keptelenseg kivarni, hogy osszealljon egy csapat. Realm valtas, reroll nem problema.

Fpocok
Egész nap DCzgetek és nem tudok belogolni néha. Meghalt a környéken a bnet.

De azért mitik mos első bossból kiszedtem a negyedik legendarymat 😄

Q&A
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.11. 20:18:09
Vegyél 1 hónap játékidőt és a WOD-ig bezárólag játszhatsz majd. A karaktereid nagy valószínűséggel mind meglesznek a régi szinten/felszereléssel. Nekem is megvoltak 4 év után. Még arccal is arra néztek, amerre beállva hagytam őket 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

uk74
A WOW armory látja a régi karaktereimet akkor szerintem meg vannak 😊

Az élet kegyetlen

Mint írtam a battlechest van meg ami frissül. Csak a legiont kell megvenni, ha akarod. A karakterekre meg passz, gondolom nem törlik őket, de nem vagyok biztos benne.
uk74
Akkor még egy illetve két kérdés. Ha úgy gondolom, hogy újból előfizetek, akkor tudom használni a régi karaktereimet? Illetve meg kell vennem a kiegészítőket?Mert mint írtam hogy anno csak a Lich Kingig vettem meg.

Az élet kegyetlen

uk74
Nem vártam semmit 😊
Csak csodálkoztam.

Az élet kegyetlen

Mivel már megvetted a játékot,ezért új content esetén frissül a battlechested, ami jelenleg a wodig mindent tartalmaz. Lvl20-ig játszhatsz a starter editionnal. Ez csak egy trial verzió, hogy az új játékosok kipróbálhassák mielőtt megveszik.
Mondjuk nem értem mit vártál tőle hisz a játék még mindig havidíjas.
uk74
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni illetve valaki tudná, a kérdésemre a választ nagyon örülnék. KB 5 évvel ezelőtt játszottam a WOW-al aztán abbahagytam nem akartam fizetni tovább. Egy pár nappal ezelőtt feltelepítettem a Battle net appot.a launcerben engedte letölteni a WOW-ot lehúzott vagy 40GB-ot.Ezután kiengedett játszani. Ez most csak LVL10 szintig enged játszani? Ha fellépek a Battle net oldalra és megnézem a Game&Codes fülön a WOW-ot akkor ezt látom:
ACCOUNT STATUS
STARTER EDITION
GAME TIME
Expired: 11/29/2011 10:58 AMBuy more game time or set up a subscription.
PRODUCT LEVEL
Warlords of Draenor™Standard Edition
Mists of Pandaria™Standard Edition
Cataclysm®Standard Edition
Wrath of the Lich King™Standard Edition
The Burning Crusade™Standard Edition
World of WarcraftStandard Edition
REGION
Europe (EU)

Valaki el tudná magyarázni, hogy most mi is van nálam. Az is furcsa hogy nekem anno a Lich King-ig volt meg számomra ez meg most olyan mintha meglenne a Warlords-ig

A válaszokat elöre is köszönöm

Az élet kegyetlen

Amíg az mmo-champion marad, addig nincs para.

Baszki tényleg :/
Én egyszer begyűjtöttem direktbe 3 napi ládát + még 1 valami hetit és a 3. ból esett, de totál véletlen szerintem is.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

próbélom 😞 a napi world questeket minden nap megcsinálom
Pyotr
Úristen, ezek után honnan fogok értesülni arról ,hogy kijött valamelyik blizzárd játékhoz új patch 😞

&#9608;&#9608;

"A BlizzFeed egy éves pályafutás után megszűnik." Legalább a Frost még megvan nekünk...
Fpocok
nincs. sot, meg szintkovetelmeny is csak annyi, hogy lvl100+.

raidelj, mitikelj sokat, csinald napi ladakat

Nem szokott felkesz dolgokat kiadni?
semmilyen extra cuccom nincs...egyedül egy 870-es cloak esett world boss-bol....856 teljesen átalagos
csak azt hittem van valami ilvl követelménye a legendarynak